FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
TRZAJBB
#4701 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jedina nezavisna TV u regionu,a o Senadu govore nagrade i priznanja koja je dobio u zemlji i inostranstvu.Svi politicari jedino njega respektuju od novinara, to se vidi.Jedino njemu vjerujem,bori se za drzavu a ne entitet.
- DaffyDuck
#4702 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senade, jesil' to tiii 
-
ratamahatta
#4703 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
TRZAJBB wrote:Jedina nezavisna TV u regionu,a o Senadu govore nagrade i priznanja koja je dobio u zemlji i inostranstvu.Svi politicari jedino njega respektuju od novinara, to se vidi.Jedino njemu vjerujem,bori se za drzavu a ne entitet.
-
FreakyStyley
#4704 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ko nakon ovih nedavnih desavanja nije shvatio kakav je Senad novinar, nece nikad. Narcis koji nikad ne postavlja prava pitanja, vodi monologe i konstantno upada u rijec sagovornicima. Trebali bi nasi novinari malo na kurs novinarstva kod Ace Stankovica ili nekoga slicnog, ali treba muda za bit takav.
- karanana
#4705 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
TRZAJBB wrote:Jedina nezavisna TV u regionu,a o Senadu govore nagrade i priznanja koja je dobio u zemlji i inostranstvu.Svi politicari jedino njega respektuju od novinara, to se vidi.Jedino njemu vjerujem,bori se za drzavu a ne entitet.
- Buba Lenja
#4706 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

- Država
#4707 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
...a koja je to on priznanja dobio u inostranstvu? Baš me zanima...TRZAJBB wrote:Jedina nezavisna TV u regionu,a o Senadu govore nagrade i priznanja koja je dobio u zemlji i inostranstvu.Svi politicari jedino njega respektuju od novinara, to se vidi.Jedino njemu vjerujem,bori se za drzavu a ne entitet.
- damskot
#4708 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Raja to pise vec duze ali ja sam ga volio 30 godina pa je stvarno puno trebalo da vidim to o cemu pricate . Bas na ovakoj temi sam govorio da treba osnovati obrazovni institut za novinare pa naplati skolovanje (iskoristiti ucenike za besplatan rad) a najbolje izvuce za FaceTv . Sad kad sam skontao kakav je, bas mi krivo ... Sto sam ga podrzavao .FreakyStyley wrote:Ko nakon ovih nedavnih desavanja nije shvatio kakav je Senad novinar, nece nikad. Narcis koji nikad ne postavlja prava pitanja, vodi monologe i konstantno upada u rijec sagovornicima. Trebali bi nasi novinari malo na kurs novinarstva kod Ace Stankovica ili nekoga slicnog, ali treba muda za bit takav.
-
FreakyStyley
#4709 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma jasta, davno se on poceo gubit u vlastitom egu.
- cenecimoveocino
#4710 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
HD verzija kanala besplatna na telemahu,do kada?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
- van helsing
#4711 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Trebas ovde pitati :cenecimoveocino wrote:HD verzija kanala besplatna na telemahu,do kada?
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?t=103412
Sent from my iPhone using Tapatalk
- van helsing
#4712 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dobar gost u CD-u. Btw,gdje nestala Katarina sa ove teme ?
- karanana
#4713 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ne znam gdje je katarina. nema je nigdje. da nije dobila titulu bana.
karina gost. lazovcina i petljaner. vec godinama sere li sere u zavisnosti kome je priklonjen.
karina gost. lazovcina i petljaner. vec godinama sere li sere u zavisnosti kome je priklonjen.
- luckylaka
#4714 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Katarina na bracnom putovanju garantvan helsing wrote:Dobar gost u CD-u. Btw,gdje nestala Katarina sa ove teme ?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4715 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

- Maharadza
#4716 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mislio sam na strane izvođače, ovaj domaći šund nije vrijedan spomena!navedeni wrote:Najbolja sandzak-music televizija u BiHMaharadza wrote:Pa eto, ako voliš muziku, svakako da je dobar! I ja naletim s vremena na vrijeme na dobru pjesmu između onih centralnih dnevnika!kica wrote:meni je face TV pravo dobar !
