Narod i Pravda (Konakovic)
- drug_profi
#4726 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Tesko je tako reci jer je krivica uvijek nesrazmjerna, a tom recenicom je izjednacavas. Jedino je ispravno obrazloziti tezinu grijeha, a onda to neko prozove "pravdanjem".
- HomeSweetHome
#4727 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nije jedno drugome ni blizu, naravno, dijeli ih univerzum cijeli. Ali ja stvarno ne mogu, ukoiko je neko pogrijesio, da ignorisem tu cinjenicu i da za opravdanje nalazim da je neko drugi ucinio 7 ziliona puta goru stvar. I ako je taj omjer posve istinit.
Ja mislim da mi moramo biti korektor. Ne smijemo samo stajati i aplaudirati. Mislim da time apsolutno ne pomazemo.
Ova moja prica je generalna u odnosu ovi naspram onih.
U konkretnom slucaju aproslutno ne vidim da je Konakovic ista pogrijesio, da je uzeo nesto sto mu ne pripada ili da je izmanipulisao zakon kako bi naveo vodu na svoj mlin. Situacija cista ko sunce.
Kada pogrijesi, bit cu prva uredu da mu to kazem. Kao sto sam nedavno govorila o potezima koji mi se ne svidjaju i koje ne odobravam, bas na ovoj temi.
Ja mislim da mi moramo biti korektor. Ne smijemo samo stajati i aplaudirati. Mislim da time apsolutno ne pomazemo.
Ova moja prica je generalna u odnosu ovi naspram onih.
U konkretnom slucaju aproslutno ne vidim da je Konakovic ista pogrijesio, da je uzeo nesto sto mu ne pripada ili da je izmanipulisao zakon kako bi naveo vodu na svoj mlin. Situacija cista ko sunce.
Kada pogrijesi, bit cu prva uredu da mu to kazem. Kao sto sam nedavno govorila o potezima koji mi se ne svidjaju i koje ne odobravam, bas na ovoj temi.
-
MUNAFIK
#4728 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Al najjaci su ovi SDAovci koji nesto pokusavaju Kifli prisit neke paušale, a njihovi izabranici uzimaju i platu i pausal za isti posao na svim nivoima (cast izuzetcima), uz to sjede u vise placenih komisija, odbora, skupstina, nadzornih organa itd... I uz to u nekoliko kantona i opstinskih vijeca sebi izglasavaju POVECANJE i plata i pausala... A da ne govorimo o tenderima itd...
Znaci Kifla koji je odbio da bude duplo placen za isti posao u Skupstini KS eto trebao bi BESPLATNO raditi u Domu naroda jer jer eto prozivat ce ga oni koji podrzavaju svoje koji uzimaju na 10 sttana i sebi povecavaju i plate i pausale dok nista ne rade...
Jestel vi opste normalni?
Znaci Kifla koji je odbio da bude duplo placen za isti posao u Skupstini KS eto trebao bi BESPLATNO raditi u Domu naroda jer jer eto prozivat ce ga oni koji podrzavaju svoje koji uzimaju na 10 sttana i sebi povecavaju i plate i pausale dok nista ne rade...
- Roccohljup
#4729 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ali bolan kako ne shvataš......lijepo su rekli "to je naš budžet"MUNAFIK wrote: ↑04/02/2020 13:55 Al najjaci su ovi SDAovci koji nesto pokusavaju Kifli prisit neke paušale, a njihovi izabranici uzimaju i platu i pausal za isti posao na svim nivoima (cast izuzetcima), uz to sjede u vise placenih komisija, odbora, skupstina, nadzornih organa itd... I uz to u nekoliko kantona i opstinskih vijeca sebi izglasavaju POVECANJE i plata i pausala... A da ne govorimo o tenderima itd...
- denis.istok
#4730 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nakon što su izašli prijedlozi za ministre, kao i to da njena excelllencija Bisera vodi sina u SAD kao savjetnika, samo mogu reci- fuj. Ne znam šta misle ovi što ih predlažu i imenuju, da posjeduju bjanko povjerenje kod naroda i da ce sve prolaziti.
- Roccohljup
#4731 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
a za kaj ne....to pa čak i gore stvari im prolaze unazad četvrt vijeka....zašto bi baš sad bilo drugačije?denis.istok wrote: ↑04/02/2020 15:47 Nakon što su izašli prijedlozi za ministre, kao i to da njena excelllencija Bisera vodi sina u SAD kao savjetnika, samo mogu reci- fuj. Ne znam šta misle ovi što ih predlažu i imenuju, da posjeduju bjanko povjerenje kod naroda i da ce sve prolaziti.
