Takodje,apelujemo na iste i slicne klubove da se ne prodaju i pretvaraju u privatne prcijeinternazionale wrote:Apelujem na sve navijace Zeljeznicara, Celika i slicnih "velikih Bosnjaka patriota" da svoj patriotizam demonstriraju tako sto ce u sto kracem roku platiti nasoj drzavi Bosni i Hercegovini svoje milionske dugove.LSD wrote:bjelave wrote:nk/fk zeljo zrtva unutar bosnjackog nejedinstva![]()
![]()
![]()
![]()
Haram vam Sampprasa bilo
cuj "kockasto- bijeli" sa koševa![]()
što vam ga robija metnu
Inace neka nas postede seljackih supljaka o patriotizmu
Velike patriote gledaju kako da najefikasnije zajebu drzavu
Mislio sam da manijak ne moze biti svak', al' evo ima slicnih
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#47126 Re: Premijer liga BiH
- emigrazione
#47127 Re: Premijer liga BiH
Patriote iz Zenice, sto psuju Markale i sarajevske sehide
par puta su tesko stradali zbog svog kurcenja i lajanja i jos im nije dosta
-
lakilaka
#47128 Re: Premijer liga BiH
cuj ovoga 'pravi' nisu na navijackoj tribini. pa da su pravi bili bi na navijackoj tribini. a parola je cirkus, ko je tako shvati. po toj logici svaka parola je cirkus, za nekoga.Velkoski wrote:Što se njih tiče, koliko imam informacija iz Zenice, svi 'pravi' odavno nisu na ovoj navijačkoj tribini i jebu majku ovim od danas za ovaj cirkus od parole
- Ricken
#47129 Re: Premijer liga BiH
avetinja wrote:Zamislite sljedeći scenariji: Zrinjski kiksa protiv Slobode, Željo također kisa, a Sarajevo uzme Krupu.
Pa po svemu pokazanom i prikazanom, to bi bio najpravičniji ishod. Pitari moralni pobjednici.
Šalu na stranu, kako su izdržali ovaj ritam i odigrali derbi, boga mi jesu zaslužili trofej. Ali se liga ipak igra 30 i kusur tekmi.
Vala nebih volio da se kojim slučajem nama okrene, s obzirom, da više od europe nezaslužujemo.
- avetinja
#47130 Re: Premijer liga BiH
Nek' se okreće. Pusti ti to nezaslužujemo. Kad bi vijećali ko je zaslužio, ne bi do sutra zvaršili.Ricken wrote:Pa po svemu pokazanom i prikazanom, to bi bio najpravičniji ishod. Pitari moralni pobjednici.![]()
Šalu na stranu, kako su izdržali ovaj ritam i odigrali derbi, boga mi jesu zaslužili trofej. Ali se liga ipak igra 30 i kusur tekmi.
Vala nebih volio da se kojim slučajem nama okrene, s obzirom, da više od europe nezaslužujemo.
- Ricken
#47131 Re: Premijer liga BiH
Ova je baš cirkus. Ali što bi rekao Mirza Teletović, a budi primjenjeno, bojim se da ih niko ništa nije pitao.lakilaka wrote:cuj ovoga 'pravi' nisu na navijackoj tribini. pa da su pravi bili bi na navijackoj tribini. a parola je cirkus, ko je tako shvati. po toj logici svaka parola je cirkus, za nekoga.Velkoski wrote:Što se njih tiče, koliko imam informacija iz Zenice, svi 'pravi' odavno nisu na ovoj navijačkoj tribini i jebu majku ovim od danas za ovaj cirkus od parole
Čuj da se mi međusobno puštamo.
- Logovan
#47132 Re: Premijer liga BiH
Pretjerao sam.Charuga wrote: Za ovakvo pisanje prema navijačkim skupinama u Sarajevu sam banovao jer smeta i jednima i drugima i to je u redu. Razlog je što i na forumu ima onih koji su na tribinama. Nije u redu ni kada ovo pišete navijačima Čelika, jer i njih ima na forumu. Nema potrebe!
Baš. Ja kad čujem od svojih nezaslužujemo titulu ili šta ja znam, odmah mi loše bude.avetinja wrote: Nek' se okreće. Pusti ti to nezaslužujemo. Kad bi vijećali ko je zaslužio, ne bi do sutra zvaršili.
Kada osvojiš titulu, ne gledaš jesi li je zaslužio ili ne, nego odeš i proslaviš je, jebe ti se za sve ostalo.
- avetinja
#47133 Re: Premijer liga BiH
Upravo tako.Logovan wrote:Baš. Ja kad čujem od svojih nezaslužujemo titulu ili šta ja znam, odmah mi loše bude.Kontam šta vam je, eto neka ostali zaslužuju, svi igraju lijepo za oko, ne prosipaju bodove protiv lijevih ekipa, Eurosport ne može odoljeti, a da ne prikaže njihove lijepe akcije i prekrasne golove.
![]()
Kada osvojiš titulu, ne gledaš jesi li je zaslužio ili ne, nego odeš i proslaviš je, jebe ti se za sve ostalo.
