Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Posto Werder nije u vrhu, makar nek si ti u ovom takmicenju.
Ja se zalijepio za sredinu terena ko Hannover nekad kada je vazda taberio izmedju 10. i 11. mjesta.
Partijaner wrote:Posto Werder nije u vrhu, makar nek si ti u ovom takmicenju.
Ja se zalijepio za sredinu terena ko Hannover nekad kada je vazda taberio izmedju 10. i 11. mjesta.
Nikad vise ne prepisujem tipove sa sport1.de
tvoj najveci rival veella ostavio te danas iza sebe...
Partijaner
Mogu li ucestvovati u ovom takmicenju ili je vec kasno. Ako moze, dajte link, mozda budem manje love davao na kladionicu
Da postoji tema "Najveci nafakasi u svijetu fudbala" moglo bi se napisati jedno ime i njime zatvoriti tema.
Pep Guardiola.
Vec vidim naslove u novinama sljedece godine kako je od FCB napravio najjacu masinu Evrope.
Srecom je tih, uhinjio se, ne dise da neko slucajno ne bi priupitao koliko je njegovog udjela u uspjehu ekipe.
Eh da mi ga je vidjeti u jednom Mainzu ili Getafeu, da li icemu vrijedi.
pirmin wrote:Da postoji tema "Najveci nafakasi u svijetu fudbala" moglo bi se napisati jedno ime i njime zatvoriti tema.
Pep Guardiola.
Vec vidim naslove u novinama sljedece godine kako je od FCB napravio najjacu masinu Evrope.
Srecom je tih, uhinjio se, ne dise da neko slucajno ne bi priupitao koliko je njegovog udjela u uspjehu ekipe.
Eh da mi ga je vidjeti u jednom Mainzu ili Getafeu, da li icemu vrijedi.
tesko, umorni su oni od kupa, a Leveerkusen igra standardno u zadnje vrijeme, bez iznenadenja
Igrali su i oni, a trenutno kako igra Hannover moglo bi doci do iznenadjenja, igrali su sa nama dobar nogomet, smijesna kvota na domacina 1,35 treba puknuti X2.
Nevjerovatno kako ekipa Šalkea koja je bila strašna prošle sezone izgleda ovako jadno ove,a onda i Frajburg.Nisam se nadao da će biti medju 5,ali da budu na dnu vala je previše.
Hajd dobro Frajburg koji bljesne jednom u deset godina ali Šalke, ekipa koja ganja neku lafo LP i ima visoke ciljeve. Nije što sam pao na kladionici al' ovako to ne ide. Prvo ih Bayern rastavi na komade a onda ne znaju da čuvaju prednost. Tačno je ovaj Šalke niđe veze.