@ Frtalj Duše
traje dok traju i zalihe routera
Moderator: Benq
Brzina neta se ne smanjuje, ostaje sve kako je i bilo samo što sada možeš odjaviti Telemachove usluge bez da plaćaš raskid 20 KM.Raska wrote:Neznam šta sve imam u tom paketu, mladji su to odlučili samo znam da plaćam nešto manje od 50 KM mjesečno
evo da prepišem sa računa
Mjesečna naknada za KKS 15 KM
D3 10 KM
Internet S 12 mjeseci 22 KM
fakat, ukinuli su jos jedan njemacki kanalbob sap wrote:vratite nam švapske kanale !
Poštovana,Raska wrote:Koristim usluge Telemaha znači kablovska 3d internet..... nazvali me telefon i obavještavaju me da sam potpisala ugovor na 24 mjeseca i to sada ističe. Ja nemam namjeru ponovo potpisivati bilo kakav ugovor, želim koristiti i dalje te usluge, ali bez ugovora.... da li je to moguće, a ako nije moguće koji kablovski operater daje tu mogućnost
Novi spisak ulica u kojima će biti vršena zamjena recievera, biće objavljen tokom dana.kakavdanakneiskustvu wrote:zna li ko gdje sutra mijenjaju resivere?
11.09.2012 objavljen je "izvod iz cjenovnika" koji je obuhvatio određene izmjene u istom od 01.09.Creasy wrote:Prosle sedmice na Telemachovoj stranici nadjem ponudu duo/trio paketa koji startuju od 01.10.2012. Dodjem danas u njihove prostorije, djevojka koja radi na pultu nema pojma o tome. Kasnije mi rece da najvjerovatnije ta ponuda vazi od 11.10. Dodjem kuci, pogledam na njihovoj stranici, kad nigdje nista o tim paketima...![]()
Ko je ovde lud?
osim mene
Korektan i potpun odgovor svaka častTelemach wrote:Poštovana,Raska wrote:Koristim usluge Telemaha znači kablovska 3d internet..... nazvali me telefon i obavještavaju me da sam potpisala ugovor na 24 mjeseca i to sada ističe. Ja nemam namjeru ponovo potpisivati bilo kakav ugovor, želim koristiti i dalje te usluge, ali bez ugovora.... da li je to moguće, a ako nije moguće koji kablovski operater daje tu mogućnost
Vi ste se obavezali da ćete koristiti uslugu 24 mjeseca i to ste ispoštovali, nakon isteka navedenog roka i dalje ste pretplatnik istih usluga po istom cjenovniku. Nema potrebe da se obavezujete novim Ugovorom osim ako ne mijenjate paket ili se opredjeljujete za neku novu akcijsku ponudu.
Slucajno znam situaciju. Jos uvijek ne moze. Prave problem jer imaju dogovor sa HS-om. Rade neke vase komsije na tome, bilo je sve dogovoreno, cak poceli radove, ali su ih opet obustavili. Imaju neku vadionu, zalice se oki-ju (cini mi se da je to upravitelj), pa nece vaziti garancija za instalacije i sl. U svakom slucaju jos uvijek ne moze ali je kontaktiran RAK i ljudi su upuceni na konkurencijsko vijece. Sta ce dalje biti ne znam.Morales wrote:Zna li neko jel se moze Telemach uvesti u nove Tibrine zgrade?
iceman2010 wrote:Slucajno znam situaciju. Jos uvijek ne moze. Prave problem jer imaju dogovor sa HS-om. Rade neke vase komsije na tome, bilo je sve dogovoreno, cak poceli radove, ali su ih opet obustavili. Imaju neku vadionu, zalice se oki-ju (cini mi se da je to upravitelj), pa nece vaziti garancija za instalacije i sl. U svakom slucaju jos uvijek ne moze ali je kontaktiran RAK i ljudi su upuceni na konkurencijsko vijece. Sta ce dalje biti ne znam.Morales wrote:Zna li neko jel se moze Telemach uvesti u nove Tibrine zgrade?
