Nek si ga opomenuo. Gdje su onaj Hare i onaj drugi...chaika, da malo reda zavedu?junior3 wrote:Ne skreći sa teme.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47201 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
junior3
#47202 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa stvarno i još Koju četnika postavlja, generale znao sam da si naš čovjek. 
- General War
#47203 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A ne ne..mentalno zdravlje je uvjek tema, posebno na ovoj temijunior3 wrote:Ne skreći sa teme.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47204 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Cuj Kojo cetnik. Jel se ono on....ili je ipak onaj drugi slikao u onoj nekoj majici....?!
Kojo je jedino cetnik u onom pederskom filmu, ali u real life...nikako
-
junior3
#47205 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Samo nastavi, naš si čovjek. 
- General War
#47206 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
..sto da ne, za osamstokaemova uvjek na braniku otadzbine...tepam studente gratisjunior3 wrote:Pa stvarno i još Koju četnika postavlja, generale znao sam da si naš čovjek.
-
junior3
#47207 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kol'ko je sati kad ja moram reći da se ne spama. 
-
junior3
#47208 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Svaka čast, vodim te na klempu.General War wrote:..sto da ne, za osamstokaemova uvjek na braniku otadzbine...tepam studente gratisjunior3 wrote:Pa stvarno i još Koju četnika postavlja, generale znao sam da si naš čovjek.
- General War
#47209 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sto? neka nasjunior3 wrote:Kol'ko je sati kad ja moram reći da se ne spama.
Tužilaštvo BiH preuzelo slučaj Bobar
Glavni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini Novak Kovačević potvrdio je da Tužilaštvo BiH preuzelo predmet „Bobar banka" dodajući da je „krupni" privredni kriminal izuzetno teško dokazati.
http://www.rtvbn.com/358554/Tuzilastvo- ... ucaj-Bobar
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47210 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Njima vjerujes?! Naravno da ce ovako nesto napisati. Kako Tuzilastvo BiH moze preuzeti nesto sto nije u njihovoj nadelznosti?!General War wrote:Sto? neka nasjunior3 wrote:Kol'ko je sati kad ja moram reći da se ne spama.![]()
Glavni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini Novak Kovačević potvrdio je da Tužilaštvo BiH preuzelo predmet „Bobar banka" dodajući da je „krupni" privredni kriminal izuzetno teško dokazati.
http://www.rtvbn.com/358554/Tuzilastvo- ... ucaj-Bobar
- General War
#47211 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
..ma jok ba, nego volim Kojine zajebancijeTomahawk11 wrote:Cuj Kojo cetnik. Jel se ono on....ili je ipak onaj drugi slikao u onoj nekoj majici....?!
- Danguba
#47212 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nije to masa, to je sjeme.junior3 wrote:Koja masa.![]()
-
junior3
#47213 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kad su ovi iz BNa bilo šta znali? 
- General War
#47214 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma ko im vjeruje, samo prenosim ko se sve udruzio da nam dira precednika, em ga handi incko, em domace novine..em ova dva lika iz opozicije sto trolaju temu...pa dokle vise brate!!??Tomahawk11 wrote:Njima vjerujes?! Naravno da ce ovako nesto napisati. Kako Tuzilastvo BiH moze preuzeti nesto sto nije u njihovoj nadelznosti?!General War wrote:Sto? neka nasjunior3 wrote:Kol'ko je sati kad ja moram reći da se ne spama.![]()
http://www.rtvbn.com/358554/Tuzilastvo- ... ucaj-Bobar![]()
- sWeeT_Companion
#47215 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A međ' opozicionom omladinom i jedno "poznato ex SDP lice"

- Danguba
#47216 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"U onome što mi radimo dugi niz godina ne vidim da je bilo šta prekršeno. Naprotiv, visoki predtavnik bi trebao da vidi i kaže koliko smo mnogo učinili na provođenju Dejtonskog sporazuma, naročito ova garnitura vlasti koja je uradila najviše na njegovom provođenju, političkoj stabilizaciji BiH, izgradnji njenih institucija i definitivnom otklanjanju opasnosti od sukoba te ulasku u fazu ekonomskog razvoja i rasta", istakao je Đokić.
ovo sam ovdje stavio zbog prepoznatljivog stila izrazavanja...
