FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

p206

#47351 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

Puta penal,vamos indirekt
NK33

#47352 Re: FC Barcelona

Post by NK33 »

Tomahawk11 wrote: Jes jes, dosao sam lijeciti frustracije na situaciji kad jedan igrac doda drugom s penala i ovaj sutne loptu u gol....wow, koja majstorija :mrgreen:
Nisam dosao pljuvati, dosao sam diskutovati, no s pojedincima to ne moze.
Kad bude neki potez vrijedan divljenja :thumbup: ovo famozno dodavanje :lol: :lol: odmah iskacu neke liste top 10 penala :-)
Budite pozdravljeni. Jednoumlje moze da se nastavi.
Point i ostali....pazite gdje stajete :D
Na tvom primjeru smo svi vidjeli koliko je to 'obican' potez koji nije vrijedan divljenja i spominjanja. Evo vec pet stranica ne mozes da popustis, frustracije nego sta ;)
Pisao bi ti i na temi o Realu da imas o cemu pisati :lol: ne bi dolazio ovdje kontrirati.
Hvala sto nas bar na neko vrijeme oslobadjas duznosti lijecenja frustracija simpatizera Madrida :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#47353 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Nisam ja dosao nikom kontrirati - dosao sam prokomentarisati.
Tesko izgleda skontati.... :)
Posto smeta (postujem) na ovoj temi, ubuduce ako budem imao sta prokomentarisati, a tice se Barce, ima tema o Primeri....
Da vam ne kvarim ugodjaj....ovaj, jednoumlje :D
NK33

#47354 Re: FC Barcelona

Post by NK33 »

Tomahawk11 wrote:Nisam ja dosao nikom kontrirati - dosao sam prokomentarisati.
Posto smeta (postujem) na ovoj temi, ubuduce ako budem imao sta prokomentarisati, a tice se Barce, ima tema o Primeri....
Eto tako na obostrano zadovoljstvo, da ni mi madridistima ne kvarimo jednoumlje.
Bolje je ne pisati nista nego pisati ovo sto si ti pisao zadnjih par stranica. Do tad je bilo podnosljivo, medjutim ovo s penalom te bas previse pogodilo pa nikad popustit.
Crvena Tifoza

#47355 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Od sinoć tri stranice ispisane pa gledam šta je bilo, jel mrtva glava, kad ono još o penalu rasprava. :lol: Bolje i ovako da se raspravlja o fudbalskom potezu, a ne o zapišavanju tuđeg auta ili nabijanje nogom u dupe protivničkog igrača. Ujedno to je sve i što smo vidjeli od RM ove sezone.

Nego, sutra protiv Sporting Gijona za +6.
dinty2

#47356 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

ne mogu vjerovat da punih 5 stranica pisu o penalu i nekom ponizavanju :run:

trener selte licno kaze da nema govora o manjku respekta a ovdje se kmeci vec 3 dana :-)

Gary Lineker (sportski komentator BBC televizije): "Čudno je što svi misle da je penal koji su izveli Messi i Suarez manjak poštovanja. Manjak poštovanja prema kome? Bilo je zabavno. Fudbal bi trebao biti zanimljiv i zabavan."

boldano :!:

Thierry Henry : "Zašto bi to bio manjak poštovanja? Dajte molim vas... Kao prvo, to je dozvoljeno, kao drugo, bilo je genijalno."

daa zavrsimo... penal je bio za krujfa, historijski je i izveden je genijalno 8-)
HB_BHF

#47357 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Ma samo ti druže piši. Forum i jeste za ovakve stvari. Ne daj Bože da imamo svi isto mišljenje i da se svi slažemo oko istog. Dobro je nekad pogledati stvari kroz prizmu protivnika/rivala ;-) .
Tomahawk11
Globalni moderator

#47358 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

HB_BHF wrote:
Ma samo ti druže piši. Forum i jeste za ovakve stvari. Ne daj Bože da imamo svi isto mišljenje i da se svi slažemo oko istog. Dobro je nekad pogledati stvari kroz prizmu protivnika/rivala ;-) .
:thumbup: Svaka tebi cast, ali ima onih koji se ne slazu s tobom. Poruka koju salju glasi ovako: razligu ba :mrgreen:
LSD

