Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
yasaq

#47402 Re: Premijer liga BiH

Post by yasaq »

Image
Stari kenjac

#47403 Re: Premijer liga BiH

Post by Stari kenjac »

Charuga wrote:
Stari kenjac wrote:FK Željezničar: Obratit ćemo se UEFA-i

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-zelje ... a-i/238026

Imate li imalo obraza? Zbog vas nestalo sudija, sest suspendovano jer su siljili za vas. I sad placete picke. Sto nestisnute muda i ne dobiste nas na AFH, sad nebi bilo potrebe ka kmecite, picke!
Samo se nadam da je ovo upučeno autorima saopštenja, a ne forumašima.

Tako je, autori zeljini glasnogovornici! :thumbup:
Logovan

#47404 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Evo vam za desktopa.
Image
avetinja

#47405 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Legenda kaže da će udariti u stativu. :lol:
Logovan

#47406 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

avetinja wrote:Legenda kaže da će udariti u stativu. :lol:
:mrgreen: :lol:

Majke mi, vratit će se nam se ove provokacije dvostruko. :mrgreen: :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#47407 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Logovan wrote:

Pa zadnje kolo, komsije remi, Zrinjski gubi, mi remi :mrgreen:
Logovan

#47408 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote: Pa zadnje kolo, komsije remi, Zrinjski gubi, mi remi :mrgreen:
Ne bi me čudilo. :run: :lol:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#47409 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Logovan wrote:

Dokazani krug zivota i evolucije forumskog podjebavanja u narodu poznata kao karma is bitch :mrgreen:
Samo nasi su hrabri,dosta nas ima koji stoicki ovo podnosimo. Neke kone se nisu javljale mjesecima,a sad su izmilile iz rupa (cast izuzecima) i docekali 5'
NajdraziVodjaa

#47410 Re: Premijer liga BiH

Post by NajdraziVodjaa »

bjelave wrote:
NajdraziVodjaa wrote: Znaci mi kupimo sudije i onda sve stavimo na kocku jer nam fale samo dva boda sa dva teska gostovanja koja odlucimo da igramo fol posteno? Smijesan si kad se kupuje tako titula i uloze se pare ne prepusta se nista slucaju pogotovo ne kad imas dva teska gostovanja od koje je jedan derbi, vase teorije su toliko glupe da se iz posta u post sve vise zavaljujete, vrijedjate inteligenciju svih normalnih ljudi. Suspendovane su 4 sudije zbog Zelje pa sto ne bi kupili suspendovali i petog i uzeli titulu? Ti ces nama ovde prosipati nebuloze da smo mi sve vrijeme kupovali sudije i onda kad su dosle dvije glavne utakmice dje pobjedom na jednoj mozemo osigurati titulu mi smo sve prepustili slucaju i racunali da posteno uzimamo dva boda? :lol: I sta drugo covjek da ti kaze osim da mucki lazes?
Rano ste poceli i previste ocito ste krali pa ste provaljeni ko hapci. Vidi sta vam je Jagodic porucio za utakmicu gdje nije suspendiran sudija. Svi s vama imaju nerasciscene racune. I Zrinski koji se u Bijeljini sad posluzio vasim sredstvima ste direktno ostetili u LzP.
I na konto toga ste napravili zalihu i mislili da ste se obezbjedili sad pred kraj, i da sa od mogucih 6 sa 2 teska gostovanja, kako kazes, mozete izvuci 2 boda. A ne mozete jer ste hadalji.
Od nas niste mogli kupiti a i da drugi potkupite sudije za derbi u mjesec dana bilo bi previse. I hapanje imam neke limite, iako vama nije bilo dosta.

I sto kmecis meni, idite se zalite UEFI :D, Reisu, Bakiru ko god hoce da vas slusa.
Aha, znaci kupovali smo cijelu polusezonu onda su nas otkrili i nama bilo ofirno da jos jednom kupimo sudiju i mi posteno igrali da osvojimo dva boda? Pa dobro ako nismo zbog pritiska mogli kupiti sudiju sto onda nismo kupili Krupu da ne predje centar protiv nas i tako osiguramo lovu koju smo ulozili u kupovinu sudija umjesto da sve to stavljamo na kocku? PItam te to posto vidim da si upoznat u razmisljanje Zeljine uprave vidim znas zasto nismo kupili sudije jos jednom pa me kao Zeljinog navijaca zanima zasto onoda nismo kupili Krupu i zastitili ulozene pare u sudije cijele godine?

