Dobar film, da vidiš šta je tek:John Cleese wrote:
https://www.imdb.com/title/tt3465916
O ludjacima kojima bi trebalo zabraniti da odgajaju djecu

Link
Moderator: _BataZiv_0809
Dobar film, da vidiš šta je tek:John Cleese wrote:
https://www.imdb.com/title/tt3465916
O ludjacima kojima bi trebalo zabraniti da odgajaju djecu

samo uz sliku stavljajte barempurgatorio wrote:
Dobar izraelski filmić.

David je to, stari pakaš u Tijekom tramontane.kakavdanakneiskustvu wrote:el profesor glumi,rekao bi @karanana
Beton od filmića.ExNihilo wrote:Danas je 20 godina od izlaska Matrixa. Ko bi rekao da ima toliko? Drugi "teškaši" izašli iste godine, poput Fight Cluba, Eyes Wide Shut, Šestog čula, Phantom Menacea, Zelene milje, čine mi se mnogo "daljim" od Matrixa. Možda zbog kulturološkog otiska koji je ovaj ostavio ili što je sveprisutan sve ove godine.
Bilo kako bilo, evo zanimljiva reportaža o tome kako je Matrix nastao.

Taj sam pregledao jedno 7 puta, odličanbeni-bu-man wrote:dobar![]()
ja na ovaj naleti neki dan![]()
White Men Can't Jump
https://www.imdb.com/title/tt0105812/
samo, isto kao da ga nisi ni gledoTomahawk11 wrote:
Taj sam pregledao jedno 7 puta, odličan
beni-bu-man wrote:samo, isto kao da ga nisi ni gledoTomahawk11 wrote:
Taj sam pregledao jedno 7 puta, odličan
Još jedan tekst povodom 20. godina koji se dotiče nastavaka.karanana wrote:prvi beton. ostali totalno zasrani. drugi sam pogledo - karina, treci nisam ni gledo ja mislim. ili mozda i jesam probo. uglavnom pogledati prvi i to je to.
You're talking about The Matrix at a dinner party, and that's fine. As the founding document of our present hypermodern unreality, it'll always be, 20 years after its release or 200, fair game for chat. Over medium-rare steaks that may or may not be 1s and 0s, guests happily quote the Oracle ("Take a cookie"), defend Keanu's acting, quote Agent Smith ("It's the smell!"), rehash Baudrillardian basics, and convince each other that there is no soup spoon (but pass the soup).
Then the inevitable moment comes, and it is not fine. Some dweeby gasbag in attendance—picture him now; he may very well be you—gathers up the requisite oxygen to declare, with huffing sense of purpose and in sweaty anticipation of back slaps and applause: "Those sequels sure did suck, though!"Dammit, there goes the buzz.
Ovaj španas ce zajebat argentinca Ricarda Darína. svaki spanski film ili serija on glumi.kakavdanakneiskustvu wrote:el profesor glumi,rekao bi @karanana
Meni jedino ovo pada na pamet "Chernobyl Diaries" al nije vrijedanPoint. wrote:Ima li kakav film o Černobilskoj katastrofi da je vrijedan gledanja?
Ne znam kad ovo izgleda, moglo bi biti dobro:Point. wrote:Ima li kakav film o Černobilskoj katastrofi da je vrijedan gledanja?
Gledao sam ono na Nešnl geografik Sekands bifor dizaster. Jaki su bili oni što su oko šipki deverali s onim ala pekarskim kapicama na glavama. Ko da će ih one odbraniti od Gajgera.:pppTomahawk11 wrote:Ne znam kad ovo izgleda, moglo bi biti dobro:Point. wrote:Ima li kakav film o Černobilskoj katastrofi da je vrijedan gledanja?