Kladionica - vol. 2

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
motorola01

#4726 Re: Kladionica - vol. 2

Post by motorola01 »

drama wrote:
motorola01 wrote:
drama wrote:ja igr'o listic prije utakmice spanija-irska i odigram torres daje go kvota 2.2,
torres prvi strijelac kvota 30, spanija prvak i tri tenisa.
na 5km dobitak 3873km i kontam ili sam dobio sve il' 640 koliko se dobije kad se podijeli na 6.
sad zvao centralu kaze mi dobitak ti je 320 km jer se kao uzima pocetna kvota na igraca koja je bila 2.5
na torresa prije prvenstva.
:lol: :lol: :lol:
jebo im ja mater lopovsku
Ne mogu ti to uraditi, jer imas crno na bijelo da je kvota bila 30...Salji sliku AVazu i neka oni u tekstu obavijeste sve igrace kojima je slicno uradjeno da im se jave, pa ih onda svi grupno tuzite...
nisam ni mislio pristat na ovo, mada sam se bio zadovoljio sa ovih 6 glava.
al' kad procitam da ostalim ne priznaju ostale strijelce onda ima da me isplate do kraja.
mislim, ne bi' nikad odigr'o na toresa da bude najbolji strijelac za kvotu 2.5 :lol: :lol:
samo mi treba neko ko ima listic sa drugim strijelcom a da mu ne priznaju to.
Pa imam ja listic gdje je Spanija prvak i Gomez najbolji strijelac i supica tac :)
drama

#4727 Re: Kladionica - vol. 2

Post by drama »

[/quote]
Pa imam ja listic gdje je Spanija prvak i Gomez najbolji strijelac i supica tac :)[/quote]

jesi l' prob'o podic' listic?
-Hart-

#4728 Re: Kladionica - vol. 2

Post by -Hart- »

Paszek 1
Gasquet 1
Landskrona x2
Halmstad 1
Djokovic 1

Kvota: 3,56
---------------------
Tsonga 1
Gasquet 1
Paes/Stepanek 1
Federer 1

Kvota: 2,07(veci ulog :D)

GL :)
motorola01

#4729 Re: Kladionica - vol. 2

Post by motorola01 »

drama wrote:
Pa imam ja listic gdje je Spanija prvak i Gomez najbolji strijelac i supica tac :)[/quote]

jesi l' prob'o podic' listic?[/quote]
Nisam, ali sam sinoc otisao na njihovu stranicu da vidim ima li ikakvo obavjestenje o ovim dugorocnim kladjenjima i nije bilo nista. Onda ugledam nekakvu sms provjeru listica i probam tako. Posaljem poruku i dobijem odmah odgovor da listic nije dobitni i da sifra od najboljeg strijelca nije dobitna. Zato pitam karananu jel isao u kladionicu i pitao one radnice, a trebalo bi malo i medju rajom pitati jesu li uspjeli ista podici, a da im je na listicu bio jedan od strijelaca koji je postigao tri gola, a pogotovo Gomez jer su ga samo minute dijelile od naslova.

Ti uradi onako kako sam ti rekao da vidis hoce li biti ista od toga jer oni tebi trebaju isplatiti ono sto ti pise na listicu. Sad ne mogu reci da je sistem zakazao ili da si odigrao nesto sto nisi mogao. Sve je bilo crno na bijelo i nisi ti kriv sto su oni digli kvotu na ovog sabana sto nas je sve povalio u 5 minuta :D
Pitarrr82

#4730 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Pitarrr82 »

:mrgreen:
drama

#4731 Re: Kladionica - vol. 2

Post by drama »

ma da je bilo vecih dobitaka u premieru, pit'o bi' te ja? :mrgreen:
ja se kladim gdje su najvece kvote tako da u premier i wiliams ne ulazim cesto.

moze li mi neko potvrdit da je imao gomeza ili nekog drugog strijelca osim toresa a da ga nisu
htjeli isplatit?
karanana

