Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- decko_sa_kovaca
#47376 Re: Premijer liga BiH
Haj ne seri majke ti, nismo zasluzili bod, a bgm nije ni zrinjski 3, da je taj gol u 95 minuti postignut regularno pa haj ,a ovako...
- avetinja
#47377 Re: Premijer liga BiH
Sudijskih grešaka je bilo i uvijek će biti i na korist i štetu svih ekipa u ligi. To što su naši manekeni igrali u Krupi i na derbiju kao da su već uzeli titulu, to je druga priča. Krivce prvo u svojim redovima tražiti.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#47378 Re: Premijer liga BiH
Institucionalno kmečanje.....
`Đe Charuga?
`Đe Charuga?
- Charuga
- Globalni moderator
#47379 Re: Premijer liga BiH
Samo reci, tu sam .. 
- Charuga
- Globalni moderator
#47380 Re: Premijer liga BiH
Ovo je za žutu kartu.decko_sa_kovaca wrote:Haj ne seri majke ti, nismo zasluzili bod, a bgm nije ni zrinjski 3, da je taj gol u 95 minuti postignut regularno pa haj ,a ovako...
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#47381 Re: Premijer liga BiH
Ma ništa, šta god rekli ili napisali ja vam halalim. Znamo (dobro) kako je izgubiti derbi.
-
Stari kenjac
#47382 Re: Premijer liga BiH
FK Željezničar: Obratit ćemo se UEFA-i
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-zelje ... a-i/238026
Imate li imalo obraza? Zbog vas nestalo sudija, sest suspendovano jer su siljili za vas. I sad placete picke. Sto nestisnute muda i ne dobiste nas na AFH, sad nebi bilo potrebe ka kmecite, picke!
Imate li imalo obraza? Zbog vas nestalo sudija, sest suspendovano jer su siljili za vas. I sad placete picke. Sto nestisnute muda i ne dobiste nas na AFH, sad nebi bilo potrebe ka kmecite, picke!
-
Stari kenjac
#47383 Re: Premijer liga BiH
zali te se UEFI, kazite nije sest samo je pet suspendovano zbog nas! 
- Kinaski
#47384 Re: Premijer liga BiH
znam zbog toga sto mozda nisam obicni klosar i probisvijetomega369 wrote:Ali bitno je da vi sve znate i koji je sudija kome sta rekao i ko je koga delegirao... Mislim, nije li prvo, simptomaticno to sto vi to sve znate a drugo sto se niste pripremili za to? Gdje je logistika u lancu kod vas zakazala?!Kinaski wrote:U bijeljini se nastimao penal svjesno u reziji Ivana Beusa koji je za svaki slucaj, citaj u zavisnoti od rezultata na kosevu, delegirao svog pulena Bandića.
U trenutku kada je sviran penal. Dodatni sudija Husein Terzić, koji je bio odmah pored gola, mu je rekao ja debelo pogrijesio ali ovaj nije htio da promjeni odluku
Bit ce tu svega vjerujte mi![]()
Mozda siljko ispravi drugi put tu gresku
ako bude drugog puta
-
yasaq
#47385 Re: Premijer liga BiH
Teta UEFA nije lijepo. Jeste da su nam sudije "malo" pomagale, šta je to što je 5 sudija suspendovano, ali nije fer da u predzadnjem kolu u zadnjem minutu njima sudija svira onakav panal, šmrc. Nije fer šmrc. I nije lijepo od komšija što nas nisu pustili i sve nas zajebavaju draga teta UEFA, šmrc. Draga teta UEFA nema smisla da više kupujemo utakmice ako na kraju ne možemo prvenstvo osvojiti, šmrc !
- Charuga
- Globalni moderator
#47386 Re: Premijer liga BiH
Samo se nadam da je ovo upučeno autorima saopštenja, a ne forumašima.Stari kenjac wrote:FK Željezničar: Obratit ćemo se UEFA-i
- NajdraziVodjaa
#47387 Re: Premijer liga BiH
bjelave wrote:Ruzan ti je nacin komunikacije. Ako si ocajan ne moras da vrijedjas.NajdraziVodjaa wrote:Dao si link na tekst kvazinovinara u kojem citiras izjavu da je neka komisija sudijska utvrdila da Zeljo ima vjetar u ledja od strane sudija, kad vec citiras tu izjavu red bi bio da nam das link na taj izvjestaj u kome oni tvrde da Zeljo ima sudijski vjetar u ledja?
