definitivno za maksimalno pola covjeka ovdjekana.
nevertheless - beton totalni!!!

download:
http://www.megaupload.com/?d=IV4R7P22

dokaz da i umno poremeceni samo i jedino zele biti slobodni.
<3
Moderator: _BataZiv_0809

Bullet Tooth Tony wrote:fazon je sto dosta ljudi stavi film koji su upravo gledali , cisto da se zna, eto oni su to gledali ... pa zato ima svastaVenomousV wrote:ozbiljno razmisljam da prestanem posjecivati ovu temu jer toliko nahvalite filmove da ja ostanem paf i film mi se (malo je reci) ne svidi...

Ovdje ćeš sigurno da nađeš nešto što će ti se svidjeti !
eto sad smarac i kad ne preporucim me, you and everyone we know, singdoku niti lomeci valove.komi wrote:e baš si smarač :*

Lijepo je vidjeti da još neko misli da je Okuribito dobar film. Zato sam ga i preporučio još tamo 27/01/2010.derion wrote: Okuribito
Odličan japanski fim, ali nema nindža, karatista, džudista i sličnih karafeka.Malo koja cinematografija ima senzibilnolst kao japanska, a ona se zaista osjeti u ovome filmu.

Ay Carmela je jedna od boljih pozorišnih komada koje sam u životu pogledao....a ima i istoimeni španski film i film je dobarjohnnykola wrote:eto sad smarac i kad ne preporucim me, you and everyone we know, singdoku niti lomeci valove.komi wrote:e baš si smarač :*
ovaj gore post je ponajvise isao za tebe starog levicara.![]()
![]()
![]()
pogledaj karmelu, sigurno neces pogresiti.:***

+1Better Man wrote:Gran Torino je odlican film, a Clint Eastwood je potvrdio da je kao glumac i reditelj istinska legenda i genijalac.
Better Man wrote:Gran Torino je odlican film, a Clint Eastwood je potvrdio da je kao glumac i reditelj istinska legenda i genijalac.

Ima tu par dobrih, ali pregledati Lost Highway obavezno, ne cekati ni sekunde...zilla_ wrote:i meni je odličan... inače puno gledam filmove al na ovako nešto skroz rijetko naletim... većinom pogledam ove preporuke i više od 50% je tu smeća... evo sad imam na kompu oko 50 filmova koje sam skinuo po preporuci odavde i opet kad hoću da gledam nešto od toga sve mi bezveze...
većina ovih filmova čeka da budu pregledani a ja opet tražim nešto drugo![]()
![]()