LSD wrote:Mogli smo vala odigrati jedan miroljubivi derbi sa remijem, kao i 120 prethodnih dosademigrazione wrote:Jebite ne smijes vise ni dobiti derbi0-0 ili 1-1.... ali eto- vi zapeli da Zrinjski uzme titulu, kad vec ne možete vi.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- emigrazione
#47051 Re: Premijer liga BiH
-
todd_smith
#47052 Re: Premijer liga BiH
emigrazione wrote:Jebite ne smijes vise ni dobiti derbi
-
bjelave
#47053 Re: Premijer liga BiH
Naviklo da im se daje i poklanja. A oni da se kurce i bahate.emigrazione wrote:kad se sjetim kako ste velezovce ovdje prozivali i pljuvali prije par godina, iz istog razloga
dabogda im ovo, dabogda im ono, vaki naki...ti si ovdje pjenio danima sto su se usudili da vas mlatnu
- vicious
#47054 Re: Premijer liga BiH
Svaka čast za post. Pojedini za sve krive nekog drugog umjesto da prvo potraže razloge neuspjeha u svojim redovima.avetinja wrote:
Ovi Robijaši zaslužuju sve ovo što im se dešava oko kluba.
Manijak sam do kosti, volim Želju malo je reći, poraz od jučer me je zabolio, ali ne želim tuđu milostinju. Šta je trebalo Sarajevo uraditi, da pusti Želji? Zašto da nam puste? Zar oni nemaju svoje navijače, ljude koji odvajaju od usta da ih prate, i žive za derbi? Borite se protiv neregularnosti, govorite o penalu u Bijeljini, a tražite da nam komšije puste. Halo, gdje to ima?! Razmislite li prije nego što kliknete "enter"? Apsurd do apsurda. Nemojte im prigovarati što su slavii. Slavili bi i mi, možda i više nego oni. Sarajevo bilo bolje. Pokazali srce i znanje. Naši nisu ništa pokazali. Sterilni kao gaze. Ni volje, ni želje, ni znanja, ni borbenosti. Ničega nije bilo.
-
bjelave
#47055 Re: Premijer liga BiH
Avetinja moralna vertikala foruma.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47056 Re: Premijer liga BiH
Pojedinim bi trebali oni Tuzlaci da ih priupitaju koju 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#47057 Re: Premijer liga BiH
Zenicanima je bolje da gledaju kako da ih ode 1000 na gostovanje protiv Sirokog od kojeg im,najvjerovatnije,buducnost kluba ovisi. Ispadnu li u drugu ligu,stecaj i gasenje im ne gine. Taj scenario Kasumovic drzi u ladici.
-
LSD
#47058 Re: Premijer liga BiH
I vidio si kako ih Bog kazni, vec naredne godine pravac cvajta...to je to, o cemu je pricam....samo ne pratite nastavuemigrazione wrote:LSD wrote:Mogli smo vala odigrati jedan miroljubivi derbi sa remijem, kao i 120 prethodnih dosademigrazione wrote:Jebite ne smijes vise ni dobiti derbi0-0 ili 1-1.... ali eto- vi zapeli da Zrinjski uzme titulu, kad vec ne možete vi.
kad se sjetim kako ste velezovce ovdje prozivali i pljuvali prije par godina, iz istog razloga
dabogda im ovo, dabogda im ono, vaki naki...ti si ovdje pjenio danima sto su se usudili da vas mlatnu
Ne smije se naslađivati porazima Želje, pamet u glavu.
-
bjelave
#47059 Re: Premijer liga BiH
A sad im valja moliti Tuzlake da zapnu protiv Zrinjskog i pozivati ih na svebosnjacko jednistvo.
Najbolje bi bilo da to Sampras odradi sa Jagodicem.Kazu da ce Reis efendija biti mediator.
Najbolje bi bilo da to Sampras odradi sa Jagodicem.Kazu da ce Reis efendija biti mediator.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47060 Re: Premijer liga BiH
Znaci, i mi ispadamo u drugu ligu u narednih par sezona? 
- Logovan
#47061 Re: Premijer liga BiH
Vidi Robijaša i parole.
Seljačka politika.
