Milorad Dodik ALL ABOUT
- Point.
#47126 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Stari, dobri prljavi Hare.

- sWeeT_Companion
#47127 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mi poštujemo svoja prirodna bogatstva, ugrožene vrste, takođe.
- Point.
#47128 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ugrozeni......srbi vole ovu rijec.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#47129 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Znači ti tvrdiš da je medvjed srpski?sWeeT_Companion wrote:Mi poštujemo svoja prirodna bogatstva, ugrožene vrste, takođe.
Tačno je da je tačna lokacija događaja izlaz iz srpske šume na srpsku cestu,ali medvjed je bio NATO-ov,nedužna životinja kao
igračka u rukama imperijalista.
Ti se ne sekiraj što si provaljen da si iz SDS-a,bilo je takvih pokušaja sabotiranja i trolanja po temi i ranije,ali sve je to raskrinkano....
Još jedan neuspješni Bosnićev agent....
- jao_situacije
#47130 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa to je bilo odmah jasno
kaže da mu cura radi u uspješnoj stranoj kompaniji
prljave petrodolare bez pokrića uzima, i još se time hvali po forumu
očito je na platnom spisku odjela iz budimpešte
za takve ovdje nema mjesta
napusti ovu temu

napusti ovu temu

- prljavi Hare
#47131 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jao_situacije wrote:pa to je bilo odmah jasno
napusti ovu temu
- moa
#47132 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:jao_situacije wrote:pa to je bilo odmah jasno
napusti ovu temu
![]()
![]()
- mayab
#47133 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta kaže jučer, od 1200 KM "zaslužne penzije" za osnivače i borce iz prvih redova klupa parlamenta ent rs koja bi išla iz prepunog budžeta gore pomenute, a ovde navedene ent rs , sada se došlo do predloga o 400 evra, koje bi skupili poslanici na principu solidarnosti
Koje loodilo

Koje loodilo
- sWeeT_Companion
#47134 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Uvijek ste kao narod bili pronicljivi, a naročito bojažljivi. Nemate razloga što se mene tiče, ja sam se odmah predstavio i raskrinkao vaše pogane namjere prema gospodinu Miletu. Imate vi većih problema od Dodika. Ali iz nekog razloga to ne želite da vidite.prljavi Hare wrote:Znači ti tvrdiš da je medvjed srpski?sWeeT_Companion wrote:Mi poštujemo svoja prirodna bogatstva, ugrožene vrste, takođe.Znao sam da si iz SDS-a....
![]()
Tačno je da je tačna lokacija događaja izlaz iz srpske šume na srpsku cestu,ali medvjed je bio NATO-ov,nedužna životinja kao
Ti se ne sekiraj što si provaljen da si iz SDS-a,bilo je takvih pokušaja sabotiranja i trolanja po temi i ranije,ali sve je to raskrinkano....![]()
Što se SDS-a tiče, imaju oni BN botičare, koji ću im ja.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47135 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vidi s Dzevadom da te primi za mladjeg referentaprljavi Hare wrote:Znači ti tvrdiš da je medvjed srpski?sWeeT_Companion wrote:Mi poštujemo svoja prirodna bogatstva, ugrožene vrste, takođe.Znao sam da si iz SDS-a....
![]()
Ti se ne sekiraj što si provaljen da si iz SDS-a,bilo je takvih pokušaja sabotiranja i trolanja po temi i ranije,ali sve je to raskrinkano....![]()
- Danguba
#47136 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... e-zlocincemayab wrote:Šta kaže jučer, od 1200 KM "zaslužne penzije" za osnivače i borce iz prvih redova klupa parlamenta ent rs koja bi išla iz prepunog budžeta gore pomenute, a ovde navedene ent rs , sada se došlo do predloga o 400 evra, koje bi skupili poslanici na principu solidarnosti![]()
![]()
![]()
![]()
Koje loodilo
Kupis par papaka uz razna obecanja, pozoves neke tamo iz SDS-a i obecas im nesto...i tako se vlada i rusi opzicija odnosno SDS.
Jak je preCednik ni Zmaj mu nije ravan.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47137 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Citaj: popisao se po samom sebiPredsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik je danas sa sjednice Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS) povukao Nacrt zakona o pravima izabranih predstavnika Republike Srpske u periodu 1991. – 1996. godine, čiji je predlagač.