- drug_profi
#4732 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa mozda sto se jedan dio naroda malo trgnuo iz letargije i poceo da cita vijesti, da se interesuje...
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#4733 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ali ces opet glasati za te istedenis.istok wrote: ↑04/02/2020 15:47 Nakon što su izašli prijedlozi za ministre, kao i to da njena excelllencija Bisera vodi sina u SAD kao savjetnika, samo mogu reci- fuj. Ne znam šta misle ovi što ih predlažu i imenuju, da posjeduju bjanko povjerenje kod naroda i da ce sve prolaziti.
- denis.istok
#4734 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Za SDP jednom i nikad viseizvrsni direktor wrote: ↑04/02/2020 17:14Ali ces opet glasati za te istedenis.istok wrote: ↑04/02/2020 15:47 Nakon što su izašli prijedlozi za ministre, kao i to da njena excelllencija Bisera vodi sina u SAD kao savjetnika, samo mogu reci- fuj. Ne znam šta misle ovi što ih predlažu i imenuju, da posjeduju bjanko povjerenje kod naroda i da ce sve prolaziti.
-
El_comadante
#4735 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
sada Konaković formira OO po federaciji i ima par u RS čini mi se. vidjet čemo kako će proći na izborima. u KS bi trebao ući barem u 6 OV. 4 gradske plus Ilidža i vjerovatno Vogošća.
-
izvrsni direktor
#4736 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ali zato za ove sto kazes fuj, zauvojek, pa i posle smrti. Jeldedenis.istok wrote: ↑04/02/2020 18:40Za SDP jednom i nikad viseizvrsni direktor wrote: ↑04/02/2020 17:14Ali ces opet glasati za te istedenis.istok wrote: ↑04/02/2020 15:47 Nakon što su izašli prijedlozi za ministre, kao i to da njena excelllencija Bisera vodi sina u SAD kao savjetnika, samo mogu reci- fuj. Ne znam šta misle ovi što ih predlažu i imenuju, da posjeduju bjanko povjerenje kod naroda i da ce sve prolaziti.![]()
- cvrčak_na_hedonizmu
#4737 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
izvrsni direktor wrote: ↑04/02/2020 19:53Ali zato za ove sto kazes fuj, zauvojek, pa i posle smrti. Jelde
Prema pisanju, tu je to negdje.
- HomeSweetHome
#4738 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
E to poslije smrti ti ne može garantirati, to ne zavisi od njega ali sve su prilike 
- denis.istok
#4739 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa nije bas tako. Za razliku od vas zagrizenih i zadrtih sto glasaju do smrti za iste ja na listama nadjem poznanike i zaokruzim ih. No vidim da ovdje svi imate svoje favorite koje i hvalite i branite do zadnje kapi krvi. Dobro je to za politicki pluralizamizvrsni direktor wrote: ↑04/02/2020 19:53Ali zato za ove sto kazes fuj, zauvojek, pa i posle smrti. Jelde
- Bosanski_kralj
#4740 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ništa program stranke, principi..kao faktori na osnovu koji treba dati glas nekoj listi?denis.istok wrote: ↑04/02/2020 20:36 Pa nije bas tako. Za razliku od vas zagrizenih i zadrtih sto glasaju do smrti za iste ja na listama nadjem poznanike i zaokruzim ih. No vidim da ovdje svi imate svoje favorite koje i hvalite i branite do zadnje kapi krvi. Dobro je to za politicki pluralizam![]()
- drug_profi
#4741 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Poznanici posteni, ne bi ukrali. Neznas kako oni u SDA, ali hajd nek se probiju... poguras ih.
- Prpa.ba
#4742 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Svi iza tridesetog mjesta na listama, ali su posteni, dobri ko hljeb, radice za narod, ne znam sto se kompromituju time sto su na listi SDA i malih satelitskih d.j.l. strancica, ali red je podrzati kvalitetne ljude, oni ce mijenjati stranku iznutra.

- drug_profi
#4743 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Tako i mene muntao prijatelj, stvarno cestit covjek, ali radi karijere morao pristati na listu. Razumijem i ne krivim ga.
Reko vazi glasacu.
21 na listi.
Ma svaka tebi cast, ali nije to glas za tebe nego za SDA.
