Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#476 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
P.S. Odgovori doticne me podsjecaju na izbor za Miss:
"obracunala bih se sa kriminalom"
"nahranila bih gladne"
"sacuvala bih zivotinje"
"spasila bih shumu"
"prehranila bih afriku"
Jadna majko, kako smo mi jadno drustvo, ko sve uopste pomislja da se bavi politikom, dodje mi da placem, sto je najgore ovakvi su i oni sto sada odlucuju i dizu ruke, nek nam je Bog na pomoci.
"obracunala bih se sa kriminalom"
"nahranila bih gladne"
"sacuvala bih zivotinje"
"spasila bih shumu"
"prehranila bih afriku"
Jadna majko, kako smo mi jadno drustvo, ko sve uopste pomislja da se bavi politikom, dodje mi da placem, sto je najgore ovakvi su i oni sto sada odlucuju i dizu ruke, nek nam je Bog na pomoci.
-
cules82
#477 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dženana Čamdžić wrote:Kada ONI odu sa političke scene ...cules82 wrote:Dzeny kada ce nam Krivaja poceti sa radom?
ONI su upropastili SVE ..Upropastili su "Krivaju", "Agrokomerc", "Energoinvest", "Ferolektro", "Željezaru Ilijaš", Željezaru Zenica , sve su uporopastili , sve ono (privredne gigante) od čega je narod trebao da živi...
najlakse je druge optuzivati a Krivaja 17 godina propada znaci ne 1 ili 2 vec cijelih 17 a kroz opcinsko vijece je proslo milion vijecnika i svaki put ista prica
Last edited by cules82 on 02/09/2012 14:53, edited 1 time in total.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#478 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Nemoj Dzeni preskakati pitanja
plain vanilla wrote:
A sta mislis o Aliji sto zakuha ovaj rat?
- Tayyip
#479 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
dženi ba nemoj izbjegavati neugodna pitanja
500 godina wrote:dženi, da li i ti svoje političke protivnike zoveš bravče, drekavac, kopilan itd? i da li je po tebi ovakav način izražavanja prihvatljiv u javnom diskursu?
-
Dženana Čamdžić
#480 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
plain vanilla wrote:Nemoj Dzeni preskakati pitanja![]()
plain vanilla wrote:
A sta mislis o Aliji sto zakuha ovaj rat?
Rat se mogao izbjeći i bilo bi mnogo srećnije rješenje za sve narode da se na izbjegavanju rata mnogo više radilo i pregovaralo, bolje 10 godina pregovora nego 1 dan rata...To je moj odgovor...
-
donja_crtica
#481 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dženana Čamdžić wrote: Rat se mogao izbjeći i bilo bi mnogo srećnije rješenje za sve narode da se na izbjegavanju rata mnogo više radilo i pregovaralo, bolje 10 godina pregovora nego 1 dan rata...To je moj odgovor...
Ne volim te Alija zato što si balija
srušio si miran san...
-
Dženana Čamdžić
#482 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Nije u redu tako javno govoriti ali ljudi su od krvi i mesa i uhvati ih ponekad huja pa im se omakne a ne bi trebalo..500 godina wrote:dženi ba nemoj izbjegavati neugodna pitanja
500 godina wrote:dženi, da li i ti svoje političke protivnike zoveš bravče, drekavac, kopilan itd? i da li je po tebi ovakav način izražavanja prihvatljiv u javnom diskursu?
-
Dženana Čamdžić
#483 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Nije u redu tako javno govoriti ali ljudi su od krvi i mesa i uhvati ih ponekad huja pa im se omakne a ne bi trebalo..500 godina wrote:dženi ba nemoj izbjegavati neugodna pitanja
-
cules82
#484 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
jedno pitanje za buduceg vijecnika:vase misljenje o braci Mujanovic
-
Dženana Čamdžić
#485 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Jako su mnogo nesreće nanijeli radnicima "Krivaje" dok su na jako surov i kriminalan način gospodarili "Krivajom"..Ostavlajm pravosuđu da da konačnu riječ o njima...cules82 wrote:jedno pitanje za buduceg vijecnika:vase misljenje o braci Mujanovic
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#486 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
leet wrote:Ovo će da bude najposjećenija tema danas pa da ostavim ovo ovdje![]()
![]()
-
Dženana Čamdžić
#487 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Sretno svima i neka pobijedi bolji u fer play igri !leet wrote:leet wrote:Ovo će da bude najposjećenija tema danas pa da ostavim ovo ovdje![]()
![]()
Pozdrav od Dženane !