Hvala na odgovoru majstore...al to je fakat sranje sto jos uvijek ne moze, ljudi su vec uveliko uselili tamo...iceman2010 wrote:Slucajno znam situaciju. Jos uvijek ne moze. Prave problem jer imaju dogovor sa HS-om. Rade neke vase komsije na tome, bilo je sve dogovoreno, cak poceli radove, ali su ih opet obustavili. Imaju neku vadionu, zalice se oki-ju (cini mi se da je to upravitelj), pa nece vaziti garancija za instalacije i sl. U svakom slucaju jos uvijek ne moze ali je kontaktiran RAK i ljudi su upuceni na konkurencijsko vijece. Sta ce dalje biti ne znam.Morales wrote:Zna li neko jel se moze Telemach uvesti u nove Tibrine zgrade?
Tada sam jos radio u BH Cabel Net-u (sada Telemach) i znam da je tada dogovoreno (vjerovatno po istom principu kao i u ovim novim sa HS-om), jos u izgradnji, da BH Cabel Net dostavi sav potreban materijal o svom trosku i obezbjedi besplatan prikljucak za sve korisnike u tim zgradama i stanovi su se prodavali sa prikljuckom na BH Cabel Net (telemach). Sta je dalje bilo ne znam. Znam neke ljude u ovim novim zgradama kod OMV pumpe pa sam upoznat detaljno sa situacijom. Ovde ne znam sta se tacno desava.Grof wrote:iceman2010 wrote:Slucajno znam situaciju. Jos uvijek ne moze. Prave problem jer imaju dogovor sa HS-om. Rade neke vase komsije na tome, bilo je sve dogovoreno, cak poceli radove, ali su ih opet obustavili. Imaju neku vadionu, zalice se oki-ju (cini mi se da je to upravitelj), pa nece vaziti garancija za instalacije i sl. U svakom slucaju jos uvijek ne moze ali je kontaktiran RAK i ljudi su upuceni na konkurencijsko vijece. Sta ce dalje biti ne znam.Morales wrote:Zna li neko jel se moze Telemach uvesti u nove Tibrine zgrade?
Znaš li išta za one Tibrine zgrade kod penzionerskog doma? Izgleda nešto je slično s Logosoftom, tamo je prvi ušao Telemach, nedavno Logosoft došao ali samo do zgrada, negdje je zapelo.
Znam. Brat mi je tamo kupio stan. Zato sam i upoznat sa situacijom. Nema tamo jos ni BHT-a. Vjeruj mi da bi Telemach jedva docekao da pokrije i te zgrade. Veliki je to broj korisnika. Cak su i usli u radove, ali prave ljudi problem koji su, najvjerovatnije u nekakvim odnosimaMorales wrote: Hvala na odgovoru majstore...al to je fakat sranje sto jos uvijek ne moze, ljudi su vec uveliko uselili tamo...
Tiger 033 wrote:Evo postovani u Telemachu ja cu vas obavjestiti da ce te dobit' obavijest od NE znam koga da ce "Masterchef" prenositi "FTV" od 25.9.2012Telemach wrote:Poštovani,zahtjev za zatamnjenje emisije "Masterchef" nismo dobili, stoga navedena emisija neće biti zatamnjena.![]()
"Ljubazno vas molimo za razumijevanje.
Vaš Telemach... vash korisnik "
Bit ce kao i za ovo gorekakavdanakneiskustvu wrote:@telemach,može odgovor na ovo
Hocete li veceras zamraciti masterchef na novoj?Tiger 033 wrote:Tiger 033 wrote:Evo postovani u Telemachu ja cu vas obavjestiti da ce te dobit' obavijest od NE znam koga da ce "Masterchef" prenositi "FTV" od 25.9.2012Telemach wrote:Poštovani,zahtjev za zatamnjenje emisije "Masterchef" nismo dobili, stoga navedena emisija neće biti zatamnjena.![]()
"Ljubazno vas molimo za razumijevanje.
Vaš Telemach... vash korisnik "Bit ce kao i za ovo gorekakavdanakneiskustvu wrote:@telemach,može odgovor na ovopa danas uredno zamracise "MasterChef" na Novoj TV