Sirija

Locked
mmaar

#4701 Re: Sirija

Post by mmaar »

Image

Stravično pogubljenje žene od strane Erdoganovih terorista
liberty02

#4702 Re: Sirija

Post by liberty02 »

svi ti ljudi koji ginu, ginu za necije ideale.. i to je to.. jedini pobjednici (nazalost) su ti koji kreiraju te planove..
ko je asad mamicu mu jebem,, jel on zna kako se osjeca onaj covjek koji je izgubio sve u dusi ? nema asad pojma..
ko su ti teroristi koji dolaze sa strane mamicu im .. znaju li oni kako se osjeca djete koje nema nista da jede?
uhvati me huja.

kad izgubim nekoga, jebe mi se za asadom i iza teroristima.. sve su to govna koja ubijaju ljudsku rasu i neprijatelji su ljudske rase..

GDJE JE U SVEMU TOME COVJEK KAO COVJEK..?????
Klavikula

#4703 Re: Sirija

Post by Klavikula »

i zapadni mediji prenose da su teroristi u Homsu razbijeni. bravo za Armiju :thumbup:
liberty02

#4704 Re: Sirija

Post by liberty02 »

Klavikula wrote:i zapadni mediji prenose da su teroristi u Homsu razbijeni. bravo za Armiju :thumbup:
znas kako ja tebe vidim..

znas li sta je arena bila u rimskim carstvu?
eh ti si onaj sto gore sjedi i lezi na stomaku i jede kruh i pije vino.. dok se dole ubijaju.. eto ti si taj za mene..
Klavikula

#4705 Re: Sirija

Post by Klavikula »

liberty02 wrote:
Klavikula wrote:i zapadni mediji prenose da su teroristi u Homsu razbijeni. bravo za Armiju :thumbup:

eh ti si onaj sto gore sjedi i lezi na stomaku i jede kruh i pije vino.. dok se dole ubijaju.. eto ti si taj za mene..
ok, al vidis ni ja ne uzivam u ovome, samo zelim da se sto prije zavrsi. a samo je jedan moguci, pozitivan, ishod.

jel bi isti stav ti imo da recimo kod nas se ubace takve grupe i pocnu ubijati i terorisati narod. garant bi govorio da vojska i predsjednik trebaju odstupiti, i da su obje strane jednake, jednako se braniti i napadati :-)
liberty02

#4706 Re: Sirija

Post by liberty02 »

Klavikula wrote:
liberty02 wrote:

ok, al vidis ni ja ne uzivam u ovome, samo zelim da se sto prije zavrsi. a samo je jedan moguci, pozitivan, ishod.

jel bi isti stav ti imo da recimo kod nas se ubace takve grupe i pocnu ubijati i terorisati narod. garant bi govorio da vojska i predsjednik trebaju odstupiti, i da su obje strane jednake, jednako se braniti i napadati :-)
cemu to vodi?
obe strane ubijaju ljude??
mi smo valjda ti koji dajemo zivot.. sto ga oduzet nekome..?? samo sto asad ima mali penis ili teroristi imaju mali.. jel zbog njihove mentalne bolesti da ostali stradaju koji zele samo da u miru zive?
Klavikula

#4707 Re: Sirija

Post by Klavikula »

liberty02 wrote:
Klavikula wrote: ok, al vidis ni ja ne uzivam u ovome, samo zelim da se sto prije zavrsi. a samo je jedan moguci, pozitivan, ishod.

cemu to vodi?
mi smo valjda ti koji dajemo zivot.. sto ga oduzet nekome..?? samo sto asad ima mali penis ili teroristi imaju mali.. jel zbog njihove mentalne bolesti da ostali stradaju koji zele samo da u miru zive?
a jbg, nemoguce je postaviti stvar ovako kako ti govoris. teroristi napadaju, a po tebi bi sirijska armija trebala da se preda, i da se ne brani. malo je licemjerno ovo sto ti propagiras. stvari treba nazvati svojim imenom, reci ko je dobar, ko je los, ko ubija i terorise narod, a ko brni :thumbup:
liberty02

#4708 Re: Sirija

Post by liberty02 »

Klavikula wrote:
liberty02 wrote:
Klavikula wrote: ok, al vidis ni ja ne uzivam u ovome, samo zelim da se sto prije zavrsi. a samo je jedan moguci, pozitivan, ishod.

cemu to vodi?
a jbg, nemoguce je postaviti stvar ovako kako ti govoris. teroristi napadaju, a po tebi bi sirijska armija trebala da se preda, i da se ne brani. malo je licemjerno ovo sto ti propagiras. stvari treba nazvati svojim imenom, reci ko je dobar, ko je los, ko ubija i terorise narod, a ko brni :thumbup:
znam ja sta ti zelis.. ti zelis da se opredjelim na jednu stranu pa da me lijepo nogom u cosak.. ali nece funkcionisati moj prijatelju... moja strana je koju bih ti zelio da imas ali nazalost vec si se opredjelio i potajno si malo debeli Nero koji pije vino i trpa kruh u svoju stomacinu.. ali neboj se imas ti dosta prijatelja kojima to izgleda godi..
ovo sto ti i dosta raje ovdje iznosite.. jeste ist kao na protestima sa ljudima koju se zovu kuhatori..
ako si kada pratio proteste.. primjetio si da se kuhatori namjerno ubace i provociraju...
Klavikula

