Imo sam prije Moja TV Full Speed + i prebacen na Moja TV Full + Dodatni paket 2, nakon toga sam iskljucio dodatni paket 2 i ukljucio dodatni paket 1.

Moderator: Benq

Ne poklanja ti kredit. Poenta je da ne plaćaš unaprijed, dobijaš 500 MB i 1000 minuta. I sve ide na jedan račun.kema wrote:znači,ipak iz svog đžepa moram izdvojiti 60km-ova godišnje,il to bht poklanjaLaertes wrote:5 KM dolazi na račun i tih 5 KM plaćaš kad plaćaš račun. Faktički ti je 5 KM postpaid, ti dobiješ prvog u mjesecu, a platiš... pa, već, kad plaćaš račune.kema wrote:Može li mi neko objasniti famoznu uslugu moja tv moj izbor
Na forumu sam pročitao da ne moram kupovati kredit ako na kartici imam dovoljno love i ako pozive obavljam samo unutar bht
Radnica na šalteru mi reče ono što sam već znao a to je da imam 1000 min free i 500 mb internet saobraćaja
nije mi jasno njezino objašnjenje da moram svaki mjesec izdvojiti 5 km da bi uopšte mogao zvati nekog
ja znam da sam do unazad par mjeseci morao plaćati 5km mjesečno ali da sada mogu uplatiti 10km i onda sam miran 3 mjeseca
pitanje bi bilo :da li sad moram i dalje plaćati to 10km ili ne
5 KM ćeš mjesečno plaćati uz račun. Za tih 5 KM ćeš dobiti: 1000 minuta prema ostalim brojevima koje si dodao u Mojizbor, 500 MB interneta, 5 KM bonus kredita koje možeš trošiti unutar BH Telekom mreže. Ako želiš zvati brojeve izvan BH Telekom mreže, moraš kupiti kredit.kema wrote:znači,ipak iz svog đžepa moram izdvojiti 60km-ova godišnje,il to bht poklanja [emoji38]Laertes wrote:5 KM dolazi na račun i tih 5 KM plaćaš kad plaćaš račun. Faktički ti je 5 KM postpaid, ti dobiješ prvog u mjesecu, a platiš... pa, već, kad plaćaš račune.kema wrote:Može li mi neko objasniti famoznu uslugu moja tv moj izbor
Na forumu sam pročitao da ne moram kupovati kredit ako na kartici imam dovoljno love i ako pozive obavljam samo unutar bht
Radnica na šalteru mi reče ono što sam već znao a to je da imam 1000 min free i 500 mb internet saobraćaja
nije mi jasno njezino objašnjenje da moram svaki mjesec izdvojiti 5 km da bi uopšte mogao zvati nekog
ja znam da sam do unazad par mjeseci morao plaćati 5km mjesečno ali da sada mogu uplatiti 10km i onda sam miran 3 mjeseca
pitanje bi bilo :da li sad moram i dalje plaćati to 10km ili ne
To ti je 100% takonemezis wrote:Evo našao sam neki dokument "Specifični uslovi za uslugu mojizbor" stoji da u tih 5 KM ulazi i održavanje broja aktivnim. Mada ovo sto sam našao je valjda za staru uslugu jer se pominju popusti i 1500 minuta.
Naplate ti 5 KM mjesečno i njih možeš kompletno potrošit na pozive i poruke prema BH Telecom mreži, ne moraš ništa dodatno plaćat osim ako zoveš druge mreže a dobiješ gratis 500 MB interneta i 1000 minuta uz naplatu uspostave poziva od nekih 5 kf prema brojevima u grupi moj izbor. Ne znam šta tu nije jasno ili nije povoljnije nego obična ultra.kema wrote:To ti je 100% takonemezis wrote:Evo našao sam neki dokument "Specifični uslovi za uslugu mojizbor" stoji da u tih 5 KM ulazi i održavanje broja aktivnim. Mada ovo sto sam našao je valjda za staru uslugu jer se pominju popusti i 1500 minuta.
