Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samo da pozdravim sve, ali moram maksuz pozdraviti Irca 300.
Radi sve brate, zezao Quasar, ali je sam opet proradio trenutno samo preko njega gledam i zadovoljan sam. Doduse osim Quasara imam Neptun rising, Exodus (stari) Covenant i naravno niti jedan ne radi kako treba ali dok Quasar radi ne diram nista.
Ali citam da ima dosta drugih dobrih adonsa pa cu kad uhvatim vremena instalorati ih
Ako nekom bude dosadno neka mi samo zakaci linkove kako da to uradim i koji addon da instaliram pored Quasara, a u pitanju je tv Sony android
onin wrote:Samo da pozdravim sve, ali moram maksuz pozdraviti Irca 300.
Radi sve brate, zezao Quasar, ali je sam opet proradio trenutno samo preko njega gledam i zadovoljan sam. Doduse osim Quasara imam Neptun rising, Exodus (stari) Covenant i naravno niti jedan ne radi kako treba ali dok Quasar radi ne diram nista.
Ali citam da ima dosta drugih dobrih adonsa pa cu kad uhvatim vremena instalorati ih
Ako nekom bude dosadno neka mi samo zakaci linkove kako da to uradim i koji addon da instaliram pored Quasara, a u pitanju je tv Sony android
Hvalaaaa
Blago se tebi, kod mene Quasar još nikada nije proradio
Ja kontam na Leia rade svi skoro, na 17.6 rade skoro svi s vise iznimaka nego na Leia, na 17.3 ne bas ali nisam siguran. Ipak i 17.3 zaglavljuje. Ali na njemu titl zacudo dobar pravo. Ne kasni itd.
Vratio na 17.6. Stopaju sve verzije ali ova najmanje dok na laptopu Leia nekako teza za koristenje.
Hvalaaaa
Na čemu koristiš Kodi? Kakav je problem sa Quasarom? Koju grešku ti izbacuje?
@onin
Nema na čemu, a za ostalo, samo da vratiš stranicu unazad vidio bi da sam već stavio link za Exodus Redux.
Edit:
Titlovi com proradili. Mora da ih je naša koleginica @zlo pritisnula.
Hvalaaaa
Na čemu koristiš Kodi? Kakav je problem sa Quasarom? Koju grešku ti izbacuje?
@onin
Nema na čemu, a za ostalo, samo da vratiš stranicu unazad vidio bi da sam već stavio link za Exodus Redux.
Edit:
Titlovi com proradili. Mora da ih je naša koleginica @zlo pritisnula.
Itac 300@
Znaci Exodus Redux hvala
Meni titlovi rade uredno
Mrva@
Proradit ce i tebi sigurno napises problem ovdje i sigurno ces dobiti rijesenje
mrva1976 wrote:
windows 10, i sve ono isto kao što sam prošli put pisao, str177
Sorry, zaboravio sam. Pa koliko sam isčitao, radi ti Elementum, on ti je klon od Quasara, skoro identičan, tako da ništa ne propuštaš. A za Quasar je 100% problem zbog Windows 10. Znači uživaj u alternativi od Quasara. Sve je isto.
Pozz
Samo da provjerim kad hocu da skidam druge addone ne mogu nikako izaci iz Balkan green Eon box je u pitanju.
Da li se ovo moze rijesiti ? Ili da putrm green addona instaliram sve ostale addone
mrva1976 wrote:
windows 10, i sve ono isto kao što sam prošli put pisao, str177
Sorry, zaboravio sam. Pa koliko sam isčitao, radi ti Elementum, on ti je klon od Quasara, skoro identičan, tako da ništa ne propuštaš. A za Quasar je 100% problem zbog Windows 10. Znači uživaj u alternativi od Quasara. Sve je isto.
Ljudi imam mali problem nadam se da ce mi neko pomoci.
Samo bi htio da pitam da kada hocu da izadjem iz balkan green i da instaliram neki drugi addon nece znaci kako udjem u balkan green tako i ostane i ne mogu instalirati dodatne addone.
Ako se moze napraviti neki Undo jednostavni klik dobro bi bilo..
Desni klik odnosno izlaz iz balkan addona odma vraca na pocetak.
Nadam se da ste me skontali. I hvala unaprijed svima na pomoći.
Ne zamjerite što na ovu temu ulazim samo kad imam pitanje
Do sada sam koristio Kodi samo na PC i to bez problema, odradio sam skoro jedan uninstal (jedini u tri i po godine) i ponovo instalirao onu neku noviju verziju, drugačiji je interface ali sve odlično fercera. Za moje potrebe dovoljan je Exodus Addon i samo njega imam instaliranog. Sve ovo na PC WIN 7.
Moje pitanje glasi. S obzirom da sam sad u prilici instalirati kodi i na Android Tv-u, je li instalacija addona (konkretno Exodusa) komplikovanija od one na PC-ju, je li slična i na šta se treba obratiti pažnja. Prelistao sam nekoliko zadnjih stranica teme, pa ne nađoh odgovor. Hvala unaprijed.
turbofolk wrote:Ne zamjerite što na ovu temu ulazim samo kad imam pitanje
Do sada sam koristio Kodi samo na PC i to bez problema, odradio sam skoro jedan uninstal (jedini u tri i po godine) i ponovo instalirao onu neku noviju verziju, drugačiji je interface ali sve odlično fercera. Za moje potrebe dovoljan je Exodus Addon i samo njega imam instaliranog. Sve ovo na PC WIN 7.
