Ako ćemo realno, sa stanjem u BiH ovakvo kakvo je Srbija itekako ima veze.Duka Dizel II wrote: ↑09/07/2020 10:35A ko vama drma kavez?costacurta wrote: ↑09/07/2020 10:13
I idemo ponovo u krug,
Opet su svi drugi krivi, vi ste bezgrešni.
Mi smo opčinjeni Srbijom jer ebete k9nstantno 30 godina ovu regiju. Umjesto da idemo naprijed vi ste tu da ujebete sve. Kuhate sa Kosovom, Frka sa CG, Konstantno huškate Dodika, Ponižavate sve druge, i da ne nabrajam.
Nema kraja, ali najveći krivac je narod Srbije koji sa 62% odluči da chetnik bude prvi u njihA.
Jesmo opčibjeni ali i zadivljeni koliko je narod Srbije zaluđen, eh vidi, meni to ne bio bio problem da nas hoće pustiti na miru, ali malo im je njihovog sranja pa de da i Bosance karamo.
Naravno da znam ko su vam političari kad su najbitniji u regiji, ko ne bi znao Vulina?![]()
Jel mi glasamo umesto vas 30 godina za SDA?
Ili smo i Crnogorcima krivi što 30 godina imaju jednog čoveka na vlasti?
Kako vi zamišljate taj put unapred? Hoćete da raspišemo i u Federaciji izbore za predsednika Srbije i parlament, pa da i vi birate?
Jer očigledno vas ovde više interesuje politika u Srbiji i smatrate da se vaša sudbina kroji u Beogradu, a ne u Sarajevu.
Čuj, Srbija j.be ovu perspektivnu regiju.![]()
Srbija huška Dodika? Na šta ga huška? Na lopovluk i kriminal?
Pa ko huška vaše u Federaciji na to isto?
Moram ti reći da nas ne zanimaju mnogo unutrašnji problemi BiH, zbog kojih je država nefunkcionalna. To su stvarni izvori vaših frustracija, pa zato krivite druge.
Nije drugačije ni u Makedoniji, Kosovu i Crnoj Gori.
Sve su to banana tvorevine koje imaju svoje unutrašnje probleme.
Čak šta više, i dan danas se trudi da podvuče kad god može da je Srbija uvijek tu.
Zbog bh Srba jel.
Tema je vezana za dešavanja u Srbiji, logično da će se o tome najviše pisati.
O političkim dešavanjima u BiH imaš masu drugih tema na podforumu.