Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BlueBlood wrote:na tebi se posebno vidi da ne zaboravljas traume iz djetinjstva koje si prosao prateci fks
Sine ne znam koliko je tebi godina ali u mom djetinstvu je tim za koji ti navijas igrao derbi u Hrasnici sa Famosom u 10 ujutro.
Svratio sam jednom kad sam isao na Igman na izlet.
BlueBlood wrote:na tebi se posebno vidi da ne zaboravljas traume iz djetinjstva koje si prosao prateci fks
Sine ne znam koliko je tebi godina ali u mom djetinstvu je tim za koji ti navijas igrao derbi u Hrasnici sa Famosom u 10 ujutro.
ti izgleda stariji od fks ako si u djetinstvu Želju pratio
bjelave wrote:Tvoja logika je da neko ko nije ukrao utakmicu svako kolo uopce ne krade.Kao dokaz navodis Krupu.i to stalno ponavljas.
tako da se ne moze normalno raspravljati sa takvom moralnom vertikalom.
Ja ponavljam istinu ti ponavljas lazi i izmisljene konstrukcije iz svoje glave.
Zali Boze gdje si godine sprco
Sto haveru? Pogledam ja i danas nize ligasike utakmice.
Last edited by bjelave on 23/05/2017 17:17, edited 1 time in total.
Jedino, sto su reziju do u detalje prepisali od vas. Na isti fol ste i vi tamo uzeli bodove. Sporan penal i crveni. Oba tima ostecena.
Treba te ih tuziti za povredu autorskih prava,ukrali su vam fol.
plain vanilla wrote:meni na ovom forumu objasnise da je utakmica ok ako su oba tima ostecena
ako je zakljucak da su osteceni i Zrinjski i Radnik, sta je onda problem
inace, trebalo bi ponistiti sve utakmice nakon kojih su suspendovane sudije, pa sve ispocetka
A oni patentirali fol i sad prepisase ovi lopovi iz Zrinskog.
Nepravda pa to ti je.
Bandić skinut s liste sudija za narednu sezonu PL BiH! Ma nemojte!
Baš mi je to kazna. Čović&Svinjski comp. će preko Beusa udomiti momka za to vrijeme kazne uz lijepu apanažu i čoban sit i svinje na broju!
"Novi sistem funkcioniše tek godinu dana, a za neke analize je potrebno nekoliko sezona. Donio je nekoliko pozitivnih stvari, svi klubovi su bili zainteresovani za svaku utakmicu koja je bila nada za plasman u Evropu, titulu prvaka ili opstanak. Niko nije bio opušten, utakmice su bile kvalitetnije, mnogo derbija je odigrano, a povećana je i gledanost. Donijet ćemo adekvatne mjere da ispravimo propuste", završio je Sofranić
Mora da je ovaj sofranić član sda, jer mu priča opasno bazdi na nekog uhljeba totalno odvojenog od realnosti!
Još je samo falilo da kaže "Obećavam prosjek od 100000 gledalaca iduće sezone!"
Ono što fanove Slobode najviše boli svakako je sezona u kojoj je tuzlanski tim ispao iz Premijer lige, zahvaljujući nizu “časnih” rezultata u posljednjem kolu, pri čemu se misli i na “častan” poraz prvaka Željezničara u Trebinju protiv Leotara (1:0), nakon rekordne serije utakmica u kojima “Seljo” nije poražen. Tuzlaci tada nisu prozivali nerječitog Osima i pozivali se na “čast, obraz i dostojanstvo”.
Nije smiješno nego tužno. Zamisli da Klix.ba objavi tekst u kojem vrijeđa FK Slobodu. U redu je kada to pišu navijači, ali nije u redu da novinari na takav način pišu o bilo kojem klubu. Ne bi me čudilo da se u budućnosti na ovom portalu nađu riječi tipa: lavor, šugavica, njanjajevo i drugi pogrdni termini. Bože sačuvaj.
Što se tiče Sliškovića, pretjerao je. Prijeti, vrijeđa, dere se. Nadam se da će biti sankcionisan.
Ponašaju se ko tajkuni kad ih pitaš kako su došli do bogastva: "za prvi milion me ne pitaj..." tako i oni : "ne pitajte kako smo se probili do vrha tabele..."
[quote]FK Željezničar se nada da će Nogometni savez BiH kroz analizu sezonu istražiti sve utakmice te da će iskorijeniti negativne pojave, koje su ove sezone evidentne.[/quote]
Last edited by yasaq on 23/05/2017 19:03, edited 1 time in total.