Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
Black111

#4726 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Black111 »

seln wrote:
Black swan wrote:Mi Hrvati u Bosni na to gledamo s tugom i boli. Pogotovo mi koji imamo veze s onim entitetom koji se zove RS. U kojem nema niti jedne ploče niti na jednoj instituciji na hrvatskom jeziku. Osim onih vezanih za Crkvu. Ako mi netko javi da postoji općina u RS-u na kojoj uz „opština“ stoji i „općina“, ja ću se javno ispričati. A tako je i s drugim institucijama. A mi smo k'o fol konstitutivni i u RS-u. Ali što nema hrvatskih natpisa niti ičega hrvatskog u RS-u, to niti koga zabrinjava niti tko oko toga diže galamu niti pravi bilo kakav problem. Kao da su se svi s time pomirili.
Ma, jebo RS, vazno je dobiti komad Federacije. :D
Istina. Tako upravo i Bosnjaci razmisljaju. Zato su svi pustili RS.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4727 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

sherbett wrote: Josipović lijepo izgleda? :shock:
al je bar bolji od onog neotesanca. :izet:
uglavnom nije dikobraz :D :lol: i seronja
Aspekt

#4728 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

sherbett wrote:
Black swan wrote: ne sjećam se više dobro prošlo je 12-13 godina

lik kojemu niko nije predviđao više od 2% glasova zahvaljujući vandrednim izborima
i željom naroda za promjenama ( s titinog generala čini se na pionira :D )
zahvaljujući svim glasovima manjina ( bilo je na spisku barem 10 stranaka)
ulazi u drugi krug prebacujući lika u čijoj je stranci bio do 1994. čini mi se...

i onda zajaše 8 godina brukajući hrvatsku državu gdje god je stigao... ovaj novi barem lijepo izgleda :lol:
Josipović lijepo izgleda? :shock:
al je bar bolji od onog neotesanca. :izet:
Sta je ovo ovdje :-) Ja mislio da sam na sarajevskom ( bosanskom ) forumu a sada vidim da Mate Boban asikuje sa Jadrankom Kosor :lol: :lol: :lol:
ultima_palabra

#4729 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ultima_palabra »

Mesić brukao Hrvatsku, a krivousti u haškoj presudi označen kao vođa udruženog zločinačkog poduhvata i agresor na susjednu i prijateljsku zemlju :shock: Zar može biti veća bruka od toga, osnivanja konclogora, ubijanja djece u kolijevkama, rušenja Starog mosta?

Mesić i Račan, kakvi god bili, vratili su Hrvatskoj malo digniteta i povjerenja od strane susjeda i EU.
Aspekt

#4730 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

ultima_palabra wrote:Mesić brukao Hrvatsku, a krivousti u haškoj presudi označen kao vođa udruženog zločinačkog poduhvata i agresor na susjednu i prijateljsku zemlju :shock: Zar može biti veća bruka od toga, osnivanja konclogora, ubijanja djece u kolijevkama, rušenja Starog mosta?

Mesić i Račan, kakvi god bili, vratili su Hrvatskoj malo digniteta i povjerenja od strane susjeda i EU.
I kome ces objasniti . Ovoj dvojici forumasa koji povracaju na Mesica i zovu ga dikobraz ili kako vec . Dive se sepavom nacinalsti Budisi i onom ljigavom Josipovicu , covjeku bez stava i karaktera . Mesic je imao hrabrosti amerima reci ne a cetnicima i ustasama sikter govna fasisticka . Covjek koji je popravio imidz Hrvatske , uostalom kome je pisem , Mati Bobanu i jaci kosor 8)
Truba

#4731 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

ultima_palabra wrote:Mesić brukao Hrvatsku, a krivousti u haškoj presudi označen kao vođa udruženog zločinačkog poduhvata i agresor na susjednu i prijateljsku zemlju :shock: Zar može biti veća bruka od toga, osnivanja konclogora, ubijanja djece u kolijevkama, rušenja Starog mosta?

