100% ima moj glas poslije ovako uvjerljivog govora... http://www.youtube.com/watch?v=DlOUitumApI&t=1m4skakavdanakneiskustvu wrote:sen555 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=DlOUitumApI&t=1m4s
mi ćemo se aktivirat...šta ja znam, ima toga svega![]()
![]()
bože sačuvaj
Smiješna strana izbora - all about
-
druze_panticu
#476 Re: Smiješna strana izbora - all about
- karanana
#477 Re: Smiješna strana izbora - all about
Eeesko sa svojim gradjevinskim skelama dize na desetine ilegalnih bilborda. Ono vise nije ni smijesno.
-
kaimija
#478 Re: Smiješna strana izbora - all about
Jest da ga ne volim nimalo,al pjevanje mu ide
- illuminated
#479 Re: Smiješna strana izbora - all about
ko je zaduzen za ove bilboarde? koji organ dodjeljuje dozvole i koja je inspekcija zaduzena za kontrolu ?karanana wrote:Eeesko sa svojim gradjevinskim skelama dize na desetine ilegalnih bilborda. Ono vise nije ni smijesno.
- cappy_tempo
#480 Re: Smiješna strana izbora - all about
jeste vala. jutros na sabahu kad sam mu vidio onu seljacku glavu muka mi odmah bilo. jos njegov kombi ahydron gradnja stane na sred ceste,auta ga moraju zaobilaziti,a oni postavljaju one reklame. on evropsko sarajevo...karanana wrote:Eeesko sa svojim gradjevinskim skelama dize na desetine ilegalnih bilborda. Ono vise nije ni smijesno.
- zlaataan
#481 Re: Smiješna strana izbora - all about
Kako sam samo oplakao
Najjača tema na forumu, šta forumu, na Svijetu.

Najjača tema na forumu, šta forumu, na Svijetu.
-
Doktor29
#482 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ja sam se danas prepao njegove slike sa neke skele na Otoci, ne vidi se Merkur uopste kada ides iz pravca Ilidjekaranana wrote:Eeesko sa svojim gradjevinskim skelama dize na desetine ilegalnih bilborda. Ono vise nije ni smijesno.
-
Doktor29
#483 Re: Smiješna strana izbora - all about
Nesto opstina, nesto direkcija za puteve kantona Sarajevo, zavisno od toga tko je zaduzen za stailluminated wrote:ko je zaduzen za ove bilboarde? koji organ dodjeljuje dozvole i koja je inspekcija zaduzena za kontrolu ?karanana wrote:Eeesko sa svojim gradjevinskim skelama dize na desetine ilegalnih bilborda. Ono vise nije ni smijesno.
- Tayyip
#484 Re: Smiješna strana izbora - all about
sa većim nestrpljenjem očekujem početak hefte i nove predizborne emisije na tvsa u 21 nego ligu šampiona
-
Doktor29
#485 Re: Smiješna strana izbora - all about
Tayyip wrote:sa većim nestrpljenjem očekujem početak hefte i nove predizborne emisije na tvsa u 21 nego ligu šampiona
Ja isto, nista bolje nije bilo od nadrealista, trebalo bi napraviti jednu zavrsnu emisiju sa Ramicem (Hadzici), GDS Novi grad (ne znam ime), ovaj tip iz Zenice obavezno i nasa Dzeni, do izbora ce saziv biti zasigurno prosiren
- Tayyip
#486 Re: Smiješna strana izbora - all about
evo jeDoktor29 wrote:Tayyip wrote:sa većim nestrpljenjem očekujem početak hefte i nove predizborne emisije na tvsa u 21 nego ligu šampiona
Ja isto, nista bolje nije bilo od nadrealista, trebalo bi napraviti jednu zavrsnu emisiju sa Ramicem (Hadzici), GDS Novi grad (ne znam ime), ovaj tip iz Zenice obavezno i nasa Dzeni, do izbora ce saziv biti zasigurno prosiren![]()
Tayyip wrote: upravo sam pronašao gospodičnin lik i djelo![]()
lejla alimanović
http://diogenespoetestrupa.weebly.com/l ... novic.html
odmah se na njoj vidjelo da je neki umjetnički zanesenjak (dileja)![]()
ovo je inače poetska trupa čiji je član bila i dana škrba
-
Doktor29
#487 Re: Smiješna strana izbora - all about
Kako je nju prenjelo neso na avijacijuTayyip wrote:evo jeDoktor29 wrote:Tayyip wrote:sa većim nestrpljenjem očekujem početak hefte i nove predizborne emisije na tvsa u 21 nego ligu šampiona
Ja isto, nista bolje nije bilo od nadrealista, trebalo bi napraviti jednu zavrsnu emisiju sa Ramicem (Hadzici), GDS Novi grad (ne znam ime), ovaj tip iz Zenice obavezno i nasa Dzeni, do izbora ce saziv biti zasigurno prosiren![]()
avijacija fazoni ....
