Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Stari kenjac
#47403 Re: Premijer liga BiH
Charuga wrote:Samo se nadam da je ovo upučeno autorima saopštenja, a ne forumašima.Stari kenjac wrote:FK Željezničar: Obratit ćemo se UEFA-i
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-zelje ... a-i/238026
Imate li imalo obraza? Zbog vas nestalo sudija, sest suspendovano jer su siljili za vas. I sad placete picke. Sto nestisnute muda i ne dobiste nas na AFH, sad nebi bilo potrebe ka kmecite, picke!
Tako je, autori zeljini glasnogovornici!
- Logovan
#47404 Re: Premijer liga BiH
Evo vam za desktopa.

- avetinja
#47405 Re: Premijer liga BiH
Legenda kaže da će udariti u stativu. 
- Logovan
#47406 Re: Premijer liga BiH
avetinja wrote:Legenda kaže da će udariti u stativu.
Majke mi, vratit će se nam se ove provokacije dvostruko.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47407 Re: Premijer liga BiH
Pa zadnje kolo, komsije remi, Zrinjski gubi, mi remiLogovan wrote:avetinja wrote:Legenda kaže da će udariti u stativu.![]()
![]()
Majke mi, vratit će se nam se ove provokacije dvostruko.![]()
- Logovan
#47408 Re: Premijer liga BiH
Ne bi me čudilo.Tomahawk11 wrote: Pa zadnje kolo, komsije remi, Zrinjski gubi, mi remi
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#47409 Re: Premijer liga BiH
Dokazani krug zivota i evolucije forumskog podjebavanja u narodu poznata kao karma is bitchLogovan wrote:avetinja wrote:Legenda kaže da će udariti u stativu.![]()
![]()
Samo nasi su hrabri,dosta nas ima koji stoicki ovo podnosimo. Neke kone se nisu javljale mjesecima,a sad su izmilile iz rupa (cast izuzecima) i docekali 5'
- NajdraziVodjaa
#47410 Re: Premijer liga BiH
Aha, znaci kupovali smo cijelu polusezonu onda su nas otkrili i nama bilo ofirno da jos jednom kupimo sudiju i mi posteno igrali da osvojimo dva boda? Pa dobro ako nismo zbog pritiska mogli kupiti sudiju sto onda nismo kupili Krupu da ne predje centar protiv nas i tako osiguramo lovu koju smo ulozili u kupovinu sudija umjesto da sve to stavljamo na kocku? PItam te to posto vidim da si upoznat u razmisljanje Zeljine uprave vidim znas zasto nismo kupili sudije jos jednom pa me kao Zeljinog navijaca zanima zasto onoda nismo kupili Krupu i zastitili ulozene pare u sudije cijele godine?bjelave wrote:Rano ste poceli i previste ocito ste krali pa ste provaljeni ko hapci. Vidi sta vam je Jagodic porucio za utakmicu gdje nije suspendiran sudija. Svi s vama imaju nerasciscene racune. I Zrinski koji se u Bijeljini sad posluzio vasim sredstvima ste direktno ostetili u LzP.NajdraziVodjaa wrote: Znaci mi kupimo sudije i onda sve stavimo na kocku jer nam fale samo dva boda sa dva teska gostovanja koja odlucimo da igramo fol posteno? Smijesan si kad se kupuje tako titula i uloze se pare ne prepusta se nista slucaju pogotovo ne kad imas dva teska gostovanja od koje je jedan derbi, vase teorije su toliko glupe da se iz posta u post sve vise zavaljujete, vrijedjate inteligenciju svih normalnih ljudi. Suspendovane su 4 sudije zbog Zelje pa sto ne bi kupili suspendovali i petog i uzeli titulu? Ti ces nama ovde prosipati nebuloze da smo mi sve vrijeme kupovali sudije i onda kad su dosle dvije glavne utakmice dje pobjedom na jednoj mozemo osigurati titulu mi smo sve prepustili slucaju i racunali da posteno uzimamo dva boda?I sta drugo covjek da ti kaze osim da mucki lazes?
I na konto toga ste napravili zalihu i mislili da ste se obezbjedili sad pred kraj, i da sa od mogucih 6 sa 2 teska gostovanja, kako kazes, mozete izvuci 2 boda. A ne mozete jer ste hadalji.
Od nas niste mogli kupiti a i da drugi potkupite sudije za derbi u mjesec dana bilo bi previse. I hapanje imam neke limite, iako vama nije bilo dosta.
