Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kad su mu navijači Arsenala počeli spominjat spisak objavio
Mog'o bi večeras skakat na svaki gol Naravno ako ih bude u obje mreže. Ali ko zna za koga će mu hercika, za Wengera, Walcotta, Flaminia... Ili Messia, Iniestu, Piquea, Busquetsa...
sumirprimus wrote:Ha bar nece arsenal igrat bunker...napasce...nadam se dobroj tekmi...
Katanaco je na drugom kanalu...
Ko zna, vidjećemo kako će. Imaju ih nekoliko doobro brzih za kontre. Wenger što mu do sad nije kose pobijelilo, večeras hoće od kontanja šta, kako, đe ... Večeras je ko Kasparov, milioni kombinacija se vrte
Jordi Alba najmrži igrač poslije Alana Smitha.
Barcelona ima sreće do neba i nazad. I naravno, šuge redovno daju gol nakon što im se golman usere u gaće bar 5x pred golom...
Arsenal neočekivano dobar, Alexis kida...
Kataklinger wrote:Jordi Alba najmrži igrač poslije Alana Smitha.
Barcelona ima sreće do neba i nazad. I naravno, šuge redovno daju gol nakon što im se golman usere u gaće bar 5x pred golom...
Arsenal neočekivano dobar, Alexis kida...
Odlicno. Odavno nisam vidio ovako odgovoran pristup. Svi do jednog odradili svoj dio bez gluposti ili preseravanja. 0-2 i kuci. Luis nije mjenjao, ispraznio ih je do daske. Fizicki izgledaju puno bolje. Nakon dva mjeseca u ritmu srijeda-subota, Barcelona uopste nije djelovala fizicki losije od Arsenala. I na kraju, primjeti se doza zrelosti i iskustva . Cekaju sansu, znaju da ce doci i boooom"!
Napokon odigrali pametno protiv bunkera, smireno i bez zalijetanja, kad necete vi necemo ni mi. Arsenal se malo otvori i odma golcina. Svaka cast Luis Enrique.
NK33 wrote:Napokon odigrali pametno protiv bunkera, smireno i bez zalijetanja, kad necete vi necemo ni mi. Arsenal se malo otvori i odma golcina. Svaka cast Luis Enrique.
Bunker
Jebo me svak ako ovakvi ko ti mi ne zgade Barcu
Da bunker, pogledaj gdje je Giroud proveo najvise vremena (hint: u svom kaznenom).
Takvi kao ti inace ljudima zgade sve, cak i fudbal.
NK33 wrote:Napokon odigrali pametno protiv bunkera, smireno i bez zalijetanja, kad necete vi necemo ni mi. Arsenal se malo otvori i odma golcina. Svaka cast Luis Enrique.
Bunker
Jebo me svak ako ovakvi ko ti mi ne zgade Barcu
Na temu, Barca zasluzeno, imao je Arsenal svoje prilike, ali kad panjevi ne znaju,