Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zecko_kupuz wrote:Uh, kakav festival likovanja čovječe , Talijani dobro igraju, ali odvadite malo. Eto sad, Njemačka prnula u šišu pa ne valja klincu. Amateri.
Pa citaj komentare sa pocetka ove teme...
Kako su pojedicni ocijenili Njemacku, Italija je cudo postigla
CollegeGunner wrote:
Evo priznajem da je i Bundesliga jaca, il barem zanimljivija. Al sta reci za trenera kojem ne igraju igraci iz najbolje ekipe u Njemackoj, ekipe koja je osvojila i ligu i kup.
Vala, tu su negdje i jedna i druga ( ma ustvari, Seria A je definitivno jača, po zanimljivosti su tu negdje ), ne gotivim nijednu ni drugu doduše.
Boldirano - očigledan debil, Gotze bez minute na prvenstvu itd itd
Last edited by Velkoski on 28/06/2012 23:25, edited 1 time in total.
leet wrote:Jah, sada je i Seria A "najbolja" liga. Veći ste Talijani od Talijana
To niko nije ni rekao.
Evo priznajem da je i Bundesliga jaca, il barem zanimljivija.
Al sta reci za trenera kojem ne igraju igraci iz najbolje ekipe u Njemackoj, ekipe koja je osvojila i ligu i kup.
BHF, sta je sa najboljim napadacem?
Tesko da je jaca,jedino Bayern je jak,ostali se ne mozgu ubrajati u jake klubove jer ne mogu nista u Evropi.
Italijanska liga je imala jedan pad ali mozemo ocekivati odmah ove sezone dobre partije Italijanskih klubova.
zecko_kupuz wrote:Uh, kakav festival likovanja čovječe , Talijani dobro igraju, ali odvadite malo. Eto sad, Njemačka prnula u šišu pa ne valja klincu. Amateri.
Pa citaj komentare sa pocetka ove teme...
Kako su pojedicni ocijenili Njemacku, Italija je cudo postigla
italija napravila iznenadjenje ko onaj rasol maloprije sto pobijedi rafu
Loew je katastrofalno odradio ovo prvenstvo.. konstantno forsiranje onog klocine Podolskog, klupa za Reusa, Schurrlea, Gotze-a, ubio je Gomezov ritam bezveze sa Kloseom protiv Grka itd, itd..
odesveuhonduras wrote:Loew je katastrofalno odradio ovo prvenstvo.. konstantno forsiranje onog klocine Podolskog, klupa za Reusa, Schurrlea, Gotze-a, ubio je Gomezov ritam bezveze sa Kloseom protiv Grka itd, itd..
Nervira me kad treneri počnu od jednostavnih stvari praviti komplikovane. Ne vidim potrebu za tim. Ako mu cijeli svijet govori jedno i vidi da ide iz greške u grešku, ne znam što to ne prihvati. Baš se ponaša ko ubermenš. Jarane, ako je Podolski u svakom segmentu igre gori od Reusa, što igra? Mislim da ovako ekipe mogu voditi samo jako arogantni i sujetni ljudi. Ne djeluje mi ni da je del Bosque puno drugačiji, samo je Španija individualno mnogo kvalitetnija od Njemačke.
E jesu im Italijani očitali lekciju.
Došlo je vrijeme da Švabe malo pospreme reprezentaciju i zahvale se nekim koji igraju već dva ili tri prvenstva.
Klose i ala Klose, ma zdddravoo !
Italija će ovakvom igrom osvojiti prvenstvo te natjerati i Špance da i oni malo pometu u svojoj avliji.
Italija, osvježenje prvenstva ! FORZA ITALIA .
realan 100 wrote:E jesu im Italijani očitali lekciju.
Došlo je vrijeme da Švabe malo pospreme reprezentaciju i zahvale se nekim koji igraju već dva ili tri prvenstva.
Klose i ala Klose, ma zdddravoo !
Italija će ovakvom igrom osvojiti prvenstvo te natjerati i Špance da i oni malo pometu u svojoj avliji.
Italija, osvježenje prvenstva ! FORZA ITALIA .
Schweinsteigeru se trebaju zahvaliti i Bayernu i u Njemackoj.
Nikada nisam mislio da ću za Špansku ekipu reći da igra ružan fudbal, ali ono je zaista ružan
fudbal. Lijena prepiska Barcelonine igre ali bez ljepote i prave realizacije.
Samo se nadam se da Italijani imaju u sebi još jednu ovakvu utakmicu. Neću ništa više prognozirati
jer se pokazalo da je to i više nego nezahvalno.
Forumas kojem nije mrsko sacekati da prodje cijela sezona Premijer lige BiH, da bi nakon toga vadio postove iz naftalina s kojim ce ismijavati navijace protivnickog tima ostavi ovoliko materijala za podhebavanje na prvim stranicama ove teme... ali necemo sad citirati te izjave, valjda ce se i on javiti da nam objasni zasto se strasna Njemacka veceras nije pojavila
forza Italia!
Last edited by KPNCTNJAH on 28/06/2012 23:35, edited 1 time in total.
Odmah nakon što sam vidio i čuo kako Talijani pjevaju himnu znao sam da prolaze. Stvarno je milina slušati kad himna ima (smislen) tekst i fin ritam, a još uz to je svi od igrača pa do sturčnog štaba pjevaju.
Bosanski_kralj wrote:Odmah nakon što sam vidio i čuo kako Talijani pjevaju himnu znao sam da prolaze. Stvarno je milina slušati kad himna ima (smislen) tekst i fin ritam, a još uz to je svi od igrača pa do sturčnog štaba pjevaju.
Zasluženo bi bilo da Talijani ovo osvoje.
Nista onda...treba nam samo tekst hime. TO JE KLJUC USPJEHA
Da i mi sta osvojimo
Ja se bojim da oni cigani ne uzmu...
Last edited by I am Happy on 28/06/2012 23:38, edited 1 time in total.
Bosanski_kralj wrote:Odmah nakon što sam vidio i čuo kako Talijani pjevaju himnu znao sam da prolaze. Stvarno je milina slušati kad himna ima (smislen) tekst i fin ritam, a još uz to je svi od igrača pa do sturčnog štaba pjevaju.
Zasluženo bi bilo da Talijani ovo osvoje.
Nista onda...treba nam samo tekst hime. TO JE KLJUC USPJEHA
Da i mi sta osvojimo