konacno sam ti dohakoesso_sa wrote:![]()
![]()
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- commendatore
#4726 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- nadžak
#4727 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jeste, ne može mu pisat nalog ako nije lično vidio ali isto tako kad ga zaustavi pregleda mu dokumente, jeli auto uredno registrovano, vidi jeli pijan, nadrogiran, ako je drzak onda je tek najebo. Bude tu i pojasa pa svjetala, sijalica...nađe se štošta.esso_sa wrote:nazalost, ne pije ti to nista vode. Mora policija da ga vidi na djelu da bi ga kaznili. Ili da vas obojicu zaustave, pa da ti svjedocis protiv njega, ali i to slabo pije vode. Kako sam rekao, mora i policija sve to da vidiThe BEN10 wrote: Ne da često zovem policiju, već obavezno. I ne samo to.
Nedavno sam tako stao pored patrole da upozorim na majmuna koji je vozio iza, a kojeg sam vidio kroz retrovizor kako ludo vozi. Uspio sam ga ostaviti iza sebe na kružnom toku jer se nije stigao odmah iza mene uključiti. I Boga mi policajac ode da ga zaustavi.![]()
Zašto ne bih prijavio, šta mi fali!? Samo prijavit stoku!
Ovako mogu samo zaustaviti, na slijepo upozoriti i to je to...
Jaran se jedan kofrčio, konto čojek da je mangup pa naletio na patrolu koja ga je "profesionalno" iskulirala i našla mu neispravnu prvu pomoć i napisali mu nalog.
-
The BEN10
#4728 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma ja ba, tako i treba.nadžak wrote:Jaran se jedan kofrčio, konto čojek da je mangup pa naletio na patrolu koja ga je "profesionalno" iskulirala i našla mu neispravnu prvu pomoć i napisali mu nalog., a sve uredno sa "dobar dan" , "doviđenja i prijatno"...
Šare na gumama, trokut, fluorescentni pojas, zatamnjena stakla,...
Ma hej, samo ako hoćeš. Ako ništa, ispeglat ga mogu pola sahata ko ništa i pustiti.
Last edited by The BEN10 on 27/05/2016 09:56, edited 1 time in total.
-
esso_sa
#4729 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Dlaka u jajetu se uvijek moze naci
, ali ne moze te kazniti po osnovu neke civilne prijave bez da i on (policajac) nije svjedocio prekrsaju
- drug_profi
#4730 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
hajd ba mog su kolegu zaustavili radi rutinske valjda i on im rekao da zuri da ne zakasni na posao. Ptaju gdje radi, on kaze-pise ti u saobracajnoj.
Drot naravno kaze - ne pise. A on ce njemu - e onda te se ne tice.
200 maraka kazne je platio na sve sto su mu nasli, bukvalno sve mu pregledali.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4731 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
lijepa riječ gvozdena vrata otvara
molim hvala oprosti izvoli
nije se s rogatima bosti
i tako dalje
molim hvala oprosti izvoli
nije se s rogatima bosti
i tako dalje
-
The BEN10
#4732 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
drugi profil wrote:hajd ba mog su kolegu zaustavili radi rutinske valjda i on im rekao da zuri da ne zakasni na posao. Ptaju gdje radi, on kaze-pise ti u saobracajnoj.
Trebo im je još reći kako su im trbušine velike, lojave hlače i slično. Da se makar ukopa do kraja.
- vjesticanametli
- sparky
#4734 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To za Austriju je šuplja, osim ako ga nije neko prijavio za parkiranje. Svakako i da je prijavljen došla bi mu policija na adresu, ali kazne nema. Šuplja ili parkiranje, treće nema.The BEN10 wrote:Pa i to je bolje nego da majmun nekoga ubije! Ovako će imati na umu da ga neko prati, nadzire.esso_sa wrote:nazalost, ne pije ti to nista vode. Mora policija da ga vidi na djelu da bi ga kaznili. Ili da vas obojicu zaustave, pa da ti svjedocis protiv njega, ali i to slabo pije vode. Kako sam rekao, mora i policija sve to da vidiThe BEN10 wrote: Ne da često zovem policiju, već obavezno. I ne samo to.
Nedavno sam tako stao pored patrole da upozorim na majmuna koji je vozio iza, a kojeg sam vidio kroz retrovizor kako ludo vozi. Uspio sam ga ostaviti iza sebe na kružnom toku jer se nije stigao odmah iza mene uključiti. I Boga mi policajac ode da ga zaustavi.![]()
Zašto ne bih prijavio, šta mi fali!? Samo prijavit stoku!
Ovako mogu samo zaustaviti, na slijepo upozoriti i to je to...
Btw, ne znam kako je to, ali mi priča čovjek da je u Austriji dobio kaznu na osnovu prijave vozača od prije mjesec-dva. Fino kaže tamo stoji na osnovu prijave da ste vozili toliko i toliko kažnajvate se sa...
