FriendsMarkTom wrote:
evo ih joššš
otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
- RedJohn
#476 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
-
dvije lijeve
#477 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
haveru, otvori tematski caffe , nek se zove policija...ili 92
nek konobari i konobarice budu obuceni u policijske uniforme, nek naplacuju kazne, i nek gostima daju da duvaju...
evo ti uniforme:
https://www.google.ca/search?num=10&hl= ... QIl821Pd_E
nek konobari i konobarice budu obuceni u policijske uniforme, nek naplacuju kazne, i nek gostima daju da duvaju...
evo ti uniforme:
- black
#478 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge

vidim ne radi ali ne znam da li se izdaje
- Logovan
#479 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
hahahahahahdvije lijeve wrote:haveru, otvori tematski caffe , nek se zove policija...ili 92
evo ti uniforme:
- fantom slobode
#480 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
Nadji muske goste sa lovom(citaj bijelu mafiju, one nevine sto nisu kao kriminalci) i par sponzorusa, odlican pocetak. Sve ostalo ce doci na svoje sa vremenom. Cuvaj ove bogate s pocetka kao oci u glavi
Sponzoruse se mogu mijenjati, za njima dolaze i oni muski sa manje para, sto bi da se prislone na 5 minuta, a moze i duze i tako u krug...Ne siri se previse, jer eto ti reketa...
-
bez_suplje
#481 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
puni ste mi ideja,,,a svakako imam u planu da svaku noc bude nesto od pica na akciji i da svaka noc bude prepoznatljiva,,angazovao bih jedan dan svirku uz gitaru ima jedan decko extra pjeva i svira gitaru,,zatim noc ljepse polovine gdje ce pice biti gratis za zenske, noc gledanje filma nekim radnim danom itd itd,,uglavnom da svaka noc bude prepozantljiva i sl,,mislim da je ideja dobra u mađarskoj jedan takav kafic radi super,,
-
zaon1
#482 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
Ja ne idem puno po kaficima, ali doci cu u tvoj kada otvoris maksuz aBdbez_suplje wrote:puni ste mi ideja,,,a svakako imam u planu da svaku noc bude nesto od pica na akciji i da svaka noc bude prepoznatljiva,,angazovao bih jedan dan svirku uz gitaru ima jedan decko extra pjeva i svira gitaru,,zatim noc ljepse polovine gdje ce pice biti gratis za zenske, noc gledanje filma nekim radnim danom itd itd,,uglavnom da svaka noc bude prepozantljiva i sl,,mislim da je ideja dobra u mađarskoj jedan takav kafic radi super,,
Sam svoj gazda, najpametnije
-
kojeime
#483 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
Moracu te razocarati. Ima ovdje ljudi sa sjajnim idejama koji vec imaju kafice. Ali na kraju se svi kafici svedu na isto. Sta mislis zasto. Zato sto nemas dovoljno veliko trziste koje ce ti donijeti prihode potrebne da stalno izmisljas nove atrakcije. Sta god da pocnes na kraju ces i ti imati jos jedan kafic isti kao i svi drugi. Krenes sa 300 vrsta cajeva i na kraju zavrsis samo sa nanom i brusnicom. Jer svake prestupne godine ti udje neko ko pije neki egzotican caj. Pa ti dosadi nabavljati nesto sto mozes prodati samo desetorici ljudi u gradu. Ne da ti ja to zelim, ali, nazalost, ovdje na kraju ispadne tako.bez_suplje wrote:puni ste mi ideja,,,a svakako imam u planu da svaku noc bude nesto od pica na akciji i da svaka noc bude prepoznatljiva,,angazovao bih jedan dan svirku uz gitaru ima jedan decko extra pjeva i svira gitaru,,zatim noc ljepse polovine gdje ce pice biti gratis za zenske, noc gledanje filma nekim radnim danom itd itd,,uglavnom da svaka noc bude prepozantljiva i sl,,mislim da je ideja dobra u mađarskoj jedan takav kafic radi super,,
