Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#4726 Re: Real Madrid C.F.
Gledo je Ronaldo Salihovica pa naucio u kontra ugao spustu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4727 Re: Real Madrid C.F.
PreCerujes, na osnovu kredibiliteta koji je Pepe ranije zaradio,svaki njegov start je mesarski. Odvadi malo, ne igra se balet.L00d wrote:Koji je mesar i ubica ovaj Pepe... Pa on u startu treba da ima zuti , prije nego utakmica i pocne . Koji divljak ....
-
Arma-Sarma
#4728 Re: Real Madrid C.F.
A šta se sad dešava na terenu?Plavih_11 wrote:Piquea, Puyola, Xavia, Busketa, Pedra .. To je pet standardnih igraca. Real jeste bio bolji za klasu ali prvih pola sata. Poslije im je igra skroz pala, ne znam sta im se desilo.hz__semir wrote:Real bolji za klasu, ali treba uzeti u obzir da Barca igra bez Piquea i Xavija. S druge strane, Barca bez ijedne prave prilike zabi dva gola. Ali to je ljepota fudbala.
- skafiskafsnjak
#4729 Re: Real Madrid C.F.
Pa dobro brate, 5 minuta sam upalio tv da malo pogledam utakmicu i odmah on lomi . Nije bitno da li je udario igraca, bitan je nacin na koji je isao na njega... A znamo kako on ide. A da, na osnovu kredibiliteta koji on osvjezava svakom utakmicom. SAmo kad se sjetim kad je udarao onog lika prije par godina ... uhhhTomahawk11 wrote:PreCerujes, na osnovu kredibiliteta koji je Pepe ranije zaradio,svaki njegov start je mesarski. Odvadi malo, ne igra se balet.L00d wrote:Koji je mesar i ubica ovaj Pepe... Pa on u startu treba da ima zuti , prije nego utakmica i pocne . Koji divljak ....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4730 Re: Real Madrid C.F.
Koga briga koje igrace je izveo Pep?! Mogao je i pjetlice dovesti, on odlucuje ko igra i to su igraci koji predstavljaju Barcelonu u ovom mecu.
-
missko
#4731 Re: Real Madrid C.F.
Gdje su maleni sadaku dali da mi je znati da i ja koji dinar ubacim? U 7 brace nije vako isplativo.
-
Gerrard 08
#4732 Re: Real Madrid C.F.
Hoces da kazes da zbog loseg imagea (prije stecenog) postoje odredjene predrasude prema Pepeu... i da to sto on sada mlati i tuce po terenu koga stigne a mi sada gledamo, je ustvari rezultat tih predrasuda, jel' tako?Tomahawk11 wrote:PreCerujes, na osnovu kredibiliteta koji je Pepe ranije zaradio,svaki njegov start je mesarski. Odvadi malo, ne igra se balet.L00d wrote:Koji je mesar i ubica ovaj Pepe... Pa on u startu treba da ima zuti , prije nego utakmica i pocne . Koji divljak ....
Ako je tako.. e pa onda nis'.
- Obuca9
#4733 Re: Real Madrid C.F.
Četvorica od te petorice su igrali zadnjih pola sata, pa su se opet prilike Reala redale kao na traci.Plavih_11 wrote:Piquea, Puyola, Xavia, Busketa, Pedra .. To je pet standardnih igraca. Real jeste bio bolji za klasu ali prvih pola sata. Poslije im je igra skroz pala, ne znam sta im se desilo.hz__semir wrote:Real bolji za klasu, ali treba uzeti u obzir da Barca igra bez Piquea i Xavija. S druge strane, Barca bez ijedne prave prilike zabi dva gola. Ali to je ljepota fudbala.
Realno, rezultat od 2:2 je nezaslužen, jer je na terenu postojala samo jedna ekipa. Ipak, mislim da će na Nou Campu, Barcelona odraditi posao bez problema i osvojiti Superkup.
