Konačno
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
- Logovan
- and
#4728 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
to je to i nema tu kallkulacija,razmišljanja i dvoumljenja.kratko,jasno i takvi nam i trebaju u reprezentaciji.ovi što razmišljaju ili neznaju nek komotno razgule.
Kada se spomene BiH srce zaigra, zbog toga sam odlučio da ću u budućnosti biti vjeran bh. dresu, kazao je Bičakčić.
- BHF_Manijak
#4729 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
"Srce zaigra kad skontam da ne mogu vise promjeniti drzavljanstvo i igrati za Njemacku..."
Ne mogu na erende kora al' hajd, neka ga. Igro za nasu U19, pa pokuso se vratiti Svabama, vidi ne ide i sad prospi suplju kako srce igra na spomen BiH.
Ne mogu na erende kora al' hajd, neka ga. Igro za nasu U19, pa pokuso se vratiti Svabama, vidi ne ide i sad prospi suplju kako srce igra na spomen BiH.
-
zlajapravaraja
#4730 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Haj ne kaki zivota tiBHF_Manijak wrote:"Srce zaigra kad skontam da ne mogu vise promjeniti drzavljanstvo i igrati za Njemacku..."
-----
"Meni srce zaigra" jer znam da sam ga prvi poceo promovisat' po forumima na nasim prostorima, i jer sam kategoricno odbijao "cinjenicu" da je izgubljen
A da je igrac,...igracina je
Hajmo jos Kolasinca definitivno sredit', i bice nam odbrana jaca od napada, ali tek negdje na ljeto 2014
Last edited by zlajapravaraja on 28/12/2012 19:01, edited 1 time in total.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#4731 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
cuj ovog promotora 
-
zlajapravaraja
#4732 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nadam se da ti ne smetamMatijevic_Vlado wrote:cuj ovog promotora
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#4733 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
nikako , nego mi nesto bi smijesna izjavazlajapravaraja wrote:Nadam se da ti ne smetamMatijevic_Vlado wrote:cuj ovog promotora
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#4734 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Suti ba, prijavicu te moderacijiBHF_Manijak wrote:"Srce zaigra kad skontam da ne mogu vise promjeniti drzavljanstvo i igrati za Njemacku..."
-
zlajapravaraja
#4735 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ja vjerujem da je tebi stosta toga u zivotu ili glupo ili smijesno ili dosadnoMatijevic_Vlado wrote:nikako , nego mi nesto bi smijesna izjavazlajapravaraja wrote:Nadam se da ti ne smetamMatijevic_Vlado wrote:cuj ovog promotorarealno smijesna je
- BHF_Manijak
#4736 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nemas osnova ba.Slo Burner wrote:Suti ba, prijavicu te moderacijiBHF_Manijak wrote:"Srce zaigra kad skontam da ne mogu vise promjeniti drzavljanstvo i igrati za Njemacku..."
@Zlajapravaraja, hajd prati hoce li Cedevita fo F4 Eurolige, mani se ovih kvazipatriota ala Bicakcic!
Cinjenica je da je decko konto da i dalje moze za Nijemce igrati, pa ga nije bilo u nasem U21 timu, kad je vidio da ne moze sad se sjetio Bosne i da mu srce zaigra za nas...
Kako rekoh neka ga, nek se vrti u i oko tima, nemam nista protiv jer sam siguran i da pojedinci koji su vec u A timu ne vole ovu zemlju, ali ne mogu suplje bezze!
- MOSALJOZE
#4737 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Alenu je tek 16 godina i ne treba vršiti veliki pritisak na njega, smatraju u N/FS BiH…
Razgovarao sam sa Seadom Halilovićem, Alenovim ocem i našim bivšim A reprezentativcem po pitanju angažmana iznimno talentiranog igrača Dinama u naše državne selekcije, istakao je za SCsport.ba Denijal Pirić, tehički direktor Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH, naglasivši:
„Nakon našeg razgovora njemu i Alenu sve opcije ostale su na raspolaganje. U saradnji sa našim selektorima Vladom Jagodićem i Tonijem Karačićem ponudili smo Alenu da bira da li želi igrati za mladu ili juniorsku reprezentaciju BiH. Sead mi je rekao da ne mogu još odlučiti, odnosno da će nam se sami javiti kada 'prelome' za koju reprezentaciju će Alen ubuduće igrati, Bosnu i Hercegovinu ili Hrvatsku“.
