ne ignorisem...samo ne znam...mislim pretpostavljam,ali da ne bacam pretpostavke,sacekaj jos koji dan..._BataZiv_0809 wrote:I ja sam te pitao ko ce nam bit premijer, ali me ignorises
i zenicablog ceka,pa mozes i ti
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ne ignorisem...samo ne znam...mislim pretpostavljam,ali da ne bacam pretpostavke,sacekaj jos koji dan..._BataZiv_0809 wrote:I ja sam te pitao ko ce nam bit premijer, ali me ignorises
Hoce li biti iz privrede ili neka faca a la Jasmin Duvnjak, Ramo Pivic i slicni? Opcija 1 ili 2 ili pak 3, haj makar mi baci nagovjestajkamen spoticanja wrote:ne ignorisem...samo ne znam...mislim pretpostavljam,ali da ne bacam pretpostavke,sacekaj jos koji dan..._BataZiv_0809 wrote:I ja sam te pitao ko ce nam bit premijer, ali me ignorises
ne ide vam sarkazamjoooj wrote:![]()
Ispricavam se gospodine, zaista mi nije bila namjera da Vam umanjim titulu ili nipodistavam znanje.
ovi pomenuti nece sigurno_BataZiv_0809 wrote:Hoce li biti iz privrede ili neka faca a la Jasmin Duvnjak, Ramo Pivic i slicni? Opcija 1 ili 2 ili pak 3, haj makar mi baci nagovjestajkamen spoticanja wrote:ne ignorisem...samo ne znam...mislim pretpostavljam,ali da ne bacam pretpostavke,sacekaj jos koji dan..._BataZiv_0809 wrote:I ja sam te pitao ko ce nam bit premijer, ali me ignorises
Pa mislim da je SDA svjesna da postavljanje partijskih potrckala koja marke nisu zaradili van budzetskih jasli ne donosi nista dobro (mada nas oni uvijek iznenade, kao sa Selmanom).kamen spoticanja wrote: ovi pomenuti nece sigurnoniti njima slicni
moguce je da ne bude iz zenice...ako su informacije dobre...i ako prvi pick prihvati...sto bi po meni bilo dosta dobro rjesenje
a neko boluje?joooj wrote:To Vi iz iskustva!?kamen spoticanja wrote:ne ide vam sarkazamjoooj wrote:![]()
Ispricavam se gospodine, zaista mi nije bila namjera da Vam umanjim titulu ili nipodistavam znanje.![]()
nego cisto drugarski...kad stomatologu kazes da je zubar obicno ti malo vise naplati
Ne bolujemo svi od titula i naziva dr.,mr., ispred imena(zato je tu ovaj smajli da mi pomogne)
Ja nisam spominjao privredu_BataZiv_0809 wrote:Pa mislim da je SDA svjesna da postavljanje partijskih potrckala koja marke nisu zaradili van budzetskih jasli ne donosi nista dobro (mada nas oni uvijek iznenade, kao sa Selmanom).kamen spoticanja wrote: ovi pomenuti nece sigurnoniti njima slicni
moguce je da ne bude iz zenice...ako su informacije dobre...i ako prvi pick prihvati...sto bi po meni bilo dosta dobro rjesenje
Ako je istina da je najozbiljniji kandidat za premijer FBiH privrednik, to me stvarno raduje. Nadam se istom takvom na celu kantona. Mada su kod nas privrednici uspjesni vise zbog partijskih "subvencija" nego zbog menadzerskih sposobnosti![]()
Pljevljak je iz Zenice kao i Munib? Znaci mozemo ocekivati Kakanjca, Zepcaka ili Tesnjaka mozda
Znam. Ja sam je spomenuokamen spoticanja wrote: Ja nisam spominjao privredu![]()
Jedino ako hoćeš almyija begica ili onog zutog iz ITCa
de ti meni objasni taj periodni. izgleda da ga ja nisam dobro shvatio. dakle, po tom periodnom, sta je dogovor na ovo moje pitanje gore?Bobi wrote:Opet ja...7 razred...osnovna skola...periodni sistem elemenatabelfy wrote:ako uzmemo te dvije skupine (metale i nemetale) jel ima jos neka treca?
