Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
yasaq

#47226 Re: Premijer liga BiH

Post by yasaq »

lendric wrote:Još uvije Logovan piše o Želji, šta ti je reći koliko je Željo veliki, a klub za kobilje glave mali
Jeste li podnijeli apelaciju Ustavnom sudu za zaštitu vitalnih nacionalnih interesa ? Ha :lol:
emigrazione

#47227 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

lendric wrote:Još uvije Logovan piše o Želji, šta ti je reći koliko je Željo veliki, a klub za kobilje glave mali
Veliki vam je dug, a zeljo je golem :lol:
bjelave

#47228 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

vicious wrote: Ali kako može biti kurcobolja, u dvije najvažnije utakmice koje ti odlučuju o tituli? Ne mogu to da shvatim nikako.
Ni meni to nikako nije jasno. Haj protiv Krupe jos i nekako. Desi se jedna utakmica svakom. Mozda su kontali lako cemo,poceli vec slavit. Ali da su onakvi mtvaci u derbiju u kom se vazda gine i kad nema rezultatskog znacaja,a jos nema vise vadione, to je tesko za shvatiti.

Da se nesto ne desava u svalacionici? Mozda se sapunjalo hudom Samprasu ali bas da titulu zijane u koju su tako puno ulozili nije logicno.

A s druge strane indikativno je da je Amar koji se nigdje nije pojavljivao u medijima otkako se vratio iz Katara, bas pred derbi, u toj hefti, dao nekih 3-4 intervjua.
emigrazione

#47229 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Meni nije jasno kako komsiluk moze ocekivati neki napredak, a postavilo Cenana da mu skautira igrace :lol: haj na stranu sto je nas, ali frajer se fudbalom bavio par godina i to prije 20 godina, a kako sam kaze nije ga pratio ima 10 :-) pa kakve su mu reference da se tim bavi jebote, znaci lik godinama uopste nije pratio nasu ligu i postavis ga za glavnog skauta :|
vicious

#47230 Re: Premijer liga BiH

Post by vicious »

emigrazione wrote:Meni nije jasno kako komsiluk moze ocekivati neki napredak, a postavilo Cenana da mu skautira igrace :lol: haj na stranu sto je nas, ali frajer se fudbalom bavio par godina i to prije 20 godina, a kako sam kaze nije ga pratio ima 10 :-) pa kakve su mu reference da se tim bavi jebote, znaci lik godinama uopste nije pratio nasu ligu i postavis ga za glavnog skauta :|
Pa eto, zna da je Sesar nekad bio dobar u Sarajevu... :D
Capsicum

#47231 Re: Premijer liga BiH

Post by Capsicum »

Charuga wrote:Ko kmeči? Negdje kod tebe u mahali ili na poslu? Reci im slobodno da ne moraju dolaziti više nikada na Grbavicu, ako ikako i dolaze, jer su se nadali da će neko nekoga u derbiju pustiti. Ili nemoj sa njima uopšte pričati o fudbalu, oni to prate samo onako da mogu nešto pričati ...
Ja jos nijednog navijaca Zelje nisam cuo da "kmeci" sto nas nisu pustili. Bas nijednog, a pricao sam u ovih par dana o utakmici s desetinama njih. Tu pricu sam samo cuo nekoliko od navijaca Sarajeva, jer im je kao krivo sto nisu pustili Zelji, da Zrinjski ne bi osvojio titulu. Ne znam cemu sluzi to izmisljanje prica?! Valjda sebi dizu ego, sta li... Sarajevo bilo bolje na derbiju, zasluzeno pobijedilo i to je to.
bjelave

#47232 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

http://sportsport.ba/bh_fudbal/crveni-k ... tak/237928

No, vratimo se na Bandića koji je za Zrinjski u Bijeljini u 93. minuti dosudio penal kakav se ne dosuđuje niti na naštimanim susretima u "beton" ligama i nakon biljeljinske lakrdije jedino što preostaje nadležnim organima Fudbalskog saveza BiH je žestoko ga kazniti. Međutim, bilo bi licemjerno ne spomenuti da je Željezničar u nekoliko navrata od sudija imao vjetar u leđa i zahvaljujući greškama u njihovu korist što je utvrdio i Komitet za suđenje Plavi su došli do nekoliko vrijednih bodova, te su imali nekoliko meč lopti koje nisu znali iskoristiti iz ovih ili onih razloga kao i da je Sarajevo ostalo bez dva boda protiv Radnika zbog sudijskog previda nedozvoljene pozicije, a bez Kupa zbog nedosuđenog jedanaesterca nad Ahmetovićem u prvom susretu. I kako to biva u Bosni i Hercegovini, niti jedan klub koji je u određenom periodu "poguran", da li sa namjerom ili ne najmanje je bitno, neće komentarisati loše sudijske odluke, a kada je "povaljen" na sva usta će pričati o kriminalnoj hobotnici koja je raširila svoje krake u Fudbalskom savezu BiH, te će mahati parolom "svi su protiv nas".
Last edited by bjelave on 22/05/2017 16:00, edited 1 time in total.
Pitar s Kariba

