Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
bjelave

#47001 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Rizvanovic, kakva autogolcina. :-) Ove sezone je sve otislo u neku stvar
Ovom ligom bi trebalo da se bave UEFA, SIPA, Interpol. Pohapsit par desetina lopova, suspendovati niz klubova. Pa onda vidjet kako dalje.
NajdraziVodjaa

#47002 Re: Premijer liga BiH

Post by NajdraziVodjaa »

alberto_tomba wrote:Vi ste svoje kupljene sudije ispucali u rekordnom roku, a da je debeli znao uzeti pokoji bod kroz igru, vjerovatno bi i vas pogurali penalom u zadnjih par kola.
Sto nas ne pogurase protiv Krupe?
Tomahawk11
Globalni moderator

#47003 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

LSD wrote:
Tomahawk11 wrote:Ne bi bila losa opcija da Siroki ispadne....mada mislim rekose da nema sanse.
Ne mogu ispasti, al zato mogu prodavati utakmice (to jest kupovati vec sad za naredne sezone ;-) )

Nevjerovatno šta radi Široki, al može im se....još je nevjeorvatnije da im se sve to dopušta, bez ikakvih posljedica i da korpumirani Savez sve to nijemo posmatra.
Pa ovo su oni aminovali, njihov projekt i sve to pomazu sa kretenskim sudjenjem.
Poslije fol suspenduju sudije i sad ovo na kraju, nekakve ostavke :-)
Cirkus od saveza.
Logovan

#47004 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

NajdraziVodjaa wrote:
alberto_tomba wrote:Vi ste svoje kupljene sudije ispucali u rekordnom roku, a da je debeli znao uzeti pokoji bod kroz igru, vjerovatno bi i vas pogurali penalom u zadnjih par kola.
Tada ih niste kupili, logično. :mrgreen:
made_in_sarajevo

#47005 Re: Premijer liga BiH

Post by made_in_sarajevo »

NajdraziVodjaa wrote:
Poguro vas je napad krupe pa opet niste znali. To ne da su vas pogurali nego pogurali da im po kucu date. Ma ja 4 zaredom suspenziju toje naredba od Sarajeva i udbe da vi ispadnete losi momci. Sve cisto hahahahaha

ah da mi smo horde ustaskih placenika i alijinih fanatika
Raigor Stonehoof

#47006 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

:wink:
lendric wrote:Pitarska mitomanija opet na djelu
rece pripadnik najbolje rasformirane navijacke grupe u BiH :lol:
NajdraziVodjaa

#47007 Re: Premijer liga BiH

Post by NajdraziVodjaa »

Logovan wrote:
NajdraziVodjaa wrote:
Tada ih niste kupili, logično. :mrgreen:
Zasto bi bili takvi amateri da kupujemo citavu polusezonu i kad nam treba pobjeda za titulu ne kupimo? Zasto bi ulozene pare u kupljene sudije citave polusezone stavili na kocku? Ako smo kupili toliko meceva sto ne bi jos jedan i uzeli titulu bez frke?

Prica vam je smijesne samo se bezveze zavlacite priznajte kenjali smo lagali i izmisljali nece vam se niko naljutiti kad si ispod rivala u afektu se razne konstrukcije i izgovori smisljaju.
NajdraziVodjaa

#47008 Re: Premijer liga BiH

Post by NajdraziVodjaa »

made_in_sarajevo wrote:
NajdraziVodjaa wrote:
Poguro vas je napad krupe pa opet niste znali. To ne da su vas pogurali nego pogurali da im po kucu date. Ma ja 4 zaredom suspenziju toje naredba od Sarajeva i udbe da vi ispadnete losi momci. Sve cisto hahahahaha

ah da mi smo horde ustaskih placenika i alijinih fanatika
Pa napad Krupe nam je zabio gol mogli su ne napadati kad smo vodili, uostalom ovde pricamo o sudijama koje mi navodno kupujemo, sto nas nisu pogurale u mecu u kojem smo mogli rijesiti titulu? Sto nam nisu ko Zrinjskom juce izmislili penal, poslije kornera uvijek ima guranja jedan padne i eto ga?
House

#47009 Re: Premijer liga BiH

Post by House »

Image

bravo robijaši :thumbup:
Nadzorna_ploca

#47010 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Ovo flomasterom pisali. :lol:
LSD

