Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nista onda. Hajde da se dogovorimo koji probosanski klub uzima titulu na pocetku sezone. Njemu svi drugi klubovi daju sve bodove. A fudbal? A sport? A derbiji? Ma kome to treba. Svakako smo navikli da nam je sve u zivotu stela.
Ama, ljudi, dzabe krecite, Slavko je mogao igrati i na bod, ali on nije ni to igrao.
Pa ko god je gledao utakmicu, mogao je vidjeti da to ne lici ninasta. Ne znas gdje je bilo gore, naprijed ili nazad.
Ne mozes nikog kriviti za ono, osim sebe.
FK Sarajevo, za razliku od Zeljznicara naravno, nikada nije bio športski niti nogometni klub...niti ce ikada biti
Juce, kad ste saznali da je Zrinjski pobjedio u zadnjoj minuti, ste postali dosad nezabilježena euforija na koševu zbog pobjede Zrinjskog
Budim realni, više ste radovali njihovoj pobjedi, nego pobjedi svog kluba...zato vas sad robijaši
Robijasi?! nemoj da me nasmijavas, ko su ba robijasi uopste, koga predstavljaju i koga boli kurac sta oni porucuju
Da bila je euforija i to iskljucivo zbog toga sto smo ga vama zaklamfali, ako vec ne moze nase Sarajevo neka bude bilo ko, samo ne nasi najveci i dokazani dusmani...svi dusmanluci koji su upereni prema nama dolaze sa vase strane, ja godinama ne dolazim na Grbavicu iskljucivo jer me se dole docekuje na najgori moguci nacin, kao da sam iz npr Beograda a ne tu iz komsiluka i zasto bi nam vi bili drazi od Zrinjskog?! Zato sto su oni Hrvati, a vi ko biva Bosnjaci
Tomahawk11 wrote:Ama, ljudi, dzabe krecite, Slavko je mogao igrati i na bod, ali on nije ni to igrao.
Pa ko god je gledao utakmicu, mogao je vidjeti da to ne lici ninasta. Ne znas gdje je bilo gore, naprijed ili nazad.
Bitno je da je Janjoš pokazao sav svoj raskošni trenerski talenat protiv Želje i da je raja zadovoljna... spašena sezona dok protiv Zrinjskog i Širokog popuši dvije kljucne utakmice sezone.
Tomahawk11 wrote:Ama, ljudi, dzabe krecite, Slavko je mogao igrati i na bod, ali on nije ni to igrao.
Bitno je da je Janjoš pokazao sav svoj raskošni trenerski talenat protiv Želje i da je raja zadovoljna... spašena sezona dok protiv Zrinjskog i Širokog popuši dvije kljucne utakmice sezone.
Ma spasena klinac, spasena bi bila da smo bar kup uzeli...mada je i to bilo poprilicno nerealno kad se gleda cijela sezna, ali jbt ga....kad nesto uzmes, ko te pita.
Neobjasnjivo je da mi onako dobro, a vi onako lose odigrate. Nisam to ocekivao.
bjelave wrote:nk/fk zeljo zrtva unutar bosnjackog nejedinstva
Haram vam Sampprasa bilo
cuj "kockasto- bijeli" sa koševa što vam ga robija metnu
Ne znam sta bi ti reko. Sega mi pravo. Treba se vratiti u sezonu 2010 kada vama nije trebalo a nam jeste za Evrope. Vi zapeli i Zrinja ode u EL. Pa onda Sloboda da se uzme pinka od Leotara, Velez itd.
Usput ta nacionalna prica mi je gadna. Ispod svakog nivoa.
Meni je moj klub puno vise od toga.Iznad svega.
Ovi Robijaši zaslužuju sve ovo što im se dešava oko kluba.
Manijak sam do kosti, volim Želju malo je reći, poraz od jučer me je zabolio, ali ne želim tuđu milostinju. Šta je trebalo Sarajevo uraditi, da pusti Želji? Zašto da nam puste? Zar oni nemaju svoje navijače, ljude koji odvajaju od usta da ih prate, i žive za derbi? Borite se protiv neregularnosti, govorite o penalu u Bijeljini, a tražite da nam komšije puste. Halo, gdje to ima?! Razmislite li prije nego što kliknete "enter"? Apsurd do apsurda. Nemojte im prigovarati što su slavii. Slavili bi i mi, možda i više nego oni. Sarajevo bilo bolje. Pokazali srce i znanje. Naši nisu ništa pokazali. Sterilni kao gaze. Ni volje, ni želje, ni znanja, ni borbenosti. Ničega nije bilo.
bjelave wrote:nk/fk zeljo zrtva unutar bosnjackog nejedinstva
Haram vam Sampprasa bilo
cuj "kockasto- bijeli" sa koševa što vam ga robija metnu
Ne znam sta bi ti reko. Sega mi pravo. Treba se vratiti u sezonu 2010 kada vama nije trebalo a nam jeste za Evrope. Vi zapeli i Zrinja ode u EL. Pa onda Sloboda da se uzme pinka od Leotara, Velez itd.
Usput ta nacionalna prica mi je gadna. Ispod svakog nivoa.
Meni je moj klub puno vise od toga.Iznad svega.
Ovo su robijaši na slici, oni vas prozivaju ne znam cemu ta prica o Želji
Last edited by LSD on 21/05/2017 19:09, edited 1 time in total.
Ovi Robijaši zaslužuju sve ovo što im se dešava oko kluba.
Manijak sam do kosti, volim Želju malo je reći, poraz od jučer me je zabolio, ali ne želim tuđu milostinju. Šta je trebalo Sarajevo uraditi, da pusti Želji? Zašto da nam puste? Zar oni nemaju svoje navijače, ljude koji odvajaju od usta da ih prate, i žive za derbi? Borite se protiv neregularnosti, govorite o penalu u Bijeljini, a tražite da nam komšije puste. Halo, gdje to ima?! Razmislite li prije nego što kliknete "enter"? Apsurd do apsurda. Nemojte im prigovarati što su slavii. Slavili bi i mi, možda i više nego oni. Sarajevo bilo bolje. Pokazali srce i znanje. Naši nisu ništa pokazali. Sterilni kao gaze. Ni volje, ni želje, ni znanja, ni borbenosti. Ničega nije bilo.
emigrazione wrote:Jebite ne smijes vise ni dobiti derbi
Mogli smo vala odigrati jedan miroljubivi derbi sa remijem, kao i 120 prethodnih dosad 0-0 ili 1-1.... ali eto- vi zapeli da Zrinjski uzme titulu, kad vec ne možete vi.
Zaboravio se belaj na Bilinom, zaboravilo se kako se naloze kad dolazi Zeljo, Sarajevo.....pa ako iko ikog zajebaje za bodove koji na kraju u zbiru fale onda je to Celik....i sad nasli supljirati.
I dosta vise tog Celika, treba za njih otvoriti temu liga za opstanak
emigrazione wrote:Jebite ne smijes vise ni dobiti derbi
Mogli smo vala odigrati jedan miroljubivi derbi sa remijem, kao i 120 prethodnih dosad 0-0 ili 1-1.... ali eto- vi zapeli da Zrinjski uzme titulu, kad vec ne možete vi.
Mogli smo da se niste bahatili i kurcili.
Sad ste dobili sto ste zasluzili.