#47359 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Ovaj još piše o penalu i jednoumlju :shock: :lol: neumoran je

Halo Otvarač očiju, napiši jedan kilometarski post, iznesi sve šta te boli i tišti u vezi Barce, otvori dušu, a nama oči - ali nemoj tri dana smarati temu i svim odgovarati pojedinacno..... attention whoring upražnjavaš na ovoj temi vec danimama i kad ti se adekvatno odgovori onda kmečiš zajedno sa Pointom sa nekon jednoumlju :lol: kako da ne :-) klasicna zamjena teza......pa koji q dolazite na jednoumne teme, pogotovu kluba kojeg ne volite ili ne simpatišete.
HB_BHF

#47360 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Ronaldo: "I know why Messi took the penalty like that & I'm not saying anything else. Think what you want."

Haha joj vidi ovog...
Distortion

#47361 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Joj HB nisi trebao citirati Ronalda, opet ce se nakon tvog posta nadovezat Tomahwk :D
Crvena Tifoza

#47362 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

HB_BHF wrote:Ronaldo: "I know why Messi took the penalty like that & I'm not saying anything else. Think what you want."

Haha joj vidi ovog...

:lol:

Kad ovaj bude imao damu da izvede sličan penal nek onda daje izjave. Ne samo to, nego kad zabije neki gol sličan Maradoninom kad je sa centra povukao loptu pa nanizao pola ekipe, nek baca izjave. Do tada... Marokooo zemljo obećana! :-)
Vertig0

#47363 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

http://www.thesportbible.com/articles/w ... tes-160216
Kao da im nije bilo dosta cvrka u madridu? :oops:
Nadzorna_ploca

#47364 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

Pa jednostavnije bi bilo da je Suarez uzeo loptu i jednostavno opalio po golu i zabio sa 11 metara. Ako je vec borba za prvog strijelca u pitanju i ako na to misli Ronaldo. Smijesno majke mi ako je to u pitanju, ono tipa sto jednostavno kad moze komplikovano.
tzipiripi

#47365 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

Tomahawk11 wrote:
tzipiripi wrote: Prika, ugožavaš redovno nama simpatizerima Barce svojim teorijama na temi Barcelona. Pašteta isl.
Da konstatujemo, draze vam je kad vlada jednoumlje. :kakoste:
Jok, draže nam kad se piše argumentovano. Izmišljanja i šuplje niko živ ne voli :kakoste:
NK33

#47366 Re: FC Barcelona

Post by NK33 »

Nadzorna_ploca wrote:Pa jednostavnije bi bilo da je Suarez uzeo loptu i jednostavno opalio po golu i zabio sa 11 metara. Ako je vec borba za prvog strijelca u pitanju i ako na to misli Ronaldo. Smijesno majke mi ako je to u pitanju, ono tipa sto jednostavno kad moze komplikovano.
Suarez nije znao da ce Messi dodati loptu i nije uopste bila namjenjena Suarezu nego Neymaru. Samo sto je debeljko bio blizi i ispalo je tako kako je ispalo. Uglavnom genijalan potez Messia, s tim da bi se posteno obrukali da se golman vec nije bacio u stranu i da je odlucio sacekati prije nego sto se baci jer bi on prvi stigao do lopte.
tzipiripi

#47367 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

Tomahawk11 wrote: - Vjeruj da se ne mogu sjetiti na koji gol CR protiv Espanyola mislis, eto koliko je bitno :D

- Otkud ta teorija da cemo prozivati za vise od tri razlike? Ako iko izmislja, to je onda ekipa na ovom pdf-u. Imas ranije vezano za ovu raspravu, kako to objasnjavas: da je gol regularan, da je izvedeno na 3-1 i da je komentar zato sto je Barca u pitanju?
Posljednji CR-ov gol iz penala u Primeri prije par hefti, stavio sam link https://www.youtube.com/watch?v=05niaA5 ... u.be&t=45s