#4732 Re: Kladionica - vol. 2

Post by karanana »

motorola01 wrote:
karanana wrote:pas mater, u bet-liveu torres najbolji strijelac. ne dijele kvotu na sve koji su dali 3 gola. a smio bih se zakleti da je na dnu ponude pisalo u slucaju vise igraca sa istim brojm golova da dijele kvotu. ili je to mozda pisalo u premijeru.
Jesi li isao na teren da provjeris? Jbg to je i najpostenije. Jest da sma i ja donji kao i ti, ali sta se moze, najbolji je i bio. Vidim u nekim kladionicama priznaju i ostale strijelce, zato te i pitam jesi li isao u neku od kladionica betlive i pitao one radnice?
cekao samo ronalda za 150 maraka. pogodio neke parove prije 5-6 dana. jesam maloprije otiso u poslovnicu. dadnem listic i gubitni na roniju. i onda neko u kladionici rece da je tores.
Jokericious

#4733 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Jokericious »

CollegeGunner wrote: Ma ovo ti je po osjecaju. :mrgreen:
Ferrer i Baker su bas klimavi. To sam isao po onome sto su pokazali do sada.

I idem na jednom listicu samo na Lisicki, pa sta bude.
:dance:
plejka2

#4734 Re: Kladionica - vol. 2

Post by plejka2 »

Bravo.
Ja ne stigoh uplatit jbg nema veze :razz:
drama

#4735 Re: Kladionica - vol. 2

Post by drama »

karanana wrote:
motorola01 wrote:
karanana wrote:pas mater, u bet-liveu torres najbolji strijelac. ne dijele kvotu na sve koji su dali 3 gola. a smio bih se zakleti da je na dnu ponude pisalo u slucaju vise igraca sa istim brojm golova da dijele kvotu. ili je to mozda pisalo u premijeru.
Jesi li isao na teren da provjeris? Jbg to je i najpostenije. Jest da sma i ja donji kao i ti, ali sta se moze, najbolji je i bio. Vidim u nekim kladionicama priznaju i ostale strijelce, zato te i pitam jesi li isao u neku od kladionica betlive i pitao one radnice?
cekao samo ronalda za 150 maraka. pogodio neke parove prije 5-6 dana. jesam maloprije otiso u poslovnicu. dadnem listic i gubitni na roniju. i onda neko u kladionici rece da je tores.

karanana, sacuvaj listic. moraju nas obojicu isplatit, tebi 150 meni 640 ili da priznaju toresa
kao najboljeg strijelca pa da ja dobijem 3800km. u tom slucaju, ako uspijem ih naplatit, od mene ti je 150.
motorola01

#4736 Re: Kladionica - vol. 2

Post by motorola01 »

Tebi buraz moraju isplatiti u stopostotnom iznosu jer ti imas crno na bijelo i imas sve pogodjene, dok nas ne moraju jer nismo pogodili najboljeg strijeca. Po meni nije cisto da ostale kladionice isplacuju sve strijelce jer ne moze biti 5 najboljih strijelaca, nego samo jedan. Kriteriji i postoje da bi se mogao odrediti najbolji...
drama

#4737 Re: Kladionica - vol. 2

Post by drama »

motorola01 wrote:Tebi buraz moraju isplatiti u stopostotnom iznosu jer ti imas crno na bijelo i imas sve pogodjene, dok nas ne moraju jer nismo pogodili najboljeg strijeca. Po meni nije cisto da ostale kladionice isplacuju sve strijelce jer ne moze biti 5 najboljih strijelaca, nego samo jedan. Kriteriji i postoje da bi se mogao odrediti najbolji...

kad je ponuda bila, ispod je pisalo da se dobitak dijeli sa brojem strijelaca. tako da mi nije jasno kako tebi
i karanani nisu isplaceni dobici. ja sam ih zvao danas i rekli su da priznaju sve strijelce.
ono sto meni sad nije jasno je kako su oni dosli do cifre od 320km ako je meni dobitak bio 3870km i kad se podijeli
na 6 ispadne 640km. sutra cu ih zvat kad im bude taj njihov bookmaker :lol: pa cu sa njim popricat.
al' bi' volio da znam ako neko ima dobitni listic sa strijelcom, da nije torres, a da su ga odbili isplatit.
moze na pm ili ovako, svejedno...
sorted

#4738 Re: Kladionica - vol. 2

Post by sorted »

Ko je sretan ni u hali nije gladan. 8-)

http://www.lutrijabih.ba/vijesti/view/82
motorola01

#4739 Re: Kladionica - vol. 2

Post by motorola01 »

sorted wrote:Ko je sretan ni u hali nije gladan. 8-)

Jesi li ih to ti ubo :mrgreen: :thumbup: Neka si od ovih guba uzeo malo ;-)
motorola01