#4709 Re: Sirija

Post by Klavikula »

liberty02 wrote:
Klavikula wrote: a jbg, nemoguce je postaviti stvar ovako kako ti govoris. teroristi napadaju, a po tebi bi sirijska armija trebala da se preda, i da se ne brani. malo je licemjerno ovo sto ti propagiras. stvari treba nazvati svojim imenom, reci ko je dobar, ko je los, ko ubija i terorise narod, a ko brni :thumbup:
znam ja sta ti zelis.. ti zelis da se opredjelim na jednu stranu pa da me lijepo nogom u cosak.. ali nece funkcionisati moj prijatelju... moja strana je koju bih ti zelio da imas ali nazalost vec si se opredjelio i potajno si malo debeli Nero koji pije vino i trpa kruh u svoju stomacinu.. ali neboj se imas ti dosta prijatelja kojima to izgleda godi..
ovo sto ti i dosta raje ovdje iznosite.. jeste ist kao na protestima sa ljudima koju se zovu kuhatori..
ako si kada pratio proteste.. primjetio si da se kuhatori namjerno ubace i provociraju...
tacno, ja sam se vec opredjelio, i ne zelim biti neutralan, jer teroristi i vojska nisu isti i nikad nece biti. ja ne zelim da se ti opredjelis ili neopredjelis, to je tvoja stvar, ali kazem, licemjerno je, u ovom slucaju, biti neutralan i zeljeti sve najbolje narodu. jedno drugo iskljucuje.
liberty02

#4710 Re: Sirija

Post by liberty02 »

Klavikula wrote:
liberty02 wrote:
Klavikula wrote: a jbg, nemoguce je postaviti stvar ovako kako ti govoris. teroristi napadaju, a po tebi bi sirijska armija trebala da se preda, i da se ne brani. malo je licemjerno ovo sto ti propagiras. stvari treba nazvati svojim imenom, reci ko je dobar, ko je los, ko ubija i terorise narod, a ko brni :thumbup:
tacno, ja sam se vec opredjelio, i ne zelim biti neutralan, jer teroristi i vojska nisu isti i nikad nece biti. ja ne zelim da se ti opredjelis ili neopredjelis, to je tvoja stvar, ali kazem, licemjerno je, u ovom slucaju, biti neutralan i zeljeti sve najbolje narodu. jedno drugo iskljucuje.
sa ovim si sebi autogol zabio..
svi se vi za pare okrecete kao lutkice u pozoristu..

kruha i igara to vi volite...
Klavikula

#4711 Re: Sirija

Post by Klavikula »

liberty02 wrote:
Klavikula wrote: tacno, ja sam se vec opredjelio, i ne zelim biti neutralan, jer teroristi i vojska nisu isti i nikad nece biti. ja ne zelim da se ti opredjelis ili neopredjelis, to je tvoja stvar, ali kazem, licemjerno je, u ovom slucaju, biti neutralan i zeljeti sve najbolje narodu. jedno drugo iskljucuje.
sa ovim si sebi autogol zabio..
svi se vi za pare okrecete kao lutkice u pozoristu..

kruha i igara to vi volite...
:thumbup:
stotka12

#4712 Re: Sirija

Post by stotka12 »

mmaar wrote:Po starom obicaju, saucesnistvo se nastavlja.

Image

Izraelski Premijer Benjamin Netanyahu i jordanski Kralj Abdullah II su održali tajni sastanak zbog Sirije, piše u izvještaju.

Prema izvještaju koji je objavio Haaretz u srijedu, izraelske vlasti su potvrdile da se sastanak dogodio u jordanskom glavnom gradu Ammanu, ali nije objavljen datum sastanka.

Tema tajnog sastanka je bila ono što izraelski mediji nazivaju zalihama kemijskog oružja u Siriji.

3.prosinca je američki Predsjednik Barack Obama rekao o sirijskoj Vladi: "Upotreba kemijskog oružja je i bila bi potpuno neprihvatljiva. Ako napravite tragičnu grešku i upotrijebite to oružje, uslijediti će posljedice i biti ćete odgovorni."

Damask odlučno odbija navode.

17-og prosinca je sirijski Ambasador u UN-u Bashar Ja’afari rekao u pismu Vijeću Sigurnosti UN-a i generalnom tajniku Ban Ki-moon-u da bi militanti mogli upotrijebiti kemijsko oružje protiv Sirijaca i pokušati okriviti vladu.

Sirijsko Ministarstvo vanjskih poslova je također izvjestilo 9.prosinca da Damask nikada ne bi upotrijebio kemijsko oružje protiv Sirijaca, upozoravajući da bi "terorističke grupe" mogle uraditi takvo nešto.

Američki magazin Atlantic je pisao 3.prosinca da je izraelski režim tražio "dozvolu" od jordanske Vlade da bombardira "skladišta kemijskog oružja" u Siriji.