- navedeni
#4717 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sve ok jarane
a ja sam mislio "sandzak" jer je Fahro kupio za 100.000km 
- Buba Lenja
#4718 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa dobro, nikad nije kasno, neki neće ni nakon 30 godina shvatitidamskot wrote:Raja to pise vec duze ali ja sam ga volio 30 godina pa je stvarno puno trebalo da vidim to o cemu pricate . Bas na ovakoj temi sam govorio da treba osnovati obrazovni institut za novinare pa naplati skolovanje (iskoristiti ucenike za besplatan rad) a najbolje izvuce za FaceTv . Sad kad sam skontao kakav je, bas mi krivo ... Sto sam ga podrzavao .FreakyStyley wrote:Ko nakon ovih nedavnih desavanja nije shvatio kakav je Senad novinar, nece nikad. Narcis koji nikad ne postavlja prava pitanja, vodi monologe i konstantno upada u rijec sagovornicima. Trebali bi nasi novinari malo na kurs novinarstva kod Ace Stankovica ili nekoga slicnog, ali treba muda za bit takav.
- rimac
#4719 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pohvala Senadu za ove 4 emisije nakon protesta. Objektivan, profesionalan, stalod mu je to mira i države. Mislim da se opet vratio, kad nam je najteže.
- navedeni
-
StupskaBitanga
#4721 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jeste tačno ali ima kvaka jer se on finansijski (po)vratioMislim da se opet vratio, kad nam je najteže.
-
eki to
#4722 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kada ga se covjek sjeti iz faze 'omladinskog programa' I sad, nebo I zemlja, mjesto da je napredovo
... doduse pinka se uzela
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4723 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Doveo nam je Senad policajca kojeg je svojevremeno dovodio Bakir H u svoju poznatu režimsku emisiju. Doduše tad je plakao kako nema posla, a sad je stavio činove, navukao ozbiljan pogled i čitav sat nam govorio nešto sa čime je Senad bio zadivljen, a ja, izvinite na nedostatku inteligencije, ništa sem toga da ti činovi znače da je general nisam razumjela. Kažu da prevaranti vidovnjaci pogledaju u šolju, odmahnu glavom i kažu nije dobro, nije dobro da bi se onaj koji mu je došao prepao i rekao ne pitam koliko košta. Tako nam je i svježe zaposleni politički esdepeovski general rekao kako nije dobro. Senad mi je ličio najviše na Zorana Radmilovića u Maratoncima koji u ulozi Lakija na saznanje da je umro Pantelija kaže "A jelte", pa se onda sam sebi divio kako je skinuo oklop ovom dobrom gigant policajcu. Ukratko emisija je bila školski primjer režimske propagande, jeftinog kića sve sa granama na reveru i ničeg konkretnog. Nitko nije pogledao definiciju državnog udara, igralo se na partiotska osjećanja običnog građanina, bez osvrta iti jednog momenta o povodima "državnog udara"
Lukač je govorio iz šupljeg u prazno kao u doba jednostranačja na sastancima CK, da ima saznanja, da ima indicije, da polako, kad dođe vrijeme, Senad je to potpaljivao sa indikacijama za organizirano djelovanje rušenje uzorne nam vlasti. Kako se vlast konsolidirala i digla glavu tako je upregla mašineriju uključujući i privatne medije. Senad nije izostao. Kako u mojoj kući nije svima bosanski jezik maternji,i kako se radi maloljetnog lica ne koristi ulični žargon. tako sam u zadnje vrijeme morala objašnjavati šta znači "ker" šta "drot", šta je "murija", a šta "rijamu". Za Senadovog gosta sam objasnila, da je to jednostavno "drot", a kako negdje napisah, najviše bih voljela da i Senad i njegov gost o tkriju ko stoji iza prosvjeda, pa da mu zajedno medijski i zakonski napišu kaznu za terorizam.
