Sigurno smo bitniji od onih koji su se sjetili da reprezentacija postoji tek krajem 2017 godine.hrasno38 wrote:hrasno38 wrote:A na koga ces dijeliti navijacku scenu u BiH da neces mozda na Robijase i Fukare??? Normalno da ce se djeliti na Pitare i Manijake kao sto se u Srbiji djeli na Cigane i Grobare a u Hrvatskoj na BBB i Torcidu. Sve ostalo je nebitno i nevazno jer su brojske navijaca minorne. Veliki klubovi su ti koji obicno daju i najbolje igrace, trenere a kasnije i selektore itd itd. Koga u Italiji boli kurac za Laziom osim onih koji navijaju za njega ali svi pricaju o Juveu, Interu, Romi itd. Doduse navijaci Lazia su nadaleko bilo poznati po podrsci ratnom zlocincu Arkanu!
Dakle to sto ti vidis kao guranje neko vidi kao logican sljed da napokon reprezentaciju preuzme ubjedljivo najtrofejniji trener iz BiH!E nek pratite vi iz dijaspore i nek ste vi bitni......novokomponovani Europejci sa burekom u dzepu!!!Point. wrote:Matori, kakve ti nebuloze valjas, ne vidim svrhu dalje polemisati. Argumenti su ti na nivou djeteta predskolskog uzrasta, nastavi zivjeti u uvjerenju da se svijet vrti oko sacice manijaka i pitara koji idu na utakmice.
Ps. I po sopstvenom kazivanju 80% ih i ne prati repku, tako da su oni nebitini u ovoj prici oko reprezentacije. Jednostavno, nisu bitni.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#4726 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#4727 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nije.ultima_palabra wrote:A nije trofejan?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#4728 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nije jer kao trofeji iz nase lige su sada nebitni. Pa kad su nebitni cemu onda konstantna prepucavanja i sto se uopste ide na utakmice. Cemu prica da su Sarajevo i Zeljo vazniji od bilo cega na svijetu. Isti ti kalibri kao sto je Prosinecki dodju u nasu ligu i osvoje kurcinu! Arsini su cudo jedno!ultima_palabra wrote:A nije trofejan?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4729 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kako, bolan, nije?! Ligata piše da nema pojma o kvalitetu Prosinečkog, ali zna da je Osim boljihrasno38 wrote: Nije to lobiranje to je argumentovano odgovaranje koje konstantno ti i ovdje neki pretvarate u lobiranje. Po vama je svako misljenje za Amara lobiranje......jer ga ne volite i to vam je jedini kontraargument. Sta onaj kaze "odvratan je jebo ga cuko u guzicu"!!!! Jesma li ti ja kriv kada pises sve ono sto pisu dokazani ovdje na forumu ljudi koji mrze sve sto tukne na plavo. Ti i @logovan kao eto ovdje glumite glasove razuma a u biti pisete isto kao i @bjelave i @lesko samo na kulturniji nacin. Pusti ba suplje meni nisam ti ja pubertetlija od 20 godina koji kaze da su mu Zeljo ili Sarajevo najvazniji u zivotu niti sa svojim godinama hodam po gradu kao neki u dresu Sarajeva ili Zelje. Znas li ti uopste sta znaci rijec lobiranje? Cisto sumnjam jer svako misljenje koje je razlicito od tvog je ocito lobiranje!
Ne glumim ja ništa, a ako ne možeš normalno i argumentovano komunicirati, da prekinemo ovo.
Nema smisla, pokušavam ti reći da me trpaš u neke koševe u koje ne pripadam, ne pomaže, vrtiš jednu te istu priču.
Ne znam šta je ko rekao, znam šta sam ja. Ne može biti Logovan i ja, pitari i ja, ne može, zato što ja imam svoje mišljenje, ne razmišljam i ne odgovaram za grupu ili za druge forumaše.
Sad već prelaziš granicu i pokušavaš nazor utrpati priču da ja na finjaka prosipam pitarsku priču.
Nije problem, nastavi tako, znam šta sam mislio i šta sam rekao.
Međutim, nastavi li se sa tim pitarsko-manijačkim sranjima na temi o budućem selektoru reprezentacije BiH, konsultovaću se sa Charugom da se tema zatvori.
