Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
bersK

#47301 Re: Premijer liga BiH

Post by bersK »

Jel se moze izmjeriti taj level dokonosti i srece medju pitama u ovom trenutku? Dobro je ba ljudi, koji vam je? Jel moguce da toliko slavite sto ce Zrinjski uzeti titulu umjesto vas ili nas? Sta se desava u vasim glavama? Do prije neki dan ste brbljali o sranjima sto su vasi pravili igracima, pa sad ko konta haj kad imamo nevidjenu priliku da ih trpamo. Cuj bolje bit izgraviran na Zrinjskom nego na Zelji? Ja ovako ne bih o Crvenoj zvezdi pricao, a ne o sugradjanima. Tacno se osjeti da je ta neka vasa radost na silu, nesto daj da se napise bilo sta da ga malo nabodes, al daj da to nema nikakve veze al nek se racuna da si nesto nabo jao niko jaci od mene.

A nesto kontam. Pa dje nes slavit? Mora se nekako vratit kvasenje dvaput u prosloj sezoni sa po 1-0. Rijetko se to vidja. Zavrno vam ga Tiago, pa zavrno vam ga i Stevke. Sta je teze palo?

Sva sreca pa vas niko ne uzima za ozbiljno.
Logovan

#47302 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Šta kaže, da su se upola tako trudili u Mostaru..... :facepalm:

Ma ne nismo se trudili nikako, osim što smo zabili dva gola, osim što smo napadali i tražili pobjedu, osim što su igrači imali veliku želju za pobjedom, itd.
Maharadza

#47303 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

LSD wrote:
jeza u ledja wrote: Jarane sve fino ali ne postoji nikakav nacionalni kljuc u nasoj ligi. Dokazano x puta. Malo si to zbrda zdola pa ne znam ni jesi li to hotio rijet.

Ali htjedoh ti napisati to isto sto i ti na kraju - jebiga to ti je fudbal :D, zato ga i pratimo, jer je uzbudljivo. :) Nije zanimljivo ako znas unaprijed ishod.
Nema lige zanimljivije od nase, da ga jebes. :D Svaka maltene sezona je neizvjesna do samog kraja, od one kad je razvalio Zeljeznicar. A kad smo vec kod toga, pade mi napamet da je ovo prvi put, osim Zeljeznicara, da neko uzima titulu dva put za redom. (ako Zrinjski uzme). Isto tako Zrinjski ako uzme ovo ce im biti rekordna peta titula prvaka zajednicke lige, po cemu ce biti rekorderi.
Zadnje 4 sezone, tri puta Zrinjski prvak. Mozemo pricat sta hocemo, ali Zrinjski je preuzeo dosta toga fudbalskog sto je imao Mostar. Da nije rata bilo, bio bi to Velez jebiga. Ni BL ni ZE ni TZ nemaju to nesto.
Treba istaci da se pitarluk svojski potrudio neki dan na derbiju - da Zrinjski postane rekorder zajednicke lige.
Da su se upola tako trudili u Mostaru, ono kad su fasovali 3-2, da su izvukli neki remi - možda Zrinjski sad ne bi dva puta zaredom osvajao titulu....ali da su babi muda....zato su ginuli protiv komšija i tako spasili sezonu u svojim očima.
Janjoševi momci su se itekako ugravirali u ovogodišnju titulu Zrinjskog.
Image

Znači lik hladno kmeči iz posta u post sa IDENTIČNOM pričom, tj. Pitari su jedini "krivci" što golemi željo nije osvojio titulu! :lol: :lol:

Elhamdulillah, JESMO krivci i sanjat' ćeš ti Pitare još dugo Inšallah! :nargila:
Last edited by Maharadza on 23/05/2017 01:39, edited 2 times in total.
finansijska kriza

#47304 Re: Premijer liga BiH

Post by finansijska kriza »

bersK wrote:Jel se moze izmjeriti taj level dokonosti i srece medju pitama u ovom trenutku?
Level: Play off '98.
Level: Jal'mi digli, jal' vi ne digli isto je
Level: da Bog da se raspali

I nećeš vjerovati, nema ovo nikakve veze sa lažnim Mostarcima, već sa vašim psihičkim stanjem od derbija, pa Bog zna do kada...
LSD

#47305 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Maharadza wrote:
LSD wrote:
jeza u ledja wrote: Jarane sve fino ali ne postoji nikakav nacionalni kljuc u nasoj ligi. Dokazano x puta. Malo si to zbrda zdola pa ne znam ni jesi li to hotio rijet.