I sto kmecis meni, idite se zalite UEFI, Reisu, Bakiru ko god hoce da vas slusa.
Kako smo to sad Zrinjski ostetili zar nisi u prethodnim postovima napisao da su obje ekipe ostecene? Nisi nikad ni objasnio koja je to sudijska greska ostetila Zrinjski? Jel i dalje racunas nedosudjen penal za nepostojeci faul izvan sesnesterca?
- NajdraziVodjaa
#47411 Re: Premijer liga BiH
I za tebe isto pitanje posto vidim vladas materijom u vezi Zelje, kad nismo mogli kupiti sudije jer nam je ofirno sto onda ne kupismo Krupu?yasaq wrote:Pa morali su rano početi kad su imali golem zaostatak. Samo nisu računali da će početi suspendovati sudije i kad su došli u ovu situaciju svako dalje štimanje bi bilo ofirno jer realno ova njihova ekipa teško može doći u priliku da im se svira i ofiran penal kao onaj u Bijeljini.bjelave wrote:Rano ste poceli i previste ocito ste krali pa ste provaljeni ko hapci. Vidi sta vam je Jagodic porucio za utakmicu gdje nije suspendiran sudija. Svi s vama imaju nerasciscene racune. I Zrinski koji se u Bijeljini sad posluzio vasim sredstvima ste direktno ostetili u LzP.NajdraziVodjaa wrote: Znaci mi kupimo sudije i onda sve stavimo na kocku jer nam fale samo dva boda sa dva teska gostovanja koja odlucimo da igramo fol posteno? Smijesan si kad se kupuje tako titula i uloze se pare ne prepusta se nista slucaju pogotovo ne kad imas dva teska gostovanja od koje je jedan derbi, vase teorije su toliko glupe da se iz posta u post sve vise zavaljujete, vrijedjate inteligenciju svih normalnih ljudi. Suspendovane su 4 sudije zbog Zelje pa sto ne bi kupili suspendovali i petog i uzeli titulu? Ti ces nama ovde prosipati nebuloze da smo mi sve vrijeme kupovali sudije i onda kad su dosle dvije glavne utakmice dje pobjedom na jednoj mozemo osigurati titulu mi smo sve prepustili slucaju i racunali da posteno uzimamo dva boda?I sta drugo covjek da ti kaze osim da mucki lazes?
I na konto toga ste napravili zalihu i mislili da ste se obezbjedili sad pred kraj, i da sa od mogucih 6 sa 2 teska gostovanja, kako kazes, mozete izvuci 2 boda. A ne mozete jer ste hadalji.
Od nas niste mogli kupiti a i da drugi potkupite sudije za derbi u mjesec dana bilo bi previse. I hapanje imam neke limite, iako vama nije bilo dosta.
I sto kmecis meni, idite se zalite UEFI, Reisu, Bakiru ko god hoce da vas slusa.
- avetinja
#47412 Re: Premijer liga BiH
Hoće, hoće.Logovan wrote:avetinja wrote:Legenda kaže da će udariti u stativu.![]()
![]()
Jedino ako vas sudbina ne kazni našom titulom.
-
sumirprimus
#47413 Re: Premijer liga BiH
ostavite svaku nadu... 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47414 Re: Premijer liga BiH
Sloboda drzi kljuceve titule 
-
yasaq
#47415 Re: Premijer liga BiH
Ja napisah odgovor u svojoj konstataciji, ako ti nije jasno da ti nacrtam ?NajdraziVodjaa wrote:I za tebe isto pitanje posto vidim vladas materijom u vezi Zelje, kad nismo mogli kupiti sudije jer nam je ofirno sto onda ne kupismo Krupu?yasaq wrote:Pa morali su rano početi kad su imali golem zaostatak. Samo nisu računali da će početi suspendovati sudije i kad su došli u ovu situaciju svako dalje štimanje bi bilo ofirno jer realno ova njihova ekipa teško može doći u priliku da im se svira i ofiran penal kao onaj u Bijeljini.bjelave wrote:
Rano ste poceli i previste ocito ste krali pa ste provaljeni ko hapci. Vidi sta vam je Jagodic porucio za utakmicu gdje nije suspendiran sudija. Svi s vama imaju nerasciscene racune. I Zrinski koji se u Bijeljini sad posluzio vasim sredstvima ste direktno ostetili u LzP.