Nema smisla, pričao zidu ili tebi, nema efekta.
- ultima_palabra
#4730 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ok.Jimmy McNulty wrote:Nije.ultima_palabra wrote:A nije trofejan?
- hrasno38
#4731 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
dje si ti bio kad je repreznetacija igrala svoju prvu utakmicu u Zenici protiv Albanije i na Kosevu protiv Italije. Pa onda sve ostale dok se nije pojavio BHF kao neka organizovana navijacka grupa van granica BiH! Ja sam na te price naljetao sirom svijeta nakon rata gdje su mi eto takvi kao ti pricali kako je bilo u Sarajevu tokom rata iako su ga oni gledali na TV-u a ja uzivo!!!Point. wrote:Sigurno smo bitniji od onih koji su se sjetili da reprezentacija postoji tek krajem 2017 godine.hrasno38 wrote:hrasno38 wrote:A na koga ces dijeliti navijacku scenu u BiH da neces mozda na Robijase i Fukare??? Normalno da ce se djeliti na Pitare i Manijake kao sto se u Srbiji djeli na Cigane i Grobare a u Hrvatskoj na BBB i Torcidu. Sve ostalo je nebitno i nevazno jer su brojske navijaca minorne. Veliki klubovi su ti koji obicno daju i najbolje igrace, trenere a kasnije i selektore itd itd. Koga u Italiji boli kurac za Laziom osim onih koji navijaju za njega ali svi pricaju o Juveu, Interu, Romi itd. Doduse navijaci Lazia su nadaleko bilo poznati po podrsci ratnom zlocincu Arkanu!
Dakle to sto ti vidis kao guranje neko vidi kao logican sljed da napokon reprezentaciju preuzme ubjedljivo najtrofejniji trener iz BiH!E nek pratite vi iz dijaspore i nek ste vi bitni......novokomponovani Europejci sa burekom u dzepu!!!Point. wrote:Matori, kakve ti nebuloze valjas, ne vidim svrhu dalje polemisati. Argumenti su ti na nivou djeteta predskolskog uzrasta, nastavi zivjeti u uvjerenju da se svijet vrti oko sacice manijaka i pitara koji idu na utakmice.
Ps. I po sopstvenom kazivanju 80% ih i ne prati repku, tako da su oni nebitini u ovoj prici oko reprezentacije. Jednostavno, nisu bitni.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#4732 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Prosinečki rekao DA
https://sportsport.ba/fudbal/prosinecki-rekao-da/263170
Eh sad da vidimo šta će 15 onih bogalja odlučit.
-
megaman4
#4733 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Idemo u produzetke, pa na penale.Jimmy McNulty wrote:Prosinečki rekao DA
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4734 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Znači, patka je bila da je već odustao.Jimmy McNulty wrote:Prosinečki rekao DA
Tačno treba krivično goniti za bacanje dimnih bombi.
- Point.
#4735 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Naravno da bi, ne kontam zasto je to uopste upitno. Samo lud covjek bi zamrzio repku zbog jednog covjeka. Ljubav prema reprezentaciji nema granica, bude li izabran Amar ili bilo ko drugi, imace moju 100%-u podrsku.kakotakonikako wrote:Pa ovo sto si ti napisao nije zapomaganje. To su cinjenice.Point. wrote:Ako ne vidis, sta cu ti ja. Amar je najbolji, najtrofejniji, 11 titula blabla, potenciraju utakmicu sa Newcastleom od prije 15 godina kao nesto pozitivno a lik ispao sa ukupnim rezultatom 0-5. Pa onda dajte priliku domacem treneru, isto da i prijasnji selektori nisu bili domaci, pa zaduzili smo Ivicukakotakonikako wrote: Ja ne vidim zapomaganje, nista vece ni nista manje od recimo tebe. Postoje i ljudi koji ovdje na Forumu guraju Amara a da nisu od plavog tabora. Kao sto postoje i ljudi koji ovdje na Forumu su protiv Amara a da nisu od bordo tabora.da bude Amar, ali kad spomenes nepotizam eh onda Ivica nema nikakve veze sa tim da mu sin bude selektor. Itd, itd.