![]()
Tayyip wrote: upravo sam pronašao gospodičnin lik i djelo![]()
lejla alimanović
http://diogenespoetestrupa.weebly.com/l ... novic.html
odmah se na njoj vidjelo da je neki umjetnički zanesenjak (dileja)![]()
ovo je inače poetska trupa čiji je član bila i dana škrba
- Chisum
#488 Re: Smiješna strana izbora - all about
johnny_blazze wrote:dawn of the deadpirmin wrote:nisam odolio da ih ne prenesem i na ovu stranu.hladan.preminger wrote:Vidi strahe.![]()
Znaci zlo.![]()
Au uzasa... k'o i dzeparoska stranka im.
Ne zna se sta je ogavnije... one sa ovom kafe kuharica hodi mi-dodji mi sminkom ili ovaj kich od plakata na kojem na kojem su se izredale sve moguce boje koje postoje. Ne znam koji im je maestro radio ovu kampanju, ali ih je bas dobro zajeb'o.
- karanana
#489 Re: Smiješna strana izbora - all about
ima dobrih pichicha u rs-u tamo na onim slikama.
a ovaj "covjek vedra cela...." jeli to svjeza slika? jer iste plakate sam vidio i prije 4 godine a vidim fahroni ih u avazu sada koristi da ocrni ovu kampanju sda.
a ovaj "covjek vedra cela...." jeli to svjeza slika? jer iste plakate sam vidio i prije 4 godine a vidim fahroni ih u avazu sada koristi da ocrni ovu kampanju sda.
-
Doktor29
#490 Re: Smiješna strana izbora - all about
Stara, od tada je doticni bio u SBih a sada je perjanica SDP-akaranana wrote:ima dobrih pichicha u rs-u tamo na onim slikama.
- Tayyip
#491 Re: Smiješna strana izbora - all about
stara je to slikakaranana wrote:ima dobrih pichicha u rs-u tamo na onim slikama.
a avaz ko avaz
- Chisum
#492 Re: Smiješna strana izbora - all about
Id' u picku materinu....
Pa je li ovo moguce.....
"Sta ja znam.... Ovoga svega.... necega... Vidi se to... ne znam sad konkretno, ono..."
-
Doktor29
#493 Re: Smiješna strana izbora - all about
kakavdanakneiskustvu wrote:Zna li netko ime doticnog, gdje je kandidatChisum wrote:
Id' u picku materinu....![]()
![]()
Pa je li ovo moguce.....![]()
![]()
"Sta ja znam.... Ovoga svega.... necega... Vidi se to... ne znam sad konkretno, ono..."
još jednom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za ne povjerovati
-
levana
#494 Re: Smiješna strana izbora - all about
Chisum wrote:
![]()
![]()
NE, ovo se ne moze prepricati. Niti komentirati. Nema ni pogodnog smajlija.
Nakon OVOGA se samo zanijemi.
- Edinho2011
#495 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ja cu da glasam za GDS. Mozda legalizuju lake drogeChisum wrote:
![]()
![]()
- bogumila
#496 Re: Smiješna strana izbora - all about
ne nadaj se, ovi ne znaju ni da je droga nelegalna.
-
Doktor29
#497 Re: Smiješna strana izbora - all about
Edinho2011 wrote:Ja cu da glasam za GDS. Mozda legalizuju lake drogeChisum wrote:
![]()
![]()
Ovi iz GDS-a imaju neku tajnu, svi se srede necim prije javnih nastupa, prije neku noc dama koja je kandidat za nacelnicu Novog Grada je pokazala slicne simptome
- bogumila
#498 Re: Smiješna strana izbora - all about
sto reko onaj maloprije, fakat jedva cekam neku predizbornu emisiju. bilo koju. LOL
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#499 Re: Smiješna strana izbora - all about
dobro mu neko na jobitu reče
jarane fataj se onoga za šta si stvoren pusti druge da pričaju i lažu na tv
jarane fataj se onoga za šta si stvoren pusti druge da pričaju i lažu na tv
- Lakat Jebić