Pirić kaže i da nema potrebe da se žuri u slučaju Halilović.
„Alenu je tek 16 godina i ne treba vršiti veliki pritisak na njega. Naravno, da je naša želja da jednog dana igra u dresu BiH, ali odluka je na njemu i njegovoj porodici“, kaže Pirić.
On je za naš portal rekao i da će za BiH sigurno igrati Sead Kolašinac, fudbaler Schalkea, a što je SCsport.ba u direktnom razgovoru sa spomenutim igračem objavio još 13. novembra ove godine.
„Kolašinac je i nama u N/FS BiH kazao kako je nastup za BiH njegova izrazita želja, te da po tom pitanju nema nikakvih dilema. Ranije je predao papire i u fazi završetka je dobivanje državljanstva, pa će nam se po okončanju procesa Kolašinac odmah staviti na raspolaganje“, tvrdio je Pirić.
Evo riješili smo bicu a papiri za kolašinca pri kraju MOLIM DA SE O NJIMA GOVORI KAO REPREZENTATIVCIMA a ne kao poetncijalnim
Razgovarao sam sa Seadom Halilovićem, Alenovim ocem i našim bivšim A reprezentativcem po pitanju angažmana iznimno talentiranog igrača Dinama u naše državne selekcije, istakao je za SCsport.ba Denijal Pirić, tehički direktor Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH, naglasivši:
„Nakon našeg razgovora njemu i Alenu sve opcije ostale su na raspolaganje. U saradnji sa našim selektorima Vladom Jagodićem i Tonijem Karačićem ponudili smo Alenu da bira da li želi igrati za mladu ili juniorsku reprezentaciju BiH. Sead mi je rekao da ne mogu još odlučiti, odnosno da će nam se sami javiti kada 'prelome' za koju reprezentaciju će Alen ubuduće igrati, Bosnu i Hercegovinu ili Hrvatsku“.
Pirić kaže i da nema potrebe da se žuri u slučaju Halilović.
„Alenu je tek 16 godina i ne treba vršiti veliki pritisak na njega. Naravno, da je naša želja da jednog dana igra u dresu BiH, ali odluka je na njemu i njegovoj porodici“, kaže Pirić.
On je za naš portal rekao i da će za BiH sigurno igrati Sead Kolašinac, fudbaler Schalkea, a što je SCsport.ba u direktnom razgovoru sa spomenutim igračem objavio još 13. novembra ove godine.
„Kolašinac je i nama u N/FS BiH kazao kako je nastup za BiH njegova izrazita želja, te da po tom pitanju nema nikakvih dilema. Ranije je predao papire i u fazi završetka je dobivanje državljanstva, pa će nam se po okončanju procesa Kolašinac odmah staviti na raspolaganje“, tvrdio je Pirić.
Evo riješili smo bicu a papiri za kolašinca pri kraju MOLIM DA SE O NJIMA GOVORI KAO REPREZENTATIVCIMA a ne kao poetncijalnim
-
zlajapravaraja
#4738 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Smijesno i jadno je sta ti ovdje pises, kad ustvari nemas blage - najblaze recenoBHF_Manijak wrote:
Cinjenica je da je decko konto da i dalje moze za Nijemce igrati, pa ga nije bilo u nasem U21 timu, kad je vidio da ne moze sad se sjetio Bosne i da mu srce zaigra za nas...![]()
![]()
-
udrch
#4739 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Bičakčiću svaka čast, konačno je sigurno da igra za nas, a i Kolašincu ako se ovo potvrdi..takođe ne sumnjam da će Halilović igrati za nas..bitno je samo da se makne iz Dinama i to je gotovo..kad bude odluka bez pritiska, on će se odlučiti za nas..