Dokad ces da lazes? Zeljo da je kupio titulu mi bi je vec u Krupi proslavili i nema tog ko bi nas mogao zajebati ali nismo tako da vase kmecanje i laganje je ovakvim scenarijom razotkriveno i sreca u nesreci sto Zeljo nije prvak je da cete ti i tebi slicni morati sad da jedete ono sto ste srali godinu dana.
Do utakmice u Krupi ,koju pominjes kao krunski dokaz vaseg postenja, suspendirana su 4 sudija koja su sudile zeljine utakmice, u prethodnih mjesec do mjesec i po. Da ne spominjem utakmicu protiv Slobode na Grbavici i derbi gdje su sudije takodjer trebale biti suspendirane. Znam da ces reci da su suspendirane sudije jer su cinile greske na stetu oba tima....Ali tako je sad i sa ovom utakmicom u Bijeljini i penalom za Zrinski. Tamo je i Radnik ostecen. Dakle, preuzeli ljudi vas recept.
Elem u tom momentu, pred Krupu, ste imali solidnu zalihu. Iz naredna 2 kola su vam trebala 2 boda pa ste kontali da vise nema potrebe da vise hapate.
Da malo plaknete obraz pred kraj prvenstva ste stali sa hapanjem jer ste mislili da ste vec sve rjesili. I tu ste pali, pored sve moguce kradje, jer ovi vasi hadalji na terenu nisu uspjeli izvuci vise od boda u te 2 utakmice.
Kraj price.
Znaci mi kupimo sudije i onda sve stavimo na kocku jer nam fale samo dva boda sa dva teska gostovanja koja odlucimo da igramo fol posteno? Smijesan si kad se kupuje tako titula i uloze se pare ne prepusta se nista slucaju pogotovo ne kad imas dva teska gostovanja od koje je jedan derbi, vase teorije su toliko glupe da se iz posta u post sve vise zavaljujete, vrijedjate inteligenciju svih normalnih ljudi. Suspendovane su 4 sudije zbog Zelje pa sto ne bi kupili suspendovali i petog i uzeli titulu? Ti ces nama ovde prosipati nebuloze da smo mi sve vrijeme kupovali sudije i onda kad su dosle dvije glavne utakmice dje pobjedom na jednoj mozemo osigurati titulu mi smo sve prepustili slucaju i racunali da posteno uzimamo dva boda?
-
sumirprimus
#47388 Re: Premijer liga BiH
nije nego niste racunali da i druga strana podmazuje..
brisi charuga boli te briga...

-
sumirprimus
#47389 Re: Premijer liga BiH
e kas pokupit onu dvicu za kafu,nije sramota. kad se castilendric wrote:Šta se bolan raspravljaš sa čovjekom od 50 godina a ništa u životu nije uradio, osim prepucavanja
-
sumirprimus
#47390 Re: Premijer liga BiH
he,nije se rodio ko je mene uspio izignorirat!
- Charuga
- Globalni moderator
#47391 Re: Premijer liga BiH
Šta je obrisano?sumirprimus wrote:nije nego niste racunali da i druga strana podmazuje..![]()
- emigrazione
#47392 Re: Premijer liga BiH
Realno saopstenje je pickasto da pickastije biti ne moze, ja sam se iskreno sokirao kada sam ovo vidioCharuga wrote:Samo se nadam da je ovo upučeno autorima saopštenja, a ne forumašima.Stari kenjac wrote:FK Željezničar: Obratit ćemo se UEFA-i
-
sumirprimus
#47393 Re: Premijer liga BiH
jao oprosti charuga meni se sve pomesalo ko i ovaj lendra i sve duploCharuga wrote:Šta je obrisano?sumirprimus wrote:nije nego niste racunali da i druga strana podmazuje..![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#47394 Re: Premijer liga BiH
Pa jeste, i ne kažem ništa za to. Kažem da se nadam da to nije upučeno forumašima.
-
sumirprimus
#47395 Re: Premijer liga BiH
charuga sta ti mislis o ovom prozivanju trenera slobode uz saopcenju fk zeljeznicara??
