ma nema veze nek smo se malo nasmijali90minut wrote:Ne znam ni ja sam šta sam napisao kunem ti seBarbaDue wrote:Odavno nisam vidio više konfuzije u jednoj rečenici![]()
Sorry na offu![]()
btw, pregledah ga nije loš: Thor: Ragnarok (2017)
Moderator: _BataZiv_0809
ma nema veze nek smo se malo nasmijali90minut wrote:Ne znam ni ja sam šta sam napisao kunem ti seBarbaDue wrote:Odavno nisam vidio više konfuzije u jednoj rečenici![]()
Sorry na offu![]()
Lagano je listu naci, a i normala je što nisi nisi ništa spektakularno propustio recimo Iron Man vrijedi pogledati prvi dio..BarbaDue wrote:istina je nisam... jer se mi se pomiješali tako da i ne znam više koji nisam pregledao

Nisam gledao, ali odličan je od istog režisera El dia de la bestia: link.Rootboi wrote:vidjoh neko poemu špance ,
mimo ludog almodovara jedan mi je osto u pamćenju pa kad sam već tu preporučio bi ga
https://www.imdb.com/title/tt0255067/
Tomahawk11 wrote:Baš za preporučiti?beni-bu-man wrote:

Ni jaPoint. wrote:I ti svašta gledaš. Čuj Sex and the city, to ne bi pogledao ni da sam žemsko.

Jebo dokumentarce pogledaj samo intervju prije nego ce ga poslati na stolicu.karanana wrote:Ovaj netflixov o tedu bundiju moze proci. Prikazan iz malo drugacijeg ugla bez velikog fokusa na same zlocine. Nisam znao o ovome nista. Sad cu malo vise interesovanja pokazat. Imaju i neki dokumentarci o njemu sa nekim snimkama.

derion wrote:Fun fact: Marnie je zaslužna što u našem jeziku imamo riječ "marnuti" (ukrasti).
Haris033 wrote:
Vrlo dobar