- Charuga
- Globalni moderator
#4740 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kako god ga ti upakujes, znacenje ostaje isto.zlajapravaraja wrote:Haj ne kaki zivota ti![]()
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijeđanje”
» zlajapravaraja
7 dana
- MOSALJOZE
#4741 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Alenu je jako teško jer ako kaze igracu za bih biće dočekan na "nož" u hrvatskoj,"bilo bi" logicno da izabere hrvatsku jer tamo je sve odrastao ......S druge strane imaš njegovog oca koji je igrao za BIH.Kako god nama ne trebaju zvijezde nama trebaju igrači koji će 90 minuta ginuti ali doslovno ginuzi zaudrch wrote:Bičakčiću svaka čast, konačno je sigurno da igra za nas, a i Kolašincu ako se ovo potvrdi..takođe ne sumnjam da će Halilović igrati za nas..bitno je samo da se makne iz Dinama i to je gotovo..kad bude odluka bez pritiska, on će se odlučiti za nas..
-
juan
#4742 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
podpis, nakon sto je i iz stuttgarta ispo u drugu ligu (u braunshweigu otisao), sjetio se da bi ipak mogao igrati za nas, pa vako pokupiti koji reprezentativni nastup. mozda to za karijeru zatreba.BHF_Manijak wrote:Nemas osnova ba.Slo Burner wrote:Suti ba, prijavicu te moderacijiBHF_Manijak wrote:"Srce zaigra kad skontam da ne mogu vise promjeniti drzavljanstvo i igrati za Njemacku..."
Ne mogu na erende kora al' hajd, neka ga. Igro za nasu U19, pa pokuso se vratiti Svabama, vidi ne ide i sad prospi suplju kako srce igra na spomen BiH.![]()
@Zlajapravaraja, hajd prati hoce li Cedevita fo F4 Eurolige, mani se ovih kvazipatriota ala Bicakcic!
Cinjenica je da je decko konto da i dalje moze za Nijemce igrati, pa ga nije bilo u nasem U21 timu, kad je vidio da ne moze sad se sjetio Bosne i da mu srce zaigra za nas...![]()
![]()
Kako rekoh neka ga, nek se vrti u i oko tima, nemam nista protiv jer sam siguran i da pojedinci koji su vec u A timu ne vole ovu zemlju, ali ne mogu suplje bezze!
nikakav ponos il patriotizam, nego cista kalkulacija.
Nejse, ipak nam trebaju stoperi...
- MOSALJOZE
#4743 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
podpis, nakon sto je i iz stuttgarta ispo u drugu ligu (u braunshweigu otisao), sjetio se da bi ipak mogao igrati za nas, pa vako pokupiti koji reprezentativni nastup. mozda to za karijeru zatreba.
Nejse, ipak nam trebaju stoperi...[/quote]
a ko god prati repku hajde "skrpimo" se bocno ali uvijek je bio problem ko ce stajati uz spahica.Evo sad imamo ogija,kolašinca,zukanovica(koji ce vjerovatno na poziciju seje salihovica jer to ovom nije prirodna) i bicakcic
Nejse, ipak nam trebaju stoperi...[/quote]
a ko god prati repku hajde "skrpimo" se bocno ali uvijek je bio problem ko ce stajati uz spahica.Evo sad imamo ogija,kolašinca,zukanovica(koji ce vjerovatno na poziciju seje salihovica jer to ovom nije prirodna) i bicakcic
-
MightyMatch
#4744 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Barba se vratio Svabama forever,jel to znaci da je izgubio krunu kralja.BHF_Manijak wrote:"Srce zaigra kad skontam da ne mogu vise promjeniti drzavljanstvo i igrati za Njemacku..."
Bicakcic je drzavljanstvo uzeo jos dok je u Stutgartu bio,zbog odredjenog broja stranaca.Mali je ionako bio reprezentativac BIH repke,e sad sto je povrsno razmisljao da tim cinom nema pravo da igra za BIH repku je drugi par opanaka.
Sto se same ocjene kao igraca tice,dobar je u cvajti i Braunschweigu,cak je odigrao par dobrih tekmi u Euro ligi sa Stutgom.Medjutim ko ga vise i cesce prati dva jaca meca u Stitgartu protiv Bajerna i u Braunschweigu protiv Freiburga Bundesligasa u kupu katastrofalan i izriciti krivac za poraze.