#47233 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar s Kariba »

Capsicum wrote:
Charuga wrote:Ko kmeči? Negdje kod tebe u mahali ili na poslu? Reci im slobodno da ne moraju dolaziti više nikada na Grbavicu, ako ikako i dolaze, jer su se nadali da će neko nekoga u derbiju pustiti. Ili nemoj sa njima uopšte pričati o fudbalu, oni to prate samo onako da mogu nešto pričati ...
Ja jos nijednog navijaca Zelje nisam cuo da "kmeci" sto nas nisu pustili. Bas nijednog, a pricao sam u ovih par dana o utakmici s desetinama njih. Tu pricu sam samo cuo nekoliko od navijaca Sarajeva, jer im je kao krivo sto nisu pustili Zelji, da Zrinjski ne bi osvojio titulu. Ne znam cemu sluzi to izmisljanje prica?! Valjda sebi dizu ego, sta li... Sarajevo bilo bolje na derbiju, zasluzeno pobijedilo i to je to.
Jes, jes ... zavjera ustaško-pitarska :D

Pa jbg ti gori fb od "kmečanja" .. statusi .. komentari ... kreacije razne .. napravili su stranicu HŠK Sarajevo na kojoj piše "za dom spremni" .. vrte se modifikovani grbovi sarajeva sa šahovnicama .. danas sam na poslu sreo dvojicu sa pričom i pokušajima viceva tog tip i na tu temu ... Ali, garant to sve pitari rade, lažno se predstavljaju da bi sebi digli ego :-)
bjelave

#47234 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Sve im treba halalit, ne i zaboravit, jer im sada nije lako.

Nema titule a zijanili je na nacin kako su je mislili uzeti.
Tragedija
avetinja

#47235 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Pitar s Kariba wrote:Jes, jes ... zavjera ustaško-pitarska :D

Pa jbg ti gori fb od "kmečanja" .. statusi .. komentari ... kreacije razne .. napravili su stranicu HŠK Sarajevo na kojoj piše "za dom spremni" .. vrte se modifikovani grbovi sarajeva sa šahovnicama .. danas sam na poslu sreo dvojicu sa pričom i pokušajima viceva tog tip i na tu temu ... Ali, garant to sve pitari rade, lažno se predstavljaju da bi sebi digli ego :-)
Zbog takvih mi je drago što ste muški odigrali derbi.
Capsicum

#47236 Re: Premijer liga BiH

Post by Capsicum »

Pitar s Kariba wrote:
Capsicum wrote:
Jes, jes ... zavjera ustaško-pitarska :D

Jes, eno i na Bilinom polju Manijaci kmece.
ZonFon

#47237 Re: Premijer liga BiH

Post by ZonFon »

emigrazione wrote:
Veliki vam je dug, a zeljo je golem :lol:
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
yasaq

#47238 Re: Premijer liga BiH

Post by yasaq »

Kinaski wrote:Svaka cast kockastima sa koseva, prava ste skvadra

Jeste li podnijeli apelaciju za zaštitu vitalnih nacionalnih interesa Ustavnom sudu ? Ha :lol:
Point.

#47239 Re: Premijer liga BiH

Post by Point. »

Sad bez zajebancije jedno pitanje. Koji je klub popularniji u Sarajevu, jesu li se ikad sprovodile neke ankete, ispitivanja?
avetinja

#47240 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Point. wrote:Sad bez zajebancije jedno pitanje. Koji je klub popularniji u Sarajevu, jesu li se ikad sprovodile neke ankete, ispitivanja?
Bila je anketa za cijeli svijet i ako je njoj vjerovati odgovor je Željo.
bjelave

#47241 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Gdje je ta anketa, daj stavi link?
avetinja

#47242 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Anketu je radio neki lijevi portal prije 2-3 godine, čini mi se.

Mislim da ima na temi "sarajevski derbi". Koliko se sjećam, radila se kada smo zijanili 1-2 na Grbavici.