-
cules82
#488 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
auuu pocinjem da se dvoumim da li da Dzenani dadnem glas 
-
mmaar
#489 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Jesi udata, Dženi?Dženana Čamdžić wrote:Hvala najljepša !mmaar wrote:Samo se vi smijite, ali Dženka će pomesti sve protukandidate na izborima.
Ona je prava osoba, ambiciozna, obrazovana, mlada i pametna i vizionarski zna pogoditi sta narod zeli i treba.
Dženi, bez obzira sta ti govoili oni koji ti zavide na uspjehu, ne odustaj, trebas nam, ti si nam spas! I mi smo tebe zasluzili, a i ti nas.
![]()
![]()
![]()
-
cules82
#490 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dzenana ba jel to navijas za Sarajevo ? 
-
Dženana Čamdžić
#491 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Uvjerit ćeš se da sam ja samo jedna poštena duša !cules82 wrote:auuu pocinjem da se dvoumim da li da Dzenani dadnem glas
-
Popara
#492 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Mozemo mi pricat sta hocemo ali Dzeni je pravi politicar... prica svasta al ne kaze nista... svoje misljenje ni o cemu nema ali svima zeli srecu... plavim, zutim, crvenim, zelenim... dobro bas sad zelenim i ne, ali znate sta sam htio rec...Dženana Čamdžić wrote:Sretno svima i neka pobijedi bolji u fer play igri !leet wrote:leet wrote:Ovo će da bude najposjećenija tema danas pa da ostavim ovo ovdje![]()
![]()
![]()
Pozdrav od Dženane !
-
Dženana Čamdžić
#493 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Uvjerit ćeš se da sam ja samo jedna poštena duša !cules82 wrote:auuu pocinjem da se dvoumim da li da Dzenani dadnem glas
- skafiskafsnjak
-
mmaar
#495 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
prljavi Hare wrote: Čuj zna pogoditi šta nama treba?![]()
![]()
![]()
Mi hoćemo da se napušimo trave,spavamo sa kuravama i ljubimo s momcima,a ona ne da!![]()
![]()
To iz tebe progovara zavist prema ovoj hrabroj, mocnoj, uspjesnoj i pametnoj ženi.
-
Dženana Čamdžić
#496 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
DA za jednog jako hrabrog i pravednog čovjeka !.mmaar wrote:Jesi udata, Dženi?Dženana Čamdžić wrote:Hvala najljepša !mmaar wrote:Samo se vi smijite, ali Dženka će pomesti sve protukandidate na izborima.
Ona je prava osoba, ambiciozna, obrazovana, mlada i pametna i vizionarski zna pogoditi sta narod zeli i treba.
Dženi, bez obzira sta ti govoili oni koji ti zavide na uspjehu, ne odustaj, trebas nam, ti si nam spas! I mi smo tebe zasluzili, a i ti nas.
![]()
![]()
![]()
-
cules82
#497 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
cules82 wrote:Dzenana ba jel to navijas za Sarajevo ?
-
Dženana Čamdžić
#498 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Užasni su bili prema radnicima !Dženana Čamdžić wrote:Jako su mnogo nesreće nanijeli radnicima "Krivaje" dok su na jako surov i kriminalan način gospodarili "Krivajom"..Ostavlajm pravosuđu da da konačnu riječ o njima...cules82 wrote:jedno pitanje za buduceg vijecnika:vase misljenje o braci Mujanovic
-
Popara
#499 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ali i njihove zene tvrde da su im muzevi, fini, cestiti i posteni... De pravnice primakni taj znak interpunkcije ziva bila i dobila glasove svih nas na forumu i jos vise.Dženana Čamdžić wrote:Užasni su bili prema radnicima !Dženana Čamdžić wrote:Jako su mnogo nesreće nanijeli radnicima "Krivaje" dok su na jako surov i kriminalan način gospodarili "Krivajom"..Ostavlajm pravosuđu da da konačnu riječ o njima...cules82 wrote:jedno pitanje za buduceg vijecnika:vase misljenje o braci Mujanovic
- Tayyip
#500 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
omakne se hmmmm... omaknuti se može nekome u kafani poslije 3 čokaljčića rakije a predsjednikova novina svako malo ministre i predstavnike druge stranke nazove bravčetom i kopilanom, čak se avaz šprdao i sa tihićevim zdravstvenim problemima, što je zaista bolesno i skandalozno al eto. valjda predsjednik bolje zna, on je poznati intelektualac i publicista.Dženana Čamdžić wrote:Nije u redu tako javno govoriti ali ljudi su od krvi i mesa i uhvati ih ponekad huja pa im se omakne a ne bi trebalo..500 godina wrote:dženi ba nemoj izbjegavati neugodna pitanja