Danasnji "feminizam"
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4726 Re: Danasnji "feminizam"
Naravno da pomuti, misliš da nema žena koje kažu ne vadi? 
- BajramBarecula
#4727 Re: Danasnji "feminizam"
To i ja kontam, sve neka prica ne mozes se kontrolisat vako nako. Nismo ba zivotinjeBoemica wrote:
Ma najjače su mi šuplje: zanio se, čuj zanio se.
Mislim, seks je dobar, al' vala da je TOLIKO dobar da ti pomuti svaki zdrav sud, nije.
Il' ja nešto propuštam.
- Boemica
#4728 Re: Danasnji "feminizam"
Možda one itekako razmišljaju mozgom u tim momentimaVelkoski wrote:Naravno da pomuti, misliš da nema žena koje kažu ne vadi?
- triconja
#4729 Re: Danasnji "feminizam"
A kad je trebalo kalemit oboje su odlucivalimoonca wrote:Dogovor da, da muskarac da podrsku.Velkoski wrote:Abortus bi trebao biti dogovor, a ne jednostrana odluka. Osim u ekstremnim slučajevima dakako.
Zena odlucije.
- Xavier1
#4730 Re: Danasnji "feminizam"
Abortus treba zabraniti. Ubistvo!
- MarlboroGold
#4731 Re: Danasnji "feminizam"
Joj ovog padobranca 
- Bloo
- Globalna šefica
#4734 Re: Danasnji "feminizam"
Da. Tako sam se udala prvi put.Boemica wrote:Možda one itekako razmišljaju mozgom u tim momentimaVelkoski wrote:Naravno da pomuti, misliš da nema žena koje kažu ne vadi?
-
Hakiz
#4735 Re: Danasnji "feminizam"
Boris Becker to dobro zna...Boemica wrote:Možda one itekako razmišljaju mozgom u tim momentimaVelkoski wrote:Naravno da pomuti, misliš da nema žena koje kažu ne vadi?
One koje nemaju takav plan, a razmišljaju u tom momentu, neka mijenjaju partnera. Ne valja.
-
Hakiz
#4736 Re: Danasnji "feminizam"
Hajde, kada je već završilo, nadam se barem da se finansijski isplatilo. Rekoh, kao kod Beckera...Bloo wrote:Da. Tako sam se udala prvi put.Boemica wrote:Možda one itekako razmišljaju mozgom u tim momentimaVelkoski wrote:Naravno da pomuti, misliš da nema žena koje kažu ne vadi?
- Boemica
#4737 Re: Danasnji "feminizam"
Ne kažem da razmišljaš konstantno, ali itekako si svjestan onoga što radiš.Hakiz wrote:Boris Becker to dobro zna...Boemica wrote:Možda one itekako razmišljaju mozgom u tim momentimaVelkoski wrote:Naravno da pomuti, misliš da nema žena koje kažu ne vadi?
One koje nemaju takav plan, a razmišljaju u tom momentu, neka mijenjaju partnera. Ne valja.
To neko preuveličavanje seksa kao nečeg nebeski dobrog nikako ne kontam.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4738 Re: Danasnji "feminizam"
moguće, samo onda ja očigledno nemam pravo tražiti abortus ako ona nećeBoemica wrote:Možda one itekako razmišljaju mozgom u tim momentimaVelkoski wrote:Naravno da pomuti, misliš da nema žena koje kažu ne vadi?
-
Hakiz
#4739 Re: Danasnji "feminizam"
Nije seks uvijek nebeski dobar i često je precijenjen njegov značaj. Ali ako je baš dobar, onda ne razmišljaš puno.Boemica wrote:Ne kažem da razmišljaš konstantno, ali itekako si svjestan onoga što radiš.Hakiz wrote:Boris Becker to dobro zna...Boemica wrote:
Možda one itekako razmišljaju mozgom u tim momentima
- Boemica
#4740 Re: Danasnji "feminizam"
Pa ako ti ne želiš dijete a ona kaže ne vadi, onda ga ti momački izvadi.Velkoski wrote:moguće, samo onda ja očigledno nemam pravo tražiti abortus ako ona nećeBoemica wrote:Možda one itekako razmišljaju mozgom u tim momentimaVelkoski wrote:Naravno da pomuti, misliš da nema žena koje kažu ne vadi?valjda je materica i licenca na dijete, osim kad treba alimentacija
Pa ne razmišljaš puno ali možeš sasvim dovoljno razmišljat da znaš i osjetiš kad je vrijeme da staneš.Hakiz wrote:
Nije seks uvijek nebeski dobar i često je precijenjen njegov značaj. Ali ako je baš dobar, onda ne razmišljaš puno.
