BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri
Moderator: Benq
-
moja tetka
#4726 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Korisnik sam eroneta na pretplatu................ krajem mjeseca provjerim kakvo mi je stanje na računu pa kad sam vidjela da sam potrošila samo nekoliko maraka slala sam sms poruke............ i kad sam dotjerala do visine pretplate.................. ok. Kad sam dobila račun iznenadjenje pretplata je 15 KM...................... a posebna stavka je sms po posebnoj tarifi....................... Nazvala sam podršku i pitala o čemu se radi.......... kao posebna tarifa se posebno i naplaćuje. pa dobro prihvatam, ali pitam gdje mogu pročitati KOJE SU TO USLUGE PO POSEBNOJ TARIFI......... na to pitanje mi nisu odgovorili.
Pa eto ako neko zna koje su to usluge u Eronetu po posebnoj tarifi, pa ako znam koje su onda da odlučim da li ću ih koristiti kad i koliko.................
Meni ovo boga mi čista navlakuša
Zar je problem da operater upozori korisnika ako koristi tzv....... uslugu po posebnoj tarifi
Pa eto ako neko zna koje su to usluge u Eronetu po posebnoj tarifi, pa ako znam koje su onda da odlučim da li ću ih koristiti kad i koliko.................
Zar je problem da operater upozori korisnika ako koristi tzv....... uslugu po posebnoj tarifi
-
probook
#4727 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Posebna tarifa: humanitarni brojevi, parking, dopune usluga nekih na netu (npr pik kredit), mali oglasi, glasanje za nesto, slanje poruka na onim nekim objavama na tv emisijama (npr zvezde granda, tarot) itd.moja tetka wrote:Korisnik sam eroneta na pretplatu................ krajem mjeseca provjerim kakvo mi je stanje na računu pa kad sam vidjela da sam potrošila samo nekoliko maraka slala sam sms poruke............ i kad sam dotjerala do visine pretplate.................. ok. Kad sam dobila račun iznenadjenje pretplata je 15 KM...................... a posebna stavka je sms po posebnoj tarifi....................... Nazvala sam podršku i pitala o čemu se radi.......... kao posebna tarifa se posebno i naplaćuje. pa dobro prihvatam, ali pitam gdje mogu pročitati KOJE SU TO USLUGE PO POSEBNOJ TARIFI......... na to pitanje mi nisu odgovorili.
- rovac13
#4728 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Na ovoj planeti mislim da ne postoji operater koji takve sms ove racuna u obicni sms koji imas u pretplati.
Znaci imam u paketu uracuanto 1000 sms........ispade da mogu poslat 1000 glasova za zvezde granda

Znaci imam u paketu uracuanto 1000 sms........ispade da mogu poslat 1000 glasova za zvezde granda
- Maharadza
#4729 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Samo da se iMženjeri tamo ne sjete da diraju i haloo pakete.avaks wrote:Čuj više imaš više i trošiš.
Pa stručnjaci u Eronetu izračunali da je 500MB dovoljno, ne troši se brate više
-
moja tetka
#4730 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
probook wrote:Posebna tarifa: humanitarni brojevi, parking, dopune usluga nekih na netu (npr pik kredit), mali oglasi, glasanje za nesto, slanje poruka na onim nekim objavama na tv emisijama (npr zvezde granda, tarot) itd.moja tetka wrote:Korisnik sam eroneta na pretplatu................ krajem mjeseca provjerim kakvo mi je stanje na računu pa kad sam vidjela da sam potrošila samo nekoliko maraka slala sam sms poruke............ i kad sam dotjerala do visine pretplate.................. ok. Kad sam dobila račun iznenadjenje pretplata je 15 KM...................... a posebna stavka je sms po posebnoj tarifi....................... Nazvala sam podršku i pitala o čemu se radi.......... kao posebna tarifa se posebno i naplaćuje. pa dobro prihvatam, ali pitam gdje mogu pročitati KOJE SU TO USLUGE PO POSEBNOJ TARIFI......... na to pitanje mi nisu odgovorili.
jasno mi je............ali mi je nejasno ako imam na računu po pretplati npr 10 KM takve pozive po posebnoj tarifi ne skidaju sa pretplate nego posebno naplaćuju, zanemarujući da mogu odbiti od pretplate. Znači posebne tarife se posebno naplaćuju bez obzira kakvo je stanje na računu......... nigdje veze. Zašto nemogu platiti parking a imam na pretplati npr 10 KM..............
