Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
decko_sa_kovaca

#47376 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Haj ne seri majke ti, nismo zasluzili bod, a bgm nije ni zrinjski 3, da je taj gol u 95 minuti postignut regularno pa haj ,a ovako...
avetinja

#47377 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Sudijskih grešaka je bilo i uvijek će biti i na korist i štetu svih ekipa u ligi. To što su naši manekeni igrali u Krupi i na derbiju kao da su već uzeli titulu, to je druga priča. Krivce prvo u svojim redovima tražiti.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#47378 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Institucionalno kmečanje.....

`Đe Charuga? :D
Charuga
Globalni moderator

#47379 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Samo reci, tu sam .. 8-)
Charuga
Globalni moderator

#47380 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

decko_sa_kovaca wrote:Haj ne seri majke ti, nismo zasluzili bod, a bgm nije ni zrinjski 3, da je taj gol u 95 minuti postignut regularno pa haj ,a ovako...
Ovo je za žutu kartu.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#47381 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Ma ništa, šta god rekli ili napisali ja vam halalim. Znamo (dobro) kako je izgubiti derbi.
Stari kenjac

#47382 Re: Premijer liga BiH

Post by Stari kenjac »

FK Željezničar: Obratit ćemo se UEFA-i

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-zelje ... a-i/238026

Imate li imalo obraza? Zbog vas nestalo sudija, sest suspendovano jer su siljili za vas. I sad placete picke. Sto nestisnute muda i ne dobiste nas na AFH, sad nebi bilo potrebe ka kmecite, picke!
Stari kenjac

#47383 Re: Premijer liga BiH

Post by Stari kenjac »

zali te se UEFI, kazite nije sest samo je pet suspendovano zbog nas! :run:
Kinaski

#47384 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

omega369 wrote:
Kinaski wrote:U bijeljini se nastimao penal svjesno u reziji Ivana Beusa koji je za svaki slucaj, citaj u zavisnoti od rezultata na kosevu, delegirao svog pulena Bandića.
U trenutku kada je sviran penal. Dodatni sudija Husein Terzić, koji je bio odmah pored gola, mu je rekao ja debelo pogrijesio ali ovaj nije htio da promjeni odluku ;)

Bit ce tu svega vjerujte mi
Ali bitno je da vi sve znate i koji je sudija kome sta rekao i ko je koga delegirao... Mislim, nije li prvo, simptomaticno to sto vi to sve znate a drugo sto se niste pripremili za to? Gdje je logistika u lancu kod vas zakazala?! :wink:

Mozda siljko ispravi drugi put tu gresku

ako bude drugog puta :oops:
znam zbog toga sto mozda nisam obicni klosar i probisvijet ;)
yasaq

#47385 Re: Premijer liga BiH

Post by yasaq »

Teta UEFA nije lijepo. Jeste da su nam sudije "malo" pomagale, šta je to što je 5 sudija suspendovano, ali nije fer da u predzadnjem kolu u zadnjem minutu njima sudija svira onakav panal, šmrc. Nije fer šmrc. I nije lijepo od komšija što nas nisu pustili i sve nas zajebavaju draga teta UEFA, šmrc. Draga teta UEFA nema smisla da više kupujemo utakmice ako na kraju ne možemo prvenstvo osvojiti, šmrc !
Charuga
Globalni moderator

#47386 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Stari kenjac wrote:FK Željezničar: Obratit ćemo se UEFA-i

Imate li imalo obraza? Zbog vas nestalo sudija, sest suspendovano jer su siljili za vas. I sad placete picke. Sto nestisnute muda i ne dobiste nas na AFH, sad nebi bilo potrebe ka kmecite, picke!
Samo se nadam da je ovo upučeno autorima saopštenja, a ne forumašima.
NajdraziVodjaa

#47387 Re: Premijer liga BiH

Post by NajdraziVodjaa »

bjelave wrote:
NajdraziVodjaa wrote:Dao si link na tekst kvazinovinara u kojem citiras izjavu da je neka komisija sudijska utvrdila da Zeljo ima vjetar u ledja od strane sudija, kad vec citiras tu izjavu red bi bio da nam das link na taj izvjestaj u kome oni tvrde da Zeljo ima sudijski vjetar u ledja?