Ali htjedoh ti napisati to isto sto i ti na kraju - jebiga to ti je fudbal :D, zato ga i pratimo, jer je uzbudljivo. :) Nije zanimljivo ako znas unaprijed ishod.
Nema lige zanimljivije od nase, da ga jebes. :D Svaka maltene sezona je neizvjesna do samog kraja, od one kad je razvalio Zeljeznicar. A kad smo vec kod toga, pade mi napamet da je ovo prvi put, osim Zeljeznicara, da neko uzima titulu dva put za redom. (ako Zrinjski uzme). Isto tako Zrinjski ako uzme ovo ce im biti rekordna peta titula prvaka zajednicke lige, po cemu ce biti rekorderi.
Zadnje 4 sezone, tri puta Zrinjski prvak. Mozemo pricat sta hocemo, ali Zrinjski je preuzeo dosta toga fudbalskog sto je imao Mostar. Da nije rata bilo, bio bi to Velez jebiga. Ni BL ni ZE ni TZ nemaju to nesto.
Treba istaci da se pitarluk svojski potrudio neki dan na derbiju - da Zrinjski postane rekorder zajednicke lige.
Da su se upola tako trudili u Mostaru, ono kad su fasovali 3-2, da su izvukli neki remi - možda Zrinjski sad ne bi dva puta zaredom osvajao titulu....ali da su babi muda....zato su ginuli protiv komšija i tako spasili sezonu u svojim očima.
Janjoševi momci su se itekako ugravirali u ovogodišnju titulu Zrinjskog.
Image

Znači lik hladno kmeči iz posta u post sa IDENTIČNOM pričom, tj. Pitari su jedini "krivci" što golemi željo nije osvojio titulu! :lol: :lol:
Ne potrebe pisati velikim slovima, da bi naglasile nebuloze :wink:

Ne rece nam hoces li ici u Mostar, na proslavu titule kockastih športskih prijatelja...red bi bio, realno.
jeza u ledja

#47306 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Ricken wrote:
Utakmica Radnik Zrinjski je izrežirana do u detalj. Inače po ovom snimku, koji je iz saveza, cjenjeni sudac je dobio najnižu moguću ocjenu, a pored svega se oglušio na komentar pomoćnika u boljoj poziciji, da nije penal.

Ja shvatam da nemožete biti realni jer je ovaj penal dao smisao vašoj pobjedi, al se red onda uzdržati od glupih komentara i izljeva lobotomije.

Dobro nećemo poredit ruku Kade sa faulom iz Bijeljine, ali hajde da je uporedimo sa rukom Kerle?

Ustvari neželim da se upuštam u te stvari, prvenstvo je gotovo i posve je nebitno, jersesigurno složit nećemo, kad se oko ovoga iz bijeljinenemožemo složiti.
e jebiga cuj izrezirano, pa nije holivud jarane. sumnjiv pebal, to jeste, ali nije onakav kakav se predstavlja, pogotovo onom prvom snimkom. jbg ja sam i za ahmetovica prvo mislio da se baca, pa na usporenom vidio penal.
necemo se sloziti to je to
Maharadza

#47307 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Ko bi mitomanu objasnio da nas nakon ispadaja iz utrke baš zalibo racku ko će osvojiti titulu, samo neka nije gradski rival! Pulsiraj i kmeči dalje, mi uživamo! :nargila:
LSD

#47308 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Šutnuo ih Zrinjski iz utrke za titulu tri kola prije kraja, šutnuo ih Široki iz Kupa, ispali iz svih kombinacija, a oni i dalje uživaju jer su dušmanski odigrali za svoje kockaste športke prijatelje :nargila: spašena sezona kod kockastih mitomana :thumbup: elhamdulillah
bersK

#47309 Re: Premijer liga BiH

Post by bersK »

LSD wrote:Šutnuo ih Zrinjski iz utrke za titulu tri kola prije kraja, šutnuo ih Široki iz Kupa, ispali iz svih kombinacija, a oni i dalje uživaju jer su dušmanski odigrali za svoje kockaste športke prijatelje :nargila: spašena sezona kod kockastih mitomana :thumbup: elhamdulillah
Nije ba kockaste, nego kvadraste. Rekli pitari. :lol: :lol: :lol: :lol:
jeza u ledja

#47310 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

mali_milojica wrote:Zrinjski i donekle Siroki su politicki projekti. Nijedan treci klub to nije u drzavi,pa cak ni Borac u RS.
Ja lijepa broja stranice :mrgreen:
ah cuj politicki projekat. naravno da je projekat. ali cinjenica je da uzimaju petu titulu u 15ak sezona. i cinjenica je da imaju navijace kakve takve. stvorili su nesto koliko toliko polu-prirodno :D

svi klubovi su projekat jbg
bersK

#47311 Re: Premijer liga BiH

Post by bersK »