Last edited by Danguba on 17/09/2015 19:10, edited 1 time in total.
- čaika
#47217 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Danguba wrote:"U onome što mi radimo dugi niz godina ne vidim da je bilo šta prekršeno. Naprotiv, visoki predtavnik bi trebao da vidi i kaže koliko smo mnogo učinili na provođenju Dejtonskog sporazuma, naročito ova garnitura vlasti koja je uradila najviše na njegovom provođenju, političkoj stabilizaciji BiH, izgradnji njenih institucija i definitivnom otklanjanju opasnosti od sukoba te ulasku u fazu ekonomskog razvoja i rasta", istakao je Đokić.![]()
![]()
Đokica Perić je čovjek mira i prosperiteta, pravi ekonomski čarobnjak koji donosi blagostanje gdje god se pojavi. Narod Šumske zna da cijeni miroljubivu i plodnu politiku Guardiana i saradnika, samo ponekad truli dio naroda bude zaveden prljavim dolarima bez pokrića izdajničke opozicije. Taj dio naroda doći će na udar Zakona o izdajnicima čim bude donesen, neće Guardian dozvoliti da mu malo lopovskog kukolja usere čitav časni narod Šumske.
A taj alpski ćelavac Incko neka prestane da sere protiv Guardiana.
- bh.tornjak
#47218 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
doslo do toga da se pojede ono sto se posralo.....Danguba wrote:"U onome što mi radimo dugi niz godina ne vidim da je bilo šta prekršeno. Naprotiv, visoki predtavnik bi trebao da vidi i kaže koliko smo mnogo učinili na provođenju Dejtonskog sporazuma, naročito ova garnitura vlasti koja je uradila najviše na njegovom provođenju, političkoj stabilizaciji BiH, izgradnji njenih institucija i definitivnom otklanjanju opasnosti od sukoba te ulasku u fazu ekonomskog razvoja i rasta", istakao je Đokić.![]()
![]()
-
155_mm
#47219 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ovaj sWeeT_Companion mi je od prvog dana bio sumjiv. ali kad je poceo da govori da treba sacekati zvanicni stav GB i GER o precednikovom referendumu i da ce te zemlje odluciti da li ce biti referenduma, odmah sam stupio u kontakt sa drugom dzevdom. cuj da o precednikovom referendumu odlucuju tamo neki ambasadori tamo nekih zemalja, pa dje to ima. to samo mogu ovi bosicevi tvrditi.prljavi Hare wrote:Ovaj SDS-ovac trola temu jer mu to omogućuju pozitivni zakoni i samo postojanje tzv Suda i sličnih institucija nametnutim odlukama
visokih predstavnika OHR-a koji su u prošlosti zulumćarili po tzv BiH.Čim se usvoji zakon o izdajnicima koji će Guardian predložiti,ovakvi
će se slučajevi lako locirati,privoditi i procesuirati.
inace dzevdo me je uvjerio da sWeeT_Companion i ovaj junior iimaju u njegovoj organizaciji dosje deblji od islamske deklaracije. navodno su obojica isli zajedno u tuzlu na obuku i rade kao jedna grupa. a instrukcije dobijaju direktno od alijnog malog.
- spreca
#47220 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Precednice ako nemas koga jaceg od ovoga
sWeeT_Companion
onda vodi i njega slabo te zastupa ovdje u Teheranu..........i da znas Precednice ni picke ga ne interesuju
sWeeT_Companion
onda vodi i njega slabo te zastupa ovdje u Teheranu..........i da znas Precednice ni picke ga ne interesuju
- sWeeT_Companion
#47221 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nemojte da vrijeđate prestonicu BiH tim pogrdnim nazivima Teheran i slično. To što su trotoari zeleni i što nema zlatnih kašika, ne znači da se nešto treba nazivati Teheranom. Dosta je. Mir nema alternativu, Dodik nema konkurenciju u političkom prostoru naše realnosti.
