#47226 Re: Sta ste danas, vi licno, kuhali (s fotografijama)
Posted: 08/08/2021 11:47
jagode rokache ,domaci uzgoj (ne moj) pravo dobre
ublie se za frustuka sa kefirom
ublie se za frustuka sa kefirom
Divnosuspect_zero wrote: ↑08/08/2021 20:57 Sa akšamom je nastupila Hidžretska nova godina, da vam je hairli i u zdravlju
Kod mene u mahali običaj i komšijama podijeliti.
domacinskisuspect_zero wrote: ↑08/08/2021 20:57 Sa akšamom je nastupila Hidžretska nova godina, da vam je hairli i u zdravlju
Ideja za sutra ...nabacaš svašta u tepsiju pa u rernu i bjež' iz kuhinje
Slično Karpatima po sastavu, kremi i korama, samo što ova "poravna kore"..Karpati su jednostavniji. Ovo su Karpati koji glume da su Medovik.hadzinicasa wrote: ↑26/07/2021 17:16Ovo smlatis bona za pola sata, ja je pravila jer je pravo lagano i brzosuspect_zero wrote: ↑26/07/2021 16:59
Pregledala i ovaj i još par verzija i meni svaka komplikovana ....svakom ko pravi ova srkletli jela svaka čast ...ja ću puding napraviti
Pastrmka, dinstana u bijelom vinu sa ruzmarinom, lovorom i bijelim lukom pred kraj. Naravno da moze i skusa, mislim da bi njoj bolje odgovaralo crno vinosuspect_zero wrote: ↑15/08/2021 01:34Ideja za sutra ...nabacaš svašta u tepsiju pa u rernu i bjež' iz kuhinje
Šta ti je ovo sitno posuto, ove neke male kuglice...koji je to začin?
@Sanabija koja je ovo riba, može li se skuša ovako spremati?
ko daje mene pit"o