- smoki_choko
#4734 Re: Real Madrid C.F.
pa ko im je kriv kad su nespobni da daju gol 
- ultima_palabra
#4735 Re: Real Madrid C.F.
Nisam gledao cijeli meč, ali izgleda da Madrid pokazuje novo lice za novu sezonu... više sigurno neće igrati bunker protiv Barcelone
Stvorili su dosta prilika, ali lopta nekad ne sluša što je logično za start sezone.
S druge strane, Barca je pokazala da su opasni kao kobre, standardno za njih.
S druge strane, Barca je pokazala da su opasni kao kobre, standardno za njih.
-
Madrid
#4736 Re: Real Madrid C.F.
Real je bio puno bolji protivnik, sjecam se kako su ovdje neki govorili kako Real igra antinogomet i slicno, a Barcelona jadna nije ni planirala igrat bunkera, nego je "natjerana"
Vise je prilika Real stvorio u onim bunkerima nego Barca veceras, bilo bi fino vidjet ukupnu statistiku
Vise je prilika Real stvorio u onim bunkerima nego Barca veceras, bilo bi fino vidjet ukupnu statistiku
-
Madrid
#4737 Re: Real Madrid C.F.
Rekoh ja sinoc da ce Mourinho konacno pokusat uzet posjed lopte
Steta sto nije bilo vise srece, realno je Real mogao dati jos bar 2 gola...
Steta sto nije bilo vise srece, realno je Real mogao dati jos bar 2 gola...
-
Gerrard 08
#4738 Re: Real Madrid C.F.
U tom se zavrsi jos jedna limunada... Real kad nije sad' nalup'o Barcu tesko da ce u skoro vrijeme ikako, bez obzira koliko Ronalda i Contraoa i nekontraoa dovede.
Barca, cini mi se da su spremni k'o da ih Mirza priprema... ali eto izvukose povoljan rezultat.
El Clasico se pretvorio u jednu antipropagandu fudbala, fair playa, sportsmenshipa i svega sto jedan sportski dogadjaj treba da bude i cime da odise... mislim da cu porazmisliti hocul' ga sljedeci put' gledati.
Kao i zadnjih 5 utakmica ova dva takmaca, poprilicno smo vidjeli od zvijezda i jednih i drugih, predvodjenih "najboljim trenerima" -- foliranje, tucnjava, kuknjava, plakanje, valjanje, bolne grimase k'o da mu je noga otkinuta, naguravanje, mahanje, opkoljavanje sudije, gestikuliranje, varanje...
Na zalost, vrlo jadno.
Barca, cini mi se da su spremni k'o da ih Mirza priprema... ali eto izvukose povoljan rezultat.
El Clasico se pretvorio u jednu antipropagandu fudbala, fair playa, sportsmenshipa i svega sto jedan sportski dogadjaj treba da bude i cime da odise... mislim da cu porazmisliti hocul' ga sljedeci put' gledati.
Kao i zadnjih 5 utakmica ova dva takmaca, poprilicno smo vidjeli od zvijezda i jednih i drugih, predvodjenih "najboljim trenerima" -- foliranje, tucnjava, kuknjava, plakanje, valjanje, bolne grimase k'o da mu je noga otkinuta, naguravanje, mahanje, opkoljavanje sudije, gestikuliranje, varanje...
Na zalost, vrlo jadno.
- van Basten
#4739 Re: Real Madrid C.F.
real je bio bolji večeras, ali opet nije uspio pobijediti velikog rivala. Iako se ne mogu oteti dojmu da su opet išli na varijantu da fasuju bar jedan crveni kako si sutra mogli raskukati se da eto oni nikada ne mogu završiti kompletni protiv Barcelone. Realno, barem 2 crvena za Real su trebala biti, ali očito su naletiti na sudiju koji je podlegao Mourinhovim ublehama. Imponuje činjenica da je mesar Pepe utakmicu završio bez žutog kartona.