I samo jedno pitanje, na koje ne moras ako ne zeli odgovoriti:
Da li bi ti i dalje volio fudbalsku Reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ako bi Amar Osim bio izabran za selektora te Reprezentacije ?
- hrasno38
#4736 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa jarane ti se ufatio Ligate pa ne pustas. Jel Ligata ovdje jedini dao svoje misljenje? Ali jok najvaznije je Ligatino jer odgovara u cijeloj prici. Najlakse je temu zatvoriti jer jednoj strani nikako ne odgovara i to konstantno radite. Bez obzira na sve nesuglasice ovdje niko nikoga ne vrijedja, ne psuje i zasto bi je zatvarali. Pa sta treba da nam vi moderatori ovdje asocitrate sta cemo pisati. Koja je onda svrha foruma i slobode govora. Neizbjezno je bordo/palava prica u bilo cemu sto se tice fudbala u BiH jer jedino ta dva kluba imaju armiju navijaca. I kako mislis da ne umjesas pricu kada je kandidat za selektora najuspjesniji Zeljin trener. To bi isto bilo da si zatvorio temu kada se pricalo o Papetu kao najboljem igracu Sarajeva ikada (mada ja ne djelim to misljenje) a kroz pricu se konstantno provlacila bordo/plava prica. A koja bi trebala da se provlaci....kad bude kandidat iz Celika, Slobode onda cemo prebaciti na drugi teren. Ako sam te i jednom rijecu uvrijedio mimo propisa slobodno me prijavi za ban a ako sam te uvrijedo na neki drugi nacin onda izvini ali to je tako kako ja vidim tvoje pisanje.Tomahawk11 wrote:Kako, bolan, nije?! Ligata piše da nema pojma o kvalitetu Prosinečkog, ali zna da je Osim boljihrasno38 wrote: Nije to lobiranje to je argumentovano odgovaranje koje konstantno ti i ovdje neki pretvarate u lobiranje. Po vama je svako misljenje za Amara lobiranje......jer ga ne volite i to vam je jedini kontraargument. Sta onaj kaze "odvratan je jebo ga cuko u guzicu"!!!! Jesma li ti ja kriv kada pises sve ono sto pisu dokazani ovdje na forumu ljudi koji mrze sve sto tukne na plavo. Ti i @logovan kao eto ovdje glumite glasove razuma a u biti pisete isto kao i @bjelave i @lesko samo na kulturniji nacin. Pusti ba suplje meni nisam ti ja pubertetlija od 20 godina koji kaze da su mu Zeljo ili Sarajevo najvazniji u zivotu niti sa svojim godinama hodam po gradu kao neki u dresu Sarajeva ili Zelje. Znas li ti uopste sta znaci rijec lobiranje? Cisto sumnjam jer svako misljenje koje je razlicito od tvog je ocito lobiranje!![]()
Ne glumim ja ništa, a ako ne možeš normalno i argumentovano komunicirati, da prekinemo ovo.
Nema smisla, pokušavam ti reći da me trpaš u neke koševe u koje ne pripadam, ne pomaže, vrtiš jednu te istu priču.
Ne znam šta je ko rekao, znam šta sam ja. Ne može biti Logovan i ja, pitari i ja, ne može, zato što ja imam svoje mišljenje, ne razmišljam i ne odgovaram za grupu ili za druge forumaše.
Sad već prelaziš granicu i pokušavaš nazor utrpati priču da ja na finjaka prosipam pitarsku priču.
Nije problem, nastavi tako, znam šta sam mislio i šta sam rekao.
Međutim, nastavi li se sa tim pitarsko-manijačkim sranjima na temi o budućem selektoru reprezentacije BiH, konsultovaću se sa Charugom da se tema zatvori.
Nema smisla, pričao zidu ili tebi, nema efekta.
- hrasno38
#4737 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kako je Prosinecki rekao DA kad je ovdje pukla vec prica kako je on odustaoJimmy McNulty wrote:Prosinečki rekao DA
Da budem 100% jasan koga god da izaberu ja cu navijati za SVOJU reprezentaciju podjednako jer nemam rezervnu i niti jednom selektoru nikada necu jebavati majku.