Kako smo to sad Zrinjski ostetili zar nisi u prethodnim postovima napisao da su obje ekipe ostecene? Nisi nikad ni objasnio koja je to sudijska greska ostetila Zrinjski? Jel i dalje racunas nedosudjen penal za nepostojeci faul izvan sesnesterca?
NajdraziVodjaa

#47411 Re: Premijer liga BiH

Post by NajdraziVodjaa »

yasaq wrote:
bjelave wrote:
NajdraziVodjaa wrote: Znaci mi kupimo sudije i onda sve stavimo na kocku jer nam fale samo dva boda sa dva teska gostovanja koja odlucimo da igramo fol posteno? Smijesan si kad se kupuje tako titula i uloze se pare ne prepusta se nista slucaju pogotovo ne kad imas dva teska gostovanja od koje je jedan derbi, vase teorije su toliko glupe da se iz posta u post sve vise zavaljujete, vrijedjate inteligenciju svih normalnih ljudi. Suspendovane su 4 sudije zbog Zelje pa sto ne bi kupili suspendovali i petog i uzeli titulu? Ti ces nama ovde prosipati nebuloze da smo mi sve vrijeme kupovali sudije i onda kad su dosle dvije glavne utakmice dje pobjedom na jednoj mozemo osigurati titulu mi smo sve prepustili slucaju i racunali da posteno uzimamo dva boda? :lol: I sta drugo covjek da ti kaze osim da mucki lazes?
Rano ste poceli i previste ocito ste krali pa ste provaljeni ko hapci. Vidi sta vam je Jagodic porucio za utakmicu gdje nije suspendiran sudija. Svi s vama imaju nerasciscene racune. I Zrinski koji se u Bijeljini sad posluzio vasim sredstvima ste direktno ostetili u LzP.
I na konto toga ste napravili zalihu i mislili da ste se obezbjedili sad pred kraj, i da sa od mogucih 6 sa 2 teska gostovanja, kako kazes, mozete izvuci 2 boda. A ne mozete jer ste hadalji.
Od nas niste mogli kupiti a i da drugi potkupite sudije za derbi u mjesec dana bilo bi previse. I hapanje imam neke limite, iako vama nije bilo dosta.

I sto kmecis meni, idite se zalite UEFI :D, Reisu, Bakiru ko god hoce da vas slusa.
Pa morali su rano početi kad su imali golem zaostatak. Samo nisu računali da će početi suspendovati sudije i kad su došli u ovu situaciju svako dalje štimanje bi bilo ofirno jer realno ova njihova ekipa teško može doći u priliku da im se svira i ofiran penal kao onaj u Bijeljini.
I za tebe isto pitanje posto vidim vladas materijom u vezi Zelje, kad nismo mogli kupiti sudije jer nam je ofirno sto onda ne kupismo Krupu?
avetinja

#47412 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Logovan wrote:

Hoće, hoće. :mrgreen: Napisah komenrar, ali ga izbrisah, jer je isti kao i kod Tome. :lol:

Jedino ako vas sudbina ne kazni našom titulom. :mrgreen: Sadomazistički kao subotnja tekma. :lol:
sumirprimus

#47413 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

ostavite svaku nadu... :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#47414 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Sloboda drzi kljuceve titule :D
yasaq

#47415 Re: Premijer liga BiH

Post by yasaq »

NajdraziVodjaa wrote:
yasaq wrote:
bjelave wrote:

Pa morali su rano početi kad su imali golem zaostatak. Samo nisu računali da će početi suspendovati sudije i kad su došli u ovu situaciju svako dalje štimanje bi bilo ofirno jer realno ova njihova ekipa teško može doći u priliku da im se svira i ofiran penal kao onaj u Bijeljini.
I za tebe isto pitanje posto vidim vladas materijom u vezi Zelje, kad nismo mogli kupiti sudije jer nam je ofirno sto onda ne kupismo Krupu?
Ja napisah odgovor u svojoj konstataciji, ako ti nije jasno da ti nacrtam ?
avetinja

#47416 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Tomahawk11 wrote:Sloboda drzi kljuceve titule :D
I sudije. :mrgreen:
yasaq

#47417 Re: Premijer liga BiH

Post by yasaq »