Kaze on i da ce to kroz par mjeseci biti uskladjeno....
Citaj: pojeo vuk magarca.
Al ovo je vrh....
RS je stvorena prije oružanog sukoba, naglasio je Dodik
Nego, zna Precjednik.
On je sljedeci pisac udzbenika istorije za 8. razred osnovne skole.
Da ne bi mozda pisali Bosicevci? Ili ne daj Boze onaj iz Doboja?
- prljavi Hare
#47138 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
O kakvim pronicljivim i bojažljivim narodima ti pričaš?Opet trolaš,SDS-ovac!sWeeT_Companion wrote:Uvijek ste kao narod bili pronicljivi, a naročito bojažljivi. Nemate razloga što se mene tiče, ja sam se odmah predstavio i raskrinkao vaše pogane namjere prema gospodinu Miletu. Imate vi većih problema od Dodika. Ali iz nekog razloga to ne želite da vidite.prljavi Hare wrote:Znači ti tvrdiš da je medvjed srpski?sWeeT_Companion wrote:Mi poštujemo svoja prirodna bogatstva, ugrožene vrste, takođe.Znao sam da si iz SDS-a....
![]()
Što se SDS-a tiče, imaju oni BN botičare, koji ću im ja.
mozak vam je ispran drogama koje vam Bosnić preko Bakira nabavlja iz Afganistana i Turske....
Za male pare ste se prodali!!!
ŽiviJo Guardian!!!
- sWeeT_Companion
#47139 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nemoj ti meni dva zeca, tri zeca.
Inače, očekivan ishod priče o nadoknadama. Najveći dio penzionera i Boraca je rekao da to nije način i da ne treba obezbjeđivati pojedince koji su dobro zaradili.
A to potvrđuje i izjava Savčića. Nisam primjetio da se negdje oglasio Kalinić ili Šarović po ovom pitanju. Krajišnika razumijem.
Inače, očekivan ishod priče o nadoknadama. Najveći dio penzionera i Boraca je rekao da to nije način i da ne treba obezbjeđivati pojedince koji su dobro zaradili.
A to potvrđuje i izjava Savčića. Nisam primjetio da se negdje oglasio Kalinić ili Šarović po ovom pitanju. Krajišnika razumijem.
"Основна примједба на наведени Нацрт односи се на предвиђени износ средстава, који је на штету борачке популације. Због тога је потребно сачинити детаљну анализу укупног стања и да видимо шта је могуће", рекао је Савчић у Народној скупштини Републике Српске.
Он каже да посланици из првог скупштинског сазива заслужују све облике друштвеног признања и неке материјалне принадлежности у складу са могућностима Републике Српске.
"Мора се водити рачуна о стварним потребама тих људи, јер има појединаца који су у потпуности ријешили егзистенцију", додао је Савчић.
Он је напоменуо да су све општинске борачке организације одбациле наведени Нацрт закона. "Подржале су дијелове закона у којима се изражава захвалност посланицима, али је због предвиђених накнада дошло до огорчења", појаснио је Савчић.
Он је подсјетио да први предсједник Републике Српске Радован Караџић нема никакве привилегије и да је то потребно регулисати, као и свима који су у тешкој ситуацији.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47140 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dovoljna je uvreda da se spominje Radovan Karadzic kao neko kome treba isplatiti naknadu...za utemeljenje RS....koja je utemeljena prije pocetka rata, jel.....
No, cega se pametan stidi,....u ovom slucaju nije budala, al jeste bezobrazan.....
Gledam kako se Nijemci distanciraju od svoje nacisticke politike, kako su kamenjem zasuli voz sa nacistima, a u RS bi da im se naknade isplacuju
I o cemu onda da pricamo?
Ludilo je uzelo maha, mozemo samo ovaj nadrealizam prosipati, bar se ko ljudi nasmijemo.
Iako dosta toga uopste nije smijesno....
No, cega se pametan stidi,....u ovom slucaju nije budala, al jeste bezobrazan.....
Gledam kako se Nijemci distanciraju od svoje nacisticke politike, kako su kamenjem zasuli voz sa nacistima, a u RS bi da im se naknade isplacuju
I o cemu onda da pricamo?
Ludilo je uzelo maha, mozemo samo ovaj nadrealizam prosipati, bar se ko ljudi nasmijemo.
Iako dosta toga uopste nije smijesno....
