Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tzipiripi wrote:Danas mi stiže račun za Moju TV Full i gledam zavalili mi za pozive prema fiksnoj mreži BH Telecoma ukupno 8 marona. 2.78 za jedan broj i 5,30 drugi, i to slabi saobraćaj Jedan je od majke a drugi punice. Posl'o reklamaciju naravno pa će da vidimo.
Da nisi prekuco 1500 min? Koji si Full, stari ili novi?
Stari, Full od početka od 2010. Nisam mijenjao paket, niti sam šta dodatno prijavljivao...
Ako nisi bio pod ugovorom 01.05.2016. ti si novi Full po automatizmu. I onda imas ovih 1500 min.
Provjeri na racunu sta ti pise u stavci MojaTV Full.
ing-ecc wrote:
Ako nisi bio pod ugovorom 01.05.2016. ti si novi Full po automatizmu. I onda imas ovih 1500 min.
Pod kakvim ugovorom? Rekoh prijavio se prvi dan od kako je uvedena. Od 21.02. 2010. korisnik.
Naziv usluge: Moja TV Full (POTS Component)
Last edited by tzipiripi on 11/08/2016 17:42, edited 1 time in total.
arelinho wrote:Da li još neko ima problem sa mojom tv? Evo već 2-3 sata mi ne radi. Stoji ono nema video prijenosa. Radio sam restart routera i vadio sam iz struje, ali opet isto. Fiksni mi radi normalno. Zvao sam 1444 i uzeli su podatke pa čekam da me nazovu. Šta bi mogao biti problem?
Selam druže, ako si ti taj što mislim da jesi
Kad sam nekad davno prijavljivao moja tv pisalo je da imam 10 KM besplatno prema mobilnim mrežama ali meni uredno to naplate, svaki fening. Ako uopšte to i postoji?
ing-ecc wrote:
Pod kakvim ugovorom? Rekoh prijavio se prvi dan od kako je uvedena. Negdje od oktobra 2010. korisnik.
Da, korisnik od 2010. (kao i ja ) ali si mogao kupiti neki uredjaj u periodu 12 ili 24 mj. prije 01.05.2016. i na taj nacin biti pod ugovorom (ja kupio S 7 30.12.2015. ). Al kako opisujes ti si onda bio bez ugovora i od 1.5. si na Full tako da imas ovih 1500 min.
Hajd provjeri racun i iznos stavke za mojatv full.
Ja nisam nista mijenjao pa mi je na paketu od mobilnog automatski promijenilo paket kad su bile promjene... Radi se o student plus 2, nekad je novac isao na obicni racun, a sad mi sve ide na bonus i ne mogu nikom slati taj kredit
ing-ecc wrote:
Pod kakvim ugovorom? Rekoh prijavio se prvi dan od kako je uvedena. Negdje od oktobra 2010. korisnik.
Da, korisnik od 2010. (kao i ja ) ali si mogao kupiti neki uredjaj u periodu 12 ili 24 mj. prije 01.05.2016. i na taj nacin biti pod ugovorom (ja kupio S 7 30.12.2015. ). Al kako opisujes ti si onda bio bez ugovora i od 1.5. si na Full tako da imas ovih 1500 min.
Hajd provjeri racun i iznos stavke za mojatv full.
Jesam 2014. uzeo onaj Vivax za maron. Ali trebam angažovat advokata da mi rastumači ovaj račun
A mislim da bi morali obavjestit ljude o promjenama paketa lično. Taman se prijavio za Telemach TV, bomeć ću razmislit o njihovom Trio.
arelinho wrote:Da li još neko ima problem sa mojom tv? Evo već 2-3 sata mi ne radi. Stoji ono nema video prijenosa. Radio sam restart routera i vadio sam iz struje, ali opet isto. Fiksni mi radi normalno. Zvao sam 1444 i uzeli su podatke pa čekam da me nazovu. Šta bi mogao biti problem?
Neko? I da napomenem da me još nisu zvali, a zvao sam ih oko 14:15.
Neko? I da napomenem da me još nisu zvali, a zvao sam ih oko 14:15.