Netanyahu je poslao predstavnike izraelske špijunske agencije Mossad u Amman dva puta u proteklih nekoliko tjedana da bi se izvršila koordiniracija s jordanskom vladom, piše u izvještaju.
Ko caca mu kad su se Arapi dogovorili da iznenade Izrael,on je Helikopterom za Izrael i ispricao im sve,kad je Napad uslijedio Izraelci su bili spremni.....ostalo je Istorija ......koja se eto ponavlja ....
Revoltage

#4713 Re: Sirija

Post by Revoltage »

Kao što sam juče pisao. Vojska zauzela u potpunosti grad Homs.
mmaar

#4714 Re: Sirija

Post by mmaar »

Erdoganovi "skorpioni" nastavljaju sa stravicnim egzekucijama civila. Nadam se samo da ce ta cionisticka marioneta zavrsiiti sto prije pred licem pravde i odgovarati za sve ratne zlocine koje je pocinla nad sirijskim narodom, a da ce Turska generacijama placati odstetu za svu unistenu i opljackanu sirijsku imovinu, koju Erdoganove falange prebacuju u Tursku, kao sto su i Miloseviceve cinile sa nasom imovinom, pljackajuci je i prebacujuci u Srbiju.

http://www.presstv.ir/detail/2012/12/30 ... ian-video/
mmaar

#4715 Re: Sirija

Post by mmaar »

liberty02, nadam se da je tvoja nezrelost i naivnost samo pokazatelj tvojih godina i da nije u pitanju nesto ozbiljnije.
Klavikula

#4716 Re: Sirija

Post by Klavikula »

udrch

#4717 Re: Sirija

Post by udrch »

džaba se ti trudiš i postavljaš ove snimke..ne znam kako ih smam pronađeš, jer ih je postavio lik kojem je avatar onaj govnar što nije htio da spasi sirijski narod..
Assad će pasti, a oni koji ga podržavaju će platiti za sve zločine koji su počinili..
stotka12

#4718 Re: Sirija

Post by stotka12 »

udrch wrote:džaba se ti trudiš i postavljaš ove snimke..ne znam kako ih smam pronađeš, jer ih je postavio lik kojem je avatar onaj govnar što nije htio da spasi sirijski narod..
Assad će pasti, a oni koji ga podržavaju će platiti za sve zločine koji su počinili..

Ili on ili mi ili Pamela li,neko pasti mora :lol: .

Sad ozbiljno pasce pasce
FFC

#4719 Re: Sirija

Post by FFC »

assad je svjetla tacka geopolitike u borbi protiv fašista. bravo assade legendo jesi fašiste o jadu zabavio. nadživićeš qurvu hilari klinton :lol:
popokatepetl_com

#4720 Re: Sirija

Post by popokatepetl_com »

Naprijed predsjednice!
Challenger__

#4721 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

AleksoMKD wrote:

Sheik Muhammad Badi' Moussa: We Ruled It Is Permissible to Kill 'Alawite Women and Children, but Advised the Free Syrian Army to Warn 'Alawites before Raiding Their Villages
Nasuprot bandita koji, tobož, daju vjerski legitimitet za ubijanje žena i djece, stoji zvanični Veliki muftija Sirije, šeik dr. Ahmed Hasun (Sheikh Ahmad Badreddin Hassoun). Njegovog sina su ubili mučki, iz zasjede. Uporedite njihove govore i sve će vam se samo kazati.

Challenger__

#4722 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Od poziva na likvidaciju djece i žena je gora samo jedna stvar: potpuna tišina Bijele kuće koja govori više od hiljadu riječi. Ovdje nije riječ o "dvostrukim standardima"; ovdje je riječ o sasvim novom standardu: ako ste protivnik politike Bijele kuće, ubijaće vašu djecu i žene, preko posrednika...

Ovo je novi momenat onih koji su sav svijet opoganili svojim zlom.
Revoltage

#4723 Re: Sirija

Post by Revoltage »

Ma jadno da jadnije ne može biti. Ne znam otkud nekima na forumu uopće da podržavaju ove koljace. Znqci ako si iu USA smijes ubijati??? Mene inqce zaboli đon za obje strane, ali zar ovo nije malo ofirno?
Challenger__

#4724 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Revoltage wrote:Ma jadno da jadnije ne može biti. Ne znam otkud nekima na forumu uopće da podržavaju ove koljace. Znqci ako si iu USA smijes ubijati??? Mene inqce zaboli đon za obje strane, ali zar ovo nije malo ofirno?
Nije. Svojom sistemskom tišinom šalju jasnu poruku: "od sada, van zakona nisu samo lideri naših neprijatelja, nego djeca i žene svih naših protivnika, svi; svi koji nam stanu na put".

Maligna faza imperije.
scimitar19

#4725 Re: Sirija

Post by scimitar19 »

Zar ti je trebalo ovo da odagnas svaku sumnju u njihove dobre namjere, pa 500 000 djece je ubijeno u Iraku od strane Crne Kuce... pardon Bijele samo zbog fiktivnog posjedovanju oruzija za masovno unistenje... Njima su zivoti puki brojevi, nista vise, a ni manje...
Locked