Bilo bi mi čudno da je drugačije,hoću reći da ne traže to 5 markica da ti kao drže broj aktivan
Vrlo lako je moguće i ne treba te čuditi. Po nekoliko puta na šalteru treba pitati koje usluge su aktivne a koje ne da budeš siguran. [emoji35]R9.. wrote:Kako je moguce da mi naplacuju HBO paket a nisam ga prijavio.
Imo sam prije Moja TV Full Speed + i prebacen na Moja TV Full + Dodatni paket 2, nakon toga sam iskljucio dodatni paket 2 i ukljucio dodatni paket 1.

usluga je samo o.k ,ništa višeDel_Boy1 wrote:Naplate ti 5 KM mjesečno i njih možeš kompletno potrošit na pozive i poruke prema BH Telecom mreži, ne moraš ništa dodatno plaćat osim ako zoveš druge mreže a dobiješ gratis 500 MB interneta i 1000 minuta uz naplatu uspostave poziva od nekih 5 kf prema brojevima u grupi moj izbor. Ne znam šta tu nije jasno ili nije povoljnije nego obična ultra.kema wrote:To ti je 100% takonemezis wrote:Evo našao sam neki dokument "Specifični uslovi za uslugu mojizbor" stoji da u tih 5 KM ulazi i održavanje broja aktivnim. Mada ovo sto sam našao je valjda za staru uslugu jer se pominju popusti i 1500 minuta.
Bilo bi mi čudno da je drugačije,hoću reći da ne traže to 5 markica da ti kao drže broj aktivan
Pa zavisi sta kome treba, kao i uvijek. Ovdje je nepovoljno to sto ne možeš zvati druge mreže iz tih 5 KM, znaci čovjek podsvjesno vidi 5 KM i misli to je to ali svako zvanje izvan mreže traži kupovinu kredita. Opet, dobro je sto sada kredit drži aktivnim ta "pretplata" pa kupljeni kredit vrijedi praktično dok se ne potroši (valjda je tako?). Naravno, Internet je veliki plus, mada nije to neka količina za malo "slobodnije" korištenje. Čovjek se malo "razmase" i 20-tog nema vise a on navikao, sta dalje? Kupuj one "lopovske" dopune gdje se kasno šalju upozorenja i nabija račun.Del_Boy1 wrote:Naplate ti 5 KM mjesečno i njih možeš kompletno potrošit na pozive i poruke prema BH Telecom mreži, ne moraš ništa dodatno plaćat osim ako zoveš druge mreže a dobiješ gratis 500 MB interneta i 1000 minuta uz naplatu uspostave poziva od nekih 5 kf prema brojevima u grupi moj izbor. Ne znam šta tu nije jasno ili nije povoljnije nego obična ultra.kema wrote:To ti je 100% takonemezis wrote:Evo našao sam neki dokument "Specifični uslovi za uslugu mojizbor" stoji da u tih 5 KM ulazi i održavanje broja aktivnim. Mada ovo sto sam našao je valjda za staru uslugu jer se pominju popusti i 1500 minuta.
Upravo tako.kema wrote:usluga je samo o.k ,ništa višeDel_Boy1 wrote:Naplate ti 5 KM mjesečno i njih možeš kompletno potrošit na pozive i poruke prema BH Telecom mreži, ne moraš ništa dodatno plaćat osim ako zoveš druge mreže a dobiješ gratis 500 MB interneta i 1000 minuta uz naplatu uspostave poziva od nekih 5 kf prema brojevima u grupi moj izbor. Ne znam šta tu nije jasno ili nije povoljnije nego obična ultra.kema wrote: To ti je 100% tako
Tih 5 KM odrzava broj aktivnim.nemezis wrote:Evo našao sam neki dokument "Specifični uslovi za uslugu mojizbor" stoji da u tih 5 KM ulazi i održavanje broja aktivnim. Mada ovo sto sam našao je valjda za staru uslugu jer se pominju popusti i 1500 minuta.