#47011 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Ova liga za opstanak je apsolutno najvece dno dna koje se moglo desiti BH fudbalu (a znamo kakvi su se razni cirkusi dešavali od '95 pa na ovamo).
Frajer sam sebi zabi gol sa metar, jer ovi iz Viteza su toliko jadni da ne mogu dati gola normalno

http://sportsport.ba/bh_fudbal/za-mnoge ... aca/237822

:lol: :lol:
emigrazione

#47012 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

LSD wrote:
emigrazione wrote:Ja ne kontam ove strumfice nikako zivota mi, kakva je to odjednom sad navala patriotizma i bosnjastva?! Kakve gluposti ljudi pisu pa to je za nevjerovati, zasto da se lazemo da nam nam je drazi zeljeznicar od Zrinjskog kada svi dobro znamo da nije, vidjeli ste i jucer nakon posljednjeg zvizduka sudije sta navijaci FKS misle o zeljeznicaru i opciji da taj klub mazne titulu...90% dusmanluka i podmetacina na stetu FKS doslo je i dilazi iz komsiluka, pa ko je taj da gaji i mrvicu simpatije prema vama da mi samo znati
Vidjeli smo juce svi jasno da vam je Zrinjski mnogo draži od komšija (momenat kad ste saznali da je Zrinjski pobjedio) i onaj vaš delirijum na kraju, je bio dosad neviđena patetika na našim stadionima....više ste se radovali, skakali, pjevali pobjedi Zrinjskog i cinjenici da ce oni biti šampioni, nego pobjedi Sarajeva. To je dno dna.
Siguran sam da se tako ultrasi ili škripari nikad (niti u bilo kojim okolnostima) ne bi radovali pobjedama sarajeva ili Želje.

Onaj dušmanluk na kraju sa radovanjem tuđoj nesreci, što Željo nece uzeti titulu, vam manijaci nikad nece zaboraviti :nargila:
:lol: :lol: a sta cete uraditi, poslati milionsku ponudu za Andjusica, ucjenjivati Calu nekim explicitnim fotografijama, sprcati nas par stotina na pola metra kvadratnog, baciti neku bombu, sta sto vec niste radili :-)
E cuj patetika :kiss:
Last edited by emigrazione on 21/05/2017 18:38, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#47013 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Ovo Siroki ne da Jajcetu?
Nadzorna_ploca

#47014 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Treba i njima bod da poloze matematiku.
omega369

#47015 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

Tragikomicna djeca. Taj isti celik je nekoliko puta nas izbacivao iz utrke za titulu i tada nije vazilo ovo pravilo

Ali, slaba je to utjeha zeljeznicarima :wink:
Tomahawk11
Globalni moderator

#47016 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Otkad to Zenicani volje Zelju?
LSD

#47017 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Tomahawk11 wrote:Ovo Siroki ne da Jajcetu?
Pa ne mogu ni oni svima nadavati :mrgreen: dali su vec Vitezu prošlo kolo pobjedu na pecari....neko mora ispasti, Vitez ili Jajce
Tomahawk11
Globalni moderator

#47018 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

LSD wrote:
Tomahawk11 wrote:Ovo Siroki ne da Jajcetu?
Pa ne mogu ni oni svima nadavati :mrgreen: dali su vec Vitezu prošlo kolo pobjedu na pecari....neko mora ispasti, Vitez ili Jajce
Meni nije bilo jasno....znaci, daju Vitezu (ovi plate, obecaju u sljedecoj sezoni), pa onda isto to sa Metaledzom, pa sa Celikom (ili to ipak nisu?!)....pa onda su zajebali sve redom :mrgreen:
Kad gubis od svih rivala, das mu, pa mu uzmes....logika nula bodova :-)
Kutarisacemo se nakad i ovih svercera, nekad su nekakvi Brotnje, Posusje drmali ligom, pa gdje su danas?!
House

#47019 Re: Premijer liga BiH

Post by House »

ugledajte se na rizvanovića :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#47020 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Bezze se natezete....trola :oops:
Jes, mi pustili kup na penale :skoljka:
House