Jeste, zapeli smo protiv komše i zapet ćemo opet i opet i opet i opet i opet i opet zapet ćemo svaki put. Šta je problem? Zapet ćemo i protiv Zrinjskog i protiv lištice i protiv Borca i protiv Čelika i Slobode i Viteza i Krupe, itd. Zapet ćemo uvijek i protiv svakog, nebitno u čiju ruku išla naša pobjeda.
Shvatite već jednom, mućnite malo tom glavom, dozovite se, koristite taj jebeni mozak što ga imate u glavi. Niko ne želi politiku u sportu, a vidim da jako puno naroda upravo tu politiku miješa u sport. Fuj, fuj, fuj.
p.s. Zapeli smo protiv Zrinjskog kada smo kiksali, a naša pobjeda je išla na ruku komšijama. Šta ćemo sada?
Jeste, zapeli smo protiv komše i zapet ćemo opet i opet i opet i opet i opet i opet zapet ćemo svaki put. Šta je problem? Zapet ćemo i protiv Zrinjskog i protiv lištice i protiv Borca i protiv Čelika i Slobode i Viteza i Krupe, itd. Zapet ćemo uvijek i protiv svakog, nebitno u čiju ruku išla naša pobjeda.
Shvatite već jednom, mućnite malo tom glavom, dozovite se, koristite taj jebeni mozak što ga imate u glavi. Niko ne želi politiku u sportu, a vidim da jako puno naroda upravo tu politiku miješa u sport. Fuj, fuj, fuj.
p.s. Zapeli smo protiv Zrinjskog kada smo kiksali, a naša pobjeda je išla na ruku komšijama. Šta ćemo sada?
-
lakilaka
#47062 Re: Premijer liga BiH
sta su se zamjerili pitari ovim robijasima pa ih prcaju ovim transparentima, zna li neko?
logovan - sto ne zapeste protiv širokog u finalu kupa?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#47063 Re: Premijer liga BiH
Pa što Čelik ne pusti Željezničar prošle sezone? 
-
todd_smith
#47064 Re: Premijer liga BiH
Imal ko maramice za sve ove sline 
- Logovan
#47065 Re: Premijer liga BiH
Prvu smo loše odigrali, jer smo ih potcijenili, a šta je sa revanšom? Bili bolji, stvorili par dobrih prilika, što znači da smo zapeli.lakilaka wrote:sta su se zamjerili pitari ovim robijasima pa ih prcaju ovim transparentima, zna li neko?
A i zapeli smo i u prvenstvu, kada smo ih mlatnuli onako lagano sa 2:0.
Ne pametuj kada veze s vezom nemaš.
p.s. Da hoće otići u drugu ligu, pa neka iz druge lige pišu parole, jebo im ja mater.
Last edited by Logovan on 21/05/2017 19:39, edited 1 time in total.
- N.N.
#47066 Re: Premijer liga BiH
Mislim da je ovo vise aludiranje na to kako "oni" jedni drugima daju u ovoj ligi za opstanak a "nasi" se zavaljuju kako ko koga stigne
Tako nekako rezonujem ali haj ga znaj, nisam dugo vec aktivan
Ja bih ovo prvenstvo neregularnim proglasio i ajmo sve ponovo...kakav je ba ovo Rizvanovicev autogol

Tako nekako rezonujem ali haj ga znaj, nisam dugo vec aktivan
Ja bih ovo prvenstvo neregularnim proglasio i ajmo sve ponovo...kakav je ba ovo Rizvanovicev autogol
-
lakilaka
#47067 Re: Premijer liga BiH
ne pametuj ti. govorim o kupu, gdje ste toliko zapeli da su lopte odapete profulile gol. pogotovo huseinovica i hrustemovica. a ova sezona je i nama i vama duplo golo.Logovan wrote:Prvu smo loše odigrali, jer smo ih potcijenili, a šta je sa revanšom? Bili bolji, stvorili par dobrih prilika, što znači da smo zapeli.lakilaka wrote:sta su se zamjerili pitari ovim robijasima pa ih prcaju ovim transparentima, zna li neko?
A i zapeli smo i u prvenstvu, kada smo ih mlatnuli onako lagano sa 2:0.
Ne pametuj kada veze s vezom nemaš.
-
north
#47068 Re: Premijer liga BiH
To je to, knock downVelkoski wrote:Pa što Čelik ne pusti Željezničar prošle sezone?