Sad bi bilo mangupski u fotofinišu naštimati sudije:

- Sloboda 2
- Željo X
i Sarajevo 2 :lol:
omega369

#47418 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

Logovan wrote:

cuj legenda kaze :lol: :lol: :lol:

ali suti, fakat se moze vratiti. Njima se sad momacki vratilo. ne kazem da nije trebalo, ali bas ih puklo :D
bersK

#47419 Re: Premijer liga BiH

Post by bersK »

Cuj teorija zavjere. Mi kupili svako kolo po sudiju, gurnuli ih suspenziju radi sebe, pa onda kontali hajd da probamo bar dva boda osvojit bez njih da vidimo kakvi smo. I ne osvojismo ih. Dobrica Ćosić i srpska ratna propaganda je kita sta se ovdje moze procitat.
Logovan

#47420 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

mali_milojica wrote: Dokazani krug zivota i evolucije forumskog podjebavanja u narodu poznata kao karma is bitch :mrgreen:
Neizbježno. :mrgreen:
bjelave

#47421 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

NajdraziVodjaa wrote: Aha, znaci kupovali smo cijelu polusezonu onda su nas otkrili i nama bilo ofirno da jos jednom kupimo sudiju i mi posteno igrali da osvojimo dva boda? Pa dobro ako nismo zbog pritiska mogli kupiti sudiju sto onda nismo kupili Krupu da ne predje centar protiv nas i tako osiguramo lovu koju smo ulozili u kupovinu sudija umjesto da sve to stavljamo na kocku? PItam te to posto vidim da si upoznat u razmisljanje Zeljine uprave vidim znas zasto nismo kupili sudije jos jednom pa me kao Zeljinog navijaca zanima zasto onoda nismo kupili Krupu i zastitili ulozene pare u sudije cijele godine?

Kako smo to sad Zrinjski ostetili zar nisi u prethodnim postovima napisao da su obje ekipe ostecene? Nisi nikad ni objasnio koja je to sudijska greska ostetila Zrinjski? Jel i dalje racunas nedosudjen penal za nepostojeci faul izvan sesnesterca?
Zato sto ovi vasi u Upravi nisu znali kakave hadalje imate u timu. Precjenili su ih, a jos, kako samo objasnio u prethodnom postu, vec ste pretjerali sa hapanjem pa ste malo povukli rucnu.

Vi ste ostetili direktno Zrinski u Mostaru, zato je sudija suspendiran. A ovo da su obje ekipe ostecene, u kontekstu Zrinskog, sam napisao da se odnosi na njihovu utakmicu u Bijeljini s Radnikom. Tako tvrdi savez. Tu su preuzeli formulaciju koju su koristili kad su vama opravdavali hapanje. Pomijesao si da se to odnosilo na vasu utakmicu sa zrinskim.
Jos uvijek si pod stresom i sokom pa brkas stvari.

Nego sta ti milis kako ce UEFA odgovoriti na vasu aplelaciju? :mrgreen:
Last edited by bjelave on 23/05/2017 14:30, edited 2 times in total.
mali_milojica

#47422 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Logovan wrote:
mali_milojica wrote: Dokazani krug zivota i evolucije forumskog podjebavanja u narodu poznata kao karma is bitch :mrgreen:
Neizbježno. :mrgreen:
Ja milost ne trazim,ali zapamtite necu je ni dati :D
Bice ona
Rekoh ti ja Beco,kad tad :lol:
sole2mio

#47423 Re: Premijer liga BiH

Post by sole2mio »

ŽELJEZNIČAR RADNIK - 1
---:---
KRUPA SARAJEVO - 2
ZRINJSKI SLOBODA - X
Sarlo Akrobata

#47424 Re: Premijer liga BiH

Post by Sarlo Akrobata »

sole2mio wrote:ŽELJEZNIČAR RADNIK - 1
KRUPA SARAJEVO - 2
ZRINJSKI SLOBODA - X
by Quentin Tarantino...
mali_milojica

#47425 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Sarlo Akrobata wrote:
sole2mio wrote:ŽELJEZNIČAR RADNIK - 1
KRUPA SARAJEVO - 2
ZRINJSKI SLOBODA - X
by Quentin Tarantino...
Ni Sergio Leone ovo ne moze izrezirati u svojim Spagheti westernima.
Kakav 1 na Grbavici :-)
Bliza je 2.
Locked