#47021 Re: Premijer liga BiH

Post by House »

forza sloboda
emmir1

#47022 Re: Premijer liga BiH

Post by emmir1 »

emigrazione wrote:
LSD wrote:
emigrazione wrote:Ja ne kontam ove strumfice nikako zivota mi, kakva je to odjednom sad navala patriotizma i bosnjastva?! Kakve gluposti ljudi pisu pa to je za nevjerovati, zasto da se lazemo da nam nam je drazi zeljeznicar od Zrinjskog kada svi dobro znamo da nije, vidjeli ste i jucer nakon posljednjeg zvizduka sudije sta navijaci FKS misle o zeljeznicaru i opciji da taj klub mazne titulu...90% dusmanluka i podmetacina na stetu FKS doslo je i dilazi iz komsiluka, pa ko je taj da gaji i mrvicu simpatije prema vama da mi samo znati
Vidjeli smo juce svi jasno da vam je Zrinjski mnogo draži od komšija (momenat kad ste saznali da je Zrinjski pobjedio) i onaj vaš delirijum na kraju, je bio dosad neviđena patetika na našim stadionima....više ste se radovali, skakali, pjevali pobjedi Zrinjskog i cinjenici da ce oni biti šampioni, nego pobjedi Sarajeva. To je dno dna.
Siguran sam da se tako ultrasi ili škripari nikad (niti u bilo kojim okolnostima) ne bi radovali pobjedama sarajeva ili Želje.

Onaj dušmanluk na kraju sa radovanjem tuđoj nesreci, što Željo nece uzeti titulu, vam manijaci nikad nece zaboraviti :nargila:
:lol: :lol: a sta cete uraditi, poslati milionsku ponudu za Andjusica, ucjenjivati Calu nekim explicitnim fotografijama, sprcati nas par stotina na pola metra kvadratnog, baciti neku bombu, sta sto vec niste radili :-)
E cuj patetika :kiss:

Neće niko ništa uraditi, doće nekad da vam zatreba.

A do tada ćemo skupa da uživamo kako Zrinjski proslavlja titulu sa repertoarom pjesama
Prvaci smo šugave države
Jebem te Bosno
HercegBosno srce ponosno
Ubi balije i slično
NajdraziVodjaa

#47023 Re: Premijer liga BiH

Post by NajdraziVodjaa »

Ne javaljaju se ovi mitomani odozgo da mi odg. Kaze mitoman, kupili napadace Krupe koja nam zabija za izjednacenje u utakmici za titulu :lol:

Inace lik misli na ono kad onaj Koljic promasi mrtvi zicer pred kraj, to mu je namjesteno, mozda bi i bilo da je pred golmana izletio Messi ili Suarez a ne jebeni Koljic koji je vrlo moguce u tom trenutku podrigivao kilu masnog bureka sto je pojeo prije utakmice dok mu je srce bilo pred otkazom jer je istrcao kontru od svog gola do Zeljinog u osamdesetnekoj, bas cudno sto ej promasio kupljen :mrgreen: :lol: A najjace od svega sedam dana poslije njihov igrac u istoj situaciji protiv Zelje jos za razliku od ovog nema golmana ispred vec prazan gol i fula i njega kupili garant :lol:
emmir1

#47024 Re: Premijer liga BiH

Post by emmir1 »

Ovi sa duplog sporta brzo pišu ili imaju neki svoj film

U zadnjem kolu Metalleghe će gostovati Mladosti, a Čelik gostuje na Otoci, dok će Vitez igrati u gostima kod Širokog Brijega.

U prvih 20 minuta nije bilo prilika, a vrijedno spomena jedino je autogol Dženana Duraka za domaće. Tek u 31. minuti udarac u okvir gola Metalleghea, ali je Krstanović šutirao ravno u Fejzića.

Mogao je Metalleghe do vodstva u završnici prvog dijela, ali je Beganovićev projektil odsjeo na okviru gola Širokobriježana, pa je ostalo 0:0 do odlaska na odmor.

U 57. minuti Durak je imao kolosalnu šansu za Metalleghe, no Bilobrk je spasio Široki. Na drugoj starni Marković puca pored gola Jajčana. Lončar je imao stopostotnu šansu u 70. minuti, ali Fejzić maestralno brani njegov udarac s nekoliko metara.
ibizza

#47025 Re: Premijer liga BiH

Post by ibizza »

Last edited by ibizza on 21/05/2017 19:00, edited 2 times in total.
Locked