- sWeeT_Companion
#47141 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Samim pominjanjem Nacista i Republike Srpske postaješ kontradiktoran. Da ne idemo dalje...
Bar su Srbi iz Republike Srpske tokom oba rata bili okrenuti protiv Nacista i Fašista. Al dobro, neke stvari je nemoguće ispraviti, za sve ostalo tu je visa mastercard.
Bar su Srbi iz Republike Srpske tokom oba rata bili okrenuti protiv Nacista i Fašista. Al dobro, neke stvari je nemoguće ispraviti, za sve ostalo tu je visa mastercard.
-
hizo ramidovic
#47142 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prvi precednik boljeg dela beiha, dr dabic, ima obezbedjenu hranu i smestaj do kraja zivota, tako da njemu ova naknada zaista nije potrebna...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47143 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Koja oba rata? I i II svjetski? Sta je sa proslim ratom? Je li Karadzic antifasista?sWeeT_Companion wrote:Samim pominjanjem Nacista i Republike Srpske postaješ kontradiktoran. Da ne idemo dalje...
Mozes ti pricati sta hoces, ali temelji RS su itekako krvavi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47144 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bas. I onda kazu ugrozen. A smjestaj ko u hotelu sa 5 zvjezdica.hizo ramidovic wrote:prvi precednik boljeg dela beiha, dr dabic, ima obezbedjenu hranu i smestaj do kraja zivota, tako da njemu ova naknada zaista nije potrebna...
- sWeeT_Companion
#47145 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tomahawk11 wrote:Koja oba rata? I i II svjetski? Sta je sa proslim ratom? Je li Karadzic antifasista?sWeeT_Companion wrote:Samim pominjanjem Nacista i Republike Srpske postaješ kontradiktoran. Da ne idemo dalje...
Mozes ti pricati sta hoces, ali temelji RS su itekako krvavi.
Temelji Bih su krvavi, krvaviji. Ali opet ćemo otići predaleko... Samo je potrebno istoriju sagledati u ukupnom smislu, a ne smislu par godina... Neki ne žele. Jbg.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#47146 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sad će u ćitanke meĆat... prvi prdCenik pišHopija Dabić i Djeneral Cratko
.... na saturnovom meseCu pronašHli vodu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47147 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Aha, sad treba gledati historiju u ukupnom smislu. Kad ne odgovara, onda cemo je gledati od '92.
Dakle, Karadzic bijase antifasista, pa je u redu da ga se pomogne, da mu se isplacuje mjesecna naknada?
Ko god to misli, nije normalan. Ne u smislu da je lud, nego je bolestan.
Dakle, Karadzic bijase antifasista, pa je u redu da ga se pomogne, da mu se isplacuje mjesecna naknada?
Ko god to misli, nije normalan. Ne u smislu da je lud, nego je bolestan.
- sWeeT_Companion
#47148 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Čekaj ne prija ti period 1900-1945?
Idući put nećeš sjest na penal valjda... Kontradiktornost nije opcija.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47149 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja to nisam nigdje rekao.sWeeT_Companion wrote:Čekaj ne prija ti period 1900-1945?![]()
![]()
Aha, sad treba gledati historiju u ukupnom smislu. Kad ne odgovara, onda cemo je gledati od '92.
Evo jos jednom sta sam rekao. Treba li pojasnjenje? Vidim da si protumacio na pogresan nacin.
Naravno da treba historiju gledati u ukupnom smislu.
I treba se stidjeti i distancirati od onog sto je zlocinacko.
Sta konkretno sa periodom 1900. - 1945.?
P.S. i kaze se: neces valjda naletjeti na volej
- sWeeT_Companion
#47150 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Svakako, praviš neuspjele ofsajd zamke.
Ufatio si se Nacista, istorije i bliže prošlosti. I počeo priču o krvi....
Istorija je učiteljica života, a ne može se uokviriti isključivo jednim razdobljem.
Ne postoji Bih od 1992. godine. Barem ne teritorija na kojoj je danas BiH.
Odmaraj, u lijepom danu.
Ufatio si se Nacista, istorije i bliže prošlosti. I počeo priču o krvi....
Istorija je učiteljica života, a ne može se uokviriti isključivo jednim razdobljem.
Ne postoji Bih od 1992. godine. Barem ne teritorija na kojoj je danas BiH.
Odmaraj, u lijepom danu.