Teretana

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cunga

#4726 Re: Teretana

Post by cunga »

ma nema veze gdje je moze od otoke pa do bistrika :D ... cuo sam da na malti ima jedna 20Km ... prije sam trenirao u forma gym kod vahe na wilsu i sad se opet vracam u sarajevu pa me interesuje gdje ima i sta
MOSALJOZE

#4727 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

cunga wrote:ma nema veze gdje je moze od otoke pa do bistrika :D ... cuo sam da na malti ima jedna 20Km ... prije sam trenirao u forma gym kod vahe na wilsu i sad se opet vracam u sarajevu pa me interesuje gdje ima i sta
E sad sam ozbiljan BAN KAI ti je išao u teretanu na socijalnom ozb pitaj njega.Ovo ostalo što ti ja znam je sve skuplje.
agent_001

#4728 Re: Teretana

Post by agent_001 »

i mene interesuje ta na socijalnom ako fakat postoji, a ti shunga imaš na sh vili finu, u centru za omladinu, ako ova nije bolja na socijalnom ta je najbolja, kakva malta to je baš old school teretana, nije se promijenila od prije agresije..
cunga

#4729 Re: Teretana

Post by cunga »

ja mislim da je ta na Cnegic villi ona sto je na wilsu bila .. da su je tu premjestili ... koliko je tu clanraina .. ja mislim da je 40Km
moa

#4730 Re: Teretana

Post by moa »

MOSALJOZE wrote:
cunga wrote:LJUDI KOJU BI TERETANU PREPORUCILI STO SE CIJENE TICE ... TRAZIM NESTO DA NIJE VISE OD 30KM MAKAR BILA NEKA TERETANA U MAHALI :D
pitaj BAN KAI-a na pp.Šalim se gdje bi ti da ideš,dio grada?
Mojmilo 3 mjeseca 100 KM.
UltrasNaBaterije
Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu

#4731 Re: Teretana

Post by UltrasNaBaterije »

agent_001 wrote:i mene interesuje ta na socijalnom ako fakat postoji, a ti shunga imaš na sh vili finu, u centru za omladinu, ako ova nije bolja na socijalnom ta je najbolja, kakva malta to je baš old school teretana, nije se promijenila od prije agresije..
Univerzum majka, jes da malo vlaga jebe, ali ima dobru ventilaciju. 25 maraka i više nego odlično za ono što se nudi + imaš priliku da vidiš mudonje koji izbacuju 200+ na benchu i dubokim čučnjevima a o mrtvom dizanju da ne pričam 8)

A ne znam za drugu teretanu igdje na potezu od Pofalića do Malte
salihamidžić 20

#4732 Re: Teretana

Post by salihamidžić 20 »

https://www.facebook.com/HealthyBodySarajevo

Toplo preporučujem, za one koje inetesue suplementacija, ja sam radio sa njima sve po dogovoru mislim da je vrlo povoljno, besplatno su mi dostavili na kućnu adresu. Kupio sam od njih sagorjevač masti Nanoxov LIPIXOR platio sam 34 km.
Brane5

#4733 Re: Teretana

Post by Brane5 »

...
Last edited by Brane5 on 19/08/2013 14:10, edited 1 time in total.
fatality

#4734 Re: AW: Teretana

Post by fatality »

cunga wrote:ma nema veze gdje je moze od otoke pa do bistrika :D ... cuo sam da na malti ima jedna 20Km ... prije sam trenirao u forma gym kod vahe na wilsu i sad se opet vracam u sarajevu pa me interesuje gdje ima i sta
A zivota ti sta bi sa vahom ?
Jel zatvorio ili je neko drugi preuzeo ?
Ja sam isao prve dvije godine nakon sto je otvorio, ali sam onda napustio i bas me interesuje sta se sad zbiva
(Sjecam se trebe dolazile i svo muskinja sto je bilo nabije se u onu jednu prostoriju gdje ona pred ogledalom trenira :D )

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
cunga

#4735 Re: AW: Teretana

Post by cunga »

fatality wrote:
A zivota ti sta bi sa vahom ?
Jel zatvorio ili je neko drugi preuzeo ?
Ja sam isao prve dvije godine nakon sto je otvorio, ali sam onda napustio i bas me interesuje sta se sad zbiva
(Sjecam se trebe dolazile i svo muskinja sto je bilo nabije se u onu jednu prostoriju gdje ona pred ogledalom trenira :D )

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Ma najbolja teretana bila u Rajvosa ...Ja mislim da je Masinski fax zahtjevao da se premjesti teretana jer su se milion puta zalili ... a mislim da su se sprave preselile u Omladinski centar u novu teretanu i sad su tu svi oni clanovi iz Forma Gym .. na Malti je to negdje
agent_001

#4736 Re: Teretana

Post by agent_001 »

jesu, u centru za omladinu na ch vili iza Đamije one nove, ali sam čuo, neznam jeli istina, da je neko drugi to sada preuzeo...
neretvanac

#4737 Re: Teretana

Post by neretvanac »

caffeinefreak wrote:Aha sad stigosmo na placanje, pa veliki ucenjace nisi mi pojasnio kako se tvoj burek ubraja u zdravu prehranu jednog sportasa rekreativca, da ne kazem nekog ko se ozbiljnije bavi bilo kojom vrstom sporta. Hoces da ti platim, posalji podatke i uplaticu nije frka, moze i na ruke.