- avetinja
#47416 Re: Premijer liga BiH
I sudije.Tomahawk11 wrote:Sloboda drzi kljuceve titule
-
yasaq
#47417 Re: Premijer liga BiH
Sad bi bilo mangupski u fotofinišu naštimati sudije:
- Sloboda 2
- Željo X
i Sarajevo 2
- Sloboda 2
- Željo X
i Sarajevo 2
- omega369
#47418 Re: Premijer liga BiH
Logovan wrote:avetinja wrote:Legenda kaže da će udariti u stativu.![]()
![]()
cuj legenda kaze
ali suti, fakat se moze vratiti. Njima se sad momacki vratilo. ne kazem da nije trebalo, ali bas ih puklo
- bersK
#47419 Re: Premijer liga BiH
Cuj teorija zavjere. Mi kupili svako kolo po sudiju, gurnuli ih suspenziju radi sebe, pa onda kontali hajd da probamo bar dva boda osvojit bez njih da vidimo kakvi smo. I ne osvojismo ih. Dobrica Ćosić i srpska ratna propaganda je kita sta se ovdje moze procitat.
- Logovan
#47420 Re: Premijer liga BiH
Neizbježno.mali_milojica wrote: Dokazani krug zivota i evolucije forumskog podjebavanja u narodu poznata kao karma is bitch![]()
-
bjelave
#47421 Re: Premijer liga BiH
Zato sto ovi vasi u Upravi nisu znali kakave hadalje imate u timu. Precjenili su ih, a jos, kako samo objasnio u prethodnom postu, vec ste pretjerali sa hapanjem pa ste malo povukli rucnu.NajdraziVodjaa wrote: Aha, znaci kupovali smo cijelu polusezonu onda su nas otkrili i nama bilo ofirno da jos jednom kupimo sudiju i mi posteno igrali da osvojimo dva boda? Pa dobro ako nismo zbog pritiska mogli kupiti sudiju sto onda nismo kupili Krupu da ne predje centar protiv nas i tako osiguramo lovu koju smo ulozili u kupovinu sudija umjesto da sve to stavljamo na kocku? PItam te to posto vidim da si upoznat u razmisljanje Zeljine uprave vidim znas zasto nismo kupili sudije jos jednom pa me kao Zeljinog navijaca zanima zasto onoda nismo kupili Krupu i zastitili ulozene pare u sudije cijele godine?
Kako smo to sad Zrinjski ostetili zar nisi u prethodnim postovima napisao da su obje ekipe ostecene? Nisi nikad ni objasnio koja je to sudijska greska ostetila Zrinjski? Jel i dalje racunas nedosudjen penal za nepostojeci faul izvan sesnesterca?
Vi ste ostetili direktno Zrinski u Mostaru, zato je sudija suspendiran. A ovo da su obje ekipe ostecene, u kontekstu Zrinskog, sam napisao da se odnosi na njihovu utakmicu u Bijeljini s Radnikom. Tako tvrdi savez. Tu su preuzeli formulaciju koju su koristili kad su vama opravdavali hapanje. Pomijesao si da se to odnosilo na vasu utakmicu sa zrinskim.
Jos uvijek si pod stresom i sokom pa brkas stvari.
Nego sta ti milis kako ce UEFA odgovoriti na vasu aplelaciju?
Last edited by bjelave on 23/05/2017 14:30, edited 2 times in total.
- mali_milojica
#47422 Re: Premijer liga BiH
Ja milost ne trazim,ali zapamtite necu je ni datiLogovan wrote:Neizbježno.mali_milojica wrote: Dokazani krug zivota i evolucije forumskog podjebavanja u narodu poznata kao karma is bitch![]()
Bice ona
Rekoh ti ja Beco,kad tad
-
sole2mio
#47423 Re: Premijer liga BiH
ŽELJEZNIČAR RADNIK - 1
---:---
KRUPA SARAJEVO - 2
ZRINJSKI SLOBODA - X
KRUPA SARAJEVO - 2
ZRINJSKI SLOBODA - X
-
Sarlo Akrobata
#47424 Re: Premijer liga BiH
by Quentin Tarantino...sole2mio wrote:ŽELJEZNIČAR RADNIK - 1
KRUPA SARAJEVO - 2
ZRINJSKI SLOBODA - X
- mali_milojica
#47425 Re: Premijer liga BiH
Ni Sergio Leone ovo ne moze izrezirati u svojim Spagheti westernima.Sarlo Akrobata wrote:by Quentin Tarantino...sole2mio wrote:ŽELJEZNIČAR RADNIK - 1
KRUPA SARAJEVO - 2
ZRINJSKI SLOBODA - X
Kakav 1 na Grbavici
Bliza je 2.