#4740 Re: Kladionica - vol. 2

Post by motorola01 »

drama wrote:
motorola01 wrote:Tebi buraz moraju isplatiti u stopostotnom iznosu jer ti imas crno na bijelo i imas sve pogodjene, dok nas ne moraju jer nismo pogodili najboljeg strijeca. Po meni nije cisto da ostale kladionice isplacuju sve strijelce jer ne moze biti 5 najboljih strijelaca, nego samo jedan. Kriteriji i postoje da bi se mogao odrediti najbolji...

kad je ponuda bila, ispod je pisalo da se dobitak dijeli sa brojem strijelaca. tako da mi nije jasno kako tebi
i karanani nisu isplaceni dobici. ja sam ih zvao danas i rekli su da priznaju sve strijelce.
ono sto meni sad nije jasno je kako su oni dosli do cifre od 320km ako je meni dobitak bio 3870km i kad se podijeli
na 6 ispadne 640km. sutra cu ih zvat kad im bude taj njihov bookmaker :lol: pa cu sa njim popricat.
al' bi' volio da znam ako neko ima dobitni listic sa strijelcom, da nije torres, a da su ga odbili isplatit.
moze na pm ili ovako, svejedno...
Kazem ti ja danas da ja imam listic gdje je najboji strijelac Gomez i posaljem im sms(prvi put u zivotu,nisma znao da se to i moze jer ne igram ove "zemaljske kladionice") i dobijem odgovor da Gomez nije najbolji strijelac i da je listic gubitni. Oni ocito love u mutnom i nekome isplate pare, a nekom ne.

Zato ja ovdje cijeli dan pitam ima li neko da je otisao drito u kladionicu ili slucajno obisao par njihovih kladionica i pokusao naplatiti ili na onom njihovom zidu za rezultate uslikati "odluku" ko je najbolji strijelac radi naplate.Mislim da je ovo kljucno(slikanje zida gdje pise ko je najbolji strijelac) jer ja sam im sinoc poslao email sa molbom da postave na svojoj stranici sluzbeni rezultat, odnosno odluku KO JE NAJBOLJI STRIJELAC i naravno nista nisu postavili.

Znaci love u mutnom!!!Vjerovatno trebaju isplatiti sve strijelce po tri gola sa punim koeficijentima i to ne zele.Ako ti treba ja cu sad uslikati svoj listic i poslati ti mms-om,ali mislim da nema potrebe jer oni tebi moraju isplatiti svih 3800KM jer si ti pogodio,a mi nismo. Meni nisu jasne ni druge kladionice jer samo je jedan najbolji strijelac i to onaj sluzbeni kojeg su proglasili na EURU..

edit:evo sad cu ih ja nazvati,samo dok nadjem broj na njihovoj stranici...

edit 2:info iz prve ruke..Dobio sam jedva njihov info centar i cujem u pozadini da je neka frka tamo i pitam ko je kod njih najbolji strijelac i covjek mi kaze:
-znate bilo je 6 strijelaca,

-pa kako se sad isplacuje i on odgovara:

-isplacuje se svima sa postotkom od 50 posto :shock: :-)

-rekoh kako to;

-tako smo odlucili,jer se i premier kladionica odlucila na to(ali to je sve nesto bilo drhtavim glasom :roll: )

Dok su se odlucili na ovako nesto, znaci da bi trebali ispaltiti 100 posto,a ne 50 posto... Ne treba nista jos ni dizati dok se sve to neiskristalise u narednih par dana. Bice price jos oko ovoga...
Last edited by motorola01 on 02/07/2012 20:19, edited 1 time in total.
sorted

#4741 Re: Kladionica - vol. 2

Post by sorted »

motorola01 wrote:

Jesam k. :lol: Kontam da su i ovo nastimali nekom svom. :roll: :run:
motorola01

#4742 Re: Kladionica - vol. 2

Post by motorola01 »

sorted wrote:
motorola01 wrote:

Jesam k. :lol: Kontam da su i ovo nastimali nekom svom. :roll: :run:
U jbt, ja mislio da si ti dobio :D ..Moguce da su i nastimali jer im je opala prodaja svega drasticno nakon onih trojki na bingu pa sa podmecu sve zivo ne bi li se narod okrenuo opet njima...
Last edited by motorola01 on 02/07/2012 20:44, edited 1 time in total.
motorola01