Ko skupi najviše bodova, zaslužio je. Naravno da je bilo i biće situacija u korist i na štetu klubova od strane sudijskih procjena, ali šta da se radi. Nisam se predao. Još vjerujem u titulu. Kad sudija zadnji put puhne u pištaljku, onda ću se pomirti sa situacijom. I tražiti greške u svom taboru, ako ostanemo bez trofeja.
- BHF_Manijak
#47134 Re: Premijer liga BiH
Ma pusti mlohavog, udarila mu pobjeda u glavu, ne zna gdje udara. Poceo opet pratit ligu, inace bila mu je doqrcila.mali_milojica wrote:Kako ako je u medjusobnim duelima 2-1-1 za Zrinjski?Velkoski wrote:Sarajevokudrilo wrote:Ko je prvi ako Sarajevo i Zrinjski budu bodovno poravnati?
- Logovan
#47135 Re: Premijer liga BiH
Isti sam, borba do kraja, jebi ga jače od mene.avetinja wrote: Upravo tako.![]()
Ko skupi najviše bodova, zaslužio je. Naravno da je bilo i biće situacija u korist i na štetu klubova od strane sudijskih procjena, ali šta da se radi. Nisam se predao. Još vjerujem u titulu. Kad sudija zadnji put puhne u pištaljku, onda ću se pomirti sa situacijom. I tražiti greške u svom taboru, ako ostanemo bez trofeja.
Ja se sjećam kada se pričalo 2007. godine da nismo zaslužili titulu, nego Zrinjski.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#47136 Re: Premijer liga BiH
Problemi u kojima se Čelik nalazi kao klub su mali u poređenju sa problemima u kojima se grupa nalaziRicken wrote:Ova je baš cirkus. Ali što bi rekao Mirza Teletović, a budi primjenjeno, bojim se da ih niko ništa nije pitao.lakilaka wrote:cuj ovoga 'pravi' nisu na navijackoj tribini. pa da su pravi bili bi na navijackoj tribini. a parola je cirkus, ko je tako shvati. po toj logici svaka parola je cirkus, za nekoga.Velkoski wrote:Što se njih tiče, koliko imam informacija iz Zenice, svi 'pravi' odavno nisu na ovoj navijačkoj tribini i jebu majku ovim od danas za ovaj cirkus od parole
Čuj da se mi međusobno puštamo.![]()
Vjerujte da su se danas od onog mnogi navijači ogradili, a bilo im je čak i nekoliko zvižduka na tribini upućeno, Mi smo se godinama borili protiv toga, da konačno imamo klub koji neće gledat te nacionalne podjele, neće štimat i igrat će svaku utakmicu pošteno.
Bili su navijači poveli još jednu idiotsku pjesmu, ali su stali jer nije htjelo pet ljudi da je pjeva.
Garantujem vam da ona parola ne podržava mišljenje 99% navijača Čelika i Zeničana. @Velkoski je dobro rekao sve i upravu je. O tome šta se dešava u samoj grupi ne bih volio pisat, ali sve je to jedan veliki cirkus i sramota za Robijaše. Dakle momci, nemojte izjednačavat to što je bukvalno 20 ljudi uradilo sa svim ostalim navijačima Čelika.
Ja kao neko ko prati Čelika ekipi Sarajeva samo mogu čestitat ove sezone. Igrali su svaku utakmicu jako korektno i pošteno. Baš kao i Krupa. šteta što na kraju niste osvojili nijedan trofej.
Današnji transparent zaboravite - jer on zaista odražava mišljenje nekolicine 20-godišnjaka kojima je najveći životni uspjeh dosad bio lizat guzicu jednom notornom kriminalcu. Toliko od mene...
- avetinja
#47137 Re: Premijer liga BiH
Samo što je kod nas previše negativnosti. Polahko izlaze negativne stvari na površinu. Naravno, sve treba uzeti sa rezervom, jer se ne zna da li je pouzdano. Mislim da je Petrović bivši nakon Radnika. Da se titula uzme, opet bi bio bivši. Jedino da smo dobili Krupu i ostali neporaženi u derbiju. Tek tada bi nas možda vodio sljedeće sezone. Ali treba sačekati kraj. Otvaraju se ogromne rupe u zemlji, novi otoci izrone svako malo, avioni nestaju i ne pronalaze se, mislim, čuda se dešavaju.Logovan wrote:Isti sam, borba do kraja, jebi ga jače od mene.![]()
![]()
Ja se sjećam kada se pričalo 2007. godine da nismo zaslužili titulu, nego Zrinjski.Eto oni igrali najljepši fudbal, bla, bla, bla.
- Maharadza
-
nema me tamo
#47139 Re: Premijer liga BiH
Pravi momci Robije se crvene, a i ja bi da sam na njihovom mjestu..
Avetinja je dobar momak.
Avetinja je dobar momak.
- jeza u ledja
#47140 Re: Premijer liga BiH
Stojkic je dobio direktan crveni. Tako pise u sluzbenom zapisniku a tako i kaze Spaho na snimku.mali_milojica wrote:Pero Stojkic je vec imao zuti karton.GandalfSivi wrote:Meni jos nije jasno sudjenje od jucer. Lik je svirao nebulozan penal, ali je i prije toga dao nebulozan crveni. Sve u svemu, veze s vezom nema...
