Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Naslovnica

#4701 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

još da tehnička služba izvrši obećano
ušutili se, mora da su zaboravili moje vapaje
false

#4702 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by false »

Lud i ponosan wrote:Fercera mkv, avi i mp3, to sam isprobao, ali prevod se ne prikazuje.

Odlican novitet, samo jos prevod nedostaje. :thumbup:
Vjerujem da ce i prevod ubrzo raditi.
lajkujMe

#4703 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by lajkujMe »

A sta je ovo posljednih 10 minuta imam 10 sekundi konekcije 1 minut nema pa 10 sekundi konekcije pa 1 minut nema puca mi po svim savovima :sad:
Naslovnica

#4704 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

Ne valja LoL tehnička ništa.
8-)
karanana

#4705 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

Koci mi slika jebo ih. Ne mogu farmu gledat jebo ih.
Ne cita jpg i ne rade kontrole za medije na daljinskom.
Naslovnica

#4706 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

Resetov'o sam ga ja danas 5 puta, pa nikako da proradi kako treba.
Je li ovo ovi iz LoL namjerno neće da dođu i ustanove u čemu je problem?!
smijesni_ste

#4707 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by smijesni_ste »

Naslovnica....da ti nije do anti-virusa :D....to im je najčešće pitanje...
Naslovnica

#4708 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

Pa naravno da sam naporan kada vidim tebe i slične tebi kako lajkujete i govorite sve najbolje o LoL-u. I ti si naporan koliko ih braniš. Ne znam koji je tu tvoj interes, tebi je sve OK i potaman.
Ja imam problema, zvao sam ih, obećali doći, niti me ko zove niti se šta promijenilo.
Toliko o besprijekornosti.
:P
Jašta je, do antivirusa je, dabome.
8-) :thumbup:
smijesni_ste

#4709 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by smijesni_ste »

Naslovnica wrote: Jašta je, do antivirusa je, dabome.
8-) :thumbup:
Eto...rekoh ti ja...ne pitaju džaba oni kad pitaju...znaju ljudi... 8-) :D
Naslovnica

#4710 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

Koliko si se ti puta javio sa :thumbup: i tako to?!
Ti si glavni lik na ovoj temi. 8-)
Izvini ako ti kvarim koncepciju, jbga.
Sve gledam hoće li se ko od ovih LoL dežurnih javiti na moje žalbe (zato sam se toliko i javljao), ali jok. Stručnjaci za ignorisanje.
Ali kada izađe vijest sa USB čitanjem, eto ih sviju, bravo, divno, krasno, :thumbup: , ovo-ono , svršavanje.
Naslovnica

#4711 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

Ne valja im podrška, javljao sam se, ali ništa ne urade.
8-)
I ovo nije oficijelni, ali jeste NEOFICIJELNI kanal podrške, kontaš?
A ako su ovi što me ignorišu obični korisnici, onda LoL zaista ima problema sa curenjem informacija izvan okruženja firme.
8-) :lol:
Praetorious

#4712 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Eh, taj USB ne radi na Amino sr*nju od risivera. Doduše, obzirom da ga UVIJEK moram resetovati po paljenju i još bar jednom u slijedeća 2 sata - nisam iznenađen. Po običaju korisnici Trio Light paketa ostaju uskraćeni za ikakva poboljšanja. Već sam jednog ISP-a napustio zbog bahatog ponašanja, sad je red da i LoL pošaljem tamo gdje treba ... Ako oni s prezirom gledaju na dio korisnika, onda imaju i od mene isti odnos.
Trio Light ima samo SD kanale i ultra-spori UL - bogme ni DL nije brz - nikada nije bilo poevaćanja brzina, sad i ova usluga ne fercera ... e pa ljudi, ako se ne potrudite da zadržite korisnike ko vam je kriv. Sutra zovem konkurenciju da se raspitam za uslove prelaska, a vi se možete **** sa svojim "SuperSmećem" od risivera i takvim odnosom.

