Milorad Dodik ALL ABOUT
- Danguba
#47176 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bolje ovako ''niti zivis niti mres''. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47177 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Cuj pljuvanje. Ko je tebi kriv sto ti smeta istina. Otkad je istina pljuvanje?
Doduse, ovo nije istina koja odgovara. Nema druge, sta da se radi.
- bosan
#47178 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vi sto niste volili vi ste to ubijali ,momcino.sWeeT_Companion wrote:Koja količina pljuvanja po Republici Srpskoj.Što se ne odreknete Republike Srpske, kad je već toliko ne podnosite? Ha ja... Koji će vam. Ja što ne volim, toga se odreknem, okrenem novi list.
-
junior3
#47179 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovdje se pljuje po RS? Nije moguće, ne, ne. 
- Mr.Sojic
#47180 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sta hoce ENI sweet iz SDS-a. Da se odreknemo hraknutog pisijsa
NeTje da moze. Upala se mora lijeciti
pa je tek onda oseknuti
i pljunuti

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47181 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Naravno da se ne pljuje.
Ovdje se prati lik i djelo Precjednika, jednog jedinog i unikatnog na svijetu. Dobro, malo vuce na njega onaj iz Koreje, ali 'ta ce on, kepec, a Precjednik je ipak gromada
Ovdje se takodje prati nezahvalni narod RS, evo zadnji primjer, oni nasli protestvovati i uzvikivati da je Precjednik lopov
Covjek se polomi ziv, ali kad je to sito
i nezahvalno. Glad i mecku nauci da igra 
I onda uleti par trolova, ubacenih SDS-ovaca (hvala kolegi prljavom Haretu sto ih je na vrijeme locirao)
Ne moze lik i djelo Precjednika ni na forumu biti mirno.
Mozete kako hocete, ali ne mozete dokle hocete!

Ovdje se prati lik i djelo Precjednika, jednog jedinog i unikatnog na svijetu. Dobro, malo vuce na njega onaj iz Koreje, ali 'ta ce on, kepec, a Precjednik je ipak gromada
Ovdje se takodje prati nezahvalni narod RS, evo zadnji primjer, oni nasli protestvovati i uzvikivati da je Precjednik lopov
Covjek se polomi ziv, ali kad je to sito
I onda uleti par trolova, ubacenih SDS-ovaca (hvala kolegi prljavom Haretu sto ih je na vrijeme locirao)
Mozete kako hocete, ali ne mozete dokle hocete!
- sWeeT_Companion
#47182 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dakako. Nemoj više...Tomahawk11 wrote:Cuj pljuvanje. Ko je tebi kriv sto ti smeta istina. Otkad je istina pljuvanje?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47183 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kakav autogol?sWeeT_Companion wrote:Dakako. Nemoj više...Tomahawk11 wrote:Cuj pljuvanje. Ko je tebi kriv sto ti smeta istina. Otkad je istina pljuvanje?
Doduse, ovo nije istina koja odgovara. Nema druge, sta da se radi.Autogol. Izbaciće te trener iz prve postave.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-banjoj ... /150917071
Je li ovo istina ili pljuvanje?
- Mr.Sojic
#47184 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Fala mu i od mene dje cuo i necuoTomahawk11 wrote:Naravno da se ne pljuje.
Ovdje se prati lik i djelo Precjednika, jednog jedinog i unikatnog na svijetu. Dobro, malo vuce na njega onaj iz Koreje, ali 'ta ce on, kepec, a Precjednik je ipak gromada![]()
Ovdje se takodje prati nezahvalni narod RS, evo zadnji primjer, oni nasli protestvovati i uzvikivati da je Precjednik lopov![]()
Covjek se polomi ziv, ali kad je to sitoi nezahvalno. Glad i mecku nauci da igra
I onda uleti par trolova, ubacenih SDS-ovaca (hvala kolegi prljavom Haretu sto ih je na vrijeme locirao)![]()
Mozete kako hocete, ali ne mozete dokle hocete!![]()
Ovi ne trolaju nego SROLJAJU
Ali eto ne odustaju. Valjda se skontaju da su
- sWeeT_Companion
#47186 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nekada razmisli prije postanja. U pravu si istina koja ne odgovara istini.Tomahawk11 wrote:Kakav autogol?sWeeT_Companion wrote:Dakako. Nemoj više...Tomahawk11 wrote:Cuj pljuvanje. Ko je tebi kriv sto ti smeta istina. Otkad je istina pljuvanje?
Doduse, ovo nije istina koja odgovara. Nema druge, sta da se radi.Autogol. Izbaciće te trener iz prve postave.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-banjoj ... /150917071
Je li ovo istina ili pljuvanje?
Što se tiče protesta, logično, opoziciona omladina nije zadovoljna tretmanom. Dnevnice su malo, hoće i medijsko praćenje tih dnevnica. Razumljivo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47187 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hoces reci da je RTRS kao medij relevantan, da plasira uglavnom istinu, a nikako ''istinu''?
Da se mi prvo dogovorimo, je li i dalje satira ili hoces ozbiljno da diskutujes?
Prije svega, ne stoji ti to sto pokusavas da diskreditujes sugovornika, bez da imas bilo kakvu valjanu argumentaciju. Uopstene floskule su poprilicno izlizane.
Da se mi prvo dogovorimo, je li i dalje satira ili hoces ozbiljno da diskutujes?
Prije svega, ne stoji ti to sto pokusavas da diskreditujes sugovornika, bez da imas bilo kakvu valjanu argumentaciju. Uopstene floskule su poprilicno izlizane.
- Mr.Sojic
#47188 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ljudi moji ova dvojica ko gripa
Dok ih ne cijepis ne prolaze 
- Mr.Sojic
#47189 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Daj kolega stavi ih na ignor i neka ondaTomahawk11 wrote:Hoces reci da je RTRS kao medij relevantan, da plasira uglavnom istinu, a nikako ''istinu''?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#47190 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

