Ma, nije toliko fazon u njegovom nacinu igre koliko u tom sistemu da sa malim ulogom trazis veliki dobitak.... To je po meni naisplativiji nacin na duzi period, izuzimajuci naravno prof. igranje sa singlovima i sl.
Evo sam sam primjer kako ne treba: ganjao jedno vrijeme deset parova, kvote oko 1.2-1.3 na pet maraka, dobitak oko 40-50 i ponekad ubadao i zivio u uvjerenju da sam u plusu. To je tralajo tako dok nisam otvorio racun na BHPlayu i nakon jednog zavrsenog 'uspjesnog' mjeseca skontao da sam u povelikom minusu ustvari
Imam i prijatelja koji ima neki svoj sistem, koji je meni iskreno bio preglup i nisam ga razumio: svaki dan 2-3 tiketa, osam parova, obicno fiksevi a ponekad odg i sl, kvote od 1.8-2.2, na markicu oko dvije-tri stoje na svakom. I tako, lagano, iz dana u dan, ceka kad ce se parovi poklopiti i kad ce mu uletiti... I naravno, bude katastrofa, bude padova na jednom, ali dosta cesto i dobitak. Kad kazem cesto, mislim mjesec dana otprilike... Naravno, nekad i vise puta u jednom mejsecu, a nekad bude i dva mjeseca suse. Ali, gledajuci godinu globalno: ima troskove od nekih 700-800 KM, za cije pokrivanje su mu potebna samo dva dobitaka godisnje. Neki dan smo pili kafu, kaze da je 9 puta dobio u 2014.... Sve je jasno! Dobar 2 milje, nije razradio para