de ba mani se te propagande
i george bush je šef udruženog poduhvata
pa neki dan njegov dik govori da treba baciti atomsku bombu na iran

de ba ljudi progledajte malo manite se svojih emotivno dječačkih snova o pravednosti i lijepom svijetu u kojemu živimo

samo zamijeni slinanovića josipovića i tuđmana imo bi srbiju do ljubljane ba
a što se račana tiče lik je sjedio skrštenih ruku i napustio prostorio kad se glasalo o neovisnosti
nema se tu ba šta pričati

samo čiste činjenice... krivousti je stvorio hrvatsku... nije je stvorila ni lijepa ljevica ni ugodni centar nego čvrsta autoritativn desnica
preuzeo je sva sranja na sebe da bi danas drugi mogli uživati u kakvoj takvoj nacionalnoj slobodi i srati protiv njega i desnice
recesija i moderna ekonomska nepredvidiva gibanja su drugi problem...
Truba

#4732 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

Aspekt wrote:Sta je ovo ovdje :-) Ja mislio da sam na sarajevskom ( bosanskom ) forumu a sada vidim da Mate Boban asikuje sa Jadrankom Kosor :lol: :lol: :lol:
jesi se to tek sad spojio na internet?

vidiš li podforum ime podforuma i topika?
sinuhe

#4733 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by sinuhe »

Mitteleuropljanin na predzidju krscanstva, egzekutor sa Bleiburga. Jedini unuk kojeg je poznavao -Srbin :D
Aspekt

#4734 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

sherbett wrote:a tko si uopće ti?
Pijani Šeks? :izet:
Ja sam trijezni Mesic . Onaj ko je pravio i spasavao Hrvatsku i 40 tih i 90 tih godina . Da nije bilo mene i ovakvih partizana Hrvatske ne bi bilo . Ne bi je bilo 45 a ne bi je bilo ni 95 ovakva kakva je danas .Sa Pavelicem bi nestala 100 % a sa Tudjmanom je za dlaku izbjegla sudbinu slobine srbije . Zahvaljujuci meni koji sam odmah na stratu ukzao na svu pogubnost politike prema Bosni koja je bila satkana od 60 pregovora i tajnih sastanaka sa Milosevicem i njegovim akademicima sa jednim jedinim ciljem . Kako unistiti , podijeliti BiH . Podjela bosne znaci i podjela Hravtske . to sam osudio , tome sam se usprotivio i onda su me gradjani dva puta izabrali za predsjednika . Dva puta , do nogu sam potukao one koji napadali prijateljsku drzavu i u njoj logore drzali . Ja sam spasio cast Hrvtske i hrvatskog naroda . Ja koji volim Bosnu . Ja koga Sarajevo voli do neba . Ja Stipe Mesic , Hrvat po rodjenju , srcem i dusom Bosanac . Ja covjek .
Truba

#4735 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

ma nisi morao pisati sve nam je jasno ko si :lol: :lol: :lol:
Truba

#4736 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

mesićeva politika

1988 KAKO SAM VOLIO SFRJ

1992 KAKO SAM UNIŠTIO SFRJ

1999 KAKO SMO UNIŠTLI SFRJ

2002 KAKO SU UNIŠTILI SFRJ

:lol: :lol: :lol:

da ga oće finci za muda uhvatiti pa u ĆUZU zbog afrere patrija
sinuhe

#4737 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by sinuhe »

U pravu si za Mesica, ali eto Bosnnjaci ga vole. Bosnjaci vole svakoga ko im dodje :D
Aspekt