Lijep broj stranice btw. :D
Kinaski

#47312 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

U bijeljini se nastimao penal svjesno u reziji Ivana Beusa koji je za svaki slucaj, citaj u zavisnoti od rezultata na kosevu, delegirao svog pulena Bandića.
U trenutku kada je sviran penal. Dodatni sudija Husein Terzić, koji je bio odmah pored gola, mu je rekao ja debelo pogrijesio ali ovaj nije htio da promjeni odluku ;)

Bit ce tu svega vjerujte mi
relativno84

#47313 Re: Premijer liga BiH

Post by relativno84 »

:nargila:
LSD

#47314 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

bersK wrote:
LSD wrote:Šutnuo ih Zrinjski iz utrke za titulu tri kola prije kraja, šutnuo ih Široki iz Kupa, ispali iz svih kombinacija, a oni i dalje uživaju jer su dušmanski odigrali za svoje kockaste športke prijatelje :nargila: spašena sezona kod kockastih mitomana :thumbup: elhamdulillah
:-) može i kvadrasti :lol:
todd_smith

#47315 Re: Premijer liga BiH

Post by todd_smith »

Kako je krenulo ovo ce biti historijsko nabojanje kompleksa. Rezi se pjeni se, svi krivi osim samih njih.

Dan 3. Aparati i dalje rade.
jeza u ledja

#47316 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

relativno84 wrote::nargila:
uzivas, jel? :lol:
relativno84

#47317 Re: Premijer liga BiH

Post by relativno84 »

jeza u ledja wrote:uzivas, jel? :lol:
Apsolutno da. Kad vidim toliko osoba sa totalno sjebanim kompasom, lakse mi pada ovaj sportski neuspjeh. Radovati se pobjedi u derbiju vise je nego normalno, nasladjivati se tim da. Ali ova kolicina poremecene radosti jer rival nije prvak, a ti si jos iza njega na tabeli, samo govori koliko ste u kurcu.
Raigor Stonehoof

#47318 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

bersK wrote:
Ko da ste kod Benje, Zule i Biticija u skolu isli :D sve akademski gradjani, a osnove geometrije ne poznaju :lol:
bersK

#47319 Re: Premijer liga BiH

Post by bersK »

Raigor Stonehoof wrote:
bersK wrote:
Ko da ste kod Benje, Zule i Biticija u skolu isli :D sve akademski gradjani, a osnove geometrije ne poznaju :lol:
Tebra rekoh ti vec, ides daleko u ubjedjivanje. Nema poente. Znamo kako izgleda kocka, kako izgleda kvadrat, ovo ili ono. Rvacka repstacija se zovu kockasti. Pa ih opet niko ne ubjedjuje da se trebaju zvat kvadrasti jer nemaju trecu dimenziju, ali eto to je opste prihvaceno 'kockasti'. Nije im nametnuto, sto bi reko Dodick, vec eto jebiga. Ne mili usta kad kazes kvadrasti, ko da su rahili, vec kockasti je malo pitomije :D

U tom je sva poenta. Kontas sad?
bersK

#47320 Re: Premijer liga BiH

Post by bersK »

Tacno mislim da ce neki pitari ovaj rezultat i datum pobjede nad Zeljom istetovirati na ledjima, stomaku, bicepsu, rcuq koliko se ne gase radi toga. Duze ce trajat njihovo slavlje s minimalnom pobjedom, nego prolazak na SP 2014. Da vas Tan rasproda ko na arizoni, opet bi kokodakali o ovom prekjucer. Ko kad bi neko Grcima uletio u svadju i onda se oni branili "eheeeeee, mi osvojili Euro, a sta ste vi?"
luckylaka

#47321 Re: Premijer liga BiH

Post by luckylaka »

Ispade da ovakav Zeljio nit zna odigrati,nit zna kupiti,nit zna nasteliti,nit zna potplatiti.Onda gledajte kud sunce hoda.
bjelave

#47322 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

NajdraziVodjaa wrote:Dao si link na tekst kvazinovinara u kojem citiras izjavu da je neka komisija sudijska utvrdila da Zeljo ima vjetar u ledja od strane sudija, kad vec citiras tu izjavu red bi bio da nam das link na taj izvjestaj u kome oni tvrde da Zeljo ima sudijski vjetar u ledja?