Tebi i ovom djetetu (cuj crnci izdrzljiviji jer imaju vece nosnice :shock: :shock: , kralj, kralj intelekta :-D ) ne bi niko normalan ni dao nikakav savjet jer po vasim postovima vi sve znate. Ne treba vama savjet niti sam vas ja napao sto trenirate kuci, vec sto covjeku dajes savjet da jede BUREK kao dio dobre prehrane. Zivo me zaboli odakle ste, dovoljno mi da vidim sta pisete.

I ovo za 2,5 gr P po kg se malo raspitaj, slabo si ti to naucio za sto godina vjezbanja. Ako nemas kesa koristis P za onoliko koliko imas, ali nemoj se mangupisati i pametovati oko necega sto ne znas.
Pozdrav i ziv ti bio :thumbup:
Apsolutno nijedna studija nije dovela povecanu konzumaciju proteina u vezu sa ostecenjem bubrega. I sluzbene preporuke Svjetske Zdravstvene Organizacije (WHO) tvrde isto.
Druga stvar su bubrezni bolesnici, koji moraju smanjiti konzumaciju proteina. Al to prenositi na zdrave ljude automatski je glupost.
caffeinefreak

#4738 Re: Teretana

Post by caffeinefreak »

neretvanac wrote: Apsolutno nijedna studija nije dovela povecanu konzumaciju proteina u vezu sa ostecenjem bubrega. I sluzbene preporuke Svjetske Zdravstvene Organizacije (WHO) tvrde isto.
Druga stvar su bubrezni bolesnici, koji moraju smanjiti konzumaciju proteina. Al to prenositi na zdrave ljude automatski je glupost.
Upravo tako, ali dzaba ti to pises druze,ovi koji "treniraju 100 godina" bolje znaju :-D
'ta znaju oni levati iz who :-D :-D
neretvanac

#4739 Re: Teretana

Post by neretvanac »

caffeinefreak wrote:
neretvanac wrote: Apsolutno nijedna studija nije dovela povecanu konzumaciju proteina u vezu sa ostecenjem bubrega. I sluzbene preporuke Svjetske Zdravstvene Organizacije (WHO) tvrde isto.
Upravo tako, ali dzaba ti to pises druze,ovi koji "treniraju 100 godina" bolje znaju :-D
Uostalom, za bubrege je isto tako stetna i pretjerana konzumacija soli. Prema toj logici, pola ljudi u Bosni i Hercegovini bi dosada zavrsilo na dijalizi.
caffeinefreak

#4740 Re: Teretana

Post by caffeinefreak »

neretvanac wrote:
caffeinefreak wrote:
Uostalom, za bubrege je isto tako stetna i pretjerana konzumacija soli. Prema toj logici, pola ljudi u Bosni i Hercegovini bi dosada zavrsilo na dijalizi.
Ne mozes ti dokazati to nekom ko misli da je pobrao svu pamet svijeta. :-D i stavio je u burek-biceps :-D
Brane5

#4741 Re: Teretana

Post by Brane5 »

...
Last edited by Brane5 on 30/08/2013 16:42, edited 4 times in total.
MOSALJOZE

#4742 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

Brane meni ne moze da otvori niti jedan link :?
Mračajski proto

#4743 Re: Teretana

Post by Mračajski proto »

Нeмaш дoвoљнo стeрoидa у сeби дa би видиo слиkу.
Brane5

#4744 Re: Teretana

Post by Brane5 »

...
Last edited by Brane5 on 30/08/2013 16:42, edited 1 time in total.
SasaVugdalic

#4745 Re: Teretana

Post by SasaVugdalic »

Zna li neko ima li koja teretana u Centru? Gdje god sam isao (BBI i FIS) zatvorile se teretane :D Stanujem kod vjecne vatre, pa bi mi negdje u toj blizini najbolje bilo, ne da mi se hodati kuci kilometrima poslije treninga...
rahmanjin

#4746 Re: Teretana

Post by rahmanjin »

SasaVugdalic wrote:Zna li neko ima li koja teretana u Centru? Gdje god sam isao (BBI i FIS) zatvorile se teretane :D Stanujem kod vjecne vatre, pa bi mi negdje u toj blizini najbolje bilo, ne da mi se hodati kuci kilometrima poslije treninga...
hotel Cetral
T-pain

#4747 Re: Teretana

Post by T-pain »

rahmanjin wrote:
SasaVugdalic wrote:Zna li neko ima li koja teretana u Centru? Gdje god sam isao (BBI i FIS) zatvorile se teretane :D Stanujem kod vjecne vatre, pa bi mi negdje u toj blizini najbolje bilo, ne da mi se hodati kuci kilometrima poslije treninga...
hotel Cetral
Hotel Central ti je 120 km mjesec, al mozes koristiti sve sto ima na ponudi ako se ne varama, i teretana nije nesto da ti odmah kazem..
Astrix

#4748 Re: Teretana

Post by Astrix »

Hotel Evropa, a ni kosevo ti nije bog zna kako daleko...
Mustang1

#4749 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: Nisam znao da je ovaj ovako lud :D Rock ili ti ga Dwayne Johnson :D I ovo je u pravu :D

Tore my adductor and rectus tendons in a match a few months back - rehab's a bitch but it'll teach ya a few things..

This machine ain't just for chicks.

And under no uncertain terms should you ever make eye contact with another dude while doing this exercise. #NoNo

Image
dzeno123

#4750 Re: Teretana

Post by dzeno123 »

Astrix wrote:Hotel Evropa, a ni kosevo ti nije bog zna kako daleko...
Koliko je u europi i valja li cemu teretana?

p.s Ide li ko u Central, koliko ima ploca za tegove i je li moguce da se najvise na bench moze staviti 80kg?
Post Reply