Šta kaže zanio se, ma bjež.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4741 Re: Danasnji "feminizam"
au, ne znaš ti moć tog ne vadi 
-
Hakiz
#4742 Re: Danasnji "feminizam"
Ko zna, zna, ko ne zna, neka naučiBoemica wrote:Velkoski wrote:Pa ako ti ne želiš dijete a ona kaže ne vadi, onda ga ti momački izvadi.Boemica wrote:
moguće, samo onda ja očigledno nemam pravo tražiti abortus ako ona nećevaljda je materica i licenca na dijete, osim kad treba alimentacija
![]()
Pa ne razmišljaš puno ali možeš sasvim dovoljno razmišljat da znaš i osjetiš kad je vrijeme da staneš.Hakiz wrote:
Nije seks uvijek nebeski dobar i često je precijenjen njegov značaj. Ali ako je baš dobar, onda ne razmišljaš puno.
Šta kaže zanio se, ma bjež.
- BajramBarecula
#4743 Re: Danasnji "feminizam"
Pa o tome zenska i govori sve vrijeme, al bitnije kontru udarat nego procitat sta se piseHakiz wrote:Nije seks uvijek nebeski dobar i često je precijenjen njegov značaj. Ali ako je baš dobar, onda ne razmišljaš puno.Boemica wrote:Ne kažem da razmišljaš konstantno, ali itekako si svjestan onoga što radiš.Hakiz wrote: Boris Becker to dobro zna...
- Boemica
#4744 Re: Danasnji "feminizam"
Velkoski wrote:au, ne znaš ti moć tog ne vadi
Nisam probala nikog uhvatit na foru.
-
Hakiz
#4745 Re: Danasnji "feminizam"
Nije ženska nego žena, a govori o tome da seks nisu takva radnja i osjećaj sa se zbog njega prestane razmišljati.BajramBarecula wrote: Pa o tome zenska i govori sve vrijeme, al bitnije kontru udarat nego procitat sta se pise
Ja kažem da je u pravu sve dok takav seks ne doživi. Onda će promijeniti mišljenje
- Boemica
#4746 Re: Danasnji "feminizam"
Hakiz wrote:Nije ženska nego žena, a govori o tome da seks nisu takva radnja i osjećaj sa se zbog njega prestane razmišljati.BajramBarecula wrote: Pa o tome zenska i govori sve vrijeme, al bitnije kontru udarat nego procitat sta se pise
Ja kažem da je u pravu sve dok takav seks ne doživi. Onda će promijeniti mišljenje
Ne postoji ništa na svijetu što me može toliko poremetit da isključim svoj zdrav razum.
Kad me halucinogeni nisu poremetili, neće vala ni neki tamo seks
- MarlboroGold
#4747 Re: Danasnji "feminizam"
PreĆera ga Hakize 
-
Hakiz
#4748 Re: Danasnji "feminizam"
Izgleda da i za tebe rečeno važiMarlboroGold wrote:PreĆera ga Hakize
-
Hakiz
#4749 Re: Danasnji "feminizam"
I AM ROBOT...Boemica wrote:Hakiz wrote:Nije ženska nego žena, a govori o tome da seks nisu takva radnja i osjećaj sa se zbog njega prestane razmišljati.BajramBarecula wrote: Pa o tome zenska i govori sve vrijeme, al bitnije kontru udarat nego procitat sta se pise
Ne postoji ništa na svijetu što me može toliko poremetit da isključim svoj zdrav razum.
Kad me halucinogeni nisu poremetili, neće vala ni neki tamo seks
- Boemica
#4750 Re: Danasnji "feminizam"
Ma jašta, al' hajd da se vratimo na temuMarlboroGold wrote:PreĆera ga Hakize
Žene, kakav je vama seks sa kondomom?