BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
anonimnaosoba

#476 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by anonimnaosoba »

shbc wrote:Pa zahvaljujuci nama imate isti :D

Sa druge strane, da nama nije vas mi bi i u trecem pretkolu bili nosioci :D
Imamo mali dio istog radi vas, ipak smo mi skoro stalno u LP, i kad uđemo u EL, izbacimo nekoga, tako da ti je i taj vid hvaljenja svog kluba propao :oops:

Odoh ja, ne da mi se više pričati o koeficijentima, vama sretno sutra (a i to samo radi par normalnih pitara, ovo ostalo talašika), pa šta će biti dalje, vidjećemo :D
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#477 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by bordo gandalf »

LSD ti si nekad bio ozbiljan forumas :roll: ne vjerujem u kakvu se raspravu upustas
shbc

#478 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by shbc »

anonimnaosoba wrote:
shbc wrote:Pa zahvaljujuci nama imate isti :D

Sa druge strane, da nama nije vas mi bi i u trecem pretkolu bili nosioci :D
Imamo mali dio istog radi vas, ipak smo mi skoro stalno u LP, i kad uđemo u EL, izbacimo nekoga, tako da ti je i taj vid hvaljenja svog kluba propao :oops:

Odoh ja, ne da mi se više pričati o koeficijentima, vama sretno sutra (a i to samo radi par normalnih pitara, ovo ostalo talašika), pa šta će biti dalje, vidjećemo :D
Aha, Anothorsis, Pennarossu i Sheriff. Citava 3 kluba :D
LSD

#479 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

bordo gandalf wrote:LSD ti si nekad bio ozbiljan forumas :roll: ne vjerujem u kakvu se raspravu upustas
Image

Ismo Lius, legenda FC Kuusysi...covjek koji je potopio FK Sarajevo sredinom 80-tih.

I mani se te šuplje o ozbiljnim forumašima...kad budeš tu demagogiju prosipao "svojima", onda možeš i meni :wink:
anonimnaosoba

#480 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by anonimnaosoba »

shbc wrote:Aha, Anothorsis, Pennarossu i Sheriff. Citava 3 kluba :D
Zadnje 4 godine ;-)
shbc

#481 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by shbc »

anonimnaosoba wrote:
shbc wrote:Aha, Anothorsis, Pennarossu i Sheriff. Citava 3 kluba :D
Zadnje 4 godine ;-)
A mi 6, sutra i 7. :D

p.s. Mozemo mi i dalje u proslost. Vi 12 protivnika izbacili u svojoj historiji (u oba takmicenja), mi 13 (sutra 14.) :D
anonimnaosoba

#482 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by anonimnaosoba »

Pa ne mislim ja da idemo tol'ko u historiju, mada ako hoćeš, možemo i tako :D Zna se čiji je uspjeh najveći u istoj toj historiji, a zna se i da dijelimo najveći poslijeratni uspjeh... Navijači ostalih klubova se ne mogu ni uključiti u raspravu jer ih i nema nigdje :D
shbc

#483 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by shbc »

anonimnaosoba wrote:Pa ne mislim ja da idemo tol'ko u historiju, mada ako hoćeš, možemo i tako :D Zna se čiji je uspjeh najveći u istoj toj historiji, a zna se i da dijelimo najveći poslijeratni uspjeh... Navijači ostalih klubova se ne mogu ni uključiti u raspravu jer ih i nema nigdje :D
Realno, da je FKS iz one lige imalo izvlacenje k'o vi one godine, mi bi hladno i to finale sa Realom odigrali :D

I da mogu, nije im mjesto u raspravi. Ovo je izmedju vas i nas :D
anonimnaosoba

#484 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by anonimnaosoba »

Šta bi bilo kad bi bilo, to ni Bog ne zna, ne vrijedi pričati o nečemu što se nije desilo...

