Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pashasolidni wrote:
imash temu na kojoj si navikao pljuvat,nemoj i ovu da zagadjujete vashim baKcilima
neces mi ti odredjivati sta cu i gdje pisati. a na sta tacno protestiras iz mojeg komentara? to da je miralem bio jedan od najboljih igraca u brazilu, ili to sto je safet izjavio, da miralem nije bio na "svom nivou"?
imash delegate na temi o Susicu sa kojima razmjenjujes Strucna Misljenja
kani se Miralemove teme,i price o Susicu
pashasolidni wrote:
imash temu na kojoj si navikao pljuvat,nemoj i ovu da zagadjujete vashim baKcilima
neces mi ti odredjivati sta cu i gdje pisati. a na sta tacno protestiras iz mojeg komentara? to da je miralem bio jedan od najboljih igraca u brazilu, ili to sto je safet izjavio, da miralem nije bio na "svom nivou"?
SSemir wrote:
nisam ni ocekivao pametan odgovor. a pogotovo link, jer ne postoji.
kad me vec vuces za jezik. kolega @OldMayor je napisao:
OldMayor wrote:Pjanic nije bio na svom nivou na SP, tako kaze Pape - ne znam zasto mu ne povjerovati. Sta znaju ba ovi u Romi?
na sta sam ja odgovorio:
biti jedan od najboljih igraca na svjetskom ne znaci da je i dovoljno dobro za safeta.
e hajde pameti moja, razluci ko je sta rekao. pitaj @oldmayora za link, jer je on taj koji tvrdi da "tako kaze Pape". kada to rijesis, onda me zamoli da ti objasnim sta sam mislio sa svojom replikom.
SSemir wrote:
nisam ni ocekivao pametan odgovor. a pogotovo link, jer ne postoji.
kad me vec vuces za jezik. kolega @OldMayor je napisao:
OldMayor wrote:Pjanic nije bio na svom nivou na SP, tako kaze Pape - ne znam zasto mu ne povjerovati. Sta znaju ba ovi u Romi?
na sta sam ja odgovorio:
biti jedan od najboljih igraca na svjetskom ne znaci da je i dovoljno dobro za safeta.
e hajde pameti moja, razluci ko je sta rekao. pitaj @oldmayora za link, jer je on taj koji tvrdi da "tako kaze Pape". kada to rijesis, onda me zamoli da ti objasnim sta sam mislio sa svojom replikom.
Evo citat.
NN: Kad kažete ključni, na koga konkretno mislite da je podbacio?
SUŠIĆ: Mislim na većinu, ne samo na dvojicu koje najčešće prozivaju u medijima. Najbolji utisak ostavili su Muhamed Bešić i Toni Šunjić. Ni Asmiru Begoviću nemam šta prigovoriti. Miralem Pjanić nije briljirao, ali je igrao dosta dobro. Što se tiče ostalih, da su bili malo bolji ne bi bilo problema.