Na kraju naravno da nije prosao. 3500 glasova skupio u kantonu, nije malo, ali nije prosao.
I to i jeste taktika SDA. Stavljaju cestite ljude koji imaju povjerenje zajednice da fakticki iznesu listu. Oni otpadnu ili im se ukradu preferencije na brojanju (unutarstranacka kradja glasova) i prođe gornji dom, ovi koji su trebali da prodju... ostalima mahanje. Mozda poneki upravni odbor kao utjeha.
Reko vazi glasacu.
21 na listi.
Na kraju naravno da nije prosao. 3500 glasova skupio u kantonu, nije malo, ali nije prosao.
I to i jeste taktika SDA. Stavljaju cestite ljude koji imaju povjerenje zajednice da fakticki iznesu listu. Oni otpadnu ili im se ukradu preferencije na brojanju (unutarstranacka kradja glasova) i prođe gornji dom, ovi koji su trebali da prodju... ostalima mahanje. Mozda poneki upravni odbor kao utjeha.
-
izvrsni direktor
#4744 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A prijateljstva sklapa samo na sda skupovimaBosanski_kralj wrote: ↑04/02/2020 20:38Ništa program stranke, principi..kao faktori na osnovu koji treba dati glas nekoj listi?denis.istok wrote: ↑04/02/2020 20:36 Pa nije bas tako. Za razliku od vas zagrizenih i zadrtih sto glasaju do smrti za iste ja na listama nadjem poznanike i zaokruzim ih. No vidim da ovdje svi imate svoje favorite koje i hvalite i branite do zadnje kapi krvi. Dobro je to za politicki pluralizam![]()
- denis.istok
#4745 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Daj budi ozbiljanBosanski_kralj wrote: ↑04/02/2020 20:38Ništa program stranke, principi..kao faktori na osnovu koji treba dati glas nekoj listi?denis.istok wrote: ↑04/02/2020 20:36 Pa nije bas tako. Za razliku od vas zagrizenih i zadrtih sto glasaju do smrti za iste ja na listama nadjem poznanike i zaokruzim ih. No vidim da ovdje svi imate svoje favorite koje i hvalite i branite do zadnje kapi krvi. Dobro je to za politicki pluralizam![]()
- denis.istok
#4746 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Zar ides na skupove? Ono sendvic i sokic za gladne i zedne. Imas vremena za to? Dobar si. Nisi dzaba direktor. Treba se revansirat za tendercice i poslice u javnom sektoru. Vidjeti...i biti vidjen.izvrsni direktor wrote: ↑04/02/2020 21:58A prijateljstva sklapa samo na sda skupovimaBosanski_kralj wrote: ↑04/02/2020 20:38Ništa program stranke, principi..kao faktori na osnovu koji treba dati glas nekoj listi?denis.istok wrote: ↑04/02/2020 20:36 Pa nije bas tako. Za razliku od vas zagrizenih i zadrtih sto glasaju do smrti za iste ja na listama nadjem poznanike i zaokruzim ih. No vidim da ovdje svi imate svoje favorite koje i hvalite i branite do zadnje kapi krvi. Dobro je to za politicki pluralizam![]()
![]()
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#4747 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
kada vodite raspravu sa @izvrsni direktor , uvijek imajte na umu da se raspravljate sa covjekom koji je stitio envera zornica, pa se prilagodite tome.
malo sam ostao zatecen da ce samo jusko ostati u vladi i da sbb i df nemaju namjeru zadrzati trenutne ministre iz svojih stranaka.
glede konakovica, opet ga avaz dobro popljuvao. ne razumijem pricu o toj firmi sport centar. koja je poenta?
malo sam ostao zatecen da ce samo jusko ostati u vladi i da sbb i df nemaju namjeru zadrzati trenutne ministre iz svojih stranaka.
glede konakovica, opet ga avaz dobro popljuvao. ne razumijem pricu o toj firmi sport centar. koja je poenta?
- bingov buraz
#4748 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pogura ga se za bolje radno mjesto,nekom od bliže familije se sredi zaposlenje tako to funkcioniše.drug_profi wrote: ↑04/02/2020 21:45 Tako i mene muntao prijatelj, stvarno cestit covjek, ali radi karijere morao pristati na listu. Razumijem i ne krivim ga.
Reko vazi glasacu.
21 na listi.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4749 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
hm, ja članove porodice nisam htio zaokruživati, a ne poznanike.
jednom kartel, uvijek kartel.
jednom kartel, uvijek kartel.
- meme_machine