-
moja tetka
#4731 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
I da napomenem zvala sam eronet i tražila gdje u pravilima ili ugovoru piše koje se usluge iz eroneta naplaćuju po posebnoj tarifi i ne uračunava se u pretplatu...................................... takav odgovor nisam dobila........................ako neko zna neka pošalje link ili izvod iz pravila ili ugovora......... bila bih zahvalna....... posebna tarifa
- purgatorio
#4732 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
potraži u općim uvjetima pružanja usluga ili sličnom dokumentu. Mislim da nema potrebe to naglašavati, premium usluge su se uvijek posebno naplaćivale.moja tetka wrote:I da napomenem zvala sam eronet i tražila gdje u pravilima ili ugovoru piše koje se usluge iz eroneta naplaćuju po posebnoj tarifi i ne uračunava se u pretplatu...................................... takav odgovor nisam dobila........................ako neko zna neka pošalje link ili izvod iz pravila ili ugovora......... bila bih zahvalna....... posebna tarifa
-
Cupko_
#4733 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
A pazi slučajnosti, stručnjaci u BH Telecomu isto to izračunali (za mini15 paket), a stručnjaci u m:telu ti za 22,23KM (Moj Mix Mini) daju čak 150 MBavaks wrote:Čuj više imaš više i trošiš.
Pa stručnjaci u Eronetu izračunali da je 500MB dovoljno, ne troši se brate više
-
moja tetka
#4734 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
odo ja ovih dana prebaciti se sa eroneta na bh telekom i tačka............. 
- rovac13
#4735 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Mozes li ziva bila javit kad nadjes operatera koji ne naplacuje posebno te posebne usluge,da se i ja prebaci tamo .moja tetka wrote:odo ja ovih dana prebaciti se sa eroneta na bh telekom i tačka.............
- Sanjarko
#4736 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Dok ljudi u Americi trose vise od 1 Tb mjesecno mi ovdje raspravljamo o Mb i Gb.Cupko_ wrote:A pazi slučajnosti, stručnjaci u BH Telecomu isto to izračunali (za mini15 paket), a stručnjaci u m:telu ti za 22,23KM (Moj Mix Mini) daju čak 150 MBavaks wrote:Čuj više imaš više i trošiš.
Pa stručnjaci u Eronetu izračunali da je 500MB dovoljno, ne troši se brate više![]()
- Sanjarko
#4737 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Evo pogledao bi po 2-4 filma mjesecno, mozda i vise. Svake sedmice po neku tekmu, malo surfao, po neki jutub klip nekada, ponekad neki crtani ili seriju itd. Evo samo ovo nabrojano.
Filmovi min. 2 * min. 1,5 Gb = 3 Gb
Utakmice min. 4 * min. 0,5 Gb = 2 Gb
Jutub min. 1 Gb
Crtani ili Serije min. 0,5 Gb
Surfanje min. 1 Gb
Total 7,5 Gb
PS. Samo da se zna da ovo sve zna biti duplo iz razlicitih razloga, jer se ili vise gleda ili se vise potrosi.
PPS. Nisam racunao igranje igrica na internetu. One isto tako oko 1 Gb potrose mjesecno.
Filmovi min. 2 * min. 1,5 Gb = 3 Gb
Utakmice min. 4 * min. 0,5 Gb = 2 Gb
Jutub min. 1 Gb
Crtani ili Serije min. 0,5 Gb
Surfanje min. 1 Gb
Total 7,5 Gb
PS. Samo da se zna da ovo sve zna biti duplo iz razlicitih razloga, jer se ili vise gleda ili se vise potrosi.