Ti zvao danas i očekuješ isti dan da ti riješe problem. Dobrodošao u klub. Optimista [emoji3]
erotica wrote:Sve pohvale za omogućavanje da se moja web tv gleda preko kodia, odlična stvar [emoji106] [emoji106]
Naravno mora se pretplatiti ali 1 il 1,5 KM koliko već, stvarno vrijedi i sad lagano na tv imam i SK i arene
Isto kao i mogućnost chromecast iz android aplikacije. Dosta se napredovalo u tehničkom smislu.
evo link na repo
erotica wrote:Sve pohvale za omogućavanje da se moja web tv gleda preko kodia, odlična stvar [emoji106] [emoji106]
Naravno mora se pretplatiti ali 1 il 1,5 KM koliko već, stvarno vrijedi i sad lagano na tv imam i SK i arene
Isto kao i mogućnost chromecast iz android aplikacije. Dosta se napredovalo u tehničkom smislu.
evo link na repo
evo link na repo
Nisu normalni, 05.06. podnesen zahtjev za ukljucenje mojatv, jos uvijek niko ne dolazi, dzaba pozivi, upucuju jedni na druge, radi se o direkciji tuzla, jel stvarno nemaju zaposlenih, ili ne zele da rade ne znam. Ako je ovo najuspjesnija kompanija tesko mi i zamisliti kako se druge odnose prema svojim korisnicima.
erotica wrote:Sve pohvale za omogućavanje da se moja web tv gleda preko kodia, odlična stvar
evo link na repo
jarobot wrote:Smeće BH telekomovsko
Do sinoć sam imao na MojaTV brzinu interneta od 14,5 Mb/s sa ugašenim STB_om i maksimalni down od 21000 kb/s u modemu . ( mirza mi podigao brzinu).
Jutros vidim neki smetljar ponovo prebacio na drugi port i sad imam samo 13900 kb/s i samo 10 Mb/s sa ugašenim stb_om.
Ovo je za nepovjerovat radi kako se kome ćefne , a to što na dodatni paket 1 čekam već skoro 2 mjeseca je drugi par cipela.
Ovo jutros mi je prelio čašu , sad u augustu plaćam zadnju ratu za telefon i sve odjavljujem u BH telekomu. A od danas fala bogu i u S.Mostu dobivaju dostojnu konkurenciju krće sa radom telemah.
Od maja do augusta telekom me redovno handri za nešto...
Ne kontam zašto su mi umanjili brzinu kad je sve radilo kao treba , možda neka štela možda nekome jaranu ili strančkom kolegi trebala bolja parica..
Pokvareno i korumpirano do kraja.
mirza_15 izvini ali BH telekom zaista postaje smeće ::::
I meni je neko nesto prckao po profilu. Brzina mi je sa ugasenim stb-om jedva 2 Mb/s. HD kanali ne rade nikako, a na momente ne rade nikako ni SD kanali. Naravno restart rutera ne pomaze. cccc
Može li mi neko objasniti famoznu uslugu moja tv moj izbor
Na forumu sam pročitao da ne moram kupovati kredit ako na kartici imam dovoljno love i ako pozive obavljam samo unutar bht
Radnica na šalteru mi reče ono što sam već znao a to je da imam 1000 min free i 500 mb internet saobraćaja
nije mi jasno njezino objašnjenje da moram svaki mjesec izdvojiti 5 km da bi uopšte mogao zvati nekog
ja znam da sam do unazad par mjeseci morao plaćati 5km mjesečno ali da sada mogu uplatiti 10km i onda sam miran 3 mjeseca
pitanje bi bilo :da li sad moram i dalje plaćati to 10km ili ne
kema wrote:Može li mi neko objasniti famoznu uslugu moja tv moj izbor
Na forumu sam pročitao da ne moram kupovati kredit ako na kartici imam dovoljno love i ako pozive obavljam samo unutar bht
Radnica na šalteru mi reče ono što sam već znao a to je da imam 1000 min free i 500 mb internet saobraćaja
nije mi jasno njezino objašnjenje da moram svaki mjesec izdvojiti 5 km da bi uopšte mogao zvati nekog
ja znam da sam do unazad par mjeseci morao plaćati 5km mjesečno ali da sada mogu uplatiti 10km i onda sam miran 3 mjeseca
5 KM dolazi na račun i tih 5 KM plaćaš kad plaćaš račun. Faktički ti je 5 KM postpaid, ti dobiješ prvog u mjesecu, a platiš... pa, već, kad plaćaš račune.
evo link na repo
kema wrote:Može li mi neko objasniti famoznu uslugu moja tv moj izbor
5 KM dolazi na račun i tih 5 KM plaćaš kad plaćaš račun. Faktički ti je 5 KM postpaid, ti dobiješ prvog u mjesecu, a platiš... pa, već, kad plaćaš račune.
znači,ipak iz svog đžepa moram izdvojiti 60km-ova godišnje,il to bht poklanja