-
feningas
#484 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
Ja licno nikad ne bih sjeo da popijem caj ili kafu u kaficu kao iz Prijatelja. Meni ono smjesno, nabacano, staro, isto buvlja pijaca. To bi jedino moglo proci jer je iz Prijatelja a ne zato sto je lijepo i kvalitetno i sto valja. Najbolji prijedlog Police Caffe. Strasne bi pare zgrnuo. Popijes caj i dobijes 3 marke kazne, 2 kaznena boda i mjesec dana zabrane piti caj
:D:D
-
bez_suplje
#485 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
hvala,,,ma ja ako je kafic obican onda je obican tj jedan u nizu mislim tematske veceri bi extra bile tj da se dolazi u isti kafic ali da je svaka noc zasebna tj drugacija,,,hvala na podrsci
- okocha
#486 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
Nabavi karirane stoljnjake, goblene, Titine slike, karirane stoljnjake i radio kasetofon... Vise ti ne treba
-
pakica_
#487 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
i kak'u sisatu, guzatu i wannabe mladu cicu, ala subhija sehovic ili branka sovrlic, koja se da barnutokocha wrote:Nabavi karirane stoljnjake, goblene, Titine slike, karirane stoljnjake i radio kasetofon... Vise ti ne treba
- Logovan
#488 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
Ta sisata bi mogla stajati pored ulaznih vrata pa kada dođeš u kafanu poželi ti dobrodošlicu a kada odlaziš kaže dođite opet.pakica_ wrote:i kak'u sisatu, guzatu i wannabe mladu cicu, ala subhija sehovic ili branka sovrlic, koja se da barnutokocha wrote:Nabavi karirane stoljnjake, goblene, Titine slike, karirane stoljnjake i radio kasetofon... Vise ti ne treba![]()
![]()
-
Mustang1
#489 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
Otvori li ovaj ista ?
Ja bih kupleraj do sad otvorio i dozvolu dobio 
- Zatamnjena stakla
#490 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
Ovdje sam htio s curom izać al' eto nije mi se daloblack wrote:
Ekstra mjesto, lajka mi se pravo.
Al' ti još ništa ne otvori
- ferrante071
#491 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
Meni ovo sve lici na jednu lozionu klasicnu. Razumijem sve lafo ispitivanje trzista i takve fore, ali ovo je samo jedna obicna loziona. Lafo tip od dvadeset i nesto godina bavi se trgovinom, biznis ovo ono i trazi na klix forumu ideju kakvu kafanu da otvori
Realno da je ovaj lik ozbiljan on bi vec imao otvoren lokal i ne bi forum koristio da trazi ideje nego bi forumase pozvao na happy hour u svoj lokal.
Tako, dame i gospodo forumasi meni ovo lici na teme tipa "Imam plavu kosu, plave oci... U koju boju da prefarbam kosu?"
Budite mi lijepi, zdravi, i veseli
Realno da je ovaj lik ozbiljan on bi vec imao otvoren lokal i ne bi forum koristio da trazi ideje nego bi forumase pozvao na happy hour u svoj lokal.
Tako, dame i gospodo forumasi meni ovo lici na teme tipa "Imam plavu kosu, plave oci... U koju boju da prefarbam kosu?"
Budite mi lijepi, zdravi, i veseli
-
bez_suplje
#492 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
vidim neke bzv komentare,,,ocigledno neki misle da je lahko otvoriti bilo sta,,naravno da se raspitujem jer mnogo toga je slicnog u gradu,,,
-
bez_suplje
#493 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
gdje se nalazi ovaj kaficSorel wrote:Ovdje sam htio s curom izać al' eto nije mi se daloblack wrote:
Ekstra mjesto, lajka mi se pravo.