PPS. Nisam racunao igranje igrica na internetu. One isto tako oko 1 Gb potrose mjesecno.
- Sanjarko
#4738 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Isto da se zna nemam vifi internet. Pa moram internet preko stika i mobitela koristit. Iako sam nezaposlen i nemam primanja nikakvih opet placam svaki mjesec oko 20 i nesto maraka redovno telekom operaterima.
- Sanjarko
-
probook
#4740 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Nisi glavno napisala...koji tačno paket koristiš kod eroneta?moja tetka wrote:I da napomenem zvala sam eronet i tražila gdje u pravilima ili ugovoru piše koje se usluge iz eroneta naplaćuju po posebnoj tarifi i ne uračunava se u pretplatu...................................... takav odgovor nisam dobila........................ako neko zna neka pošalje link ili izvod iz pravila ili ugovora......... bila bih zahvalna....... posebna tarifa
- avaks
#4741 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Nije to slučajnost nego su to isti ti "stručnjaci" koju su sposobni samo vaše džepove da pune a veze nema s tržištem i navikama potrošača...Cupko_ wrote:A pazi slučajnosti, stručnjaci u BH Telecomu isto to izračunali (za mini15 paket), a stručnjaci u m:telu ti za 22,23KM (Moj Mix Mini) daju čak 150 MBavaks wrote:Čuj više imaš više i trošiš.
Pa stručnjaci u Eronetu izračunali da je 500MB dovoljno, ne troši se brate više![]()
RAK u januaru/siječnju prošle godine (naglašavam prošle godine) odradio analizu i citiram:
"Stanovnici BiH plaćaju najviše cijene mobilnih usluga u regiji, zaključak je Regulatorne agencije za komunikacije BiH koji je sadržan u uporednoj analizi koju je sačinila ova agencija.
U ovoj analizi sačinjenoj na osnovu zahtjeva državnog Parlamenta obuhvaćena su tri dominantna telekom operatera u BiH i to BH Telecom, Telekom Srpske i HT Mostar.
Njihove cijene su upoređivane sa onim u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji.
S ciljem približavanja cijena na bh. tržištu onim u regionu, RAK predlaže nekoliko mjera i to: sniženje cijena pretplate paketa za korisnike male/srednje/velike potrošnje, povećanje bonusa uključenih u mjesečnu pretplatu, uvođenje dodatnih tarifnih opcija za dokup saobraćaja, ogrnaičavanje minimalne dužine trajanja bonova za dopunu pre-paid računa, uvođenje povoljnijih obračunskih jedinica i izjednačavanje cijena poziva unutar vlastite i prema drugim mrežama, piše Faktor."
Znači ispunjeni su samo uslovi koji su uhljebima odgovarali, izjednačili pozive unutar i prema drugim mrežama ali ništa pojeftinili, pretplate iste ostale, za godinu dana ko fol prometa malo ubacili i pojeo vuk magarca
-
Ali_G
#4742 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Mene ne bi cudilo da oni sjednu i zajedno formiraju cijene:)
Dok ne dodje strani operater znacajnog poboljsanja nema
Dok ne dodje strani operater znacajnog poboljsanja nema
- avaks
#4743 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Pa vidiš da i rade to, veli što bi mi dali i 50MB više kada i BHT ne da
I gdje je tu konkurencija

Ali jadno je kada se to brani kao nekim "istraživanjem tržišta" a ofirno deru tim cijenama
I gdje je tu konkurencija
Ali jadno je kada se to brani kao nekim "istraživanjem tržišta" a ofirno deru tim cijenama
-
Cupko_
#4744 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Od Januara prošle godine su 2 puta povećani bonusi uključeni u mjesečnu pretplatu (u aprilu prošle godine te sada u septembru ove godine),avaks wrote:Nije to slučajnost nego su to isti ti "stručnjaci" koju su sposobni samo vaše džepove da pune a veze nema s tržištem i navikama potrošača...Cupko_ wrote:A pazi slučajnosti, stručnjaci u BH Telecomu isto to izračunali (za mini15 paket), a stručnjaci u m:telu ti za 22,23KM (Moj Mix Mini) daju čak 150 MBavaks wrote:Čuj više imaš više i trošiš.
