LINK

A sta ja argumentiram? Neces naci moj post gdje se stavljam na neciju stranu osim sto mi je smijesno kako vecina vas polemise kako ovdje treba napast, kako ondje kao da nece ginuti obicni ljudi. Nisam bio u ratu, bio sam djecak ali mi je odbojno. I sasvim dobro mogu ocijeniti godista, nema ni pola boraca ovdje vec nadrkani klinci 70%.Ja Sam Odavle wrote:Jadan ti je ovaj argumenat.Vijetnamac13 wrote: {...}Istim bi srce kroz rebra izaslo da im petarda kraj prozora pukne. Jer ja se samo kroz maglu sjecam oca koji ide u rat i to nije lijepo sjecanje{...}
Na ovoj temi barem je polovina boraca bosanskog rata. Bas zbog toga se ljudi zgrazavaju na pokusaje pravdanja zlocina nad civilima, rusenja gradova do temelja, upotrebe bojnih otrova, artiljerije i avijacije protiv civila, bombardovanja pijaca i redova za kruh.
Ali cekaj, ti si takve nazvao "ratnim huskacima", ili te nisam dobro shvatio?
kaže tip teroristi mu uništili zemlju...Kikibombona wrote:http://www.advance.hr/vijesti/bashar-al ... verenitet/
Asad je sve samo nije budala. Opet dobar i odmjeren nastup.

Ti fakat trebas nac neku zanimaciju u zivotuChallenger__ wrote:Da, da, majmuni jedni... Eto vam armije Bijelog Cara pred vratima... Hallelujah!
(ili tekbiiir, kako vam volja)
Sta kazes? Fejsbuk?Challenger__ wrote:
WoW! “2 Million Bikers to DC” WoW!
LINK
"ko drugom "proljeće" sprema, jesen mu na vrata dođe..."
I love You, SYRIA...
Ti bas nisi dobar izgleda. Prije par mjeseci sam bas rado citao tvoje postove ali kako vrijeme prolazi ti najcesce nekakve neboluze pises. Eto samo mi objasni sta ti ovo gore znaci majke ti.Challenger__ wrote:Da, da, majmuni jedni... Eto vam armije Bijelog Cara pred vratima... Hallelujah!
Za izvor dogovorenohape_hapica wrote:Challenger__ wrote:Da, da, majmuni jedni... Eto vam armije Bijelog Cara pred vratima... Hallelujah!
Ti bas nisi dobar izgleda. Prije par mjeseci sam bas rado citao tvoje postove ali kako vrijeme prolazi ti najcesce nekakve neboluze pises. Eto samo mi objasni sta ti ovo gore znaci majke ti.
@saxxxx
Sto ne stavljas izvor kad postavis tekst ili video?

However, recent polls show it is becoming clear that Obama’s push for military action in Syria is costing him credibility with the American public.

Da,da... "Ko se mača hvata..." I Tajipp i Obama, a tu, u svom dvorištu imaju mudrog i velikog čovjeka, senatora:Vijetnamac13 wrote:Evo u Turskoj nemiri opet, dok Turska hoce Asada ni kod kuce ne moze upostaviti mir.
"...being a superpower means more than super-military might; it means super-diplomacy and super-restraint,"
(Joe Manchin)

Sredio bi Tajjib stanje u drzavi da je dobar politicar kao Sisi u Egiptu, ali nije...Vijetnamac13 wrote:Evo u Turskoj nemiri opet, dok Turska hoce Asada ni kod kuce ne moze upostaviti mir.