- turbofolk
#4738 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dajte ba više Amara i da se priča završi. Ogadit ćete mi bezveze čojka, protiv kojeg nemam asolutno ništa protiv i prvi sam bio za njegov izbor, još kad je Safet smijenjen. Svu mu sreću svijeta želim na selektorskoj poziciji. Samim tim i mi ćemo biti sretniji. Nek konačno svi dođu na svoje, posebno ovi koji su, jelte, informisani, pa znaju da je Amar već davno završena priča, a da su razgovori sa ostalim kandidatima samo sapunica. I nek dođu na svoje ovi koji jedva čekaju izbor Amara da bi mogli, kako sami kažu, piti krv na slamku ovim koji su bili protiv Amara. Ako vam je to razlog zbog kojeg želite Amara onda aferim. Ja ću biti njegov navijač kao što sam bio i Sliškovićev i Ćirin i Safetov i Mehmedov i svih onih prije njih, jedino možda nisam bio Mušovićev 
Isto bih mogo napisat i dajte više Prosinečkog pa da se samo zamjene uloge ovih gore navedenih, koji krv piju i ovih kojima se krv pije
Isto bih mogo napisat i dajte više Prosinečkog pa da se samo zamjene uloge ovih gore navedenih, koji krv piju i ovih kojima se krv pije
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4739 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nisam. Ligatu sam prvi put danas spomenuo.hrasno38 wrote:
Pa jarane ti se ufatio Ligate pa ne pustas. Jel Ligata ovdje jedini dao svoje misljenje? Ali jok najvaznije je Ligatino jer odgovara u cijeloj prici. Najlakse je temu zatvoriti jer jednoj strani nikako ne odgovara i to konstantno radite. Bez obzira na sve nesuglasice ovdje niko nikoga ne vrijedja, ne psuje i zasto bi je zatvarali. Pa sta treba da nam vi moderatori ovdje asocitrate sta cemo pisati. Koja je onda svrha foruma i slobode govora. Neizbjezno je bordo/palava prica u bilo cemu sto se tice fudbala u BiH jer jedino ta dva kluba imaju armiju navijaca. I kako mislis da ne umjesas pricu kada je kandidat za selektora najuspjesniji Zeljin trener. To bi isto bilo da si zatvorio temu kada se pricalo o Papetu kao najboljem igracu Sarajeva ikada (mada ja ne djelim to misljenje) a kroz pricu se konstantno provlacila bordo/plava prica. A koja bi trebala da se provlaci....kad bude kandidat iz Celika, Slobode onda cemo prebaciti na drugi teren. Ako sam te i jednom rijecu uvrijedio mimo propisa slobodno me prijavi za ban a ako sam te uvrijedo na neki drugi nacin onda izvini ali to je tako kako ja vidim tvoje pisanje.
I to kad je čovjek postavio tekst. MensurM.
Svi pišu u pet deka.
Ne asociram ti šta ćeš pisati, ali ti 5 puta govorim da me ne možeđ u nekakav tor, kad tamo ne pripadam.
Isto tako, upozoravao sam već na bordo-plavu priču na ovoj temi.
Njoj nije mjesto na istoj
Amar Osim je kandidat za selektora BiH. Amar Osim, u ovom kontekstu, nije ni trener Želje, ni navijač niti išta od toga.
Dakle, imam puno pravo da kažem da završavamo sa tom pričom.
Pišite o aspektu selektora. To je tema.
Eto, sloboda govora, ali nećemo pisati o cijenama na pijaci Markale, je li tako? Nije tema.
Fino mislim. Ako mogu ja reprezentaciju odvojiti, odvoji je i ti. Što ne bi mogao? Ili još poštenije, ko ne može odvojiti, onda nek ne prati reprezentaciju. Onaj Radio Sarajevo je najpošteniji po tom pitanju.
Nisi ti mene uvrijedio, nego cijelo vrijeme potenciraš priču koja nema veze sa mojim komentarom.