RAK u januaru/siječnju prošle godine (naglašavam prošle godine) odradio analizu i citiram:
"Stanovnici BiH plaćaju najviše cijene mobilnih usluga u regiji, zaključak je Regulatorne agencije za komunikacije BiH koji je sadržan u uporednoj analizi koju je sačinila ova agencija.
U ovoj analizi sačinjenoj na osnovu zahtjeva državnog Parlamenta obuhvaćena su tri dominantna telekom operatera u BiH i to BH Telecom, Telekom Srpske i HT Mostar.
Njihove cijene su upoređivane sa onim u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji.
S ciljem približavanja cijena na bh. tržištu onim u regionu, RAK predlaže nekoliko mjera i to: sniženje cijena pretplate paketa za korisnike male/srednje/velike potrošnje, povećanje bonusa uključenih u mjesečnu pretplatu, uvođenje dodatnih tarifnih opcija za dokup saobraćaja, ogrnaičavanje minimalne dužine trajanja bonova za dopunu pre-paid računa, uvođenje povoljnijih obračunskih jedinica i izjednačavanje cijena poziva unutar vlastite i prema drugim mrežama, piše Faktor."
Znači ispunjeni su samo uslovi koji su uhljebima odgovarali, izjednačili pozive unutar i prema drugim mrežama ali ništa pojeftinili, pretplate iste ostale, za godinu dana ko fol prometa malo ubacili i pojeo vuk magarca
-uvedene su dodatne tarifne opcije za dokup saobraćaja (1,50KM, 3KM, 5KM) sa različitim trajanjima,
-produžen rok valjanosti bonova za dopunu prepaid računa,
-uvedena povoljnija obračunska jedinica (na Plus tarifama obračunska je sada 1 sekunda),
-a cijene su u Eronetu već dugo godina iste prema svim mrežama.
Znači sve što si naveo je urađeno
Drugo, što se tiče cijena pretplata - u Hrvatskoj (T-mobile) najmanja pretplata košta 59KN (približno 15KM) i u njoj dolazi 200min ili sms poruka prema svima (dakle 200 jedinica) i, pazi sad, 10MB interneta! 10MB!
Sljedeća tarifa košta 99KN (oko 25KM) i donosi 300 minuta ili sms i 300MB interneta. Eronet npr. za 29,25KM daje 200 minuta (ili 125) + 1000 poruka + 2GB interneta (ili 5GB), i tako dalje, i tako dalje
U Vip-u na najmanjoj tarifi (65KN - više od 15KM) dobijaš 75 minuta prema drugim mrežama, neograničene minute i sms unutar mreže, i 250MB interneta
Možemo i o Njemačkoj ako ti odgovara? Oni imaju puno bolje pogodnosti što se tiče minuta, budući da je u EU ukinut roaming pa onda njihove minute vrijede prema svima, ali recimo u Vodafone-u najmanja tarifa Easy S uz ugovor na 24 mjeseca košta 14.99 (a nakon godinu dana 19.99EUR) mjesečno i u njoj imaš 2GB brzog interneta.
Dakle, što se tiče interneta, u BiH na većini tarifa čak imaš i više nego što imaju susjedi (npr. Hrvatska) a u nekim slučajevima čak i Njemačka.
Naravno, ima operatera kod kojih se može dobit ii više, ali samo da ti dokažem da nije to tako kako si ti pročitao na nekom portalu (istraživanje od prije 20 mjeseci
- avaks
#4745 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Prijatelju nisam pročitao na nekom portalu već sam ti ostavio linkove, istraživanje je radila Regulatorna agencija za komunikacije BiH.