Dokad ces da lazes? Zeljo da je kupio titulu mi bi je vec u Krupi proslavili i nema tog ko bi nas mogao zajebati ali nismo tako da vase kmecanje i laganje je ovakvim scenarijom razotkriveno i sreca u nesreci sto Zeljo nije prvak je da cete ti i tebi slicni morati sad da jedete ono sto ste srali godinu dana.
Ruzan ti je nacin komunikacije. Ako si ocajan ne moras da vrijedjas.

Do utakmice u Krupi ,koju pominjes kao krunski dokaz vaseg postenja, suspendirana su 4 sudija koja su sudile zeljine utakmice, u prethodnih mjesec do mjesec i po. Da ne spominjem utakmicu protiv Slobode na Grbavici i derbi gdje su sudije takodjer trebale biti suspendirane. Znam da ces reci da su suspendirane sudije jer su cinile greske na stetu oba tima....Ali tako je sad i sa ovom utakmicom u Bijeljini i penalom za Zrinski. Tamo je i Radnik ostecen. Dakle, preuzeli ljudi vas recept.

Elem u tom momentu, pred Krupu, ste imali solidnu zalihu. Iz naredna 2 kola su vam trebala 2 boda pa ste kontali da vise nema potrebe da vise hapate.
Da malo plaknete obraz pred kraj prvenstva ste stali sa hapanjem jer ste mislili da ste vec sve rjesili. I tu ste pali, pored sve moguce kradje, jer ovi vasi hadalji na terenu nisu uspjeli izvuci vise od boda u te 2 utakmice.
Kraj price.
Last edited by bjelave on 23/05/2017 07:07, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#47323 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

relativno84 wrote:
jeza u ledja wrote:uzivas, jel? :lol:
Apsolutno da. Kad vidim toliko osoba sa totalno sjebanim kompasom, lakse mi pada ovaj sportski neuspjeh. Radovati se pobjedi u derbiju vise je nego normalno, nasladjivati se tim da. Ali ova kolicina poremecene radosti jer rival nije prvak, a ti si jos iza njega na tabeli, samo govori koliko ste u kurcu.
Kaze covjek koji je ovdje postavljao gifove sa grbom Sirokog Brijega kako radosno plese nakon sto smo mi zijanili. :wink:
Tomahawk11
Globalni moderator

#47324 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Mene bi bilo stid kriviti bilo koga osim svoju ekipu.
Ono, ko je gledao utakmicu, suti i :skoljka:

Al eto, u duhu rasprave na ovoj temi, tako da razumijem....samo vi :oops:
bjelave

#47325 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

bersK wrote:Ja bih se smijao frajeru pod nickom bjelave od ovog momenta pa do pocetka sezone, a ni ostala hajducija pitarska nije za odbacit. Nekako se on tu izdvaja sa pricom "trazite savezu pare nazad za kupljenu titulu KOJU NISTE OSVOJILI", pa nam se onda ukljuci i decko koji nas uci sta je kocka a sta je kvadrat. Onda neka nam objasni zasto se fucbalska repstacija rvacke zovu Kockasti, a ne Kvadrasti. Pravimo se malo ludi, aa? nemojte tako :lol: :lol: :lol:
I ja kazem vrijeme da vrijeme da se prestanemo praviti ludi. Ove najavljene ostavke, stavljanje mandata na raspolaganje, u Savezu desavaju se nakon kola gdje se cini izvjesnim da ce zeljo izvisiti za titulu. A prije toga se masovno hapa, suspenduju se sudije iz kola u kolo,o pobjedniku Kupa odlucuje sudijska ''greska'' i nema nikakve reakcije iz Saveza. Nikom ne pada na pamet da ponudi ostavku, ili da barem zatrazi neciju odgovornost.

Jedino panika nastupa kad se problematicnim penalom pogura Zrinjski. Po tome se vidi da su Begic i kompanija su preuzeli izvjesnu obavezu koje nisu uspjeli ispostovati.
Ne vjerujem da ce zaista dati ostavke, to je samo malo drame, da se amortizira prvi udar. Sad vam se garant vade da ce vam je namirit sljedece sezone gratis. :D

A ovi koji trube o kockastim, insistiraju na nacionalnoj prici, koja se inace ne tolerira ovdje na forumu, su pokazatelj da vas je jedan dio, u ovom derbiju pored svega ostalog, od titule, para, obraza koji svakako nikad nije bio cemu, izgubio i minum samopostovanja.
Svasta bi vam se moglo reci na istu nacionalnu temu ali nema potrebe se spustati na taj nivo.

I da se razumijemo, staviti vam ga u derbiju je uvijek neprocjenjivo bez obzira na rezultatski znacaj.
Ukoliko vam jos treba, utoliko je nas merak veci.
Locked