eto ti pita dok ne dođe Lady, da ne budeš huljiv
okasnila sam ipak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Iz istih razloga iz kojih vi to radite.htcxone wrote:zasto ganjate "zauzete" i one koji vas "ignorisu"
a one koji vam se "ulizuju" i "bare" vas njih držite na distanci![]()
gem, set i mec za Ladyladyblue18 wrote:Iz istih razloga iz kojih vi to radite.htcxone wrote:zasto ganjate "zauzete" i one koji vas "ignorisu"
Idemo opet:ladyblue18 wrote:Iz istih razloga iz kojih vi to radite.htcxone wrote:zasto ganjate "zauzete" i one koji vas "ignorisu"
Samo sam te cekalaJay Gatsby wrote: Idemo opet:
Što će reći da to nije rodno uslovljena kategorija
A koji su to razlozi ? I je l' to normalnoladyblue18 wrote:Iz istih razloga iz kojih vi to radite.htcxone wrote:zasto ganjate "zauzete" i one koji vas "ignorisu"
ladyblue18 wrote:Samo sam te cekalaJay Gatsby wrote: Idemo opet:
Što će reći da to nije rodno uslovljena kategorija![]()
Go...mislim malena![]()
, forum ne smije ispastati, nikako da naucis
![]()
zar opet?Great Cornholio wrote: I je l' to normalno?
moja taktika je da dosađujem ljudima, da ih konstantno ubjeđujem da sam normalan, pa kad više ne mognu trpiti da mi priznaju da sam normalan. Kažu da pametniji popuštaIn love with Bosnia wrote:zar opet?Great Cornholio wrote: I je l' to normalno?
zasad cemo ti priznati da si dosadanGreat Cornholio wrote:moja taktika je da dosađujem ljudima, da ih konstantno ubjeđujem da sam normalan, pa kad više ne mognu trpiti da mi priznaju da sam normalan. Kažu da pametniji popuštaIn love with Bosnia wrote:zar opet?Great Cornholio wrote: I je l' to normalno?
ko prizna pola mu se praštaplain vanilla wrote:
zasad cemo ti priznati da si dosadan
jok, pusti tu šupljuladyblue18 wrote:Iz istih razloga iz kojih vi to radite.htcxone wrote:zasto ganjate "zauzete" i one koji vas "ignorisu"
a onda kad pređeš on ti kaze, znasMedenoSrce wrote:To ti je ko preporuka, ako te jedan poslodavac hoce za sebe mora da mu vrijedis vise nego te placa, onda ti drugi poslodavac pocne nuditi da predjes kod njega za vecu platu, vece bonuse, vise dana godisnjeg i tako
pusti ti to, znaš li šta radi dosadan?plain vanilla wrote:
Vani i ja smo stari drugovi, nije varanje druga poljubiti u obraz, to je normalnoIn love with Bosnia wrote:pusti ti to, znaš li šta radi dosadan?plain vanilla wrote:
pazi ti njega kako se na "varate li?" pravi naivan...
majmuni!MedenoSrce wrote:Nece niko zbog tebe raskinuti s nekimniti zbog bilo koga drugog
Jedna moja drugarica je znala reci kada cuje da se neko "voda" vise od pet godina "to ti je cekanje da naidje neko bolji"
Jednostavno neki ljudi cekaju da se cvrsto uhvate jedne grane kako bi pustili drugu.