Doduše ne znam da li je Ere prihvataju ali nebitno, važno je da je to urađeno nezavisno ilitiga neovisno i da su pokazatelji ponižavajući bili i prije 20 mjeseci kao i danas.
A evo da ne ostanem nedorečen, u Hrvatskoj si izabrao vjerovatno 2 najskuplje mreže a ja te demantujem za 5 minuta surfanja:
Izabereš VIP tarife, ugovor na 24 mjeseca bez uređaja (sve je još jeftinije ako prenosiš broj):

I pazi sada, za 60kn mjesečno - 75minuta prema drugim mrežama, flat u mreži (što kod nas na pretplatu samo Nolimit BHT ima za iole "normalnu" cijenu) + ne 250 nego 250 + 250MB neta što je 500. 60kn je oko 15KM. I to je svemirska ponuda za ono što iko kod nas nudi za te novce.
Uzmem primjer Bonbon u Hrvatskoj pa kaže 1000 minuta u mreži + 1000 prema ostalim mrežama i 1,6GB neta za 70kn (oko 18KM) ili opcija 300 minuta i 3GB neta za iste novce hmmm... Ili uzmeš 1000+1000minuta i 3GB neta za 80kn (cca 21KM). Sve nepotrošeno se prenosi u sljedeći mjesec. SUrfaš na 4G brzinama...
Možemo i dalje ako želiš, Tomato za 60kn (cca 15KM) daje 3000 jedinica (minuta-sms-mb pa troši kako ti je volja) ili za 40kn uz uspostavu poziva pa ako ne pričaš imaš 500minuta i barem 2 do 2,5GB neta za 40kn (cca 10KM) ili za 80kn (cca 21KM) dobiješ 6000 boba pa toši kako ti je volja ili ako ne zivkaš puno istu tarifu dobiješ za 60kuna. Gdje to kod nas imaš 5GB interneta i 1000 minuta za 17,5KM (ako i toliko izađe s uspostavom poziva)?!
Evo na google ukucam i Njemačku, nije da ti ne vjerujem ali eto
:

Za 10€ imaš flat + 2GB neta, za 12€ flat sve i 3GB neta itd...
Nemaš roming po EU a vidi sad cake prijatelju moj, prosječna plaća u Hrvatskoj 810€, Njemačka 2270€, a kod nas 851KM ilitiga 436€. Moraš i to uzeti u obzir da Hrvati skoro duplo više zarađuju a cijene mobilnih usluga manje nego kod nas. Ovo s Njemačkom nema smisla ni porediti i fakat ne znam što ti to i pada na um. Da su im 4 puta skuplji paketi (a kao što vidiš nisu) previše zarađuju da bi kod nas bilo povoljnije.
Živ ti meni bio i ovim završavam konverzaciju jer samo iz šupljeg u prazno presipamo.
Nepovoljni smo haos, ne poštuju se odluke RAKa, i samo se nadam nekom strancu da vam svima pomrsi račune pa da dođete do pameti.
Doduše ne znam da li je Ere prihvataju ali nebitno, važno je da je to urađeno nezavisno ilitiga neovisno i da su pokazatelji ponižavajući bili i prije 20 mjeseci kao i danas.
A evo da ne ostanem nedorečen, u Hrvatskoj si izabrao vjerovatno 2 najskuplje mreže a ja te demantujem za 5 minuta surfanja:
Izabereš VIP tarife, ugovor na 24 mjeseca bez uređaja (sve je još jeftinije ako prenosiš broj):

I pazi sada, za 60kn mjesečno - 75minuta prema drugim mrežama, flat u mreži (što kod nas na pretplatu samo Nolimit BHT ima za iole "normalnu" cijenu) + ne 250 nego 250 + 250MB neta što je 500. 60kn je oko 15KM. I to je svemirska ponuda za ono što iko kod nas nudi za te novce.