... jel' se vidi da sam ljut, ha?
bankok

#4713 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by bankok »

Pa da u pravu je covijek fakat,
ja licno imam trio paket i sve te mogucnosti i novotarije ali sam misljenja da se nebi trebala praviti razlika
medju korisnicima, bar neka velika i primjetna razlika.
Svako koristi i placa koliko moze i koliko mu odgovara i treba al su na kraju svi korisnici usluga a danas u vrijeme velike konkurencije ipak bi se trebao svaki korisnik cuvati a ne savljati ga pod tepih a drugima unaprijedjivati usluge samo zbog toga sto malo vise placaju, LoL bi fakat trebao o tim stvarima dobro razmisliti nije ok prema svojim korisnicima tako se razdvonjavati :roll:
zilog

#4714 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

Naslovnica wrote:Kada operator primi pritužbu, ustanovi da postoje neke smetnje i da će me kontaktirati monter u toku sutrašnjeg dana da me posjeti, koliko obično vremena prođe?!
Niti su mi smetnje otklonjene, niti se ko javljao.
Ovo je tvoj post od 30.04.2013. u 20:27. Kada si tacno prijavio smetnju?
zilog

#4715 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

Praetorious wrote:Eh, taj USB ne radi na Amino sr*nju od risivera. Doduše, obzirom da ga UVIJEK moram resetovati po paljenju i još bar jednom u slijedeća 2 sata - nisam iznenađen. Po običaju korisnici Trio Light paketa ostaju uskraćeni za ikakva poboljšanja. Već sam jednog ISP-a napustio zbog bahatog ponašanja, sad je red da i LoL pošaljem tamo gdje treba ... Ako oni s prezirom gledaju na dio korisnika, onda imaju i od mene isti odnos.
Trio Light ima samo SD kanale i ultra-spori UL - bogme ni DL nije brz - nikada nije bilo poevaćanja brzina, sad i ova usluga ne fercera ... e pa ljudi, ako se ne potrudite da zadržite korisnike ko vam je kriv. Sutra zovem konkurenciju da se raspitam za uslove prelaska, a vi se možete **** sa svojim "SuperSmećem" od risivera i takvim odnosom.

... jel' se vidi da sam ljut, ha?
Vidi. :lol:

Sve ovo zbog 3,51 KM doplate za AirTies? :roll:
Jesi li razmisljao o Trio paketu? Sigurno potrosis vise od 15 KM na fiksni.

Vjerovatno tebi nije bitno sto imas AS i SK u osnovnom paketu, bruku dobrih kanala i snimalicu. Ja bih isto volio, da ovo sto imam u Trio+, dobijem za 36 KM + PDV, ali ne moze. Rado bih prijetio da cu otici sa LOL-a, ali kuda, a da sve ovo dobijem?

@bankok
Kako bi se ti osjecao da neko dobije isto sto i ti, ali za manje para? Vjerovatno bi presao na jeftiniji paket, a prije toga se naspominjao familije onima koji su to postavili.
Praetorious

#4716 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Iako se ne moram ikome pravdati, priča kaže da: koristim mobilni tel. jer mi je 100% kontakata isto na mobilnim, TV pogledam sat-dva dnevno AKO nađem šta me zanima, snimalicu ne koristim jer ne snimam reprizni program kojim nas TV-stanice zasipaju.
Nije riječ o nadoplati već o odnosu prema korisnicima, ako me neko - kao i ti uostalom - smatra "manje važnim" jer koristim jefitiniji (i neuporedivo sporiji) paket, onda je to dovoljan razlog da idem dalje.
A da imam gdje - imam.
Kraj priče!
Naslovnica

#4717 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

zilog wrote:
Naslovnica wrote:Kada operator primi pritužbu, ustanovi da postoje neke smetnje i da će me kontaktirati monter u toku sutrašnjeg dana da me posjeti, koliko obično vremena prođe?!
Nije bitno, jer ovo nije oficijelni sajt podrške. 8-)
Kada god da sam prijavio prošlo je očito više od hefte bez ikakvog kontakta od strane LoL-a.
Možda to onaj operater iz podrške nije niti zapisao jer mi se iz razgovora doimao da je poprilično napušen. :lol:
Bez zezanja.
afannedim

#4718 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Naslovnica wrote:
zilog wrote:
Kada god da sam prijavio prošlo je očito više od hefte bez ikakvog kontakta od strane LoL-a.
Možda to onaj operater iz podrške nije niti zapisao jer mi se iz razgovora doimao da je poprilično napušen. :lol:
Bez zezanja.
Prekuće oko 19 sati sam zvao zbog problema sa SUPERTV-om net skroz uredu, juće odrađeno u toku dana jer je bio kod njih problem i kad god sam ih zvao u roku dan dva sve odrade. zovi ponovo
dragonz

#4719 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by dragonz »

Novost za korisnike AirTies STB-a

Od ponedjeljka, 6.5.2013. godine, svim korisnicima AirTies STB-ova dostupna je nova funkcija koja omogućava čitanje podataka sa USB flash diskova.

Na poleđini AirTies uređaja se nalazi ulaz u koji možete uključiti USB flash disk. Pristup podacima vršite tako što uđete u meni->TV->USB, gdje ćete dobiti pregled podataka na disku.