- BHF_Manijak
#4745 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Izgleda da je bitno samo meni odgovorit... PA toliko si jebo sve od do Medunjaninu zbog istih stvari, a sad branis malog Bicakcica.MightyMatch wrote:Barba se vratio Svabama forever,jel to znaci da je izgubio krunu kralja.BHF_Manijak wrote:"Srce zaigra kad skontam da ne mogu vise promjeniti drzavljanstvo i igrati za Njemacku..."
Bicakcic je drzavljanstvo uzeo jos dok je u Stutgartu bio,zbog odredjenog broja stranaca.Mali je ionako bio reprezentativac BIH repke,e sad sto je povrsno razmisljao da tim cinom nema pravo da igra za BIH repku je drugi par opanaka.
Sto se same ocjene kao igraca tice,dobar je u cvajti i Braunschweigu,cak je odigrao par dobrih tekmi u Euro ligi sa Stutgom.Medjutim ko ga vise i cesce prati dva jaca meca u Stitgartu protiv Bajerna i u Braunschweigu protiv Freiburga Bundesligasa u kupu katastrofalan i izriciti krivac za poraze.
Sto se njega kao igraca tice OK je, mislim da bi kroz godinu-dvije mogao i u jaci tim. Tu utakmicu protiv Bayerna koji spominjes, bila mu je fakticki ispisnica iz tima, iako je naravno poslije toga jos bio u Stuttgartu, ali daleko od prve postave.
Tu utakmicu Braunschweig - Freiburg nazalost nisam gledo, tako da ne znam o cemu se radi. Ali neka, polahko, neka mu jacih tekmi u nogama valjda ce nekad nodoci!
- cvrčak_na_hedonizmu
#4746 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ček malo, jel se neko sjeća kung fu Pandže kad je bio direktni krivac za gol protiv Portugala u Zenici ( u onom prvom baražu ) ? Čovjek nas faktički izbaci sa SP-a svojom greškom pa na kraju postade stub odbrane
Jebote pa Pujol je bio rupa u mlađim danima. Igrao beka i bio prilično klocast
Šta bi od njega na kraju, zvijer. Pozicije u odbrani su nezahvalne jer jedan kiks može da riješi utakmicu dok napadači i veznjaci ipak mogu mnogooooo više da griješe a da ne bude kazne na kraju.
Bičakčića i Kolašinca obavezno u prvi tim, kvalifikaciona utakmica, par sekundi da odigraju i više nema povratka
To je jedini način. Drugog nema.
Jebote pa Pujol je bio rupa u mlađim danima. Igrao beka i bio prilično klocast
Bičakčića i Kolašinca obavezno u prvi tim, kvalifikaciona utakmica, par sekundi da odigraju i više nema povratka
-
MightyMatch
#4747 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kad ti smeta,sto onda odgovarasBHF_Manijak wrote:Izgleda da je bitno samo meni odgovorit... PA toliko si jebo sve od do Medunjaninu zbog istih stvari, a sad branis malog Bicakcica.MightyMatch wrote:Barba se vratio Svabama forever,jel to znaci da je izgubio krunu kralja.BHF_Manijak wrote:"Srce zaigra kad skontam da ne mogu vise promjeniti drzavljanstvo i igrati za Njemacku..."
Sto se same ocjene kao igraca tice,dobar je u cvajti i Braunschweigu,cak je odigrao par dobrih tekmi u Euro ligi sa Stutgom.Medjutim ko ga vise i cesce prati dva jaca meca u Stitgartu protiv Bajerna i u Braunschweigu protiv Freiburga Bundesligasa u kupu katastrofalan i izriciti krivac za poraze.I bio je jos jedan svjeziji slucaj od Medunjanina, neki igrac, ali se sad ne mogu sjetiti, no nebitno! Dakle iste te stvari tangiraju, ali eto, bitno je ne sloziti se sa mnom izgleda.
![]()
Sto se njega kao igraca tice OK je, mislim da bi kroz godinu-dvije mogao i u jaci tim. Tu utakmicu protiv Bayerna koji spominjes, bila mu je fakticki ispisnica iz tima, iako je naravno poslije toga jos bio u Stuttgartu, ali daleko od prve postave.![]()
Bio je fakat drama los, Ribery ga ubio nogama u glavu.