Ja predlažem razlaz jer nemamo više o čemu ni pisati, a i ne da mi se, očigledno jedan drugom nećemo promijeniti mišljenje :D
shbc

#485 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by shbc »

A bas smo se kulturno posvadjali :D
anonimnaosoba

#486 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by anonimnaosoba »

Čist primjer kulturne i argumentovane rasprave koja (kao malo koja ovdje) nema argumenata da završi s bano(vi)m(a) :D
cindrlimindrli

#487 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by cindrlimindrli »

Je l' zavrsila ova "hamo vidi mu glave" prepiska? :D
shbc

#488 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by shbc »

cindrlimindrli wrote:Je l' zavrsila ova "hamo vidi mu glave" prepiska? :D
Sto? Ho's i ti? :D
limeni

#489 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by limeni »

steta za zelju da se makar x nije izvuko, ovako su obje utakmice izgubili niko te nece pitati jesi li izgubio 0-1 ili 1-5..ovako sledece godine opet na najjace :| sto se tice ostalih, 90% sam ubjedjen da ce zrinjski ispasti, dok ce se napatit i siroki i sarajevo..mi smo zadnji koji imaju pravo reci "sta ce albanci/kazahstanci"
Mokes

#490 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Mokes »

limeni wrote:steta za zelju da se makar x nije izvuko, ovako su obje utakmice izgubili niko te nece pitati jesi li izgubio 0-1 ili 1-5..ovako sledece godine opet na najjace :| sto se tice ostalih, 90% sam ubjedjen da ce zrinjski ispasti, dok ce se napatit i siroki i sarajevo..mi smo zadnji koji imaju pravo reci "sta ce albanci/kazahstanci"
U 3. pretkolu se sastaju prvaci Kazahstana i Albanije. Znaci neko od njih sigurno ide u grupe EL. :-)
scooby_dooby_doo

#491 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by scooby_dooby_doo »

Mokes wrote:
limeni wrote:steta za zelju da se makar x nije izvuko, ovako su obje utakmice izgubili niko te nece pitati jesi li izgubio 0-1 ili 1-5..ovako sledece godine opet na najjace :| sto se tice ostalih, 90% sam ubjedjen da ce zrinjski ispasti, dok ce se napatit i siroki i sarajevo..mi smo zadnji koji imaju pravo reci "sta ce albanci/kazahstanci"
U 3. pretkolu se sastaju prvaci Kazahstana i Albanije. Znaci neko od njih sigurno ide u grupe EL. :-)
Ne idu sigurno,moraju igrat playoff(4.pretkolo)
BegA_

#492 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by BegA_ »

scooby_dooby_doo wrote:
Mokes wrote:
Ne idu sigurno,moraju igrat playoff(4.pretkolo)
Jok. Kad' se prodje u play off LP, onda imas zagarantovanu grupnu fazu EL. :wink:
PriNc_ba

#493 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by PriNc_ba »

Image
art vandeley

#494 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by art vandeley »

scooby_dooby_doo wrote:Ne idu sigurno,moraju igrat playoff(4.pretkolo)
BegA_ wrote:Jok. Kad' se prodje u play off LP, onda imas zagarantovanu grupnu fazu EL. :wink:
Igra od njih neko u grupama EL, kao i Maribor prosle sezone (izbacili jadni Dudelange i ispali od D. Zagreba), nakon toga igrali u grupi sa Tottenhamom, Laziom...
scooby_dooby_doo

#495 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by scooby_dooby_doo »

art vandeley wrote:
scooby_dooby_doo wrote:Ne idu sigurno,moraju igrat playoff(4.pretkolo)
BegA_ wrote:Jok. Kad' se prodje u play off LP, onda imas zagarantovanu grupnu fazu EL. :wink:
Igra od njih neko u grupama EL, kao i Maribor prosle sezone (izbacili jadni Dudelange i ispali od D. Zagreba), nakon toga igrali u grupi sa Tottenhamom, Laziom...
Je,je ja sam se malo skuhnuo :zzzz:
Opetja033

#496 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Opetja033 »

Vidim povlaci se prica o tome kako smo proslavljali sinocnji poraz komsija, da ne citiram sada nikoga. Mene licno uglavnom ne interesuju Zeljine europske tekme, bilo je cak slucajeva kada mi je bilo drago sto su prosli/dobili. Medjutim sinoc sam iz sveg srca navijao za Cehe, njihove golove proslavljao kao da je Sarajevo zabilo.