Al' ti još ništa ne otvori
- Lakat Jebić
#494 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
iznad muzicke, na vrhu stepenica u pehlivanusi. lokacija realno, nikakva 
-
sredoje
#495 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
Evo ti prijedlog:
Napravi sportsko-kladioničarski kafić. Pretplati se na satelitske sportske kanale i stavi više televizora za gledanje sportskih događaja u živo i stavi nekoliko kladomata u kafić da se ljudi mogu kladiti.
Napravi sportsko-kladioničarski kafić. Pretplati se na satelitske sportske kanale i stavi više televizora za gledanje sportskih događaja u živo i stavi nekoliko kladomata u kafić da se ljudi mogu kladiti.
-
kale_rmcf
#496 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
ne pije to vode, nece biti svaki dan prometno..sredoje wrote:Evo ti prijedlog:
nego se ti pobrini da ti cijene budu manje nego kod ostalih, da imas neke specijalne ponude stalno, i da sto manje cajki pustas osim kad je izlazak. a za izlazak obavezno obezbjedi kvalitetno obezbjedjenje da ukoliko bude tuca samo iznesu nekog a ne da ga udaraju unutra i raji prevrcu stolove, nego profesionalce
- Logovan
#497 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
I gratis se dobiju "kockaste glave".sredoje wrote:Evo ti prijedlog:
-
relevantan
#498 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
Lakat Jebić wrote:iznad muzicke, na vrhu stepenica u pehlivanusi. lokacija realno, nikakva
Fakat, lokacija za kafić niđe veze
- MarkTom
#499 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
Svi žele otvarati kafiće WTF !!! Stvarno ih ima previše svugdje, samo kafići, i još kafića....
Ljudi nezaposleni, jedva kruh kupuju, preživljavaju....
Kralju tebi treba 100 000 KM da otvoriš kafić...Pa znaš ti kako je to sve skupo, ne želim razmišljat o kirijama, piću, plaća zaposlenika, voda, struja, i slična sranj*, previše toga treba, dok se renovira, i uvede reda...
Nije to jednostavno.
Okani se kafića, ako imaš para plati nekome, neka ti dade državni posao i da radiš do kraja života ko Bog, i sve super !!!
Kakav kafić, gledaj na budućnost, svi bi mi otvarali kafiće i da živimo od toga, a ustvari vrtimo se u krug...
Od toga žive tajkuni, osobe koje su poznate, viđene, drama napucano mjesto, elita, bla bla....
Ili fino riješi papire i idi negdje vani, radi, šta ja znam...Okani se kafića...razmisli malo.
Kralju tebi treba 100 000 KM da otvoriš kafić...Pa znaš ti kako je to sve skupo, ne želim razmišljat o kirijama, piću, plaća zaposlenika, voda, struja, i slična sranj*, previše toga treba, dok se renovira, i uvede reda...
Nije to jednostavno.
Okani se kafića, ako imaš para plati nekome, neka ti dade državni posao i da radiš do kraja života ko Bog, i sve super !!!
Kakav kafić, gledaj na budućnost, svi bi mi otvarali kafiće i da živimo od toga, a ustvari vrtimo se u krug...
Od toga žive tajkuni, osobe koje su poznate, viđene, drama napucano mjesto, elita, bla bla....
Ili fino riješi papire i idi negdje vani, radi, šta ja znam...Okani se kafića...razmisli malo.
-
Mr.Penguin
#500 Re: otvaram kafic ,,,,dajte mi prjedloge
Šta bi se desilo kad bi svi poslusali tvoj savjet? Razmisli malo. A kako si uspio promijeniti misljenje za 9 dana od prijašnjih postova.?MarkTom wrote:Svi žele otvarati kafiće WTF !!! Stvarno ih ima previše svugdje, samo kafići, i još kafića....![]()
Nije to jednostavno.
Okani se kafića, ako imaš para plati nekome, neka ti dade državni posao i da radiš do kraja života ko Bog, i sve super !!!![]()
Bolje jos jedan kafic nego da je na budzetu.
Last edited by Mr.Penguin on 28/11/2012 17:56, edited 1 time in total.