Satrasmo se objašnjavajući kako ovde peglaš s pričom o neregularnosti Barcinog gola ali ne peglaš npr. o istoj neregularnosti i mnogih drugih. Najviše Realovih.
Zatim dođeš ovdje i proglašavaš papanskim poteze Cruyfa, Messia i Suareza. Ali nikad CR-ove (po tebi, i po pravilama FIFA također neregularan gol u finalu CL) i njegovo pokazivanje mišića u 120 minuti pri dotadašnjem rezultatu 3:1, to jok.
Peglaš o Barcinom ponižavanju protivnika ali ne peglaš na isti način o punjenju s 8 komada ekipe koja je hendikepirana, oslabljena, dva igrača manje. I to u 28-oj minuti pri rezultatu 2:2, drugi isključen neopravdano. Kao kad puniš juniore, amatere isl. :D To ti u najboljem slučaju nije OK, ali ti je ono papanski.
I da ponovim još jednom, do 75. minute Celta je imala aktivan rezultat, dobre šanse... U prvoj utakmici razvalili Barcu s 4:1. Ali jok, tebi je to ponižavanje, papanski....
Znači treba ukinuti tunele, sombrera, panenke i sve ostale finte jer neko misli da je to ponižavanje :-)
I na kraju mi izmišljamo :lol:

I što je još gore vazda dođu neki hvalit Ronaldinha jer je imao poteze koje niko nije radio, i bolji je od Messia jer on samo pumpa statistiku.

Za ljubitelje načina kako igra Barca jedan legendarni. Nije Barcin ali ga uvijek vrijedi pogledat
piksi75

#47368 Re: FC Barcelona

Post by piksi75 »

Danasnji sastav
Bravo; Aleix Vidal, Pique, Mathieu, Adriano; Rakitic, Busquets, Arda Turan; Messi, Suarez and Neymar.
Crvena Tifoza

#47369 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Dva gola Messija u prvom. Lijepa kombinacija između njega i Suareza za drugi gol. Šteta što ne uđe ona Neymarova u rašlje.

Ni Gijon nije toliko loš. Fino igraju. Imali su lijepu kontru za 1:1. Halilović se baš trudi, valjda da ostavi pozitivan utisak.
Distortion

#47370 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Solidna tekma za pogledat, kontrola tokom cijele utakmice uz korektnog domacina. Nije im djaba Abelardo trener :)

Sad je i zvanicno +6 :thumbup:

Docekat tu razliku do madridskog derbija pa ce tabela biti jasnija.

Las Palmas je daleko gostovanje, Buske je namjerno odradio ovaj peti zuti.
MyTao

#47371 Re: FC Barcelona

Post by MyTao »

Jeli Messi prepustio izvodjenje penala Suarezu da bi ovaj bio prvi strijelac?

Na kraju ce opet Messi biti prvi djaba sto gura Suareza :)

Kakav majstor jbt...
skenderija04

#47372 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Zanimljiva prica o Barceloni B.. Nakon dolaska 9 novih igraca rezultat je nevjerovatan. 16 od18 bodova i pet pobjeda u nizu. Ovaj uspjeh svi vezuju za momka po imenu Fali koji je dosao iz Nastica Tarragona. Naime Fali je prvi dan stao pred sviju i rekao" Imam 22 godine i dvoje djece. Ko ne bude trcao, zboscu ga" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rezultati su tu.
HB_BHF

#47373 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

skenderija04 wrote:Zanimljiva prica o Barceloni B.. Nakon dolaska 9 novih igraca rezultat je nevjerovatan. 16 od18 bodova i pet pobjeda u nizu. Ovaj uspjeh svi vezuju za momka po imenu Fali koji je dosao iz Nastica Tarragona. Naime Fali je prvi dan stao pred sviju i rekao" Imam 22 godine i dvoje djece. Ko ne bude trcao, zboscu ga" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rezultati su tu.
:lol:
Kako se snalazi onaj brazilac što su ga nedavno doveli iz Santosa?
Crvena Tifoza

#47374 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Kakva kombinacija :izet:

Suarez 1:0
NK33

#47375 Re: FC Barcelona

Post by NK33 »

Odavno ne pogledah goru i dosadniju utakmicu.
Post Reply