Crveni je jos nebuloznija odluka od onog penala. Stoga mi je malo nelogicno da je postojala neka namjera tog suca na utakmici.
-
bjelave
#47141 Re: Premijer liga BiH
Kmece na sudijske nepravde i pozivaju na nacionalno jedinstvo
Najzabavniji klub i navijaci bez ikakve konkurencije.
Najzabavniji klub i navijaci bez ikakve konkurencije.
- Ricken
#47142 Re: Premijer liga BiH
Namjera zvana iz 1 u 2.jeza u ledja wrote:Stojkic je dobio direktan crveni. Tako pise u sluzbenom zapisniku a tako i kaze Spaho na snimku.mali_milojica wrote:Pero Stojkic je vec imao zuti karton.GandalfSivi wrote:Meni jos nije jasno sudjenje od jucer. Lik je svirao nebulozan penal, ali je i prije toga dao nebulozan crveni. Sve u svemu, veze s vezom nema...
Crveni je jos nebuloznija odluka od onog penala. Stoga mi je malo nelogicno da je postojala neka namjera tog suca na utakmici.
- ultima_palabra
#47143 Re: Premijer liga BiH
Sta je fol sa tom utakmicom? 3 kola prije kraja mi bili na +3 od Borca, nije valjda da smo trebali pustiti?
-
sumirprimus
#47144 Re: Premijer liga BiH
eto goška eto ludila 
pa sunce ti poljubim morel dalje?
pa sunce ti poljubim morel dalje?
- rumenige_brajtner
#47145 Re: Premijer liga BiH
čestitam komšijama na zasluženoj pobjedi u derbiju. krivo mi je samo što se ovako namjestio rezultat onim idiotima iz mostara i glupanu koji ih vodi. više bih volio da su pitari prvaci nego oni idioti, al jebi ga sad.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#47146 Re: Premijer liga BiH
pa ako Sloboda dobije Zrinjski, a Zeljo zijani, moRe bit Sarajevo sampionrumenige_brajtner wrote:čestitam komšijama na zasluženoj pobjedi u derbiju. krivo mi je samo što se ovako namjestio rezultat onim idiotima iz mostara i glupanu koji ih vodi. više bih volio da su pitari prvaci nego oni idioti, al jebi ga sad.
-
sumirprimus
#47147 Re: Premijer liga BiH
cuj namjestio.. doduse kad skontas citavo vrijeme se namjesta pomalo...rumenige_brajtner wrote:čestitam komšijama na zasluženoj pobjedi u derbiju. krivo mi je samo što se ovako namjestio rezultat onim idiotima iz mostara i glupanu koji ih vodi. više bih volio da su pitari prvaci nego oni idioti, al jebi ga sad.
saće i gošk u kombinacije..milina
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47148 Re: Premijer liga BiH
rumenige_brajtner wrote:čestitam komšijama na zasluženoj pobjedi u derbiju. krivo mi je samo što se ovako namjestio rezultat onim idiotima iz mostara i glupanu koji ih vodi. više bih volio da su pitari prvaci nego oni idioti, al jebi ga sad.
Al hajd ti to objasni pojedincima. Ako Zrinjski uzme titulu, nije krivo FKS, nego su krivi debili koji sude onakav penal u Bijeljini.
- rumenige_brajtner
#47149 Re: Premijer liga BiH
ako zrinjski uzme titulu, kriv je fkž prije svih, jer nije dobio krupu i jer je izgubio utakmicu koju nije smio izgubit. što se tiče utakmice zrinjski - sloboda, nemamo šta pričat o tome, to su gamad već završila 100%Tomahawk11 wrote:rumenige_brajtner wrote:čestitam komšijama na zasluženoj pobjedi u derbiju. krivo mi je samo što se ovako namjestio rezultat onim idiotima iz mostara i glupanu koji ih vodi. više bih volio da su pitari prvaci nego oni idioti, al jebi ga sad.![]()
Al hajd ti to objasni pojedincima. Ako Zrinjski uzme titulu, nije krivo FKS, nego su krivi debili koji sude onakav penal u Bijeljini.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47150 Re: Premijer liga BiH
Pa dobro, i to, slazem se, ali konkretno proslo kolo, ispada da ce taj penal presuditi za titulu.rumenige_brajtner wrote:ako zrinjski uzme titulu, kriv je fkž prije svih, jer nije dobio krupu i jer je izgubio utakmicu koju nije smio izgubit. što se tiče utakmice zrinjski - sloboda, nemamo šta pričat o tome, to su gamad već završila 100%Tomahawk11 wrote:rumenige_brajtner wrote:čestitam komšijama na zasluženoj pobjedi u derbiju. krivo mi je samo što se ovako namjestio rezultat onim idiotima iz mostara i glupanu koji ih vodi. više bih volio da su pitari prvaci nego oni idioti, al jebi ga sad.![]()