Gore il doleAnestezija wrote:kad nije zapustena poyy
Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sha_ba
#4726 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
-
Nisam_fin
#4727 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
kad vidim djevojku/zenu da hoda ulicom i puši....
-
gilla
#4728 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Cigara u ustima.
- avetinja
#4729 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Obrve aka Momčilo Krajišnik.
- ho oponopono
#4730 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
...pih...umivene prostitutke...kuja misli da je njena vagina optočena zlatom i vrijedna milion eura...
...misle da su princeze...( konj, princ, galop, suton) i nemaju apsolutno ideju o realnom svijetu te da se isti sastoji od plaćanja računa i ribanja wc šolje...
...neprestano je u jebenom strahu da ćeš ju ostaviti zbog neke bolje...
...ma nebitno je čime se dotični bavi, koliko ga poznaje, ma sve dok ima kitu za koju može da ga odvuče pred matičara...jer je jebiga voda došla do grla...
...ona što diriguje šta ćeš jesti, piti, kad se karati...s kim se družiti...šta obući ...u protivnom... vaginalna manipulacija...
...misle da su princeze...( konj, princ, galop, suton) i nemaju apsolutno ideju o realnom svijetu te da se isti sastoji od plaćanja računa i ribanja wc šolje...
...neprestano je u jebenom strahu da ćeš ju ostaviti zbog neke bolje...
...ma nebitno je čime se dotični bavi, koliko ga poznaje, ma sve dok ima kitu za koju može da ga odvuče pred matičara...jer je jebiga voda došla do grla...
...ona što diriguje šta ćeš jesti, piti, kad se karati...s kim se družiti...šta obući ...u protivnom... vaginalna manipulacija...
-
almir90
#4731 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Odbija me kad me neće. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- honky tonk
#4733 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Hahahhahahahahh_BataZiv_0809 wrote:
- Donnie Smith
#4734 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Kad je peksin, a pritom glumi damu. I to iz Pariza. Ni manje ni više. Otvori torbu svakoj, sve će ti biti jasno. Neseser sa šminkom lojav, mastan, to se opralo nikad nije. Uđi poslije svake u wc - da ograišeš.
Ja sam u ponedjeljak jednu na poslu pitala je li transvestit slučajno. Ništa joj nije bilo jasno, trepće namačkarenim lažnim trepavicama, nešto se uvija, a sva je k'o bombona, nije da nije, lijepa, zgodna i to, naravno i nafurana, jer je teško biti lijep i normalan u isto vrijeme.
Pa mislim, nemamo 100 kabina u wc-u, nažalost, nego samo 2. Na našem spratu.
Ja ušla u wc, bacila maramicu, čisto sve. Perem ruke, i telefoniram u wc-u, ona dođe, pi-pi, ode,
i ja opet brišem oči, neka alergija i nemam kud s maramicama, često fale kante za smeće, ja u wc, i ..ma i zid zapišan. Daska i poklopac cijeli...
Pa šta ću pomisliti osim da je trandža. I tako vam je to, drage dame, i jadni muškarci, kod 98 posto žena. Teški peksini.
A glumi damu, čistunicu, šminka je tip top, odjeća, frizura, ali, ja da sam muško, ja bi bila peder, vazda to ponavljam. Nema većeg ufaka, pogančera i peksina od žene. Fuj. Svaka čast onim rijetkim izuzecima.
Jednostavno, ne vode dovoljno računa o higijeni. I ne bi to priznale ni sebi ni drugima nikad u životu, ni kad joj pokažeš crno na bijelo, nisam kaže to ja.
Bitno se našminkati, a grudnjak isti nosi mjesec dana. Naprimjer.
To mi smeta kod žena, i olajavanje na svakom koraku svega i svačega. I za sekundu se uvrijede. Onaj transvestit se više sa mnom ni ne pozdravlja u liftu kad me sretne, a sretnemo se pet-šest puta dnevno.
Žene su zlobne, plitkoumne i generalno glupe. I zbog mog stava, s godinama imam sve manji broj prijateljica.
Ja sam u ponedjeljak jednu na poslu pitala je li transvestit slučajno. Ništa joj nije bilo jasno, trepće namačkarenim lažnim trepavicama, nešto se uvija, a sva je k'o bombona, nije da nije, lijepa, zgodna i to, naravno i nafurana, jer je teško biti lijep i normalan u isto vrijeme.
Pa mislim, nemamo 100 kabina u wc-u, nažalost, nego samo 2. Na našem spratu.
Ja ušla u wc, bacila maramicu, čisto sve. Perem ruke, i telefoniram u wc-u, ona dođe, pi-pi, ode,
A glumi damu, čistunicu, šminka je tip top, odjeća, frizura, ali, ja da sam muško, ja bi bila peder, vazda to ponavljam. Nema većeg ufaka, pogančera i peksina od žene. Fuj. Svaka čast onim rijetkim izuzecima.
Jednostavno, ne vode dovoljno računa o higijeni. I ne bi to priznale ni sebi ni drugima nikad u životu, ni kad joj pokažeš crno na bijelo, nisam kaže to ja.
Bitno se našminkati, a grudnjak isti nosi mjesec dana. Naprimjer.
To mi smeta kod žena, i olajavanje na svakom koraku svega i svačega. I za sekundu se uvrijede. Onaj transvestit se više sa mnom ni ne pozdravlja u liftu kad me sretne, a sretnemo se pet-šest puta dnevno.
Žene su zlobne, plitkoumne i generalno glupe. I zbog mog stava, s godinama imam sve manji broj prijateljica.
-
prog321
#4735 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Da je trandza ne bi joj pljustalo sa svih strana.