- hellhammer
#4735 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
kada te policija negdje uslika sa radarom da si vozio brze od ogranicenog istina je da stoji anonimna prijava pa zbog toga misli da ga je drugi vozac prijavio. plati i suti jer ko kaze da nije pa ide na sudsko odlucivanje tamo se pojavi policajac (komandir stanice) sa dokazom da si vozio brze, policajce zele ostaviti anonimnima koliko je vise moguce, eh onda platis i sudske troskove i maksimalnu kaznu za taj prekrsaj, istina je da mozes dobiti kaznu na osnovu iskaza drugih vozaca, bacanje opuska iz auta, nepostivanje pjesaka, voznja u kontra smjeru ali nisu to tako velike kazne da bi isao da se ganjas po sudu sa tim svjedokom i gubis vrijeme
- supercali
#4736 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
juce vozim glavnom u krajnjoj lijevoj i ispred mene pezo 307
i svera on lagano
kod socijalnog lik hladno ode lijevo na ivicnjak i pope se sa 2 tocka
nije puno vozio tako i vrati se
kasnije se na semaforu poravnao sa njim i gledam covjek od nekih 50-ak godina
kontam je li tipko mob ili sta uglavnom sve vise i vise ljudi ne mare za vozace oko sebe bez obzira na godine na auta koja voze (ovo se odnosilo na ono trkaci limuzine terenci malo veliko jeftino skupo itd) i sl
i svera on lagano
kod socijalnog lik hladno ode lijevo na ivicnjak i pope se sa 2 tocka
nije puno vozio tako i vrati se
kasnije se na semaforu poravnao sa njim i gledam covjek od nekih 50-ak godina
kontam je li tipko mob ili sta uglavnom sve vise i vise ljudi ne mare za vozace oko sebe bez obzira na godine na auta koja voze (ovo se odnosilo na ono trkaci limuzine terenci malo veliko jeftino skupo itd) i sl
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4737 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Saobraćajna nekultura / Pogledajte nesavjesnog vozača kod RTV doma u Sarajevu
http://www.radiosarajevo.ba/vijesti/lok ... evu/227567
- kloniran
#4738 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
svakodnevna pojavaTomahawk11 wrote:Saobraćajna nekultura / Pogledajte nesavjesnog vozača kod RTV doma u Sarajevu
- basicm
#4739 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovaj je jos dobar, meni tele neko na skretanju za Halilovice se u sred voznje ukopa na mjestu i ubaci se ljudima na skretanju lijevo.
- vješalica
#4740 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
odavno neka balava ćurka u crvenoj toyoti yaris sa naljepnicom elektroprivrede bjesni po gradu, to firma obezbijedila besposličarke da imaju prevoz u toku radnog vremena za "frlo fažne foslove"
po ilidži ostavljala kola gdje je stigla kod hotela holivud,vozala u kontra smjeru i sl
prava papanka papačka
po ilidži ostavljala kola gdje je stigla kod hotela holivud,vozala u kontra smjeru i sl
prava papanka papačka
-
Kataklinger
#4741 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne mEre bit gora od one n00baljke sa ljubičastim gNJolfom 4, što ore cestu svaku noć. Prošle godine joj brat krisno, omoto' se oko bandere sa bNw-ejem eČeteresŠes'com emTrojkom, i ova je krenula njegovim stopama.
- vješalica
#4742 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vanesa
Glupira se sa G4 i motociklom dok ne polomi njusku glupu
Glupira se sa G4 i motociklom dok ne polomi njusku glupu
- KB9
#4743 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ti znaaas moja vanesa da je zivot pvc kesaaaaa 
-
wolfie
#4744 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Cime se oni bave pa imaju toliki vozni park?
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#4745 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
brise prasinu u biblioteci 
-
tempuser
#4746 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vidjena, neupadljiv auto al zapao za oko bas zbog nekog seljakluka u voznji!vješalica wrote:odavno neka balava ćurka u crvenoj toyoti yaris sa naljepnicom elektroprivrede bjesni po gradu, to firma obezbijedila besposličarke da imaju prevoz u toku radnog vremena za "frlo fažne foslove"
prava papanka papačka
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#4747 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sinoc neki momcic oko 9 na tranzitu sa twingom, "divlja", prestize po 2-3 auta, prelazi u drugu traku, "ne vidi" semafor i tako te stvarcice 
- sparky
#4748 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako se ljudi igraju na tranzitu, to nije normalno. Doduše rijetko se dešavaju udesi, ali kad se dese onda obično neko pogine. Onaj semafor za Hadziabdinicu i semafor za Nadmejdan(prije i poslije tunela) većina ne primjećuje. To je posebno izraženo nedjeljom popodne, kad se Sarajlije vraćaju sa "vikendica" iz Švecke i ostatka I. Bosne.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4749 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
krv nije vodaKataklinger wrote:Ne mEre bit gora od one n00baljke sa ljubičastim gNJolfom 4, što ore cestu svaku noć. Prošle godine joj brat krisno, omoto' se oko bandere sa bNw-ejem eČeteresŠes'com emTrojkom, i ova je krenula njegovim stopama.
meni bi se gadilo sjesti u kola 5 godina
- muha_sa