Uglavnom, napaljeni Real uz blagu pomoć sudije nije uspio pobijediti Barcelonu za koju se vidi da je još uvijek teška i da nije još završila kompletne pripreme... pa eto, i pored dobre igre ja bih bio zabrinut zbog toga da sam kakva čivija u Realu
Uglavnom, napaljeni Real uz blagu pomoć sudije nije uspio pobijediti Barcelonu za koju se vidi da je još uvijek teška i da nije još završila kompletne pripreme... pa eto, i pored dobre igre ja bih bio zabrinut zbog toga da sam kakva čivija u Realu
-
Madrid
#4740 Re: Real Madrid C.F.
Ma daj idite berite baje vise sa time oko spremnosti
Nije Real kriv sto Barca ide raznim Hajducima da zaradi 2 mil eura i zbog takvih utakmica zakasni na prave pripreme...
Gleda se samo ono na terenu, a Real je razbio veceras Barcu, ali dobro, ne morate vi navijaci barce trazit kakve isprike, ipak nema tima na svijetu koji bi ovakvu masinu zadrzao
Nije Real kriv sto Barca ide raznim Hajducima da zaradi 2 mil eura i zbog takvih utakmica zakasni na prave pripreme...
Gleda se samo ono na terenu, a Real je razbio veceras Barcu, ali dobro, ne morate vi navijaci barce trazit kakve isprike, ipak nema tima na svijetu koji bi ovakvu masinu zadrzao
-
fixer
#4741 Re: Real Madrid C.F.
A da si civija u Barceloni ne bi bio zabrinut?van Basten wrote:real je bio bolji večeras, ali opet nije uspio pobijediti velikog rivala. Iako se ne mogu oteti dojmu da su opet išli na varijantu da fasuju bar jedan crveni kako si sutra mogli raskukati se da eto oni nikada ne mogu završiti kompletni protiv Barcelone. Realno, barem 2 crvena za Real su trebala biti, ali očito su naletiti na sudiju koji je podlegao Mourinhovim ublehama. Imponuje činjenica da je mesar Pepe utakmicu završio bez žutog kartona.
- madFlava
#4742 Re: Real Madrid C.F.
Gerrard 08 wrote:U tom se zavrsi jos jedna limunada... Real kad nije sad' nalup'o Barcu tesko da ce u skoro vrijeme ikako, bez obzira koliko Ronalda i Contraoa i nekontraoa dovede.
Na zalost, vrlo jadno.
vala toliko grozno nije bilo
- ganjeta
#4743 Re: Real Madrid C.F.
Real kad odigra najbolju partiju u dvije godine ne može da dobije Barcu i onda opet neko kukanje na sudije,pa dokle stvarno!? Šta je to Real oštećen?
Barca bez 5 igrača iz prve postave? E ne može to više tako Pep,večeras nije kažnjen samo što je Valdes imao svoju noć.Previše su ušli opušteno u meč,a Frankovci naloženi do masimuma sa standardno grubom igrom .Sa prvim timom i pravim pristupom Murinjo je opet donji i ove sezone.
Barca bez 5 igrača iz prve postave? E ne može to više tako Pep,večeras nije kažnjen samo što je Valdes imao svoju noć.Previše su ušli opušteno u meč,a Frankovci naloženi do masimuma sa standardno grubom igrom .Sa prvim timom i pravim pristupom Murinjo je opet donji i ove sezone.
- van Basten
#4744 Re: Real Madrid C.F.
pa ne bih... kad ih večeras nisu dobili sigurno neće i kad se sezona zakuha a crveno-plavi uigraju kako trebafixer wrote:A da si civija u Barceloni ne bi bio zabrinut?van Basten wrote:real je bio bolji večeras, ali opet nije uspio pobijediti velikog rivala. Iako se ne mogu oteti dojmu da su opet išli na varijantu da fasuju bar jedan crveni kako si sutra mogli raskukati se da eto oni nikada ne mogu završiti kompletni protiv Barcelone. Realno, barem 2 crvena za Real su trebala biti, ali očito su naletiti na sudiju koji je podlegao Mourinhovim ublehama. Imponuje činjenica da je mesar Pepe utakmicu završio bez žutog kartona.