ovo se dešHava dje sunce veČno sja
- General War
#47191 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
junior3 wrote:Ovdje se pljuje po RS? Nije moguće, ne, ne.
Ovdje se velica lik i delo preCednika...ko da je PC vazna...napravicemo novu ako zatreba!!
-
junior3
#47192 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
De generale budi normalan, prije nego sam ja postao skrenulo se sa teme. 
- sWeeT_Companion
#47193 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ti si kontradiktoran čovječe, da ne kažem neku težu kvalifikaciju. Razmisli ponekada kakve argumente koristiš. Mišljenje je drugo, svak ga ima, kao i guzicu. S tim što nečija liči na nešto, a nečija da bi se primjetila moraš duge gaće obući.Tomahawk11 wrote:Hoces reci da je RTRS kao medij relevantan, da plasira uglavnom istinu, a nikako ''istinu''?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47194 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma nema frke, svakako imamo dvije...dobro i ignor opcijuMr.Sojic wrote:Daj kolega stavi ih na ignor i neka ondaTomahawk11 wrote:Hoces reci da je RTRS kao medij relevantan, da plasira uglavnom istinu, a nikako ''istinu''?
- General War
#47195 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
junior3 wrote:De generale budi normalan, prije nego sam ja postao skrenulo se sa teme.
-
junior3
#47196 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nemaš ti zdrav mozak. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47197 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Netacan navod. Ja sam direktan, stojim iza svojih navoda i imam argumentaciju. Sta cu ti ja kad ne znas osnovna pravila debate.sWeeT_Companion wrote:Ti si kontradiktoran čovječe, da ne kažem neku težu kvalifikaciju. Razmisli ponekada kakve argumente koristiš. Mišljenje je drugo, svak ga ima, kao i guzicu. S tim što nečija liči na nešto, a nečija da bi se primjetila moraš duge gaće obući.Tomahawk11 wrote:Hoces reci da je RTRS kao medij relevantan, da plasira uglavnom istinu, a nikako ''istinu''?
Sve to nema veze sa mojim misljenjem, nego cinjenicnim stanjem.
Ponavljam, pokusaj diskreditacije sagovornika nicim je u najmanju ruku neozbiljan.
- Mr.Sojic
#47198 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dobra ova rezimska
" Bolja je moja pseća kuća, nego vaša medijska", poručili protestanti u Banjaluci.

- General War
#47199 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sto jes jes...junior3 wrote:Nemaš ti zdrav mozak.
-
junior3
#47200 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne skreći sa teme.