****Mjesečna naknada za pridruženi Ultra broj iznosi 5 KM. Ista se u punom iznosu prebacuje na bonus račun Ultra korisnika i može se trošiti na pozive i poruke u mreži BH Telecoma, kao i na naknadu za uspostavu poziva ostvarenih unutar grupe. Bonus od 5 KM se automatski obnavlja svakog mjeseca. Neiskorišteni bonus se ne prenosi u naredni mjesec.
Vazno je znati:ukoliko je moja TV jedna od komponenti grupe, svi mobilni priključci u grupi dobijaju na poklon 500MB mobilnog interneta svaki mjesec
S tim sto pozivi nisu potpuno besplatniUvezivanjem priključaka i usluga u grupu Moja TV moj izbor ostvarujete sljedeće mogućnosti:
besplatni razgovori između članova grupe u mobilnoj i fiksnoj mreži BH Telecoma, na fer osnovi**
**Fer osnova podrazumijeva 1.000 besplatnih minuta za razgovore unutar grupe, po svakom telefonskom priključku, uz naknadu za uspostavu poziva u iznosu od 0,05 KM.
Ja ne mogu, iako vjerujem da je tako, naći nigdje da pise da "tih 5 KM održava broj aktivnim". I ranije su to tvrdili ali niko nije dao link validnog dokumenta gdje to stoji.nightvision wrote:Tih 5 KM odrzava broj aktivnim.nemezis wrote:Evo našao sam neki dokument "Specifični uslovi za uslugu mojizbor" stoji da u tih 5 KM ulazi i održavanje broja aktivnim. Mada ovo sto sam našao je valjda za staru uslugu jer se pominju popusti i 1500 minuta.****Mjesečna naknada za pridruženi Ultra broj iznosi 5 KM. Ista se u punom iznosu prebacuje na bonus račun Ultra korisnika i može se trošiti na pozive i poruke u mreži BH Telecoma, kao i na naknadu za uspostavu poziva ostvarenih unutar grupe. Bonus od 5 KM se automatski obnavlja svakog mjeseca. Neiskorišteni bonus se ne prenosi u naredni mjesec.Vazno je znati:ukoliko je moja TV jedna od komponenti grupe, svi mobilni priključci u grupi dobijaju na poklon 500MB mobilnog interneta svaki mjesecS tim sto pozivi nisu potpuno besplatniUvezivanjem priključaka i usluga u grupu Moja TV moj izbor ostvarujete sljedeće mogućnosti:
besplatni razgovori između članova grupe u mobilnoj i fiksnoj mreži BH Telecoma, na fer osnovi****Fer osnova podrazumijeva 1.000 besplatnih minuta za razgovore unutar grupe, po svakom telefonskom priključku, uz naknadu za uspostavu poziva u iznosu od 0,05 KM.
Ti ili se zajebavaš ili si monter BH Telekoma. Tipična monterska priča. Štaće ti više od 5 Mb/s.Black swan wrote:za sta ce vam 13 ili 20 brzina netaosim ako ne mlatite lovu
imam 50 brzinu u firmi...
ne vidim razlike od ove brzine 5
Mozeheat wrote:mogu li se racun i izvod dobijati samo na mail ?
HvalaaaaMOSALJOZE wrote:Mozeheat wrote:mogu li se racun i izvod dobijati samo na mail ?
Mislim da možes završiti na 1444,posalju ti mail ti potvrdis i to je to.
Eto imas ljude koji koriste tu kombinaciju, najsigurnije da ti oni kazu.nemezis wrote:Ja ne mogu, iako vjerujem da je tako, naći nigdje da pise da "tih 5 KM održava broj aktivnim". I ranije su to tvrdili ali niko nije dao link validnog dokumenta gdje to stoji.
Pa evo pišemo o tome već neko vrijeme, javljali su se neki ali niko nije rekao "ja koristim". Ja sam rekao da ne mogu naći zvanični dokument gdje to piše.nightvision wrote:Eto imas ljude koji koriste tu kombinaciju, najsigurnije da ti oni kazu.nemezis wrote:Ja ne mogu, iako vjerujem da je tako, naći nigdje da pise da "tih 5 KM održava broj aktivnim". I ranije su to tvrdili ali niko nije dao link validnog dokumenta gdje to stoji.