- Fuzzy Dunlop
#47069 Re: Premijer liga BiH
Na stranu što smo mi odigrali ko sline i ne zaslužujemo bolje. Ali da se ne lažemo, zapeli ste jer igrate protiv nas. I neka ste. Tu je taj naš retardirani mentalitet. Umjesto da igraju svaku tako.. onda odeš u neku vokujebinu, "seljak" zapne a ti ovamo pjeniš jer tvoji igraju preko kurca.Logovan wrote:Vidi Robijaša i parole.Seljačka politika.
I da ima šanse da Sloboda uzme, iskreno ne bi volio da mi uzmemo Radnika. Jednostavno su mi se ogadili ovi igrači. Ići ću i dalje, posebno protiv Radnika ne propuštam. Ali jedva čekam da odjebu ove amatere.
- Logovan
#47070 Re: Premijer liga BiH
Pa zapeli smo, šta si ti gledao. To što je Crnkić fulio prazan gol i što su Said i Rustemović fulili penale, to je potpuno druga stvar.lakilaka wrote: ne pametuj ti. govorim o kupu, gdje ste toliko zapeli da su lopte odapete profulile gol. pogotovo huseinovica i hrustemovica. a ova sezona je i nama i vama duplo golo.
Ne miješaj kruške i jabuke. Neosvajanje kupa ne znači da nismo zapeli.
- vicious
#47071 Re: Premijer liga BiH
Razotkrio nas ovaj intelektualac, namjerno smo fulali da bi siroki uzeoLogovan wrote:Pa zapeli smo, šta si ti gledao. To što je Crnkić fulio prazan gol i što su Said i Rustemović fulili penale, to je potpuno druga stvar.lakilaka wrote: ne pametuj ti. govorim o kupu, gdje ste toliko zapeli da su lopte odapete profulile gol. pogotovo huseinovica i hrustemovica. a ova sezona je i nama i vama duplo golo.
Ne miješaj kruške i jabuke. Neosvajanje kupa ne znači da nismo zapeli.
-
Torpedista071
#47072 Re: Premijer liga BiH
Biću kratak i koncizan... Ako FK Sarajevo ne može osvojiti Kup BiH ili biti prvak živo me zalibo racku ko će osvojiti dok god to nije FK Željezničar!
Ako to nekome nije jasno onda je taj zalutao u fudbal.
U fudbalu postoje rivalstva:
FK Sarajevo vs FK željezničar
FK Crvena Zvezda vs FK Partizan
AC Milan vs FC Internazionale
Celtic FC vs Rangers FC
AS Roma vs SS Lazio
River Plate vs Boca Juniors
I tako dalje...
Zar stvarno ima neko ko misli da bi bilo ko od pobrojanih timova išao na ruku najljučem rivalu i ako ima šansu da mu "skine" titulu i pokvari slavlje da to ne bi uradio?
Toliko od mene.
Pozdrav za ove nacionalno osviještene
Ako to nekome nije jasno onda je taj zalutao u fudbal.
U fudbalu postoje rivalstva:
FK Sarajevo vs FK željezničar
FK Crvena Zvezda vs FK Partizan
AC Milan vs FC Internazionale
Celtic FC vs Rangers FC
AS Roma vs SS Lazio
River Plate vs Boca Juniors
I tako dalje...
Zar stvarno ima neko ko misli da bi bilo ko od pobrojanih timova išao na ruku najljučem rivalu i ako ima šansu da mu "skine" titulu i pokvari slavlje da to ne bi uradio?
Toliko od mene.
Pozdrav za ove nacionalno osviještene
- Logovan
#47073 Re: Premijer liga BiH
@Fuzzy Dunlop Pa tu se mogu složiti, ipak je gradski derbi i to je najveća utakmica u našoj državi.
-
vryzas
#47074 Re: Premijer liga BiH
Likce i njihova tarifa od 60 miljaVelkoski wrote:Pa što Čelik ne pusti Željezničar prošle sezone?
-
Rob_Atl
#47075 Re: Premijer liga BiH
Jeste se primili, Robovima dosadno na tribini u ovoj ligi za opstanak niko nema navijace da se sprdamo, pa se malo sjetili starih prijatelja, kad se Zenica prozivala srce srbije nikom nista, malo uboli parolom danas odma da hoce ispast iz lige, da hoce ovo ono aman zaman, opusteno...