Dosta je više omalovažavanja Sarajeva, olimpijskog grada nekada.
- General War
#47222 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kakvo bolan sarajevo, haj ako si srbin pa kupi novine tamo pa da vidis kako ces se provestisWeeT_Companion wrote:Nemojte da vrijeđate prestonicu BiH tim pogrdnim nazivima Teheran i slično. To što su trotoari zeleni i što nema zlatnih kašika, ne znači da se nešto treba nazivati Teheranom. Dosta je. Mir nema alternativu, Dodik nema konkurenciju u političkom prostoru naše realnosti.
Olimpijsko je bilo kas su srbi bili vecina nekih 97,76%...sad sve sami hanam oni...ostalo par placenika za petrodolare sto farbaju trotoare u zeleno valjda zbog ovih arapa sto dolaze.
Naravno da preCednik nema konkurenciju niti ce ikada imati
- sWeeT_Companion
#47223 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To su već neke druge teme.
Sarajevski Srbi su istinski faktor sarajevskog razvoja krajem 2SR-a. Pokretači borbe protiv fašizma i nacizma. Istinski ljubitelji savezničke želje za oslobođenjem od zla zvanog fašizam i nacizam. I svih pošasti koja ova dva nose. Istina, nekada su i navijali za FK Željezničar. Tad je Željo bio poštovan.
Nekada je i Čola bio u Sarajevu, pa i Nele. Nekada se slušao rok, a danas krezube folk diletantkinje vještačkih sisa i umjetnih trepavica s brkovi.
I nekada je Sarajevo zaista bilo važno u ovom dijelu Balkana. Danas više nije. Jer je u blizini Zagreb grad.
Sarajevski Srbi su istinski faktor sarajevskog razvoja krajem 2SR-a. Pokretači borbe protiv fašizma i nacizma. Istinski ljubitelji savezničke želje za oslobođenjem od zla zvanog fašizam i nacizam. I svih pošasti koja ova dva nose. Istina, nekada su i navijali za FK Željezničar. Tad je Željo bio poštovan.
Nekada je i Čola bio u Sarajevu, pa i Nele. Nekada se slušao rok, a danas krezube folk diletantkinje vještačkih sisa i umjetnih trepavica s brkovi.
I nekada je Sarajevo zaista bilo važno u ovom dijelu Balkana. Danas više nije. Jer je u blizini Zagreb grad.
- General War
#47224 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
...Taaako je.."nekada".
- sledge
#47225 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ova situacija sa Miletom i republikošumnjacima je jedno tipično selo ili vukojebina u kojem vlada glavni kabadahija jer je najveći i najjači u to selo pa ga se svi ostali mali seljaci boje i ne smiju zijevnut bez njegovog odobrenja.
Fakat je fascinantno da postoji takvo nešto u srcu Europe i to još u BiH, da jedan čovjek ima toliku moć da može sad uć u bilo čiju kuću i naredit ukućanima da rade šta mu je qrcu ćejf bez da mu iko išta smije reći jer su obične pichkice! Jadno na šta su srbi spali, fakat jadno još je najjače što misle da su Bošnjaci ti koje dodick mezi a ustvari ne vide da su oni jedine njegove žrtve jer im je uĆero' u glavu da Boga osim Dodika nema.
Kako god, nek ih kara čovjek kad mu se može... Kmetovi nisu navikli a ni zaslužili bolje.
Guardian Lightning-Rod Dodick forever!
Fakat je fascinantno da postoji takvo nešto u srcu Europe i to još u BiH, da jedan čovjek ima toliku moć da može sad uć u bilo čiju kuću i naredit ukućanima da rade šta mu je qrcu ćejf bez da mu iko išta smije reći jer su obične pichkice! Jadno na šta su srbi spali, fakat jadno još je najjače što misle da su Bošnjaci ti koje dodick mezi a ustvari ne vide da su oni jedine njegove žrtve jer im je uĆero' u glavu da Boga osim Dodika nema.
Kako god, nek ih kara čovjek kad mu se može... Kmetovi nisu navikli a ni zaslužili bolje.
Guardian Lightning-Rod Dodick forever!