Moje pitanje glasi. S obzirom da sam sad u prilici instalirati kodi i na Android Tv-u, je li instalacija addona (konkretno Exodusa) komplikovanija od one na PC-ju, je li slična i na šta se treba obratiti pažnja. Prelistao sam nekoliko zadnjih stranica teme, pa ne nađoh odgovor. Hvala unaprijed.
Sve je isto. Osim što je malo zaHebanije tipkati adrese ako nemaš tastature, pa moraš daljinskim to odrađivati. Ostalo sve identično kao i za windows.
irac300 wrote:
Sve je isto. Osim što je malo zaHebanije tipkati adrese ako nemaš tastature, pa moraš daljinskim to odrađivati. Ostalo sve identično kao i za windows.
Hvala @irac300 Nisam ni sumnjao da će odgovor doći baš od tebe.
Snaći ću se nekako za tipkanje, imam neki dvostrani daljinski kojem je na poleđini tastatura, dobar je za pretraživanje, pa valjda posluži i na Kodiju. Hvala još jednom
duffy_duck wrote:Pozz
Samo da provjerim kad hocu da skidam druge addone ne mogu nikako izaci iz Balkan green Eon box je u pitanju.
Da li se ovo moze rijesiti ? Ili da putrm green addona instaliram sve ostale addone
Sistem pa promjena skina, a instalacija adona na file manager. Instalirao si ko i ja njihov build vjerovatno.
PS. Egzoduz radi ko singerica zasad dok od zelenog builda bas nerade dobro Loki i Gotham.
PPS. Skinuo sam Kodi u Emulator ali neradi ni blizu dobro ko van njega. Kasni slika itd. Skinuo samo da probam. Nepreporucujem ovo.
brazzo19 wrote:Na greenu u selekciji "domaci filmovi" postavljen "juzni vetar"
Još juče. Jesi riješio openload? Vidio sam te da pitaš isto i na FB stranici, odmah sam skontao da si ti.
Dodaj me onda na fb
P.S jesam tako sto sam reinstalirao kodi i instalirao njihov kompletan build sa svim addonima i izmedju ostalog green addonom, radi bez problema na pc.u trebao bih i na tv.u na kojem imam instaliran samo cist kodi i quasar i nista vise, pa sta mislis kad bih instalirao i na tv.u ovaj kompletan build da li bih mogao i quasar ponovo dici preko ovog green builda, jer ocito je da ne mogu sam addon instalirati da mi radi kako treba nego citav build i da mi promjeni izgled kodija ...
brazzo19 wrote:
Dodaj me onda na fb
P.S jesam tako sto sam reinstalirao kodi i instalirao njihov kompletan build sa svim addonima i izmedju ostalog green addonom, radi bez problema na pc.u trebao bih i na tv.u na kojem imam instaliran samo cist kodi i quasar i nista vise, pa sta mislis kad bih instalirao i na tv.u ovaj kompletan build da li bih mogao i quasar ponovo dici preko ovog green builda, jer ocito je da ne mogu sam addon instalirati da mi radi kako treba nego citav build i da mi promjeni izgled kodija ...
Probaj sad sa svim tim instaliranim vratit skin na default pa ce mozda idalje sam addon raditi i na defaultu.
brazzo19 wrote:Na greenu u selekciji "domaci filmovi" postavljen "juzni vetar"
Još juče. Jesi riješio openload? Vidio sam te da pitaš isto i na FB stranici, odmah sam skontao da si ti.
Dodaj me onda na fb
Kad sam vidio da si pitar odustao sam. Šalim se, ma samo onako na brzaka sam vidio i skontao da si ti u pitanju.
Vidi, build ti je običan Kodi sa već instaliranim raznim addonima i postavkama. Ti možeš deinstalirati ili instalirati addone na njega po svom ćefu. Ljude obično zbuni skin, pa se ne mogu snaći. Ti možeš dodati Quasar i Burst na njega. Procedura je ista kao i na običnom Kodiju. Ako se ne možeš snaći, nađi nekako system-settings-interface i promijeni skin.
duffy_duck wrote:Pozz
Sistem pa promjena skina, a instalacija adona na file manager. Instalirao si ko i ja njihov build vjerovatno.
PS. Egzoduz radi ko singerica zasad dok od zelenog builda bas nerade dobro Loki i Gotham.
PPS. Skinuo sam Kodi u Emulator ali neradi ni blizu dobro ko van njega. Kasni slika itd. Skinuo samo da probam. Nepreporucujem ovo.
Ali ako to uradim necu znati gdje mi je green balkan addon.
duffy_duck wrote:
Ali ako to uradim necu znati gdje mi je green balkan addon.
U addonima budu mislim svi ako se nevaram, samo neznam rade li svi kad promjenis build tj. skin. A pukni vaznije u favorites. Ja i serije u favorites pucam da ih netrazim poslije po addonima.