#4738 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

Black swan wrote:

de ba ljudi progledajte malo manite se svojih emotivno dječačkih snova o pravednosti i lijepom svijetu u kojemu živimo

a što se račana tiče lik je sjedio skrštenih ruku i napustio prostorio kad se glasalo o neovisnosti

samo čiste činjenice... krivousti je stvorio hrvatsku... nije je stvorila ni lijepa ljevica ni ugodni centar nego čvrsta autoritativn desnica
preuzeo je sva sranja na sebe da bi danas drugi mogli uživati u kakvoj takvoj nacionalnoj slobodi i srati protiv njega i desnice
Hrvatsku su stvorili partizani koji su iscupali dalmaciju otoke i Istru ( koja nikad nije bila hr ) i zahvaljujuci partizanima Hrvatska dobi ove granice . A Hratsku 1991 je stvorio slobodan milosevic bez kojeg tudjman nije smio ni prdnuti . Kada mu je ovaj obecao dijelove bosne , a ovaj njemu posavinu i ovo i ono i Karadjordjevo 1990 tada je franceka krenulo . tudjman je bio tu kao alija nista oni nisu stvorili . Velikosrpski nacinlizam je srusio jugu a time logicno stvorio nove drzave . Slovenci su red probili dok su drugi blijedo gledali ,, sta ovi rade odakle im muda ,, Kakv tudjman , ratni zlocinac bjezi bolan
ultima_palabra

#4739 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ultima_palabra »

Black swan wrote:

Aufff... jel se otela suzica oku? :cry:

A kako se Ahmići, Stupni do i Heliodrom uklapaju u stvaranje Hrvatske? Da li je moglo i bez toga? Da je predsjednik bio neko neopterećen "neprirodnim granicama BiH" i povijesnim bespućima Hrvatska bi bila kao i danas... plus bi za susjeda imala normalnu državu sa 500k više Hrvata nego što ih je danas.
Aspekt

#4740 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

Black swan wrote:mesićeva politika

1988 KAKO SAM VOLIO SFRJ

1992 KAKO SAM UNIŠTIO SFRJ

1999 KAKO SMO UNIŠTLI SFRJ

2002 KAKO SU UNIŠTILI SFRJ

:lol: :lol: :lol:

da ga oće finci za muda uhvatiti pa u ĆUZU zbog afrere patrija
HDZ i vecernjak :lol: imas li tutinu i praljkovu sliku na zidu
Truba

#4741 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

Aspekt wrote:
Hrvatsku su stvorili partizani koji su iscupali dalmaciju otoke i Istru ( koja nikad nije bila hr ) i zahvaljujuci partizanima Hrvatska dobi ove granice . A Hratsku 1991 je stvorio slobodan milosevic bez kojeg tudjman nije smio ni prdnuti . Kada mu je ovaj obecao dijelove bosne , a ovaj njemu posavinu i ovo i ono i Karadjordjevo 1990 tada je franceka krenulo . tudjman je bio tu kao alija nista oni nisu stvorili . Velikosrpski nacinlizam je srusio jugu a time logicno stvorio nove drzave . Slovenci su red probili dok su drugi blijedo gledali ,, sta ovi rade odakle im muda ,, Kakv tudjman , ratni zlocinac bjezi bolan
možda si u pravu za avnojevske granice ali želja hrv naroda za samostalnom državom je starija od ideje komunizma i partizanske borbe...tako da bi se to dogodilo sa i bez njih kad-tad

jbg tuđman je to ostvario u veoma teškim političkim trenutcima za hrvatsku državu kada je bilo mnogo neprijatelja...

sve se poklopilo pravi čovjek u pravo vrijeme
Havatar

#4742 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Havatar »

Da nije dosao Mesic na vlast uz pomoc manjina ( nadam se da necete opet ici da povratite ) Hrvatska bi i dalje bila pod izolacijom kao sto je bila dok je Tudjman bio na vlasti
Truba

#4743 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

ultima_palabra wrote: Aufff... jel se otela suzica oku? :cry:

A kako se Ahmići, Stupni do i Heliodrom uklapaju u stvaranje Hrvatske? Da li je moglo i bez toga? Da je predsjednik bio neko neopterećen "neprirodnim granicama BiH" i povijesnim bespućima Hrvatska bi bila kao i danas... plus bi za susjeda imala normalnu državu sa 500k više Hrvata nego što ih je danas.
nemaš bolan argumenata ni ti ni ostali koji mrzite hrvatsku državu i njezinog prvog predsjednika
tema je događanja u hrvatskoj (čak je i naslov srbizam o temi o hrvatskoj...)
nije tema događanja u hrvatskom narodu što bi uključilo i BIH
Truba

#4744 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

Havatar wrote:Da nije dosao Mesic na vlast uz pomoc manjina ( nadam se da necete opet ici da povratite ) Hrvatska bi i dalje bila pod izolacijom kao sto je bila dok je Tudjman bio na vlasti
i ti mrziš hrvatsku

a prošlo je toliko godina od njezine neovisnosti
možete misliti koliko je neprijatelja imala 1991
Aspekt

#4745 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

Black swan wrote:
Aspekt wrote:
možda si u pravu za avnojevske granice ali želja hrv naroda za samostalnom državom je starija od ideje komunizma i partizanske borbe...tako da bi se to dogodilo sa i bez njih kad-tad

jbg tuđman je to ostvario u veoma teškim političkim trenutcima za hrvatsku državu
kada je bilo mnogo neprijatelja[/quote

sve se poklopilo pravi čovjek u pravo vrijeme

Koji su to neprijatelji bili koji su Hrvatskoj 1992 godine stajali na putu da bude samostalna drzava ? Reci samo jednog .
Slobo nije imao nista protiv . u Karadjordjevu je dobio zeleno svijetlo za san od stoljeca 7 og . trebao je samo naci modus vivendi , nacin kako da to ostvari . Evropa i Badenterova komisija nisu pravili problem dapace . Ko su bili ti silni neprijatelj
Aspekt

#4746 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

Black swan wrote:
Havatar wrote:Da nije dosao Mesic na vlast uz pomoc manjina ( nadam se da necete opet ici da povratite ) Hrvatska bi i dalje bila pod izolacijom kao sto je bila dok je Tudjman bio na vlasti
i ti mrziš hrvatsku

Osim Babica Martica koji jos nisu bili u toku sa detaljima u Karadjordjevu ja ne znam nikoga . BiH muslimani dolaze kao dobrovoljci u zenge , dubrovnik ....
ultima_palabra

#4747 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ultima_palabra »

Black swan wrote:
ultima_palabra wrote: Aufff... jel se otela suzica oku? :cry:

nemaš bolan argumenata ni ti ni ostali koji mrzite hrvatsku državu i njezinog prvog predsjednika
tema je događanja u hrvatskoj (čak je i naslov srbizam o temi o hrvatskoj...)
nije tema događanja u hrvatskom narodu što bi uključilo i BIH
Smiješan si... ostao si bez argumenata pa se pozivaš na tobožnja ograničenja teme :-) Pa tom logikom je i Hitler Nijemcima vratio dostojanstvo i jaku državu... a šta se događalo u Aušvicu, jbg nije dio teme, to su dešavanja u Poljskoj...

Ja mrzim hrvatsku državu :lol: Žalosno je da moram dijeliti isti grad sa fanom zločinaca i operetnih diktatora...
Aspekt

#4748 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

Black swan wrote:
i ti mrziš hrvatsku
a ja a ja gdje sam ja :lol: diskrinicaija hocu i ja da mrzim
Havatar

#4749 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Havatar »

Black swan wrote:
i ti mrziš hrvatsku

Kad se ne moze oboriti istina onda ti mrzis Hrvatsku :lol:
Dabba

#4750 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Dabba »

Ako može, rek'o bih vam, jeb'la vas više politika.. :-) De ba iskopčajte se malo iz tog filma.
(T)ko voli crtane fimove u pisanoj formi neka se zabavi ovim "razarajućim" člankom. :thumbup:
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... edsku.html
Post Reply