Uzmem primjer Bonbon u Hrvatskoj pa kaže 1000 minuta u mreži + 1000 prema ostalim mrežama i 1,6GB neta za 70kn (oko 18KM) ili opcija 300 minuta i 3GB neta za iste novce hmmm... Ili uzmeš 1000+1000minuta i 3GB neta za 80kn (cca 21KM). Sve nepotrošeno se prenosi u sljedeći mjesec. SUrfaš na 4G brzinama...
Možemo i dalje ako želiš, Tomato za 60kn (cca 15KM) daje 3000 jedinica (minuta-sms-mb pa troši kako ti je volja) ili za 40kn uz uspostavu poziva pa ako ne pričaš imaš 500minuta i barem 2 do 2,5GB neta za 40kn (cca 10KM) ili za 80kn (cca 21KM) dobiješ 6000 boba pa toši kako ti je volja ili ako ne zivkaš puno istu tarifu dobiješ za 60kuna. Gdje to kod nas imaš 5GB interneta i 1000 minuta za 17,5KM (ako i toliko izađe s uspostavom poziva)?!
Evo na google ukucam i Njemačku, nije da ti ne vjerujem ali eto

Nemaš roming po EU a vidi sad cake prijatelju moj, prosječna plaća u Hrvatskoj 810€, Njemačka 2270€, a kod nas 851KM ilitiga 436€. Moraš i to uzeti u obzir da Hrvati skoro duplo više zarađuju a cijene mobilnih usluga manje nego kod nas. Ovo s Njemačkom nema smisla ni porediti i fakat ne znam što ti to i pada na um. Da su im 4 puta skuplji paketi (a kao što vidiš nisu) previše zarađuju da bi kod nas bilo povoljnije.
Živ ti meni bio i ovim završavam konverzaciju jer samo iz šupljeg u prazno presipamo.
Nepovoljni smo haos, ne poštuju se odluke RAKa, i samo se nadam nekom strancu da vam svima pomrsi račune pa da dođete do pameti.
-
febo_acm
#4746 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
RAK nije nista manje kriminalan od ovih operatera... To je sve uigrano i dogovoreno.
- Maharadza
#4747 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Koje mećanje, ma MEĆAVA, sitnu vez, vic u igri, ma briši account moj cupko, avaks te isprskao uzduž i poprijeko. 
-
Cupko_
#4748 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
avaks wrote:Prijatelju nisam pročitao na nekom portalu već sam ti ostavio linkove, istraživanje je radila Regulatorna agencija za komunikacije BiH.
Evo na google ukucam i Njemačku, nije da ti ne vjerujem ali eto:
Kao što sam i napisao, ne tvrdim da su tarife u BiH najjeftinije nego da u susjedstvu a i u Europi ima i skupljih tarifa nego što su naše, budući da si ti tvrdio da prema istraživanjima iz RAK-a korisnici u BiH plaćaju najskuplje usluge. Dakle kao što vidimo iz tarifa koje sam ja naveo, to nije istina.
Naravno da u regiji i Europi postoje i puno povoljnije i bolje tarife nego kod nas, to niko ne osporava.
Ne znam opet po čemu tvrdiš da se ne poštuju odluke RAK-a kad sam ti naveo svaku stvar koja je promijenjena od januara prošle godine kada su iz RAK-a naredili promjene i poboljšanja usluga.
- avaks
#4749 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Razumijemo se prikaMaharadza wrote:Koje mećanje, ma MEĆAVA, sitnu vez, vic u igri, ma briši account moj cupko, avaks te isprskao uzduž i poprijeko.
Doći će i njima iz guzice u glavu kada dođe 4ta stranka a da nije u talovima i torovima
-
smartXL
#4750 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Malo smo mi trziste za 4 nacionalna operatera. Moze samo privatizacija ili ovi virtualni.