-
fixer
#4745 Re: Real Madrid C.F.
Ne kontam. Jesi to vidovit? Mogu razumjeti samouvjerenost, jer stvarno postoji razlog za to, ali od prosle je godine vidljivo, a ove se i pokazuje ponovo, da su ove ekipe bilzu. Jedno proklizavanje je veceras jednu ekipu spasilo da ne fasuje u svakom smislu,a sta tek moze odlucivati u sljedecim utakmicama niko ne zna. Sem mozda ti...van Basten wrote: pa ne bih... kad ih večeras nisu dobili sigurno neće i kad se sezona zakuha a crveno-plavi uigraju kako treba
I Barcelona ce se uigrat, a Real ce, ne kontam, nazadovat?
Last edited by fixer on 15/08/2011 00:29, edited 1 time in total.
- Zmijuga loma
#4746 Re: Real Madrid C.F.
Jesi siguran da je Guardiola napravio 4 izmjene?hz__semir wrote:Četvorica od te petorice su igrali zadnjih pola sata, pa su se opet prilike Reala redale kao na traci.Plavih_11 wrote:Piquea, Puyola, Xavia, Busketa, Pedra .. To je pet standardnih igraca. Real jeste bio bolji za klasu ali prvih pola sata. Poslije im je igra skroz pala, ne znam sta im se desilo.hz__semir wrote:Real bolji za klasu, ali treba uzeti u obzir da Barca igra bez Piquea i Xavija. S druge strane, Barca bez ijedne prave prilike zabi dva gola. Ali to je ljepota fudbala.
- Riddle
#4747 Re: Real Madrid C.F.

Wow... sokiran sam. Zapravo i nisam bas.
- madFlava
#4748 Re: Real Madrid C.F.
ganjeta wrote:Real kad odigra najbolju partiju u dvije godine ne može da dobije Barcu i onda opet neko kukanje na sudije,pa dokle stvarno!? Šta je to Real oštećen?
opet nekakve izlike nakon utakmice smradolonac ha
- Obuca9
#4749 Re: Real Madrid C.F.
Dom'neZmijuga loma wrote:Jesi siguran da je Guardiola napravio 4 izmjene?hz__semir wrote:Četvorica od te petorice su igrali zadnjih pola sata, pa su se opet prilike Reala redale kao na traci.Plavih_11 wrote:Piquea, Puyola, Xavia, Busketa, Pedra .. To je pet standardnih igraca. Real jeste bio bolji za klasu ali prvih pola sata. Poslije im je igra skroz pala, ne znam sta im se desilo.Baš u tom periodu je Real bio najmanje opasan.
- Ridjobrki
#4750 Re: Real Madrid C.F.
Dva gola iz tri šuta, Real dva od devet po golu od četrnaest ukupnih - jašta neg' će ih svakog puta tako usrat' sreća...van Basten wrote:pa ne bih... kad ih večeras nisu dobili sigurno neće i kad se sezona zakuha a crveno-plavi uigraju kako trebafixer wrote:A da si civija u Barceloni ne bi bio zabrinut?van Basten wrote:real je bio bolji večeras, ali opet nije uspio pobijediti velikog rivala. Iako se ne mogu oteti dojmu da su opet išli na varijantu da fasuju bar jedan crveni kako si sutra mogli raskukati se da eto oni nikada ne mogu završiti kompletni protiv Barcelone. Realno, barem 2 crvena za Real su trebala biti, ali očito su naletiti na sudiju koji je podlegao Mourinhovim ublehama. Imponuje činjenica da je mesar Pepe utakmicu završio bez žutog kartona.