Ovim putem možete pregledavati video zapise i slušati muziku.

Radi ali kod mene nije mogao da povuče titlove u .srt formatu.
damir.d

#4720 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by damir.d »

Naslovnica wrote:
zilog wrote:
Bez zezanja.
@naslovnica - Molim Vas da mi na PP pošaljete Vaš user name kao i okvirno vrijeme kada ste kontaktirali našu podršku i ispitat ćemo slučaj. U pravu ste, ovo nije oficijelni kanal za podršku, ali trudimo se biti prisutni gdje god su prisutni naši korisnici. Hvala na razumijevanju.
Pozdrav,

Damir Dizdarevic
Logosoft d.o.o.
Sarajevo
Naslovnica

#4721 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

Poštovani Damire,
Hvala na javljanju i izdvojenom vremenu.
Iz razumljivih razloga bih želio da razdvojim svoje lične podatke od foruma, tako da ne bih ostavljao nikakve podatke na bilo koji način.
Siguran sam da će LoL da uradi sve što je u njihovoj moći da ispravi probleme sa kojima se susrećem i da, na obostrano zadovoljstvo, sve bude OK.
Ja imam nekoliko prijatelja i članova porodice koji su na moj nagovor prešli na LoL, svi su prezadovoljni, prvo finansijskim aspektom (ušteda), a zatim i kvalitetom.
Ja zaista u zadnje vrijeme imam probleme sa kvalitetom konekcije i općenito uslugom. Kolega iz tehničke podrške je ustanovio da postoje neke smetnje i da će se tehničar javiti i pokušati ustanoviti konkretan kvar i otkloniti ga.
Moj revolt i svo ovo pisanje ne dolazi toliko od mojih problema, koliko od nekoliko forumaša koji čine kontra-uslugu LoL pokušavajući da ga idealizuju, prebace lopticu na korisnika, da dezinformišu korisnika da nije do LoL nego do korisnika (famozni "provjeri antivirus"), itd. To zaista smatram kontraproduktivnim i iritantnim.
Ja sam na sva zvona hvalio LoL, prvi put kada sam se požalio gospda su drvlje i kamenje na mene, malte ne ispadne da neko laže i da se javlja sa lošim namjerama. A ja sam strašno tvrdoglav po prirodi, i ne dam da me neko pravi budalom i neznalicom, ili da me laže bez razloga.
Prema tome, ja svakome preporučujem LoL, i znam da će se poteškoće koje trenutn postoje.
Nigdje za manje para neće naći bolju uslugu, konkretnije pakete i bolji kvalitet.

p.s. još samo da omogućite uslugu TV+Telefon, bilo bi super! :thumbup:
lajkujMe

#4722 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by lajkujMe »

A pa brate svaki put kad krenem download igrice jedne 300 mb... pukne mi net od prekjucer mi puca net nenormalno :(

i zanima me vidim cjenovnik telefonskih usluga na logosoftu.

Zbunjuju me petocifreni brojevi xd

evo primjeri:

Pozivi prema Bh telecom fiksna mreza: 0.0250
Pozivi prema bh telecom mobilna mreza: 0.1800

Koliko je to u jednostavnim trocifrenim brojevima? Ovo prvo jeli 0.25 pf ili 0.02 pf a ovo drugo 1.8 km ili 0.18 pf????
Naslovnica

#4723 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

lajkujMe wrote:A pa brate svaki put kad krenem download igrice jedne 300 mb... pukne mi net od prekjucer mi puca net nenormalno :(

i zanima me vidim cjenovnik telefonskih usluga na logosoftu.

Zbunjuju me petocifreni brojevi xd

evo primjeri:

Pozivi prema Bh telecom fiksna mreza: 0.0250
Pozivi prema bh telecom mobilna mreza: 0.1800

Koliko je to u jednostavnim trocifrenim brojevima? Ovo prvo jeli 0.25 pf ili 0.02 pf a ovo drugo 1.8 km ili 0.18 pf????
Koji si razred beže?!
:shock:
lajkujMe

#4724 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by lajkujMe »

S obzirom da 3 ljudi oko mene nije znalo odgovora ne sramim se :D aj molim te umjesto da mi se ismijavas reci mi kolika je cifra to u "narodnim" brojevima :D
Naslovnica

#4725 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

lajkujMe wrote:S obzirom da 3 ljudi oko mene nije znalo odgovora ne sramim se :D aj molim te umjesto da mi se ismijavas reci mi kolika je cifra to u "narodnim" brojevima :D
Ne ismijavam te ba, izvini.
0.0250km - 2,5 feninga
0.1800km - 18 feninga
Post Reply