Tu utakmicu Braunschweig - Freiburg nazalost nisam gledo, tako da ne znam o cemu se radi. Ali neka, polahko, neka mu jacih tekmi u nogama valjda ce nekad nodoci!
Medonji je hebano zbog sypackog odnosa prema grbu BIH,ali su igre u repci drugi stos karata.K'o fol se opr'o
Vi ga plaho volite zbog 'simultanke''protiv zelje jos dok je igrao klubu iz cocketove lige
Bico ako bude odigrao kao one dvije navedene lose tekme i u repci,taj nikad vise nece biti pozvan.Nadam se da ce nadoci.
-
svi u napad
#4748 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma ljudi moji jel`to moguce (sto bi rekao pok. Mladen Delic). Evo pocele su se desavati lijepe stvari. Prije par mjeseci sam pisao da mi ovdje na forumu trebamo vrsiti pritisak na Savez i struku da se vise angazuju oko dovodjenja novih igraca iz dijaspore. Dobri Jose Mujica je bio malo skeptican oko ovog mog prijedloga ali ja sam cvrsto ubijedjen da Pape i ljudi iz Saveza ponekad navrate na ovaj forum. Vijest da ce uskoro Bicakcic i Kolasinac biti nasi je divna, jer sa njima uz Mujdzu, Vranjesa, Pandzu, Sunjica, Zukanovica i kapitena Spahica odbrana ce biti puno bolja i necemo vise strahovati od kartona. Uz navedene bi jos volio da se pridoda i mali Kvesic jer je igrama u U-21 to zasluzio, te Seferovic i drugi Hajrovic (Izeta zaboraviti) posto se nalaze i treniraju u ozbiljnim klubovima sto znaci da imaju kvalitetu. Lijepo je vidjeti da se nesto desava (Piric i com. se podigli iz fotelja i poceli raditi svoj posao) i mislim da ce sve biti bolje i bolje. Sretan sam da ovdje ima puno ljudi dobre volje koji su pisali o novim talentima i dali dosta dobrih prijedloga, te s toga mislim da je ovaj forum uz naseg velikog Bosanca i gospodina Svabu dao ogroman doprinos u poboljsanju rada Saveza. Novi predsjednik Begic je takodjer pravi izbor (Svabo nista ne prepusta slucaju) i sve mi mirise da cemo uskoro imati pozitivne vibracije, te kao uspjesna i respektibilna repka, biti toliko interesantni i primamljivi, da ce mladi talenti sami moliti da igraju za repku. Divne vijesti za kraj 2012. Naprijed Bosno i Hercegovino.
P.S. - kopiju ovog teksta cu staviti i na drugu temu. Hvala i sretna Vam svima Nova 2013 godina a repki da ostane na mjestu gdje se sada nalazi. Zivjeli!
P.S. - kopiju ovog teksta cu staviti i na drugu temu. Hvala i sretna Vam svima Nova 2013 godina a repki da ostane na mjestu gdje se sada nalazi. Zivjeli!
-
Dead Man Walking
#4749 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jel neko STVARNO misli da se Bico odrekao naseg drzavljanstva zato sto je ocekivao sa ce nekad zaigrati za Njemacku? Dajte ba, uozbiljite se. I ne lupetajte za njegov patriotizam ako ne znate nesto pouzdano, po informacijama koje ja imam ono sto je izjavio juce nije supljak. 
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#4750 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
MOSALJOZE wrote:Alenu je jako teško jer ako kaze igracu za bih biće dočekan na "nož" u hrvatskoj,"bilo bi" logicno da izabere hrvatsku jer tamo je sve odrastao ......S druge strane imaš njegovog oca koji je igrao za BIH.Kako god nama ne trebaju zvijezde nama trebaju igrači koji će 90 minuta ginuti ali doslovno ginuzi zaudrch wrote:Bičakčiću svaka čast, konačno je sigurno da igra za nas, a i Kolašincu ako se ovo potvrdi..takođe ne sumnjam da će Halilović igrati za nas..bitno je samo da se makne iz Dinama i to je gotovo..kad bude odluka bez pritiska, on će se odlučiti za nas..
Ja mislim da nama trebaju zvijezde koje ce ginuti za BiH