Zapisano bi bilo u crtu
Zapisano bi bilo u crtu
- annoy
#4736 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
nigdje nisam vidjela takve gadosti kao u ženskim wc-ima 
- Donnie Smith
#4737 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Kod nas na poslu, a i posvuda, čistačice se žale na ženske toalete, muške ne. Stoka pa stokaannoy wrote:nigdje nisam vidjela takve gadosti kao u ženskim wc-ima
@prog321
Pa možda je neiskusna, pa joj leti, šta ja znam. Valja to upraviti, saulisati
Žensko sjedne ili šta već, nikako nije za očekivati zid zapišan, u pm!
Ja imam spisak ljudi kojima je zabranjeno meni u kuću ući. I ljute se i tužakaju me mami i šta sve ne ali nećeš pogani u moj čisti, skromni dom!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4738 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ne bi, vjerujDonnie Smith wrote:ja da sam muško, ja bi bila peder, vazda to ponavljam.
Na stranu osobine i pojedinosti koje vi zene medjusobno puno bolje razumijete, ali ne bih se s muskarcem grlio i mazio nizasta na svijetu
- Euridika
- Globalna šefica
#4739 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Fuj kakvih gadarija na ovom forumu možeš pročitati. 
-
Mutivoda
#4740 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
e jbga sad..Donnie Smith wrote:
ja da sam muško, ja bi bila peder, vazda to ponavljam
malo pretjerujemo a?!ccc
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4741 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ovo kad čuješ od ženska, baš dobije na vrijednosti, pogotovo znajući koliko je danas potrebno da žensko 'padne'. 
No, zato se ne ženimo, tako da ne trebamo biti pederi, nego pišemo brojeve i punimo foldere.

No, zato se ne ženimo, tako da ne trebamo biti pederi, nego pišemo brojeve i punimo foldere.

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4742 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Uh sta procitah
Hajde dame posaljite mi svaka po seksi selfi da dodjem sebi
Hajde dame posaljite mi svaka po seksi selfi da dodjem sebi
- esmasaric
#4743 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ovo za Wc se slažem. Nekoliko puta sam čak ušla i u muški wc jer je, kao i u većini kafića, wc jedna kabina i ta kabina je izgledala kao da je neko sasuo kontenjer u nju. I to govorim za kafiće na dobro glasu, pa i restorane. Muškarci su uvijek čišći.
Jednom sam ušla u Metropolisu u ženski wc i bio je prenatrpan papirima. Ali svuda papiri, na šolji, na zidovima, ispod. I usred toga krvav pod. Ne razumijem zašto bar ne pokupe papire... Kao da je abortus urađen unutra. Valjda je imala nezgodu prilikom vađenja tampona. A taj wc je važio za jedan od najčiščih toaleta uvijek. [emoji53]
Jednom sam ušla u Metropolisu u ženski wc i bio je prenatrpan papirima. Ali svuda papiri, na šolji, na zidovima, ispod. I usred toga krvav pod. Ne razumijem zašto bar ne pokupe papire... Kao da je abortus urađen unutra. Valjda je imala nezgodu prilikom vađenja tampona. A taj wc je važio za jedan od najčiščih toaleta uvijek. [emoji53]
- Eggsy
#4744 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Donnie Smith wrote:bla bla blaga blaga bla bla ghghhhg BLAH...I zbog mog stava, s godinama imam sve manji broj prijateljica.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4745 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Nema ništa bolje od haringe btw.
- kockica_kockica
#4746 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ja nikad nisam razumjela te silne papire bacene okolo solje u zenskim wc-ima. Sve kontam kako tako prljavo ostane za njima, pa nije valjda da i kuci tako ostave prljavo i neuredno...esmasaric wrote:Ovo za Wc se slažem. Nekoliko puta sam čak ušla i u muški wc jer je, kao i u većini kafića, wc jedna kabina i ta kabina je izgledala kao da je neko sasuo kontenjer u nju. I to govorim za kafiće na dobro glasu, pa i restorane. Muškarci su uvijek čišći.
- esmasaric
#4747 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Nemam pojma šta je fazon sa papirima svuda. I zašto ne pobacaju, pa ti si ih koristila, nije niko treći. Ma ne razumijem jednostavno.
- ultima_palabra
#4748 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ma nije samo WC, i kad pogledaš stol u kafiću možeš skontat da su žene sjedjele
Puno nekih maramica, papira, celofana, pomrvljeno, umecano...
Generalno su žene ljepši i čišći spol, ali što žena može biti ružna i prljava to muškarac nikad ne može.
Generalno su žene ljepši i čišći spol, ali što žena može biti ružna i prljava to muškarac nikad ne može.
- annoy
#4749 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Mislim da te silne papire stavljaju na dasku da ne bi njihova gospodska pizda ni u teoriji došla u kontakt s prljavim javnim wc-om
I ja uvijek stavim malo papira da ne dotičem dasku ali ih onda bacim u smeće
A neke izgleda natrpaju pola role papira i onda to sve razbacaju okolo
Ma, to je još dobro naspram onog što sam znala vidjeti, pogotovo u jednom javnom wcu na kolodvoru koji je otvoren cijelu noć
Zgadio mi se život
Mene bi bilo sram ostaviti i komadić papira na podu, a kamoli nešto gore
I ja uvijek stavim malo papira da ne dotičem dasku ali ih onda bacim u smeće
A neke izgleda natrpaju pola role papira i onda to sve razbacaju okolo
Ma, to je još dobro naspram onog što sam znala vidjeti, pogotovo u jednom javnom wcu na kolodvoru koji je otvoren cijelu noć
Zgadio mi se život
Mene bi bilo sram ostaviti i komadić papira na podu, a kamoli nešto gore
- Dr Kova
#4750 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
cuj gospodska pizda