#4743 Re: Kladionica - vol. 2

Post by motorola01 »

Evo sad opet posaljem sms na provjeru dobitka i stigne mi obavijest da je listic dobitni i da je dobitak 85KM umjesto 170KM :-) . Ovdje hebe lud zbunjenog :roll:
plejka2

#4744 Re: Kladionica - vol. 2

Post by plejka2 »

u premijeru garant nema dobitaka pa se qrce sa kvotama :lol:

sacekaj dan dva valjda ti se ne zuri.
motorola01

#4745 Re: Kladionica - vol. 2

Post by motorola01 »

plejka2 wrote:u premijeru garant nema dobitaka pa se qrce sa kvotama :lol:

sacekaj dan dva valjda ti se ne zuri.
Meni se nigdje ne zuri i sreca da nisam bacio listic. Bice ovdje jos svega i ne bi me cudilo da isplate svih 100 posto dobitka. Jedino treba paziti da ne prodje onih 15 dana od zavrsetka zadnjeg dogadjaja na listicu, pa da se poslije ne mogu pare podici..
plejka2

#4746 Re: Kladionica - vol. 2

Post by plejka2 »

Previse je afera u zadnjih mjesec vezano za kladionice.Da ih hoce bogdo zatvorit. :razz:
motorola01

#4747 Re: Kladionica - vol. 2

Post by motorola01 »

plejka2 wrote:Previse je afera u zadnjih mjesec vezano za kladionice.Da ih hoce bogdo zatvorit. :razz:
Ma samo u novine treba dati, pa neka ih zaganjaju malo. Ovom momku(drama) moraju isplatiti 100 posto iznos jer je kod njega Torres na listicu i svi ostali parovi su odigrani po propisima,a ne kao kod onog u vezi onih polufinalista. On (drama) ima crno na bijelom i oni tu nemaju prostora za bilo kakav lopovski manevar. Kod njega je sve cisto...

edit:hajde neka se neko javi ko je podigao pare u premieru! Da li ih je dobio u punom iznosu ili samo pola dobitka, kao sto to hoce uraditi u betlivu?
drama

#4748 Re: Kladionica - vol. 2

Post by drama »

ma premier je isplatio sve sigurno jer se ne bi bezveze ofirali po forumu al' znam da su im kvote
uvijek bile manje na strijelce, a i inace, tako da ne vjerujem da ima nekih vecih dobitaka.

mene je bas maler svezo juce jer sam im'o i listic u premier.
oni jedini davali da se poveze igrac utakmice, strijelac i kladjenje na utakmicu.
spanija 1, torres daje go, iniesta igrac utakmice, vise ofsajda, spanija manji posjed od 57,5%
i padnem u drugom vise kartona. na 12 dobitak 2100km.
ko ne vjeruje evo broja 23.660.560.405.371 kod 577-306-472 jbga ne znam kako se ono slika :D

volio bi' da se karanana javi da kaze je bilo sa listicem jer je rek'o da nije mog'o podic
a sad bi vjerovatno mog'o.
motorola01

#4749 Re: Kladionica - vol. 2

Post by motorola01 »

Hajd uradi ono sto sam ti rekao. Posalji sms provjeru dobitka, pa da vidimo sta ce ti odgovoriti. Meni su jucer rekli da je listic gubitni, a danas kazu dobitni sa 50 posto dobitka od prave cifre..
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4750 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Velkoski »

drama wrote:ma premier je isplatio sve sigurno jer se ne bi bezveze ofirali po forumu al' znam da su im kvote
uvijek bile manje na strijelce, a i inace, tako da ne vjerujem da ima nekih vecih dobitaka.

mene je bas maler svezo juce jer sam im'o i listic u premier.
oni jedini davali da se poveze igrac utakmice, strijelac i kladjenje na utakmicu.
spanija 1, torres daje go, iniesta igrac utakmice, vise ofsajda, spanija manji posjed od 57,5%
i padnem u drugom vise kartona. na 12 dobitak 2100km.
ko ne vjeruje evo broja 23.660.560.405.371 kod 577-306-472 jbga ne znam kako se ono slika :D

volio bi' da se karanana javi da kaze je bilo sa listicem jer je rek'o da nije mog'o podic
a sad bi vjerovatno mog'o.

Što ne uplati sistem jbt :-?
Post Reply