Dokad ces da lazes? Zeljo da je kupio titulu mi bi je vec u Krupi proslavili i nema tog ko bi nas mogao zajebati ali nismo tako da vase kmecanje i laganje je ovakvim scenarijom razotkriveno i sreca u nesreci sto Zeljo nije prvak je da cete ti i tebi slicni morati sad da jedete ono sto ste srali godinu dana.
Ruzan ti je nacin komunikacije. Ako si ocajan ne moras da vrijedjas.

Do utakmice u Krupi ,koju pominjes kao krunski dokaz vaseg postenja, suspendirana su 4 sudija koja su sudile zeljine utakmice, u prethodnih mjesec do mjesec i po. Da ne spominjem utakmicu protiv Slobode na Grbavici i derbi gdje su sudije takodjer trebale biti suspendirane. Znam da ces reci da su suspendirane sudije jer su cinile greske na stetu oba tima....Ali tako je sad i sa ovom utakmicom u Bijeljini i penalom za Zrinski. Tamo je i Radnik ostecen. Dakle, preuzeli ljudi vas recept.

Elem u tom momentu, pred Krupu, ste imali solidnu zalihu. Iz naredna 2 kola su vam trebala 2 boda pa ste kontali da vise nema potrebe da vise hapate.
Da malo plaknete obraz pred kraj prvenstva ste stali sa hapanjem jer ste mislili da ste vec sve rjesili. I tu ste pali, pored sve moguce kradje, jer ovi vasi hadalji na terenu nisu uspjeli izvuci vise od boda u te 2 utakmice.
Kraj price.
:lol: :lol:

Znaci mi kupimo sudije i onda sve stavimo na kocku jer nam fale samo dva boda sa dva teska gostovanja koja odlucimo da igramo fol posteno? Smijesan si kad se kupuje tako titula i uloze se pare ne prepusta se nista slucaju pogotovo ne kad imas dva teska gostovanja od koje je jedan derbi, vase teorije su toliko glupe da se iz posta u post sve vise zavaljujete, vrijedjate inteligenciju svih normalnih ljudi. Suspendovane su 4 sudije zbog Zelje pa sto ne bi kupili suspendovali i petog i uzeli titulu? Ti ces nama ovde prosipati nebuloze da smo mi sve vrijeme kupovali sudije i onda kad su dosle dvije glavne utakmice dje pobjedom na jednoj mozemo osigurati titulu mi smo sve prepustili slucaju i racunali da posteno uzimamo dva boda? :lol: I sta drugo covjek da ti kaze osim da mucki lazes?
sumirprimus

#47388 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

nije nego niste racunali da i druga strana podmazuje.. :D
brisi charuga boli te briga...
:lol:
sumirprimus

#47389 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

lendric wrote:Šta se bolan raspravljaš sa čovjekom od 50 godina a ništa u životu nije uradio, osim prepucavanja
e kas pokupit onu dvicu za kafu,nije sramota. kad se casti :lol: :lol:
sumirprimus

#47390 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

he,nije se rodio ko je mene uspio izignorirat!
Charuga
Globalni moderator

#47391 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

sumirprimus wrote:nije nego niste racunali da i druga strana podmazuje.. :D
Šta je obrisano?
emigrazione

#47392 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Charuga wrote:
Stari kenjac wrote:FK Željezničar: Obratit ćemo se UEFA-i

Samo se nadam da je ovo upučeno autorima saopštenja, a ne forumašima.
Realno saopstenje je pickasto da pickastije biti ne moze, ja sam se iskreno sokirao kada sam ovo vidio :roll:
sumirprimus

#47393 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Charuga wrote:
sumirprimus wrote:nije nego niste racunali da i druga strana podmazuje.. :D
Šta je obrisano?
jao oprosti charuga meni se sve pomesalo ko i ovaj lendra i sve duplo :lol: :lol: :kiss:
Charuga
Globalni moderator

#47394 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Pa jeste, i ne kažem ništa za to. Kažem da se nadam da to nije upučeno forumašima.
sumirprimus

#47395 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

charuga sta ti mislis o ovom prozivanju trenera slobode uz saopcenju fk zeljeznicara??
bjelave