Ako se dobro zarovim, možda bih je mogao naći, a možda mi je i u kompjuteru, samo se i tu treba zaroviti.
Sarlo Akrobata

#47243 Re: Premijer liga BiH

Post by Sarlo Akrobata »

Capsicum wrote:Jes, eno i na Bilinom polju Manijaci kmece.

Nista, dogovorite neko zajednicko kmecanje :thumbup:

Sto niste dali go, ko vas jebe, i koga boli kurac?!

I ako sam prvio bio za neki X da ne osvoje fasisti, ali sta cu vam ja kad ste nesbosobni i karina od ekipe.
Last edited by Sarlo Akrobata on 22/05/2017 17:12, edited 1 time in total.
avetinja

#47244 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Ovi Robijaši dođu kao neka likovna sekcija. Ljudi hladno izmisliše novu boju, kockastu. :lol:
Capsicum

#47245 Re: Premijer liga BiH

Post by Capsicum »

Sarlo Akrobata wrote:
Capsicum wrote:Jes, eno i na Bilinom polju Manijaci kmece.

Nista, dogovorite neko zajednicko kmecanje :thumbup:

Sto niste dali go, ko vas jebe, i koga boli kurac?!

I ako sam prvio bio za neki X da ne osvoje fasisti, ali sta cu vam ja kad ste nesbosobni i karina od ekipe.
To kmečanje samo pitari umišljaju. Da je Sarajevo bolje bilo na utakmici niko ne spori. Ne znam čemu to neko čuđenje i kurcobolja? Ti željan svađe s nekim? Ne znam samo oko čega? Popij sok.
SmokingMan

#47246 Re: Premijer liga BiH

Post by SmokingMan »

avetinja wrote:Ovi Robijaši dođu kao neka likovna sekcija. Ljudi hladno izmisliše novu boju, kockastu. :lol:
KUDUN robijaši. :mrgreen:
Sarlo Akrobata

#47247 Re: Premijer liga BiH

Post by Sarlo Akrobata »

kako ono tvoji kazu

kmeeeeeeee kmeeeeee kmeeee
:lol:
SmokingMan

#47248 Re: Premijer liga BiH

Post by SmokingMan »

Lendriću nisi više toliko kreativan. :D
Raigor Stonehoof

#47249 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

avetinja wrote:Ovi Robijaši dođu kao neka likovna sekcija. Ljudi hladno izmisliše novu boju, kockastu. :lol:
Haj što ne znaju boje, nego nisu slušali ni kad se geometrija ucila :roll: Doduše to je generalno kod Hrvata problem, oni i njihovi "kockasti" u 2D prostoru :D
NajdraziVodjaa

#47250 Re: Premijer liga BiH

Post by NajdraziVodjaa »

bjelave wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/crveni-k ... tak/237928

No, vratimo se na Bandića koji je za Zrinjski u Bijeljini u 93. minuti dosudio penal kakav se ne dosuđuje niti na naštimanim susretima u "beton" ligama i nakon biljeljinske lakrdije jedino što preostaje nadležnim organima Fudbalskog saveza BiH je žestoko ga kazniti. Međutim, bilo bi licemjerno ne spomenuti da je Željezničar u nekoliko navrata od sudija imao vjetar u leđa i zahvaljujući greškama u njihovu korist što je utvrdio i Komitet za suđenje Plavi su došli do nekoliko vrijednih bodova, te su imali nekoliko meč lopti koje nisu znali iskoristiti iz ovih ili onih razloga kao i da je Sarajevo ostalo bez dva boda protiv Radnika zbog sudijskog previda nedozvoljene pozicije, a bez Kupa zbog nedosuđenog jedanaesterca nad Ahmetovićem u prvom susretu. I kako to biva u Bosni i Hercegovini, niti jedan klub koji je u određenom periodu "poguran", da li sa namjerom ili ne najmanje je bitno, neće komentarisati loše sudijske odluke, a kada je "povaljen" na sva usta će pričati o kriminalnoj hobotnici koja je raširila svoje krake u Fudbalskom savezu BiH, te će mahati parolom "svi su protiv nas".
Mozes li nam dati link na izjavu gdje je komitet za sudjenje utvrdio da je Zeljo imao vjetar u ledja od sudija?

Stara taktika hiljadu puta ponovljena laz je istina.

Dokazi? Suspendovani sudci poput utakmice sa Zrinjskim u kojoj je Zrinjski ostecen jer im sudija nije svirao penal za start na loptu izvan 16 :lol: zbog cega je suspendovan :lol: Nema sta definitivno vjetar u ledja za Zeljeznicar.
Locked