-
bjelave
#47396 Re: Premijer liga BiH
Rano ste poceli i previste ocito ste krali pa ste provaljeni ko hapci. Vidi sta vam je Jagodic porucio za utakmicu gdje nije suspendiran sudija. Svi s vama imaju nerasciscene racune. I Zrinski koji se u Bijeljini sad posluzio vasim sredstvima ste direktno ostetili u LzP.NajdraziVodjaa wrote: Znaci mi kupimo sudije i onda sve stavimo na kocku jer nam fale samo dva boda sa dva teska gostovanja koja odlucimo da igramo fol posteno? Smijesan si kad se kupuje tako titula i uloze se pare ne prepusta se nista slucaju pogotovo ne kad imas dva teska gostovanja od koje je jedan derbi, vase teorije su toliko glupe da se iz posta u post sve vise zavaljujete, vrijedjate inteligenciju svih normalnih ljudi. Suspendovane su 4 sudije zbog Zelje pa sto ne bi kupili suspendovali i petog i uzeli titulu? Ti ces nama ovde prosipati nebuloze da smo mi sve vrijeme kupovali sudije i onda kad su dosle dvije glavne utakmice dje pobjedom na jednoj mozemo osigurati titulu mi smo sve prepustili slucaju i racunali da posteno uzimamo dva boda?I sta drugo covjek da ti kaze osim da mucki lazes?
I na konto toga ste napravili zalihu i mislili da ste se obezbjedili sad pred kraj, i da sa od mogucih 6 sa 2 teska gostovanja, kako kazes, mozete izvuci 2 boda. A ne mozete jer ste hadalji.
Od nas niste mogli kupiti a i da drugi potkupite sudije za derbi u mjesec dana bilo bi previse. I hapanje imam neke limite, iako vama nije bilo dosta.
I sto kmecis meni, idite se zalite UEFI
-
yasaq
#47397 Re: Premijer liga BiH
Pa morali su rano početi kad su imali golem zaostatak. Samo nisu računali da će početi suspendovati sudije i kad su došli u ovu situaciju svako dalje štimanje bi bilo ofirno jer realno ova njihova ekipa teško može doći u priliku da im se svira i ofiran penal kao onaj u Bijeljini.bjelave wrote:Rano ste poceli i previste ocito ste krali pa ste provaljeni ko hapci. Vidi sta vam je Jagodic porucio za utakmicu gdje nije suspendiran sudija. Svi s vama imaju nerasciscene racune. I Zrinski koji se u Bijeljini sad posluzio vasim sredstvima ste direktno ostetili u LzP.NajdraziVodjaa wrote: Znaci mi kupimo sudije i onda sve stavimo na kocku jer nam fale samo dva boda sa dva teska gostovanja koja odlucimo da igramo fol posteno? Smijesan si kad se kupuje tako titula i uloze se pare ne prepusta se nista slucaju pogotovo ne kad imas dva teska gostovanja od koje je jedan derbi, vase teorije su toliko glupe da se iz posta u post sve vise zavaljujete, vrijedjate inteligenciju svih normalnih ljudi. Suspendovane su 4 sudije zbog Zelje pa sto ne bi kupili suspendovali i petog i uzeli titulu? Ti ces nama ovde prosipati nebuloze da smo mi sve vrijeme kupovali sudije i onda kad su dosle dvije glavne utakmice dje pobjedom na jednoj mozemo osigurati titulu mi smo sve prepustili slucaju i racunali da posteno uzimamo dva boda?I sta drugo covjek da ti kaze osim da mucki lazes?
I na konto toga ste napravili zalihu i mislili da ste se obezbjedili sad pred kraj, i da sa od mogucih 6 sa 2 teska gostovanja, kako kazes, mozete izvuci 2 boda. A ne mozete jer ste hadalji.
Od nas niste mogli kupiti a i da drugi potkupite sudije za derbi u mjesec dana bilo bi previse. I hapanje imam neke limite, iako vama nije bilo dosta.
I sto kmecis meni, idite se zalite UEFI, Reisu, Bakiru ko god hoce da vas slusa.
- Charuga
- Globalni moderator
#47398 Re: Premijer liga BiH
Udaraju mu na obraz ...sumirprimus wrote:charuga sta ti mislis o ovom prozivanju trenera slobode uz saopcenju fk zeljeznicara??
Bezveze saopštenje, nije im trebalo.
- Raigor Stonehoof
#47399 Re: Premijer liga BiH
da je sviran penal nad duljevicem, taj go u 95. ne bi bio bitan uopste. a ovako...decko_sa_kovaca wrote:Haj ne seri majke ti, nismo zasluzili bod, a bgm nije ni zrinjski 3, da je taj gol u 95 minuti postignut regularno pa haj ,a ovako...
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#47400 Re: Premijer liga BiH
Koji penal nad DuljevicemRaigor Stonehoof wrote:da je sviran penal nad duljevicem, taj go u 95. ne bi bio bitan uopste. a ovako...decko_sa_kovaca wrote:Haj ne seri majke ti, nismo zasluzili bod, a bgm nije ni zrinjski 3, da je taj gol u 95 minuti postignut regularno pa haj ,a ovako...