#47396 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

NajdraziVodjaa wrote: Znaci mi kupimo sudije i onda sve stavimo na kocku jer nam fale samo dva boda sa dva teska gostovanja koja odlucimo da igramo fol posteno? Smijesan si kad se kupuje tako titula i uloze se pare ne prepusta se nista slucaju pogotovo ne kad imas dva teska gostovanja od koje je jedan derbi, vase teorije su toliko glupe da se iz posta u post sve vise zavaljujete, vrijedjate inteligenciju svih normalnih ljudi. Suspendovane su 4 sudije zbog Zelje pa sto ne bi kupili suspendovali i petog i uzeli titulu? Ti ces nama ovde prosipati nebuloze da smo mi sve vrijeme kupovali sudije i onda kad su dosle dvije glavne utakmice dje pobjedom na jednoj mozemo osigurati titulu mi smo sve prepustili slucaju i racunali da posteno uzimamo dva boda? :lol: I sta drugo covjek da ti kaze osim da mucki lazes?
Rano ste poceli i previste ocito ste krali pa ste provaljeni ko hapci. Vidi sta vam je Jagodic porucio za utakmicu gdje nije suspendiran sudija. Svi s vama imaju nerasciscene racune. I Zrinski koji se u Bijeljini sad posluzio vasim sredstvima ste direktno ostetili u LzP.
I na konto toga ste napravili zalihu i mislili da ste se obezbjedili sad pred kraj, i da sa od mogucih 6 sa 2 teska gostovanja, kako kazes, mozete izvuci 2 boda. A ne mozete jer ste hadalji.
Od nas niste mogli kupiti a i da drugi potkupite sudije za derbi u mjesec dana bilo bi previse. I hapanje imam neke limite, iako vama nije bilo dosta.

I sto kmecis meni, idite se zalite UEFI :D, Reisu, Bakiru ko god hoce da vas slusa.
yasaq

#47397 Re: Premijer liga BiH

Post by yasaq »

bjelave wrote:
NajdraziVodjaa wrote: Znaci mi kupimo sudije i onda sve stavimo na kocku jer nam fale samo dva boda sa dva teska gostovanja koja odlucimo da igramo fol posteno? Smijesan si kad se kupuje tako titula i uloze se pare ne prepusta se nista slucaju pogotovo ne kad imas dva teska gostovanja od koje je jedan derbi, vase teorije su toliko glupe da se iz posta u post sve vise zavaljujete, vrijedjate inteligenciju svih normalnih ljudi. Suspendovane su 4 sudije zbog Zelje pa sto ne bi kupili suspendovali i petog i uzeli titulu? Ti ces nama ovde prosipati nebuloze da smo mi sve vrijeme kupovali sudije i onda kad su dosle dvije glavne utakmice dje pobjedom na jednoj mozemo osigurati titulu mi smo sve prepustili slucaju i racunali da posteno uzimamo dva boda? :lol: I sta drugo covjek da ti kaze osim da mucki lazes?
Rano ste poceli i previste ocito ste krali pa ste provaljeni ko hapci. Vidi sta vam je Jagodic porucio za utakmicu gdje nije suspendiran sudija. Svi s vama imaju nerasciscene racune. I Zrinski koji se u Bijeljini sad posluzio vasim sredstvima ste direktno ostetili u LzP.
I na konto toga ste napravili zalihu i mislili da ste se obezbjedili sad pred kraj, i da sa od mogucih 6 sa 2 teska gostovanja, kako kazes, mozete izvuci 2 boda. A ne mozete jer ste hadalji.
Od nas niste mogli kupiti a i da drugi potkupite sudije za derbi u mjesec dana bilo bi previse. I hapanje imam neke limite, iako vama nije bilo dosta.

I sto kmecis meni, idite se zalite UEFI :D, Reisu, Bakiru ko god hoce da vas slusa.
Pa morali su rano početi kad su imali golem zaostatak. Samo nisu računali da će početi suspendovati sudije i kad su došli u ovu situaciju svako dalje štimanje bi bilo ofirno jer realno ova njihova ekipa teško može doći u priliku da im se svira i ofiran penal kao onaj u Bijeljini.
Charuga
Globalni moderator

#47398 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

sumirprimus wrote:charuga sta ti mislis o ovom prozivanju trenera slobode uz saopcenju fk zeljeznicara??
Udaraju mu na obraz ... :mrgreen:

Bezveze saopštenje, nije im trebalo.
Raigor Stonehoof

#47399 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

decko_sa_kovaca wrote:Haj ne seri majke ti, nismo zasluzili bod, a bgm nije ni zrinjski 3, da je taj gol u 95 minuti postignut regularno pa haj ,a ovako...
da je sviran penal nad duljevicem, taj go u 95. ne bi bio bitan uopste. a ovako...
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#47400 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Raigor Stonehoof wrote:
da je sviran penal nad duljevicem, taj go u 95. ne bi bio bitan uopste. a ovako...
Koji penal nad Duljevicem :?
Locked