Lukač je govorio iz šupljeg u prazno kao u doba jednostranačja na sastancima CK, da ima saznanja, da ima indicije, da polako, kad dođe vrijeme, Senad je to potpaljivao sa indikacijama za organizirano djelovanje rušenje uzorne nam vlasti. Kako se vlast konsolidirala i digla glavu tako je upregla mašineriju uključujući i privatne medije. Senad nije izostao. Kako u mojoj kući nije svima bosanski jezik maternji,i kako se radi maloljetnog lica ne koristi ulični žargon. tako sam u zadnje vrijeme morala objašnjavati šta znači "ker" šta "drot", šta je "murija", a šta "rijamu". Za Senadovog gosta sam objasnila, da je to jednostavno "drot", a kako negdje napisah, najviše bih voljela da i Senad i njegov gost o tkriju ko stoji iza prosvjeda, pa da mu zajedno medijski i zakonski napišu kaznu za terorizam.
- OldMayor
#4724 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma i Senci je poludio imam osjecaj.
Toliko upada u rijec da se intervjui ne mogu gledati. Ljudi taman krenu nesto da kazu, on ulijece sa svojim opaskama. Ili sam izvodi zakljucke nekakve, boze sacuvaj..
Jednostavno lik ne moze dopustiti da je centru paznje gost kojeg je doveo, mora on bit glavni.
Najbolje je bilo kad je dovodio dva gosta, pusti ih da se prepiru i to je to.
Ovako gledam emisiju sat vremena i nista ne kazu, apsolutno nista. A covjek kad ih slusa, pa rekao bi da su otkrili zavjere i zavjere, i kad zavrsi emisija tek onda skontas da su te zajebali, da nista nisu rekli.
Npr. Gost xy kaze jutros sam kupio crni hljeb i litar mlijeka. Senad se ubacuje: sacekajte, sacekajte (kamera ga zumira) vi hocete da kazete da ste VI, JUTROS, KUPILI CRNI HLJEB i LITAR MLIJEKA, kamera ide a gosta, zumira ga. Odgovara DA. Kamera se vraca na Senada: postovani gledaoci, ovo je...pa kako to da kazem, jednostavno nevjerovatno, mi smo o tome i ranije pricali da ce biti kupljen crni hljeb i litar mlijeka, ali evo, samo na fejs tv-u sada imamo i potvrdu o tome...itd.
Toliko upada u rijec da se intervjui ne mogu gledati. Ljudi taman krenu nesto da kazu, on ulijece sa svojim opaskama. Ili sam izvodi zakljucke nekakve, boze sacuvaj..
Jednostavno lik ne moze dopustiti da je centru paznje gost kojeg je doveo, mora on bit glavni.
Ovako gledam emisiju sat vremena i nista ne kazu, apsolutno nista. A covjek kad ih slusa, pa rekao bi da su otkrili zavjere i zavjere, i kad zavrsi emisija tek onda skontas da su te zajebali, da nista nisu rekli.
Npr. Gost xy kaze jutros sam kupio crni hljeb i litar mlijeka. Senad se ubacuje: sacekajte, sacekajte (kamera ga zumira) vi hocete da kazete da ste VI, JUTROS, KUPILI CRNI HLJEB i LITAR MLIJEKA, kamera ide a gosta, zumira ga. Odgovara DA. Kamera se vraca na Senada: postovani gledaoci, ovo je...pa kako to da kazem, jednostavno nevjerovatno, mi smo o tome i ranije pricali da ce biti kupljen crni hljeb i litar mlijeka, ali evo, samo na fejs tv-u sada imamo i potvrdu o tome...itd.
-
Smetnje
#4725 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
hahahahaha svaka cast ismija se ko lud hahahaha sve je on rekao sve je on prvi saznao a sve suplje price nake sto i moja baba zna viseOldMayor wrote:Ma i Senci je poludio imam osjecaj.