Da je to na temi o PLBiH, pa hajde. Ovdje - nećeš. Ne dozvoljavam kao forumaš, ne kao moderator.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4740 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Bio članak jutros. Pisalo da je odustao, jer mu ne mogu ispuniti uslov da budu njegovi pomoćnici. Dakle, nije priča, nego je takva vijest bila.hrasno38 wrote:Kako je Prosinecki rekao DA kad je ovdje pukla vec prica kako je on odustaoJimmy McNulty wrote:Prosinečki rekao DA
Eh sad da vidimo šta će 15 onih bogalja odlučit.![]()
![]()
![]()
![]()
valjda je sad nekima jasnije o cemu ovdje pricam i kakvim se sve marifetlucima pojedinci sluze.
Da budem 100% jasan koga god da izaberu ja cu navijati za SVOJU reprezentaciju podjednako jer nemam rezervnu i niti jednom selektoru nikada necu jebavati majku.
- BlueBlood
- Dino Djurbuzovic
#4742 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Posto je prica bila da Misimovic je predstavnik igraca i zakljuceno je da Dzeko ne zeli Osima kako to sada da njegov PR Ligata kaze da je Amar njegov favorit ? 
- turbofolk
#4743 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ništa to ne znači ako u četvrtak ne bude 12 od 15 za. Nije ni njima dvojici lahko. Valja izdeverat još hevtu u neizvjesnosti. Morel kako da budu obojica 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#4744 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kakva samo imena za Osima
Vrh i krema svjeckog fudbala
- hrasno38
#4745 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
I sad ce se ufatiti onogo sto je Dedic rekao a ne ostalih 9!BlueBlood wrote:9 od 10 za Amara, samo Dedić za žutog![]()
http://sportske.ba/anketa-sportske-ba-k ... a-zmajeva/
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4746 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Priča možda, ali nije bilo nigdje to o Misimoviću i Džeki.Dino Djurbuzovic wrote:Posto je prica bila da Misimovic je predstavnik igraca i zakljuceno je da Dzeko ne zeli Osima kako to sada da njegov PR Ligata kaze da je Amar njegov favorit ?
Ja Ligatu i ostale novinare koji lobiraju za Amara i razumijem.
Ne razumijem galamu koja se digne kad pričaš o tome.
- hrasno38
#4747 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
A ko bi trebao izvini da se izjasnjava....mozda Murinjo, Ferguson, Toti, Ibrahimovic, Anceloti, Mesi, RonaldoJimmy McNulty wrote:Kakva samo imena za Osima![]()
- Logovan
#4748 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne glumim ja ništa da si živ i zdrav 100 godina. Pišem neko svoje mišljenje, druga je stvar što ti sve svedeš na relaciju bordo - plavi, ali bukvalno sve. Ne može čovjek od tebe ni slovo napisati, a da mu ne odgovoriš sa "ti si pitar, kompleks" i slično. Nisi jedini, ima vas k'o mrava.hrasno38 wrote: Nije to lobiranje to je argumentovano odgovaranje koje konstantno ti i ovdje neki pretvarate u lobiranje. Po vama je svako misljenje za Amara lobiranje......jer ga ne volite i to vam je jedini kontraargument. Sta onaj kaze "odvratan je jebo ga cuko u guzicu"!!!! Jesma li ti ja kriv kada pises sve ono sto pisu dokazani ovdje na forumu ljudi koji mrze sve sto tukne na plavo. Ti i @logovan kao eto ovdje glumite glasove razuma a u biti pisete isto kao i @bjelave i @lesko samo na kulturniji nacin. Pusti ba suplje meni nisam ti ja pubertetlija od 20 godina koji kaze da su mu Zeljo ili Sarajevo najvazniji u zivotu niti sa svojim godinama hodam po gradu kao neki u dresu Sarajeva ili Zelje. Znas li ti uopste sta znaci rijec lobiranje? Cisto sumnjam jer svako misljenje koje je razlicito od tvog je ocito lobiranje!
Malo se dozovi, saberi se, dođi sebi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4749 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Još jednom - završavajte s pričom bordo-plavi!
Brisaće se, otvorite kakvu novu temu ako može, pa o tome!
Ubiste temu!
Brisaće se, otvorite kakvu novu temu ako može, pa o tome!
Ubiste temu!
- relativno84
#4750 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Lakse se dise, Robi je jos u igri