Šuška se da bi nam Smajlović mogao ići za federalnog premijera.kamen spoticanja wrote:ne ignorisem...samo ne znam...mislim pretpostavljam,ali da ne bacam pretpostavke,sacekaj jos koji dan..._BataZiv_0809 wrote:I ja sam te pitao ko ce nam bit premijer, ali me ignorises
Cuo sam internu zahebanciju medju zelenim apropo bakirovog izbornog rezultata...kaze neki bakirov savjetnik :notsure wrote:Šuška se da bi nam Smajlović mogao ići za federalnog premijera.kamen spoticanja wrote:ne ignorisem...samo ne znam...mislim pretpostavljam,ali da ne bacam pretpostavke,sacekaj jos koji dan..._BataZiv_0809 wrote:I ja sam te pitao ko ce nam bit premijer, ali me ignorises
Ima logike, jer je zaglavio s KTG projektom pa bi to da pogura preko Elektroprivrede... a to može kao premijer federacije.
Navodno, Kinezi ne daju pare dok se elektroprivreda ne uključi u tu priču, a da je EP htjela praviti plinsku TE uradila bi to sama, i bez Huse.
Zasad nam se Huso sa saradnicima zadržao samo na lažiranju sumpora na displejima i naručenim kvarovima grijanja da bi dokazao da "Zenica ne može bez KTGa". Ne zagađuje mital nego su to kućna ložišta.![]()
![]()
Danas se obilježavaju 22. godine od formiranja Sedme muslimanske brigade III Korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine
Danas je u Zenici progodnom svečanošću obilježena 22 godišnjica od formiranja Sedme muslimanske brigade koja je djelovala u okviru III Korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine. Svečanost je organizovalo novoosnovano udruženje Sedma muslimanska brigada iz Zenice.
Popularna Sedma je osnovana 17.11.1992. godine spajanjem 11 manjih jedinica iz Zenice, Kaknja, Vareša, Žepča, Busovače, Travnika, Novog Travnika, Viteza, Visokog, Bugojna i Gornjeg Vakufa. Tokom četiri godine rata 1992.-1995. kroz Sedmu je prošlo 6 380 boraca Armije Republike Bosne i Hercegovine. 236 hrabrih boraca Sedme su poginuli kao šehidi, dajući svoj život za svoju domovinu, a 3 000 njih je bilo teže i lakše ranjeno. 31 pripadnik Sedme su dobitnici ratnog priznanja "Zlatni ljiljan".
![]()
Ratni komadanti Sedme su bili istaknuti borci Armije: Asim Koričić, Amir Kubura, Šerif Patković, Halil Brzina, Husein Tursun i Jasmin Šarić. Počasni komadanti su bili predsjednik predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine i vrhovni zapovjednik Armije rahmetli Alija Izetbegović i osnivač brigade Mahmut ef Karalić.
Ne smijemo zaboraviti one koji su dali svoj život da bismo mi danas uživali slobodu rada i djelovanja kao ni one koji su bili spremni da to urade i koji su stali u odbranu svoje domovine kada je to bilo najpotrebnije.

http://www.ebay.com/itm/1-5-m-optisch-K ... 1c081afb06Mustang1 wrote:Treba mi ovakav kabal .. Audio je sa jedne strane ovaj opticki neki tos link nemam pojma a sa druge obicni za slusalice .. Ima li kod nas neka radnja za muzicku opremu kontam ako ce gdje biti tu ce biti![]()
Ne bih ja tabane trosioMustang1 wrote:Ma ima i na piku 2 KM kabal a dostava 10U gradu sam gledao sve pregledao radnje nema nigdje .. Vidjet cu ima li na stanju ovaj na piku ako ne bude morat cu ebay
Sutra nam se vraca nepravedno oduzet nazivNot My Idea wrote:sutra postajemo grad
Gdje ga nadjeBobi wrote:Ne bih ja tabane trosioMustang1 wrote:Ma ima i na piku 2 KM kabal a dostava 10U gradu sam gledao sve pregledao radnje nema nigdje .. Vidjet cu ima li na stanju ovaj na piku ako ne bude morat cu ebay
, evo 3,5 $ sa postarinom dodje za 7 dana iz GB mani se PIK-a
http://www.ebay.com/itm/1m-Black-Fibre- ... 2ec2843952
Not My Idea wrote:sutra postajemo grad