Ne radi se ni o kakvim kompleksima, mrznji. Cista kalkulacija i racunica: da je Zeljo sinoc prosao, otresao bi levate iz Estonije i pobjegao ostatku lige par svjetlosnih godina. Naravno da meni, kao navijacu Sarajeva, to nije u interesu. Pred utakmicu sam govorio da je mnogo vaznije da Zeljo ispadne nego da mi u cetvrtak prodjemo. I iza toga i dalje stojim.
BHF_Manijak

#497 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by BHF_Manijak »

I jeste li izmjerili ciji je veci, ima li bar 15cm?! :zzzz:

Kakvi likovi... Razvodenili ste i zajebanciju na minimum, nije ni limunada vise.

Komsije se upinju koeficijentom, a kad pogledas imaju tek nesto veci od nas, pa na osnovu price koliko ste bolji u Evropi, trebali bi bar imati 1,5 do 2 veci od nas, a ne 0,4 ili 0,5.

Najbolje neka svak gleda svoj tim i brine se za njega, smori nekad ova prica. Jos malo pa cete i na prijeratne godine otici, ko je koga tad izbacio, blizu ste.

Dicite se koeficijentom te kako ste nosioci u prvom i drugom pretkolu EL, a i mi bi sa ovako nizi bili nosioci, samo je razlika sto za nas rang takmicenja treba jos jaci koeficijent, pa cak ni sa vasim ne bi bili nosici ove godine.

Prije utakmice sa Plzenom racunalo se hoce li biti 6 ili 7 razlike, jer su jaki, a sad je kao bruka jer smo ispali 6:4, te je bruka sto ne prodjosmo... Zakljucili strucnjaci na osnovu igre, a ne vide da su ovi mogli dati gol da su htjeli (na Kosevu govorim).
EselamAlejk

#498 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by EselamAlejk »

Komsije se upinju koeficijentom, a kad pogledas imaju tek nesto veci od nas, pa na osnovu price koliko ste bolji u Evropi, trebali bi bar imati 1,5 do 2 veci od nas, a ne 0,4 ili 0,5.

Za učestvovanje (a to samo i radite) u LŠ se dobija veći defaultni koeficijent te stoga i imate tako visok. Vi praktično živite od toga i državnog koeficijenta.
LSD

#499 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

BHF_Manijak wrote:I jeste li izmjerili ciji je veci, ima li bar 15cm?! :zzzz:

Kakvi likovi... Razvodenili ste i zajebanciju na minimum, nije ni limunada vise.

Najbolje neka svak gleda svoj tim i brine se za njega, smori nekad ova prica. Jos malo pa cete i na prijeratne godine otici, ko je koga tad izbacio, blizu ste.

Dicite se koeficijentom te kako ste nosioci u prvom i drugom pretkolu EL, a i mi bi sa ovako nizi bili nosioci, samo je razlika sto za nas rang takmicenja treba jos jaci koeficijent, pa cak ni sa vasim ne bi bili nosici ove godine.

Prije utakmice sa Plzenom racunalo se hoce li biti 6 ili 7 razlike, jer su jaki, a sad je kao bruka jer smo ispali 6:4, te je bruka sto ne prodjosmo... Zakljucili strucnjaci na osnovu igre, a ne vide da su ovi mogli dati gol da su htjeli (na Kosevu govorim).
a dobro jarane....gledaj to ovako...neko konstantno 5 godina ovaja trofeje, titule i kupove....dok neko mašta o tome deceniju , pa se onda mora faliti nakakvih koeficijentima od 0,5... jer i nema cime drugo
Logovan

#500 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Logovan »

LSD wrote: a dobro jarane....gledaj to ovako...neko konstantno 5 godina ovaja trofeje, titule i kupove....dok neko mašta o tome deceniju , pa se onda mora faliti nakakvih koeficijentima od 0,5... jer i nema cime drugo
Pa ovo je tema o Euro nastupima je l' tako?
Post Reply