Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
xoklix wrote: ↑10/05/2024 05:54
Brejk Cavsa ,a evo vjerovatno i Mavsa.
Minnesota će protutnjati do prstena.
U danasnjoj ligi nista nije sigurno
Ma mogu i Knicksi osvojiti ,ali moja neka predikcija da će ovo Minnesota uzeti i to bez po' muke, barem prema onome što sam vidio i protiv Sunsa i protiv Nuggetsa.
Svi igraju odbranu i napad + široka klupa.
E čuj AntMan nije superstar
Kao što već napisah ovdje, ja poslije MJ, osim Kobea, ne vidjeh ni kod koga tu toliku fanatičnu želju i glad za pobjedom, taj neki ubilački poriv, žestinu...
spree wrote: ↑10/05/2024 20:23
Nije samo želja ono sto cini superstara. Jos pure treba za superstara. Ali recimo ako uzmu prsten i on ih bude vodio do toga, onda bi mogao biti.
Kakva strašna utakmica, opet. Nembhard pogodi za pobjedu.
Uspješe Pacersi pobijediti ono što je ostalo od Knicksa. Brunson loša utakmica, veliki dio toga je povreda, još je ponovo povrijedio nogu odmah u prvoj.
Šta je tu je, valjda će se OG vratiti za petu utakmicu ili barem da Brunson donekle zaliječi gležanj.
Ant je buducnost lige, al malo mora odvaditi od jezikanja. Malo previse me podsjeca na Duranta. Kobe i Jordan nisu toliko energije trosili na laprdanje, kako dobar sam. I ovaj poraz mu valjda nesto zeli poruciti ...
xoklix wrote: ↑10/05/2024 05:54
Brejk Cavsa ,a evo vjerovatno i Mavsa.
Minnesota će protutnjati do prstena.
U danasnjoj ligi nista nije sigurno
Ma mogu i Knicksi osvojiti ,ali moja neka predikcija da će ovo Minnesota uzeti i to bez po' muke, barem prema onome što sam vidio i protiv Sunsa i protiv Nuggetsa.
Koji je Vas stav izmjenjen nakon trece trkme
To pitam jer nisam gledao 3 utakmicu potom m isto to mislio
Koji je Vas stav izmjenjen nakon trece trkme
To pitam jer nisam gledao 3 utakmicu potom m isto to mislio
Ne persiraj na forumu molim te
Nisam gledao treću utakmicu,ali opet sam uvjeren da prolaze. I Boston zijani od Cavsa na svom terenu pa će proći.
Cavsi tankovali zadnju utakmicu regularne sezone kako bi izbjegli ozbiljnije ekipe i prošli prvu rundu napokon, a s druge strane Nuggetsi aktuelni prvaci i imaju najboljeg igrača na svijetu.
Al ih je prosralo. Da frizider bace usao bi. Knicksi sve na brunsona kojeg ne ide. Fulio dva slobodna . U odbrani se malo gube jer jbg nema dovoljno igraca. Gdje sa burksom igrati odbranu
Thibs je fakat neumoljiv. Ne odustaje, i uopste ne bih bio iznenađen izostankom Brunsona kada bude najpotrebnije. A NYK u finoj situaciji, al bi sirina kod IND mogla presuditi.