Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma pusti to prodao,doplatio. kao sto rashtiman pita,gdje ostavljas,podrum,sprat, koji komsija mahala? moze i na pp . onaj se prosli usutio pa pokvari plan,nemoj nas ti sad izraditi
cappy_tempo wrote:ma pusti to prodao,doplatio. kao sto rashtiman pita,gdje ostavljas,podrum,sprat, koji komsija mahala? moze i na pp . onaj se prosli usutio pa pokvari plan,nemoj nas ti sad izraditi
cappy_tempo wrote:ma pusti to prodao,doplatio. kao sto rashtiman pita,gdje ostavljas,podrum,sprat, koji komsija mahala? moze i na pp . onaj se prosli usutio pa pokvari plan,nemoj nas ti sad izraditi
koji prosli, ja ? aahahh
ne moras ni imenovati vec se sami jave . hajde bolan idi na more,planina,cura ali prije toga najavi ovdje
cabej wrote:ekipa, ima li ko savjet koje gume da uzmem za bicikl? imam mountain bike sa solidnim gumama, ali u zadnjih mjesec dana otkako sam ga kupio, već 4-i put mi puca/probija se zadnja guma.. ne znam da li je do mojih 105kg ili je do gume, ali volio bih uzeti nešto malo kvalitetnije..
Schwalbe
Na otoci Vision Trade ili ti ga Trekstore
Manager19sa wrote:Ljudi, moze li se za nekih 200 do 300 KM uzeti neki solidni bajk, sa kojim bi mogao ici na ture do Skakavca, Trebevica, Hrasnickog stana i slicno ?
Moze preko PIK- a, i da probas neku jeftinu varijantu u Capriolu.
Manager19sa wrote:Ljudi, moze li se za nekih 200 do 300 KM uzeti neki solidni bajk, sa kojim bi mogao ici na ture do Skakavca, Trebevica, Hrasnickog stana i slicno ?
Probaj sa Nakamurom iz Mercatora, ja sam uzeo prošle godine i prezadovoljan cijena bila na akciji oko 400 stoje vrlo dobar dobra oprema i Al ram.
Ako su mogla ova dvojica sa takvim biciklima do Trsta moci ces i ti do Skakavca